Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Ilk sezonda Türkiye Liginde galibiyete 400 bin civarinda para ödülü verilirken ikinci sezonda bu 277 bine düstü. Bunun sebebini bilen varmi? Önceki oyunumda 2030lara geldim ve galibiyette 500 bin üzerinde ödül veriliyordu(Türkiye ligine daha sonra geldigim için öncesinde kaç para verildigini bilmiyorum)

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Ligin itibarı düşerse para da düşüyor.

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Ligin itibarı düşerse para da düşüyor.
    Anladim, evet düsmüstü geçen sezon..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sizce fiziksel, mental yoksa teknik özelliklermi önce gelir?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

arkadaşlar bana atl.madrid için bir ortasaha önerecek var mı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Leroy Fer, Asamoah
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Her özellik yerine göre önemlidir ama önem sırası yapılması gerekirse önce mental gelir, sonra fizik, en son teknik. Kafası çalışmayan, ayakta duramayan adamın passing'i, finishing'i 20 olsa da bir işe yaramaz yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mental'e bakarım bende önce. Sonra teknik, sonra fiziksel.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gerçekte ne kadar mental özelliklerin olmazsa olmaz olduğunu ve bir oyuncuda bakılacak ilk kısım olduğunu düşünsem de, Fm'nin oyun motoru vasat bir mentale sahip olan çok hızlı oyunculara muazzam bir avantaj sağlıyor. Bu bakımdan ''Fm'de'' bir oyuncuyu değerlendirirken önce fiziksel, sonra mental, en son da teknik özelliklerine bakarım.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende once mental sonra teknık en son fızıksel ozellıklere bakıyorumda aslında oynamak ıstedın oyuna gorede onem kazanıyor kanımca mesela kontra atak oynayan bı takım da fızıksel once gelır kanımca lakın baskı ve ofans agırlıklı bı oyunda mental ve teknık daha one cıkıyor bence

Arkadaşlar oyuna başlarken amatör statüde bir klüp ile başladınız, bu takım ile şampiyonluklar yaşadınız diyelim. Örnek verirsem San Marino liginde oynayan birisi olarak alacağım şampiyonluklar ile takımın statüsünü profesyonele taşıyabilir miyim? Eğer taşınabiliyorsa neye bağlıdır bu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elinizde böyle bir oyuncu olursa, bu oyuncuyu antrenmanlarda ve bireysel olarak nasıl bir yol izleyerek geliştirirsiniz ?

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Elinizde böyle bir oyuncu olursa, bu oyuncuyu antrenmanlarda ve bireysel olarak nasıl bir yol izleyerek geliştirirsiniz ?

Çok acccayip geldi bana 1.90 boyunda ve hız/hızlanma 18/17 pivot görünümlü poacher

gözlükleri çıkartırdım ilk

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by berfin View Post
    Çok acccayip geldi bana 1.90 boyunda ve hız/hızlanma 18/17 pivot görünümlü poacher
    Almedia'nın formlu hali gibi düşünün Gerçi 18/17 Almeida için biraz fazla olabilir ama uzun boylu bir atlet boyunun avantajını iyi kullanırsa her zaman avantajdır, adımları daha uzun atmak gibi
    bkz. ussain bolt

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post

gözlükleri çıkartırdım ilk
    ahahahah

Şimdi oyuncuya özel bir antrenman programı uygulamak istiyorum ama ağırlık noktası olarak teknik özellikleri mi öncelik olarak versem yoksa fiziksel özellikleri öncelik olarak versem karar veremedim. Bir de "Indıvidual Training Focus" seçeneğinde böyle bir forvet için hangi özelliğin öncelikli olarak geliştirilmesi lazım sizce ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Almedia'nın formlu hali gibi düşünün Gerçi 18/17 Almeida için biraz fazla olabilir ama uzun boylu bir atlet boyunun avantajını iyi kullanırsa her zaman avantajdır, adımları daha uzun atmak gibi
    bkz. ussain bolt

ahahahah

Şimdi oyuncuya özel bir antrenman programı uygulamak istiyorum ama ağırlık noktası olarak teknik özellikleri mi öncelik olarak versem yoksa fiziksel özellikleri öncelik olarak versem karar veremedim. Bir de "Indıvidual Training Focus" seçeneğinde böyle bir forvet için hangi özelliğin öncelikli olarak geliştirilmesi lazım sizce ?
    Almeida 16 yaşındayken böyle miydi Gerçek Futbolda hem uzun hem de hızlı futbolcular çok iyi iş yapar Çünkü genelde bi forvet ya kısa ve hızlı ya da uzun ve güçlü oluyor böyle mix futbolcular pek nadirdir

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

klübün borçlarını nereden görebiliriz?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kulübün bilgiler ekranında 'değer' kısmının yanında parantez içinde yazar.

Last edited by Trabzonspor : 17.Mart.2012 at 17:36

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kulübün bilgiler ekranında 'değer' kısmının yanında parantez içinde yazar:

teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ben bu borcu nasıl ödeyebilirim?
    göreve geldiğimde £182M borcu vardı klübün ilk sezon beşiktaş'la double yaptım. avrupa ligi'nde grupdan çıktım ve ilk turda elendim. sezon sonunda futbolcuları satıp £40,5M kazandım, yerlerine aldığım futbolcularada £11,75M verdim(bonservislerine). Ekim ayına girdik ama borcumuz £179M oldu.
    Aynı şekilde oyuna başladığımda Galatasaray'ın £131M borcu vardı. £1,6M değerinde oyuncu satıp £3,9M bonservis verip oyuncu almışlar. Ama borçları £109M'ya düşmüş. İlk sezonda bi başarıları yok. Avrupa Ligi'ne katılabilmişler(5-8 play-off'una kalmışlardı.). Birde bana göre maaş giderleri daha fazla. Onlar £35,19M ödüyorlar, ben ise sadece £20,33M.
    Bütün bu verilerin ışığında ben bu borcu ne zaman bitiririm?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Her ay taksitlerle ödeniyor o borç. Kulübün finans bilglerine bakarsan görürsün.

merhaba arkadaşlar, napoli'yi yönetiyorum 4-2-4 taktiğiyle oynuyorum 2 kanat şeklinde. forvetlerim lavezzi ve cavani. Lavezzi'yi advanced olarak denedim iyiydi ama poacher olarak daha fazla verim aldım. Cavani'yi Target Man olarak başlattım 22 maçta 19 gol attı ama 22 maçta 50 gol bile olabilirdi. Bildiğiniz dünyaları kaçırıyor her maç en az 3-4 kere karşı karşıya kalıyor ama atamıyor. Hep kalecinin üstüne falan vuruyor. Çoğu maç 7-8 tane CCC görüyorum ama 2 tane gol zor atıyorum. Bu Cavani'ye bi çözüm bulamazmıyız talimatlarımda şöyle;

Son çıkan update'i yüklediğimden beri takım konuşmalarında hiçbir oyuncum etkilenmiyor konuşmalarımdan. Hatta ve hatta çoğu zaman olumsuz tepki verdiklerini bile söyleyebilirim.

Aynı direktifleri bu güncelleme gelmeden önce yaptığımda genelde gaza gelirlerdi vs. Bu problemi yaşayan var mıı?

Edit: Yeni kariyer açmanız gerek yalnız. Bu arada secon nationality English olarak ayarlı.
    Last edited by airness : 21.Mart.2012 at 18:53

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

ben kariyerime iki farklı bilgisayarda devam ediyorum. hall of fame ayrı ayrı kaydoluyo dolayısıyla. bu 2 hall of fame'i birleştirmek mümkün müdür?

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Arkadaşlar oyuna başlarken amatör statüde bir klüp ile başladınız, bu takım ile şampiyonluklar yaşadınız diyelim. Örnek verirsem San Marino liginde oynayan birisi olarak alacağım şampiyonluklar ile takımın statüsünü profesyonele taşıyabilir miyim? Eğer taşınabiliyorsa neye bağlıdır bu?
    Arkadaşlar şu soruya cevap bilecek var mı acaba? Buna göre tekrar bir San Marino yolculuğu yapmak istiyorumda hayırlısıyla

ben takımımın kac pas yaptığına nersen bakabilrim

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bazı oyuncularımda "istenenden fazla antrenman yaptırılmasından şikayetçi" şeysi oluyor. Gerçi bu, oyuncunun performansını etkilemiyor. Yine de nasıl giderebilirim? Antrenman düzeyim normal.

28. Default

Oyuncunun kadrondaki durumuna göre yaklaşım gösterebilirsin. Önemli, kilit bir oyuncunsa ve üzülmesini istemiyorsan ayrı bir antrenman programı yap daha düşük yoğunluklu. Ben genelde önem verdiğim oyunculara ayrı antrenman programı yaparım. Her ay başında kontrol ederim antrenman durumlarını. Mutlu olana biraz daha yükleme yaparım. Kafa ütüleyenin antrenmanını aşağı çekerim Hiçbiri kâr etmiyorsa yol veririm...

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post

Arkadaşlar şu soruya cevap bilecek var mı acaba? Buna göre tekrar bir San Marino yolculuğu yapmak istiyorum da hayırlısıyla
    oyunda hard-coded değil ise her takım bulunduğu ligin ihtiyaçları ve takımın özelliklerine göre profesyonel olabilir.

Mesela SAL'da başlayan bir takım büyük ihtimalle 3. ligde profesyonel olacaktır. Bunun sebebi çevresindeki takımlar ile mücadele etmektir.

San marino gibi en üst ligi amatör olan ülkelerde ise koşullar seyirci sayısı, antrenman tesisleri vb. gibi şeylerle ve şampiyonlar ligi gibi organizasyonlarla orantılı yani biraz süründükten sonra önce semi-pro sonra tam pro olunuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Duran toplarda nasıl bir savunma yapıyorsunuz?Bu sezon ligde geride kalan 12 haftada 9 korner golü yedim ve çözüm bulamıyorum.Edit:10 oldu.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri