Maymun dendiğini duymadım başka duyanlar var mı ?
Yoksa ingilizce küfürü Maymun diye anlamış olmayasınız ? Emin değilim bu konuda beni aydınlatın.
Maymun dendiğini duymadım başka duyanlar var mı ?
Yoksa ingilizce küfürü Maymun diye anlamış olmayasınız ? Emin değilim bu konuda beni aydınlatın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Son dakikada Quaresma yerdeyken bile hakemle Quaresma'ya çakmak attı adamlar hala ne diyorsunuz.Tamam çok haklılar.Orası saha değil zaten savaş alanı.
Yazık günah yahu Van'dan girdiler Engin'in annesinden çıktılar.Böyle duyarlılık olmaz olsun tebrikler,teşekkürler her şeyden önce Beşiktaş taraftarına.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
berabere kalırı ben bide bi başka fenerbahçeli arkadaşımız oylamış gerçekten gönlümün istediği skor oldu.
Van için sende bir çakmak at kampanyası başlatmış herhalde Beşiktaş taraftarı.Bir daha Beşiktaş taraftarına alkol kontrolü yapsınlar maçtan önce.Kimse ayık değil statta.Duyarlı ! taraftar bunu yapmaz.
Ben normal olarak anladım küfür ettiklerini herkes istedigi gibi duymus.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
eboue'ye küfür edilmiş malesef arkadaşlar maymun denmemiş aramızda üzülenler olabilir bu duruma![]()
eto'o bitmiş.
Rooney şu yazışmaları görse ne güle be haha![]()
FM Gazetesi
Zamanında ırkçıLığa karşı eyLemLerde buLunmuş bir taraftar grubunun Irkçı söyLemLer içerisinde buLunacağını ben sanmıyorum ve inanmıyorum. Duymadım da.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
O maymun dediğiniz kısımda şu meşhur ingilizce küfür edildi diye duydum ben ama? Beşiktaş taraftarı o tarz ırkçı tezahuratı en son yapacak taraftarlardandır.(bkz.Hepimiz Eto'o'yuz) Maçın ilk yarısını hiç seyredemedim.İkinci yarısının son 30 dakikasına yetiştim,onu da sağlıklı bir şekilde takip edemedim.Özeti seyrettikten sonra maçla ilgili yorum yapacağım.Yorumlardan takip edebildiğim kadarıyla çok kaçırmışız sanırım.Neyse artık özette göreceğiz.Bir de maçı seyreden arkadaşlar,maç hakkında analizlerini yapabilirlerse iyi olur aslında.
So what?
Saike
Eboue'nin sırtı ve kalçası arasında biryere yerden sekerek gelen su şişesi ve Eboue'nin bir anda acı içinde yüzünü tutması.
İlginç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrik ederim Murat abi.Çok güzel koruyorsun taraftarını.Kafasına gelse daha mutlu olurdunuz tabi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Abi bende o kadar teknolojik imkan yoktu, yanlış duymuş olabilir. Ki arkadaşım demedim diyorsa dememiştir, kusura bakmayın Beşiktaşlı arkadaşlar yargısız infaz oldu.
Baros'un etmediği maç yok nerdeyse zaten. Ayrıca etmeyen futbolcu yok gibi bir şey, hakem yakalarsa veriyor cezasını zaten.
Denmemiş aga.
Taraftarımı asla korumuyorum ne sahaya attıklarını ne de ettiği küfürleri ancak o anda numara yapan bir rakip oyuncuyu görünce taraftarlar çileden çıkıp yabancı madde atıyorlar.
Doğru mu yaptıkları asla değil ancak Eboue gibi Arsenal tecrübesine sahip bir oyuncu böyle bir numara yapıyorsa taraftarı kışkırtıyor demektir.
Ujfa'yı aşırı beğendim bu maçta Semih ve Ujfa böyle derse, Terim Sercan'ı kazanırsa ve devre arasında bir sol açık ile benim şampiyonluk favorim olurlar. Beklere lafım yok tüm Türkiye'de aynı durum![]()
eto'o bitmiş.
Gerçekten Semih muhteşem oynadı her posizyonun içinde vardı neredeyse.
Muslera'da Türkiye'de oynadığı en iyi maçlarından birisini çıkardı.