Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eboue'nin sırtı ve kalçası arasında biryere yerden sekerek gelen su şişesi ve Eboue'nin bir anda acı içinde yüzünü tutması.

İlginç.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Eboue'nin sırtı ve kalçası arasında biryere yerden sekerek gelen su şişesi ve Eboue'nin bir anda acı içinde yüzünü tutması.

İlginç.
    Onlari atanin hic sucu yok degil mi iyiymis ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bakın beni yanlış anlıyorsunuz ısrarla yazıyorum yapılan harekete doğru dediğimi gördünüz mü ?

Tasvip etmiyorum ancak Eboue'nin yalandan yere yüzünü tutmasını göstermek istedim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş seyircisinin yaptığı çok çok çok çok çok çok çok çirkindi ancak dediğim anda o ancak sözü başta söylediğim herşeye inanmadığımı yani yapılanları haklı gördüğümü anlatır.

Hasan Şaş'ın pozisyonuna da bakalım. Hasan Şaş'a doğru gelen hiçbir cisim görünmüyor. Nedense adam durup dururken kafasını tutuyor. Eboue'nin de şansızlığı havadan yağan cisimlerden sadece görünen bir madde olan suyun çarpmasıdır.

Sonuç ne derseniz;

Yürü be kim tutar sizi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası yönetimin medyaya bir ayar vermesi gerekli.Maça gelicek olursak iki takımında kazanabileceği maçtı.Hakan Balta'nın pozisyonunda kulakları bayağı çınlamıştır herhalde.Bizim açımızdan bakacak olursak Muslera'ya sezon başından beri güveniminizin boşa çıkmaması çok güzel.En azından arkasında duran taraftarlar olarak.Semih konusunda ise çok çok çok mutluyum.Servet'ten kurtulduk.Semih heyecanını ve agresiflğini kontrol etmeyi biraz becerirse kusursuz bir defans kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bence Galatasaray'lı arkadaşlar,önce oyuncularının yaptığı sahterkarlığı,taraftarı tahrik etmesini eleştirsin,sonra da gelip bu tarz söylemlerde bulunsun.Böylesi daha mantıklı kesinlikle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bence Galatasaray'lı arkadaşlar,önce oyuncularının yaptığı sahterkarlığı,taraftarı tahrik etmesini eleştirsin,sonra da gelip bu tarz söylemlerde bulunsun.Böylesi daha mantıklı kesinlikle.
    Sahtekarlık ? Eboue'nin karınına çakmak yolladılar sadece kafasını tuttu diye sahtekarlık mı oluyor. Beşiktaş'lı arkadaşlar da önce taraftarının yaptığı reklamı nasıl devam ettiremediklerini eleştirsin. Bu arada ben tahrik falan da görmedim ha gördüğüm tahrikler bunlar.

Eboue'ye yapılan ırkıçılık.
    Sahaya yabancı maddeler.
    Bugün ağıza alınmayacak küfürler edilmiştir ç@rşı tarafından.

Mesaj Yetkileri