Eboue'nin sırtı ve kalçası arasında biryere yerden sekerek gelen su şişesi ve Eboue'nin bir anda acı içinde yüzünü tutması.
İlginç.
Eboue'nin sırtı ve kalçası arasında biryere yerden sekerek gelen su şişesi ve Eboue'nin bir anda acı içinde yüzünü tutması.
İlginç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş seyircisinin yaptığı çok çok çok çok çok çok çok çirkindi ancak dediğim anda o ancak sözü başta söylediğim herşeye inanmadığımı yani yapılanları haklı gördüğümü anlatır.
Hasan Şaş'ın pozisyonuna da bakalım. Hasan Şaş'a doğru gelen hiçbir cisim görünmüyor. Nedense adam durup dururken kafasını tutuyor. Eboue'nin de şansızlığı havadan yağan cisimlerden sadece görünen bir madde olan suyun çarpmasıdır.
Sonuç ne derseniz;
Yürü be kim tutar sizi...
Açıkçası yönetimin medyaya bir ayar vermesi gerekli.Maça gelicek olursak iki takımında kazanabileceği maçtı.Hakan Balta'nın pozisyonunda kulakları bayağı çınlamıştır herhalde.Bizim açımızdan bakacak olursak Muslera'ya sezon başından beri güveniminizin boşa çıkmaması çok güzel.En azından arkasında duran taraftarlar olarak.Semih konusunda ise çok çok çok mutluyum.Servet'ten kurtulduk.Semih heyecanını ve agresiflğini kontrol etmeyi biraz becerirse kusursuz bir defans kazanırız.
Sahtekarlık ? Eboue'nin karınına çakmak yolladılar sadece kafasını tuttu diye sahtekarlık mı oluyor. Beşiktaş'lı arkadaşlar da önce taraftarının yaptığı reklamı nasıl devam ettiremediklerini eleştirsin. Bu arada ben tahrik falan da görmedim ha gördüğüm tahrikler bunlar.
Eboue'ye yapılan ırkıçılık.
Sahaya yabancı maddeler.
Bugün ağıza alınmayacak küfürler edilmiştir ç@rşı tarafından.