Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    duymak istediğini mi söyleyeyim yoksa bana göre olan gerçeği mi
    usta hadi meraklandım. Neymiş sana göre gerçek ? meraklandırma

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    usta hadi meraklandım. Neymiş sana göre gerçek ? meraklandırma
    Yaw acaba sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Foruma dün akşamdan itibaren hiç giremedim Bugün öğlen bir deneyim dedim girdim... Onun için kusura bakma hemen cevap yazamadım

Keane: iyi bir transfer yanında oynatacağın forvet ile daha da iyi olur.

Bekir Sevgi: Seni Bank Asya da idare edebilecek kaleci...

Salih Dursun: iyi bir yedek...

Uğur Akdemir: 11'i zorlar

Marvin: defansın 3 tarafında oynadığı için iyi bir transfer gibi gözüküyor ama yabancı hakkımı defanstan yana kullanmazdım senin yerinde olsam

İlhan Depe: iyi yedek

Diğer arkadaşları kapıdan içeri sokmam

Bir de neden para ile oyuncu alıyorsun? Süper Lige çıktığın zaman bu para ile aldığın oyuncular zaten ıskartaya çıkacak hadi 1-2 tanesi çıkmadı diyelim en fazla ne kadar paraya satabileceksin?Çünkü biliyorsun Süper Lig de bir maç kazanırsan neredeyse şimdi ki kadro değerin kadar para kazanıyorsun. Yani satıştan elde edeceğin bu paraya ne kadar ihtiyacın olacak? Oyuncu yatırımını süper lige çıktıktan sonra yap. Belki senin scoutların 5 yıldız verebiliyor olabilir o elemanlara ama unutma senin scoutların çok kötü benim ki gibi eğer Süper lige çıkıp iyi bir scout aldığın zaman o 5 yıldızlı elemanlar 1-2 yıldıza inecek bunu da göz ardı etme Boşuna zaten az olan transfer ve maaş bütçeni tüketiyorsun. Bedava oyunculara bak en az para vererek aldığın oyuncular kadardır zaten özellikleri. Ahmet Kaptan arkadaşımıza da söyledim 2-3 tane seni sırtlayabilecek yabancı oyuncu kat kadrona... kanat-ortasaha-forvet... Ben öyle yaptım doğru mudur değil midir bilmiyorum ama benim kariyere bakarsan açık ara Bank Asya da liderim. Kiraladığım yabancılar fark yaratıyorlar resmen. Tabii bunlar benim naçizane düşüncelerim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yaw acaba sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Foruma dün akşamdan itibaren hiç giremedim Bugün öğlen bir deneyim dedim girdim... Onun için kusura bakma hemen cevap yazamadım

Keane: iyi bir transfer yanında oynatacağın forvet ile daha da iyi olur.

Bekir Sevgi: Seni Bank Asya da idare edebilecek kaleci...

Salih Dursun: iyi bir yedek...

Uğur Akdemir: 11'i zorlar

Marvin: defansın 3 tarafında oynadığı için iyi bir transfer gibi gözüküyor ama yabancı hakkımı defanstan yana kullanmazdım senin yerinde olsam

İlhan Depe: iyi yedek

Diğer arkadaşları kapıdan içeri sokmam

Bir de neden para ile oyuncu alıyorsun? Süper Lige çıktığın zaman bu para ile aldığın oyuncular zaten ıskartaya çıkacak hadi 1-2 tanesi çıkmadı diyelim en fazla ne kadar paraya satabileceksin?Çünkü biliyorsun Süper Lig de bir maç kazanırsan neredeyse şimdi ki kadro değerin kadar para kazanıyorsun. Yani satıştan elde edeceğin bu paraya ne kadar ihtiyacın olacak? Oyuncu yatırımını süper lige çıktıktan sonra yap. Belki senin scoutların 5 yıldız verebiliyor olabilir o elemanlara ama unutma senin scoutların çok kötü benim ki gibi eğer Süper lige çıkıp iyi bir scout aldığın zaman o 5 yıldızlı elemanlar 1-2 yıldıza inecek bunu da göz ardı etme Boşuna zaten az olan transfer ve maaş bütçeni tüketiyorsun. Bedava oyunculara bak en az para vererek aldığın oyuncular kadardır zaten özellikleri. Ahmet Kaptan arkadaşımıza da söyledim 2-3 tane seni sırtlayabilecek yabancı oyuncu kat kadrona... kanat-ortasaha-forvet... Ben öyle yaptım doğru mudur değil midir bilmiyorum ama benim kariyere bakarsan açık ara Bank Asya da liderim. Kiraladığım yabancılar fark yaratıyorlar resmen. Tabii bunlar benim naçizane düşüncelerim
    Düşüncelerin için teşekkür ederim. Evet forum arada gidiyor açılmıyor. Neden bilmiyorum.
    Oyunculara para vermemdeki sebep bu yıl tv gelirleri olacak ve bu parayı kolaylıkla çıkartabiliyoruz o yüzden rahatım biraz. Bir şeyi de itiraf edeyim bu yıl süper lige çıkacağımı tahmin etmiyorum yani maçları oynamadan önce etmiyordum bir yıl daha burada kalırız sandım o yüzden ilk sezon burada tutacak ikinci sezon da çıkartacak oyuncular bulacaktım çünkü kulübün itibarı düşük olduğu için oyuncular çok gelmiyor. Ama sanırım bu sezon süper lige çıkacağız oyuncularda boşa gelmiş olacak dediğin gibi ama dediğim gibi lig başlamadan önce amacım çıkmak değildi en iyi ihtimal play-off oynayacak bir kadro düşünmüştüm

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lig Başlıyor

Ligin ilk maçında deplasmanda iddialı ekiplerden Denizlispor u kontra atak futboluyla 3-0 geçiyoruz ve lige çok iyi bir giriş yapıyoruz

Deplasmandaki denizli galibiyetinden sonra evimizde de galip gelmek isterdim ama berabere kaldık bu maçta malesef

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bizim gibi 2. ligden bu yıl yükselen Körfez i farklı yendik deplasmanda. 2 deplasman galibiyeti çok iyi oldu sezon başında

Kendi evimizde ilk galibiyetimizi alıyoruz ve liderliğe yükseliyoruz. Takımın şimdilik performansı beni mutlu ediyor

Deplasmanda güzel bir galibiyet daha. İlk yarı çok etkisizdik. 0-0 beraberlikle bitti ilk yarı. Devre arasında oyuncularıma performanslarından mutlu olmadığımı söyledim ve oyuncu değişikliği yaptım. Onlarda benim yüzümü kara çıkarmadılar ve oyuna sonradan aldığım 2 oyuncumla golleri buldum

Evimizdeki maçta baskılıydık ve güzel bir galibiyet aldık. İlk haftalardaki başarımızın tesadüf olmadığının kanıtıydı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye 2014 dünya kupası elemelerinde grubundan 2. olarak çıkıyor ve play-off lara kalıyor

İşte rakibi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Deplasmanda bir güzel galibiyet daha. Oyun eşit gidiyordu ama bitiricilikteki becerimiz bu maçta kendini gösterdi

Liderlik rakiplerimizden karşı yaka ile berabere kalıyoruz. ligdeki 2. puan kaybımızı da yine evimizde yaşıyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Destansı bir galibiyet. Daha maçın 5. dakikasında 2-0 geriye düştük. Ama ilk yarı bitmeden takımım mükemmel bir geri dönüşle 3-2 öne geçti. ikinci yarı maç 3-3 e geldi ama sonradan yıldız adayım keane ilk yarıdaki kötü futbolunu telafi ederek 2 gol 1 asistle galibiyetde önemli bir rol oynadı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

? ? ?
    Bir arkadaşım konuma 1yıldız vermiş. Verebilir buna bir şey diyemem ama neyi beğenmediğini de söyleseydi bari. Onu düzeltmeye çalışırdık. Eleştiri yapmadan böyle bir şey yapılınca insanın aklına başka şeylerde geliyor çünkü. Eksik gördüğü yerleri belirtseydi bari...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lideki 3. puan kaybımızı da evimizde berabere kalarak gerçekleştiriyoruz. Niye böyle oluyor bir türlü anlam veremiyorum. Baskıyı kurduk ama golü bulamadık karşı takımda iyi kapandı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kaleyi bulan 3 şut ve 3 gol Deplasmanda iyi gidiyoruz ama evimizde de bu formu tutturmamız lazım Bu arada Yılmaz Vuran bizim maçı kaybedince kovuldu. Ne zaman başarı sağlıycak bu adam ya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teklifle ilgilenmeyeceğimi söylememe rağmen beni istiyor Gaziantepspor. Yine de başka kulüpten teklif almak güzel bir şey Karsspor u bırakmak yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dünya kupasına gidemiyoruz

Uzatmalarda öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık ve deplasman golü kuralından elendik...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hiddink emekli oldu elendikten sonra. Göreve başvurcam bakalım kabul etcekler mi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

iyi gidiyorsun yenilgi almadın şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

iyi gidiyorsun yenilgi almadın şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile
    3 beraberlik aldık onlarda hep kendi sahamızda. Çim değil sahamız. O oyunumuzun seriliğini etkiliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mustafa Denizli Türkiye'nin teknik direktörü oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Mustafa Denizli Türkiye'nin teknik direktörü oldu
    haddini bil dediler he

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

haddini bil dediler he
    aynen öyle oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk yarıda geriye düştük ve oyunumuz da iyi değildi. Devre arasında takıma kızdım ve değişiklik yaptım maçı çevirdik.Maçtan sonra da kalecim devre arasındaki konuşmamı övmüş Kornerden bulduğumuz 2 gol bize yardım etti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Forvetlerimden verim alamadım bugün ama diğer faktörler kendini gösterdi ve 3 puanı alıyoruz bu deplasmandan da. Beklenilmedik bir şekilde iyi gidiyoruz. Puan farkı 9 a çıktı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beklenmedik bir skor daha. İlk yarıda çok Konya atak yapmaya çalıştı ama golleri benim takımım buldu. 3-0 la araya girdik ve sonrasında maçı rahat bitirdik

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Çok iyi gidiyorsun.Tebrik ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Çok iyi gidiyorsun.Tebrik ederim.
    Teşekkür ederim. Bu kadarını bende beklemiyordum açıkçası

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Rahat bir galibiyet daha aldık. Forvetlerimi bir türlü anlayamadım. Bir maç çok iyiler bir maç kötü. Bu maç kötü günlerindeydi gol atamadılar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karsspor kupada da çok farklı. ilk 15dk sonunda 3-0 öndeydik ve maçın rahat geçeceği belli oldu.Keane iki güzel gol attı bir de asist yaptı. uzaktan vuruşları da iyiymiş onu öğrendim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Önemli duyuru!

Az önce elektrikler gitti. Altay maçı tekrar oynayacağım ne yazık ki. Ankara eryaman 3. etap da oturanlar bana hak verecektir. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu sefer ilki gibi farklı kazanamadık ama rahat bir galibiyet alıp üst tura çıktık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kupada farklı bir galibiyet daha. Bunu anladım benim oyuncularım kızınca akıllanıyorlar. İlk yarı 0-0 bitti devre arasında takıma kızdım ve değişiklik yaptım bir yarıda 5 gol attılar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karsspor durdurulamıyor. Kupada aldığı galibiyetlerle turları geçen karsspor lig maçında da göztepe yi farklı geçiyor ve liderliğini açık arayla sürdürüyor

Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri