Başlıyoruz...
Transfer sezonu ve hazırlık maçlarım bitti. Çok verimli bir dönem geçirdik. Birinci lige iddialı girdiğimi söyleyebilirim. İşte transferin genel durumu ;
Vee işte ManU dan alınan o yıldız adayı ;
9 hazırlık maçında 14 gol attı. Sezon öncesi iyi bir form tuttu. Bu yıl ki en önemli gol silahım
Serbest transfer Mustafa Sevgi. Kadro dönüşümü için aldım
48 ay taksitle 110k verdik. Bu para bizim gibi bir kulüp için çok büyüktü.Taraftarlarımızda çok fazla para verdik diye kızdılar. Ama böyle bir oyuncuya ihtiyacım vardı. 48ay taksitle aldık
Süper regen im. Kendini geliştirirse çok faydalı olcağına inanıyorum
Transferi yaparken sol kanadı Sinan'a vermeyi düşünüyordum ama sonradan yaptığım bir transferle yedek duruma düştü. Ama iyi bir alternatif oldu
Defansımın değişmezlerinden olmaya aday Salih
Galatasaray alt yapısından aldığım ve hazırlık maçlarında kornerlerden 9 maçta 5 gol atan Ahmet
Para vererek kadroma kattığım 2. oyuncu. Büyük faydası olacak bunu hazırlık maçlarında gösterdi
Sağ bekim Uğur. Umarım sakatlık sorunu yaşamaz. Yedeği onun kalitesinden çok uzak çünkü
Gelecekte çok şey beklediğim sol bekim. Stuttgart altyapısından aldık ve güveniyorum ona
Ve son olarak yetenekli sol açığım ilhan
![]()
HAzırlık Maçları ;
Çok çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Genelde çok düşük itibarlı takımlarla oynadık.Tüm maçlarda kadronun tamamını oynatmaya çalıştım. Takım uyumunu sağlasın , taktiğe alışsın ve moral kazansın diye. Ama büyük takımlarla da maçlarımız çok iyi geçti ve beklenilmeyen sonuçlar aldık
İlk hazırlık maçımda takımımın bu performansı beni şaşırtmıştı. Tatilden dönmüşlerdi ve ilk defa birlikte oynadılar ama çok iyi bir maç çıkardılar
Yine 7-0 yine üstün bir performans
Herkes gibi benimde beklemediğim bir sonuç. Yine 7-0 hemde Kayserispor'a karşı. 5. dakikada kırmızı kart görmesi rakip takımın sonucu bu şekilde etkiledi
Kayserisporla yaptığımız büyük mücadeleden sonra bu maçta haliyle oyuncularım yorgundu ve vasat performans sergilediler. Son dakikada attığımız gol kazanmamızı sağladı
Yine bir süper lig ekibi yine farklı bir sonuç. Takımımın ne kadar iddialı olduğunu kanıtlayan bir maç. Yıldız adayım Keane in hat trick yaptığı maçı farklı kazanıyoruz
Ligdeki rakibim Çaykur Rizespor u da rahat geçiyoruz. Hazırlık maçlarındaki ilk ve tek golümüzü bu maçta yiyoruz
En farklı skorlu hazırlık maçım. Sezon yaklaşırken oyuncularım form tutsun diye oynadığım maçlardan biri
Yedek takımımı da eziyorum. Gerçi orada kontratlı hiç bir futbolcu yok![]()
Ve son maç. Takımın hazır olduğunu kanıtlayan maç. yine 7-0Lige az kaldı. Bekle beni Bank Asya 1. Lig
![]()
![]()
Devam devam devammmm
transferler çokiyi![]()
duymak istediğini mi söyleyeyim yoksa bana göre olan gerçeği mi![]()
Yaw acaba sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Foruma dün akşamdan itibaren hiç giremedimBugün öğlen bir deneyim dedim girdim... Onun için kusura bakma hemen cevap yazamadım
Keane: iyi bir transfer yanında oynatacağın forvet ile daha da iyi olur.
Bekir Sevgi: Seni Bank Asya da idare edebilecek kaleci...
Salih Dursun: iyi bir yedek...
Uğur Akdemir: 11'i zorlar
Marvin: defansın 3 tarafında oynadığı için iyi bir transfer gibi gözüküyor ama yabancı hakkımı defanstan yana kullanmazdım senin yerinde olsam
İlhan Depe: iyi yedek
Diğer arkadaşları kapıdan içeri sokmam![]()
Bir de neden para ile oyuncu alıyorsun? Süper Lige çıktığın zaman bu para ile aldığın oyuncular zaten ıskartaya çıkacak hadi 1-2 tanesi çıkmadı diyelim en fazla ne kadar paraya satabileceksin?Çünkü biliyorsun Süper Lig de bir maç kazanırsan neredeyse şimdi ki kadro değerin kadar para kazanıyorsun. Yani satıştan elde edeceğin bu paraya ne kadar ihtiyacın olacak? Oyuncu yatırımını süper lige çıktıktan sonra yap. Belki senin scoutların 5 yıldız verebiliyor olabilir o elemanlara ama unutma senin scoutların çok kötü benim ki gibieğer Süper lige çıkıp iyi bir scout aldığın zaman o 5 yıldızlı elemanlar 1-2 yıldıza inecek
bunu da göz ardı etme
Boşuna zaten az olan transfer ve maaş bütçeni tüketiyorsun. Bedava oyunculara bak en az para vererek aldığın oyuncular kadardır zaten özellikleri. Ahmet Kaptan arkadaşımıza da söyledim 2-3 tane seni sırtlayabilecek yabancı oyuncu kat kadrona... kanat-ortasaha-forvet... Ben öyle yaptım doğru mudur değil midir bilmiyorum ama benim kariyere bakarsan açık ara Bank Asya da liderim. Kiraladığım yabancılar fark yaratıyorlar resmen. Tabii bunlar benim naçizane düşüncelerim
![]()
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Evet forum arada gidiyor açılmıyor. Neden bilmiyorum.
Oyunculara para vermemdeki sebep bu yıl tv gelirleri olacak ve bu parayı kolaylıkla çıkartabiliyoruz o yüzden rahatım biraz. Bir şeyi de itiraf edeyim bu yıl süper lige çıkacağımı tahmin etmiyorum yani maçları oynamadan önce etmiyordum bir yıl daha burada kalırız sandım o yüzden ilk sezon burada tutacak ikinci sezon da çıkartacak oyuncular bulacaktım çünkü kulübün itibarı düşük olduğu için oyuncular çok gelmiyor. Ama sanırım bu sezon süper lige çıkacağız oyuncularda boşa gelmiş olacak dediğin gibi ama dediğim gibi lig başlamadan önce amacım çıkmak değildi en iyi ihtimal play-off oynayacak bir kadro düşünmüştüm![]()
Bizim gibi 2. ligden bu yıl yükselen Körfez i farklı yendik deplasmanda. 2 deplasman galibiyeti çok iyi oldu sezon başında
Kendi evimizde ilk galibiyetimizi alıyoruz ve liderliğe yükseliyoruz. Takımın şimdilik performansı beni mutlu ediyor
Deplasmanda güzel bir galibiyet daha. İlk yarı çok etkisizdik. 0-0 beraberlikle bitti ilk yarı. Devre arasında oyuncularıma performanslarından mutlu olmadığımı söyledim ve oyuncu değişikliği yaptım. Onlarda benim yüzümü kara çıkarmadılar ve oyuna sonradan aldığım 2 oyuncumla golleri buldum
Evimizdeki maçta baskılıydık ve güzel bir galibiyet aldık. İlk haftalardaki başarımızın tesadüf olmadığının kanıtıydı
![]()
? ? ?
Bir arkadaşım konuma 1yıldız vermiş. Verebilir buna bir şey diyemem ama neyi beğenmediğini de söyleseydi bari. Onu düzeltmeye çalışırdık. Eleştiri yapmadan böyle bir şey yapılınca insanın aklına başka şeylerde geliyor çünkü. Eksik gördüğü yerleri belirtseydi bari...![]()
Hiddink emekli oldu elendikten sonra. Göreve başvurcam bakalım kabul etcekler mi![]()
iyi gidiyorsun yenilgi almadın şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile![]()