Yaw acaba sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Foruma dün akşamdan itibaren hiç giremedimBugün öğlen bir deneyim dedim girdim... Onun için kusura bakma hemen cevap yazamadım
Keane: iyi bir transfer yanında oynatacağın forvet ile daha da iyi olur.
Bekir Sevgi: Seni Bank Asya da idare edebilecek kaleci...
Salih Dursun: iyi bir yedek...
Uğur Akdemir: 11'i zorlar
Marvin: defansın 3 tarafında oynadığı için iyi bir transfer gibi gözüküyor ama yabancı hakkımı defanstan yana kullanmazdım senin yerinde olsam
İlhan Depe: iyi yedek
Diğer arkadaşları kapıdan içeri sokmam![]()
Bir de neden para ile oyuncu alıyorsun? Süper Lige çıktığın zaman bu para ile aldığın oyuncular zaten ıskartaya çıkacak hadi 1-2 tanesi çıkmadı diyelim en fazla ne kadar paraya satabileceksin?Çünkü biliyorsun Süper Lig de bir maç kazanırsan neredeyse şimdi ki kadro değerin kadar para kazanıyorsun. Yani satıştan elde edeceğin bu paraya ne kadar ihtiyacın olacak? Oyuncu yatırımını süper lige çıktıktan sonra yap. Belki senin scoutların 5 yıldız verebiliyor olabilir o elemanlara ama unutma senin scoutların çok kötü benim ki gibieğer Süper lige çıkıp iyi bir scout aldığın zaman o 5 yıldızlı elemanlar 1-2 yıldıza inecek
bunu da göz ardı etme
Boşuna zaten az olan transfer ve maaş bütçeni tüketiyorsun. Bedava oyunculara bak en az para vererek aldığın oyuncular kadardır zaten özellikleri. Ahmet Kaptan arkadaşımıza da söyledim 2-3 tane seni sırtlayabilecek yabancı oyuncu kat kadrona... kanat-ortasaha-forvet... Ben öyle yaptım doğru mudur değil midir bilmiyorum ama benim kariyere bakarsan açık ara Bank Asya da liderim. Kiraladığım yabancılar fark yaratıyorlar resmen. Tabii bunlar benim naçizane düşüncelerim
![]()
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Evet forum arada gidiyor açılmıyor. Neden bilmiyorum.
Oyunculara para vermemdeki sebep bu yıl tv gelirleri olacak ve bu parayı kolaylıkla çıkartabiliyoruz o yüzden rahatım biraz. Bir şeyi de itiraf edeyim bu yıl süper lige çıkacağımı tahmin etmiyorum yani maçları oynamadan önce etmiyordum bir yıl daha burada kalırız sandım o yüzden ilk sezon burada tutacak ikinci sezon da çıkartacak oyuncular bulacaktım çünkü kulübün itibarı düşük olduğu için oyuncular çok gelmiyor. Ama sanırım bu sezon süper lige çıkacağız oyuncularda boşa gelmiş olacak dediğin gibi ama dediğim gibi lig başlamadan önce amacım çıkmak değildi en iyi ihtimal play-off oynayacak bir kadro düşünmüştüm![]()
Bizim gibi 2. ligden bu yıl yükselen Körfez i farklı yendik deplasmanda. 2 deplasman galibiyeti çok iyi oldu sezon başında
Kendi evimizde ilk galibiyetimizi alıyoruz ve liderliğe yükseliyoruz. Takımın şimdilik performansı beni mutlu ediyor
Deplasmanda güzel bir galibiyet daha. İlk yarı çok etkisizdik. 0-0 beraberlikle bitti ilk yarı. Devre arasında oyuncularıma performanslarından mutlu olmadığımı söyledim ve oyuncu değişikliği yaptım. Onlarda benim yüzümü kara çıkarmadılar ve oyuna sonradan aldığım 2 oyuncumla golleri buldum
Evimizdeki maçta baskılıydık ve güzel bir galibiyet aldık. İlk haftalardaki başarımızın tesadüf olmadığının kanıtıydı
![]()
? ? ?
Bir arkadaşım konuma 1yıldız vermiş. Verebilir buna bir şey diyemem ama neyi beğenmediğini de söyleseydi bari. Onu düzeltmeye çalışırdık. Eleştiri yapmadan böyle bir şey yapılınca insanın aklına başka şeylerde geliyor çünkü. Eksik gördüğü yerleri belirtseydi bari...![]()
Hiddink emekli oldu elendikten sonra. Göreve başvurcam bakalım kabul etcekler mi![]()
iyi gidiyorsun yenilgi almadın şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile![]()
Mustafa Denizli Türkiye'nin teknik direktörü oldu![]()
Çok iyi gidiyorsun.Tebrik ederim.
Önemli duyuru!
Az önce elektrikler gitti. Altay maçı tekrar oynayacağım ne yazık ki. Ankara eryaman 3. etap da oturanlar bana hak verecektir. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen![]()