Sayfa 6 / 26 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Pazar ligi oluyor sanırım ;Ben bütün kariyerime öyle başlarım daha zevkli oluyor. En düşükten en yükseğe
    Haklısın. Bende genellikle öyle yapıyordum ama ilk defa bu kadar alt ligden bir takım aldım bari bazı şeyler biraz yüksek olsun dedim

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    herkes şampiyonlar liginden biz pazar liginden oluyoruz mahmut paşa pazarı

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

herkes şampiyonlar liginden biz pazar liginden oluyoruz mahmut paşa pazarı
    O değil de bu pazar ligi ne onu ben bilmiyorum mesela

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O değil de bu pazar ligi ne onu ben bilmiyorum mesela
    Tam olarak nerede yazıyordu hatırlamıyorum ama öyle bir şey var. Sadece pazar günleri maç yapan alt ligler oluyordu. Yani düşük kısım

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Tam olarak nerede yazıyordu hatırlamıyorum ama öyle bir şey var. Sadece pazar günleri maç yapan alt ligler oluyordu. Yani düşük kısım
    ulen bendede otomatikmiş o kısım kariyerimde

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ulen bendede otomatikmiş o kısım kariyerimde
    Zaten çoğunda öyle. Kimse dikkat etmiyor ona

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Evet merak ettik kim ? Merida mı?
    Hazırlık maçlarım ve transfer sezonum bitsin açıklayacağım tüm transferleri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başlıyoruz...

Transfer sezonu ve hazırlık maçlarım bitti. Çok verimli bir dönem geçirdik. Birinci lige iddialı girdiğimi söyleyebilirim. İşte transferin genel durumu ;

Vee işte ManU dan alınan o yıldız adayı ;
    9 hazırlık maçında 14 gol attı. Sezon öncesi iyi bir form tuttu. Bu yıl ki en önemli gol silahım

Serbest transfer Mustafa Sevgi. Kadro dönüşümü için aldım

48 ay taksitle 110k verdik. Bu para bizim gibi bir kulüp için çok büyüktü.Taraftarlarımızda çok fazla para verdik diye kızdılar. Ama böyle bir oyuncuya ihtiyacım vardı. 48ay taksitle aldık

Süper regen im. Kendini geliştirirse çok faydalı olcağına inanıyorum

Transferi yaparken sol kanadı Sinan'a vermeyi düşünüyordum ama sonradan yaptığım bir transferle yedek duruma düştü. Ama iyi bir alternatif oldu

Defansımın değişmezlerinden olmaya aday Salih

Galatasaray alt yapısından aldığım ve hazırlık maçlarında kornerlerden 9 maçta 5 gol atan Ahmet

Para vererek kadroma kattığım 2. oyuncu. Büyük faydası olacak bunu hazırlık maçlarında gösterdi

Sağ bekim Uğur. Umarım sakatlık sorunu yaşamaz. Yedeği onun kalitesinden çok uzak çünkü

Gelecekte çok şey beklediğim sol bekim. Stuttgart altyapısından aldık ve güveniyorum ona

Ve son olarak yetenekli sol açığım ilhan

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

HAzırlık Maçları ;

Çok çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Genelde çok düşük itibarlı takımlarla oynadık.Tüm maçlarda kadronun tamamını oynatmaya çalıştım. Takım uyumunu sağlasın , taktiğe alışsın ve moral kazansın diye. Ama büyük takımlarla da maçlarımız çok iyi geçti ve beklenilmeyen sonuçlar aldık

İlk hazırlık maçımda takımımın bu performansı beni şaşırtmıştı. Tatilden dönmüşlerdi ve ilk defa birlikte oynadılar ama çok iyi bir maç çıkardılar

Yine 7-0 yine üstün bir performans

Herkes gibi benimde beklemediğim bir sonuç. Yine 7-0 hemde Kayserispor'a karşı. 5. dakikada kırmızı kart görmesi rakip takımın sonucu bu şekilde etkiledi

Kayserisporla yaptığımız büyük mücadeleden sonra bu maçta haliyle oyuncularım yorgundu ve vasat performans sergilediler. Son dakikada attığımız gol kazanmamızı sağladı

Yine bir süper lig ekibi yine farklı bir sonuç. Takımımın ne kadar iddialı olduğunu kanıtlayan bir maç. Yıldız adayım Keane in hat trick yaptığı maçı farklı kazanıyoruz

Ligdeki rakibim Çaykur Rizespor u da rahat geçiyoruz. Hazırlık maçlarındaki ilk ve tek golümüzü bu maçta yiyoruz

En farklı skorlu hazırlık maçım. Sezon yaklaşırken oyuncularım form tutsun diye oynadığım maçlardan biri

Yedek takımımı da eziyorum. Gerçi orada kontratlı hiç bir futbolcu yok

Ve son maç. Takımın hazır olduğunu kanıtlayan maç. yine 7-0 Lige az kaldı. Bekle beni Bank Asya 1. Lig

Devam devam devammmm

transferler çokiyi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ALEN MARKARYAN View Post
    Devam devam devammmm
    Devamı çok iyi bir şekilde gelecek. Lig maçlarına başlayacağım az sonra ama şimdilik biraz mola

transferler çokiyi
    Bu oyuncuları bulabilmek için o kadar uğraştım. O yüzden uzun zamandır paylaşım yapmıyordum. Çok ince eleyip sık dokudum

Devamı çok iyi bir şekilde gelecek. Lig maçlarına başlayacağım az sonra ama şimdilik biraz mola

Bu oyuncuları bulabilmek için o kadar uğraştım. O yüzden uzun zamandır paylaşım yapmıyordum. Çok ince eleyip sık dokudum
    ugraşdıgına deymeş bence )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ugraşdıgına deymeş bence )
    Medya tahminine göre sonuncu olmam bekleniyor. Herkesi şaşırtmam lazım. O yüzden uğraştım

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

duymak istediğini mi söyleyeyim yoksa bana göre olan gerçeği mi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gerçek daha iyi. Alalım ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

usta hadi meraklandım. Neymiş sana göre gerçek ? meraklandırma

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

usta hadi meraklandım. Neymiş sana göre gerçek ? meraklandırma
    Yaw acaba sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Foruma dün akşamdan itibaren hiç giremedim Bugün öğlen bir deneyim dedim girdim... Onun için kusura bakma hemen cevap yazamadım

Keane: iyi bir transfer yanında oynatacağın forvet ile daha da iyi olur.

Bekir Sevgi: Seni Bank Asya da idare edebilecek kaleci...

Salih Dursun: iyi bir yedek...

Uğur Akdemir: 11'i zorlar

Marvin: defansın 3 tarafında oynadığı için iyi bir transfer gibi gözüküyor ama yabancı hakkımı defanstan yana kullanmazdım senin yerinde olsam

İlhan Depe: iyi yedek

Diğer arkadaşları kapıdan içeri sokmam

Bir de neden para ile oyuncu alıyorsun? Süper Lige çıktığın zaman bu para ile aldığın oyuncular zaten ıskartaya çıkacak hadi 1-2 tanesi çıkmadı diyelim en fazla ne kadar paraya satabileceksin?Çünkü biliyorsun Süper Lig de bir maç kazanırsan neredeyse şimdi ki kadro değerin kadar para kazanıyorsun. Yani satıştan elde edeceğin bu paraya ne kadar ihtiyacın olacak? Oyuncu yatırımını süper lige çıktıktan sonra yap. Belki senin scoutların 5 yıldız verebiliyor olabilir o elemanlara ama unutma senin scoutların çok kötü benim ki gibi eğer Süper lige çıkıp iyi bir scout aldığın zaman o 5 yıldızlı elemanlar 1-2 yıldıza inecek bunu da göz ardı etme Boşuna zaten az olan transfer ve maaş bütçeni tüketiyorsun. Bedava oyunculara bak en az para vererek aldığın oyuncular kadardır zaten özellikleri. Ahmet Kaptan arkadaşımıza da söyledim 2-3 tane seni sırtlayabilecek yabancı oyuncu kat kadrona... kanat-ortasaha-forvet... Ben öyle yaptım doğru mudur değil midir bilmiyorum ama benim kariyere bakarsan açık ara Bank Asya da liderim. Kiraladığım yabancılar fark yaratıyorlar resmen. Tabii bunlar benim naçizane düşüncelerim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lig Başlıyor

Ligin ilk maçında deplasmanda iddialı ekiplerden Denizlispor u kontra atak futboluyla 3-0 geçiyoruz ve lige çok iyi bir giriş yapıyoruz

Deplasmandaki denizli galibiyetinden sonra evimizde de galip gelmek isterdim ama berabere kaldık bu maçta malesef

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yaw acaba sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Foruma dün akşamdan itibaren hiç giremedim Bugün öğlen bir deneyim dedim girdim... Onun için kusura bakma hemen cevap yazamadım

Keane: iyi bir transfer yanında oynatacağın forvet ile daha da iyi olur.

Bekir Sevgi: Seni Bank Asya da idare edebilecek kaleci...

Salih Dursun: iyi bir yedek...

Uğur Akdemir: 11'i zorlar

Marvin: defansın 3 tarafında oynadığı için iyi bir transfer gibi gözüküyor ama yabancı hakkımı defanstan yana kullanmazdım senin yerinde olsam

İlhan Depe: iyi yedek

Diğer arkadaşları kapıdan içeri sokmam

Bir de neden para ile oyuncu alıyorsun? Süper Lige çıktığın zaman bu para ile aldığın oyuncular zaten ıskartaya çıkacak hadi 1-2 tanesi çıkmadı diyelim en fazla ne kadar paraya satabileceksin?Çünkü biliyorsun Süper Lig de bir maç kazanırsan neredeyse şimdi ki kadro değerin kadar para kazanıyorsun. Yani satıştan elde edeceğin bu paraya ne kadar ihtiyacın olacak? Oyuncu yatırımını süper lige çıktıktan sonra yap. Belki senin scoutların 5 yıldız verebiliyor olabilir o elemanlara ama unutma senin scoutların çok kötü benim ki gibi eğer Süper lige çıkıp iyi bir scout aldığın zaman o 5 yıldızlı elemanlar 1-2 yıldıza inecek bunu da göz ardı etme Boşuna zaten az olan transfer ve maaş bütçeni tüketiyorsun. Bedava oyunculara bak en az para vererek aldığın oyuncular kadardır zaten özellikleri. Ahmet Kaptan arkadaşımıza da söyledim 2-3 tane seni sırtlayabilecek yabancı oyuncu kat kadrona... kanat-ortasaha-forvet... Ben öyle yaptım doğru mudur değil midir bilmiyorum ama benim kariyere bakarsan açık ara Bank Asya da liderim. Kiraladığım yabancılar fark yaratıyorlar resmen. Tabii bunlar benim naçizane düşüncelerim
    Düşüncelerin için teşekkür ederim. Evet forum arada gidiyor açılmıyor. Neden bilmiyorum.
    Oyunculara para vermemdeki sebep bu yıl tv gelirleri olacak ve bu parayı kolaylıkla çıkartabiliyoruz o yüzden rahatım biraz. Bir şeyi de itiraf edeyim bu yıl süper lige çıkacağımı tahmin etmiyorum yani maçları oynamadan önce etmiyordum bir yıl daha burada kalırız sandım o yüzden ilk sezon burada tutacak ikinci sezon da çıkartacak oyuncular bulacaktım çünkü kulübün itibarı düşük olduğu için oyuncular çok gelmiyor. Ama sanırım bu sezon süper lige çıkacağız oyuncularda boşa gelmiş olacak dediğin gibi ama dediğim gibi lig başlamadan önce amacım çıkmak değildi en iyi ihtimal play-off oynayacak bir kadro düşünmüştüm

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bizim gibi 2. ligden bu yıl yükselen Körfez i farklı yendik deplasmanda. 2 deplasman galibiyeti çok iyi oldu sezon başında

Kendi evimizde ilk galibiyetimizi alıyoruz ve liderliğe yükseliyoruz. Takımın şimdilik performansı beni mutlu ediyor

Deplasmanda güzel bir galibiyet daha. İlk yarı çok etkisizdik. 0-0 beraberlikle bitti ilk yarı. Devre arasında oyuncularıma performanslarından mutlu olmadığımı söyledim ve oyuncu değişikliği yaptım. Onlarda benim yüzümü kara çıkarmadılar ve oyuna sonradan aldığım 2 oyuncumla golleri buldum

Evimizdeki maçta baskılıydık ve güzel bir galibiyet aldık. İlk haftalardaki başarımızın tesadüf olmadığının kanıtıydı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye 2014 dünya kupası elemelerinde grubundan 2. olarak çıkıyor ve play-off lara kalıyor

İşte rakibi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Deplasmanda bir güzel galibiyet daha. Oyun eşit gidiyordu ama bitiricilikteki becerimiz bu maçta kendini gösterdi

Liderlik rakiplerimizden karşı yaka ile berabere kalıyoruz. ligdeki 2. puan kaybımızı da yine evimizde yaşıyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Destansı bir galibiyet. Daha maçın 5. dakikasında 2-0 geriye düştük. Ama ilk yarı bitmeden takımım mükemmel bir geri dönüşle 3-2 öne geçti. ikinci yarı maç 3-3 e geldi ama sonradan yıldız adayım keane ilk yarıdaki kötü futbolunu telafi ederek 2 gol 1 asistle galibiyetde önemli bir rol oynadı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

? ? ?
    Bir arkadaşım konuma 1yıldız vermiş. Verebilir buna bir şey diyemem ama neyi beğenmediğini de söyleseydi bari. Onu düzeltmeye çalışırdık. Eleştiri yapmadan böyle bir şey yapılınca insanın aklına başka şeylerde geliyor çünkü. Eksik gördüğü yerleri belirtseydi bari...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lideki 3. puan kaybımızı da evimizde berabere kalarak gerçekleştiriyoruz. Niye böyle oluyor bir türlü anlam veremiyorum. Baskıyı kurduk ama golü bulamadık karşı takımda iyi kapandı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kaleyi bulan 3 şut ve 3 gol Deplasmanda iyi gidiyoruz ama evimizde de bu formu tutturmamız lazım Bu arada Yılmaz Vuran bizim maçı kaybedince kovuldu. Ne zaman başarı sağlıycak bu adam ya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teklifle ilgilenmeyeceğimi söylememe rağmen beni istiyor Gaziantepspor. Yine de başka kulüpten teklif almak güzel bir şey Karsspor u bırakmak yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dünya kupasına gidemiyoruz

Uzatmalarda öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık ve deplasman golü kuralından elendik...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hiddink emekli oldu elendikten sonra. Göreve başvurcam bakalım kabul etcekler mi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

iyi gidiyorsun yenilgi almadın şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile

Sayfa 6 / 26 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri