Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Muslera hangi takımın formasını giyiyor acaba ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
benbenim ; Kadro farki ve kalitesi diyelim atamiyorlarsa bizim sorunumuz degil.![]()
Last edited by meddah : 05.Mart.2012 at 23:47 Reason: Silinen mesajdan alıntı
Futbol böyle bir şey işte.Hiç bir maç, maçın hakkıyla bitmez.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Büyük takımsan, şampiyonluk istiyosan kötü oynadığın maçı da kazanacaksın. Şurda herhangi birimize maçı oynamayın 1-0 GS galip sayılsın deseler itiraz etmezdik. Hatta beraberliğe bile razı olanlarımız olurdu. 3-0 böyle oyuna, böyle sahaya göre çok çok iyi skor. #SampiyonlukSarkisiDusmesinDillerden diyelim ve susalım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kavga çıkarma amacım yok skora diyorsan maçın hakkı bu değildi diye anlarım ama maçın hakkı bu değildi denmesi Sivas'ın hakkıymış gibi ima ediyorsunuz gibime geldi bu da sahada oynanan oyuna saygısızlık olarak geldi ama amacını anladım ben senin benlik sorun yok.
Bu arada Necati 4 yaptı![]()
4 oldu necati![]()
3-0 yeter dedik çok çok iyi dedik 4 olduuğurlu geldim
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yeter artık tadında bırakalım![]()
Ahaha arkadaşlar neden bu kadar abartıyosunuz herkesin görüşü kendine değil mi geçen sayfada ligin kaderi Saraçoğluna kaldı dendiğindede aynı tepkiler,biraz olduğu gibi anlamaya bakın konuları boş konularda dolanıyoruz şuanda Sivası çabası,Galatasarayıda galibiyetinden dolayı tebrik ederim.Olay oldu resmen.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
169 gundur evinde yenilmiyen sivasida boylece yenmis olduk. Siradaki gelsin lutfen.
ha bu arada shakiri yerine 32"lik necatiyi aldi galatasaray diyenlere guzel cevaplar geliyor necatiden aslansin sen aslan..
Sivas'ın oyun anlayışı belli.Bu anlayışla zaten çok atıp çok yiyorlar.Karşılarında iyi bi takım var.Her maçta attığın golleri atamıyorsan, oynadığın oyun anlayışıyla da beraber bu kadar gol yemesi normal.
Tebrikler Aslanlar bu zorlu deplasmanda 4-0 galip gelmek takdire şayan bir olaydıNecati ne kadar doğru bir transfer olduğunu bir kez daha gösterdi...
Tebrikler Galatasarayım![]()
Arkadaşlar biraz sakin olalım, ceza grubu kaldırıldı buralar baya bir ısındı.
Tebrikler G.Saray'a ligin en zor deplasmanlarından birisinden farklı bir skorla dönüyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Muslera'yı Boğaz köprüsünün altına koy, intihar edeni bile yakalar![]()
Birçok kişi emindi kaybedeceğimizden,puan kaybı yaşayacağımızdan ama Sivasspor'un karşısında Galatasaray olduğunu unutmuşlarGüle oynaya kazandık.Lidere yakışır bir şekilde oynadık kalitemizi konuşturduk ligin en zor deplasmanı dedikleri Sivas deplasmanında 4 gol attık
Playoff'un oynanması formaliteye kaldı desek yeridir (:
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hakem kartlarını yanlış kullandı.Aydın'ı 2.sarıdan atması gerekirdi.Elmander ve Necati'nin net sarı kartları vardı.Melo ve Riera kartlarınıda yanlış buluyorum.
ezeli rakibimiz ebedi dostumuz galatasarayı canı gönülden tebrik ediyorum her hafta dörder dörder atıyo keşke cimbomsel jet alsaydım kahretsin![]()
Şu maraton programınıda uzun zaman sonra tekrar izliyim dedim.Ve hiç şaşırmadım konu hala aynı her program başı şu zemin böyle bu zemin böyle bak premier lige konu hep aynı bıktım artık.![]()
Sanirim sari kart sinirindaki oyuncular sari görmedi?