tebrikler fenerbahçe![]()
tebrikler fenerbahçe![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahce yari finalde , turk kalecilerimiz gercekten penaltilarda cok kotukafasina gore uçuyorlar koselere
![]()
Utan Kujovic birde forvet oyuncususn penaltı kaçırıyorsun Kayseriye yazık oldu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fenerbahçe'li futbolcular penaltı sonunda Kupa'yı kazanmış gibi sevindiler![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Artık kalecilerimizin, tesadüfen bir köşe belirleyip uçmamaları lazım. Topa hamleyi beklemeleri lazım. Beklemezse Gökhan gibi pazara gidersin her penaltıda.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
120 dakikalık alın terinin sonucunda siz olsanız siz de sevinirdiniz heralde![]()
Kayseri saçma sapan bir stil sergiledi. Öne geçmişsin ne diye böyle saçmalarsın ki? Tebrikler Fenerbahçe, bu sene kupayı alır gibiler.
Kayseri haketti elenmeyi...Fenerbahçe hem Süper Final hem kupa'da yola devam...Yorulacaklar ancak en kötü birini alırlar diyorum artık...
valla ben hala önemsemiyorum. ama maç oralara geldi hangi maç olsa o tepkiyi verirdim, sıradan bir lig maçı bile olsa..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İstediğim oldu maç 120 dakika oynandı. Fenerbahçe haftasonu oynayacağından daha düşük bir performans ile oynar diye tahmin ediyorum.
Ayrıca tebrikler![]()
Football is simple,but Football Manager is not
bence yarı finali rahat geçer fb.finalde de şanssızlığını yenerse 30 yıllık özlem son bulabilir.cidden oyuncular baya sevindi,görünce gulumsedimkayseri maçı kazanmak için gerekli pozisyonlara girdi fakat atamadı.yalnız bu hasan ali ve amrabat'ı almak lazım
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yönetim göreve yahu.!
Siz ateşliyonuz mekanı.
Bugün olumlu tek şey üst tura yükselmemiz kayseriye yazık oldu
bu fubolla play off da değil şampiyon olmak gol atan taraf bile olamayız
90 dakika emek diyorsun, 2-0'dan 2-2'ye getirmiş diyorlar. Tabi ki sevineceksiniz. Sevinmeyin diyen yok. Ancak bunları gördükten sonra bizim sevinmemizide eleştiremezsiniz. Kaldı ki , neyse konu uzar gider Berkay.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
kötü oyuna rağmen iyi sonuç.Umarım Aykut Kocaman böyle saçma sapan 4-3-3 sisteminde ısrar etmez. Takım ya 4-4-2 ya da ,4-4-1 sisiteminde oynamalı.Maceraya gerek yok.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kimin neye sevindiğine bence kimse karışmasın adamlar yarimfinale cikti seviniyorlar bizde şampiyonluğa sevindik .
Helal olsun burda bile tartışıyoruz, herşey bitti sevinmemiz kaldı dimi ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
sayın millet vekilleri sakin olun lüften![]()
tbmm ye çevirdiniz burayıda![]()