Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beyler bunların rol yapıp yapmadığını nereden biliyorsunuz belki ünlü olmak için her şey ? sonuçta video çeken dibinizde ve çocuk tanımıyorum diyorbu arada video da adamın kafasını yaracak bir vuruş yaptığını göremedim ben...Nerede oldu o iş...
Adam sonuna kadar haklı.Orda İlahi gücleri olan biri dısında herkes bunu yapardı.
Bir çocuğun kemer çekip yaşça büyük bir adama yaptığı şeyler haklı bulunuyor çok ilginç.Tecavüzcüler falan denilmiş.Tecavüzcülerin,katillerin vs. büyük bir çoğunluğu çocukluğunda sorunlar olan insanlar zaten.Bu yaşta bir çocuk bir adama kemer çekip dayılanıyorsa ileride milletin önünü kesip bıçak da çeker parasını da ister.Çocuktur yapar kafasıyla bir yere gidilmez.Çocukluğun da bir haddi var.Orda eline taş alıp atsa adamın kafayı yarsa bu sefer de çocuktur yapar diyecektiniz.Çocuk elbette yaramazlık yapıcak milletin camını indirir ağacına dalar bir şeyler kırar döker bunlar çok normal şeyler.Ama bir çocuğun bir adama kemer çekip dayılanması kesinlikle normal ve savunulacak bir davranış değil.Saygı diye bir şey zaten yok oraya hiç girmiyorum.O kadar uyarıya rağmen dayılanmaya devam ederse kafası da yarılır ağzı burnu da dağılır.
Çocuğun röportajı var kafa yarık dikişli![]()
vallaha ben 18 yaşındaysam kim olursa olsun haksız yere bana vuramaz.ağzın yok mu kardeşim güzel dille anlat neden şiddete vuruyorsun ? evde karısını döver,çocuğunu döver dışarı çıkar elalemin çocuğunu döver.biri çıkar polisi döver,polis halktan birini döver,eylemlerde biber gazları,taşlar havada hala şiddeti savunuyorsunuz.yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yarın bir gün bu ülkenin iktidarını siz belirleyeceksiniz sokakta taş atan çocuğu,polise vuran adamı mı destekleyeceksiniz ? sporda bile aynı şeyler insanların zevk almak için eğlenmek için yaptığı bir şeyde bile şiddet var bu ülkede.leeds united maçında da ingiltere'de 2 taraftar bıçaklanıyor.bu kişiler yüzünden türkiye,dışarda barbar olarak tanınıyor.büyüktür,ne yapsa doğrudur diye bir davranış yok.belediye çalışanın hapis veya para olmasa da mutlak bir şekilde cezalandırılması lazım yarın bir gün aynısı yapan olmamalı..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
iki tarafta suçlu ama hangisinin daha suçlu olduğu tarşılır ve hiçbir sonuca varılmaz
yahu neden memnun olsun ki adamın kafasının arkasında ömür boyu saç çıkmayacak..
Abi ne boş tartışmalar bunlar ya. Hanginiz o adamın yerinde olsaydı o çocuğa aynısını yapmazdı? Birisi açık yüreklilikle söylesin ben yapmazdım desin, peygamber sabrı var derim saygı duyarım.
güzel kardeşim kimsenin yapmaz dediği yok ama bunu yapması o adamı haklı çıkartmaz.ben şiddeti yapan kimseyi helal olsun,büyüksün şeklinde övülmesine karşıyım.
öncelikle geçmiş olsun.isim ahmet'di galiba bir şey olmaz ama kafanın saç çıkabilecek her yerinde saç olması varken bir tarafında çıkmamasını kimse tercih etmez seninki bir kazadan dolayı olmuş.
Türkiye'nin hali harab.Bir video 1 haftadır gündem oldu , bir proje yapmak için destek istesen kimse ne izler ne konuşur ne o yeni mode trendtopiksel olur
Arkadaşlar burada kimse çocuk haklı yada adam haksız demiyor. Yazdıklarımı dikkatli okursanız tamamen herhangi bir kişinin ne sebeple olursa olsun başka bir kişinin kafasına elinde ki sopayla vurmasını eleştirdim hep. Ben çöpçünün yerinde olsam belki bende sinirlerime hakim olamazdım ama kafasına vuracak kadar gözüm dönmezdi, dönmemeli de.
Öyle bir dönerki![]()
Sosyal medyada paylaşılan videolar,resimler felan baya abartıldı ve bıktırdı bu olay.Neredeyse Türkiye gündemi oldu.Suç bence ne o çöpçüde nede dayak yiyen çoçukta.Tek suç o videoyu çeken ve yayınlayan dahi kişide.
Daha Leyla ile Mecnun günü gelmedi siz göndermeyi görün garanti değinecekler bu olaya![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bazı şeyleri öngörmek için illa ki psikolog ya da müneccim mi olmak gerekiyor? Bugün gururuma dokundu, atarlandım kemerimi çıkardım diyen adamdan(çocuktan) yarın ne bekliyorsunuz?
Çocuk kim videoya aldı bilmiyorum diyor da videoyu izleyen birisi çekimi yapanın çocuğun arkadaşı olduğunu pekala çıkartabilir. Çöpçü, kendisi, görüntüdeki diğer çocuk ve çekim yapandan başka kim var orada? Mevzu atarlanmak filan da değil bana kalırsa, yeteri kadar dalga geçemedik çöpçü dayıyla biraz daha dalga geçelim, tokattan ötesi gelir mi görelim demişler ki gördüler işte.
Her ne kadar amiyane tabirle hayvan kadar olmuş birisine çocuk demek bana mantıklı gelmiyorsa da çocuk diyelim, belirttiğiniz uzmanlardan destek almadığı müddetçe aynı hataları, aynı davranış biçimlerini tekrarlayıp duracaktır. Ola ki, "Bir musibet bin nasihatten evla" olmuştur, en azından haklı olsa bile nasıl tepki vereceğini bilmediği insanlara karşı ölçülü olur.
adam çocuğa git diyor abi ben adamda suç bulamam sabır sabır bi yere kadar en sonunda kafaya indirmiş
çocuğun ailesi dava açmadıysa cocuk suçunu kabul etmiş olamazmı
Sektör oldu maşallah
![]()
Bu tür çocuklar buralardada var. Benden kaç yaş küçük çocuklar atar yapıyor. Ağzını yüzünü dağıtıcaksın öylesinin.
Bu çocuğunda kafasını mı yarmışlar kolunu mı kırmışlar ne yapmışsalar iyi yapmışlar. Yani çöpçü abimize plaket falan vermek lazım.
Çocuktur efendim falan diyip geçiştirilmez bu. Kafa göz dağıtıcaksın. Koskoca adamın sabrıyla oynayıp dalga geçmek bide üzerine kemer çıkartıp yere vurmak.
Benim babama yapsalar bunu babam da aynısını yapardı. Bana yapsalar ben tekme tokat girerdim. Tekme tokata karşı sempatim var. Kürekle vurmazdım ama girişirdim yani.
Ben senin gibi düşünmüyorum sonuçta çocuk ama bunları böyle yetiştiren anne ve babalara üçer beşer sille vurursun eyvallah hatta benim de içimden geliyor
mesela bugün yeşilyurt hastanesinden çıktı durakta bekliyorum iki üç yaşındaki çocuğunu herkesin iiçnde bir anne tokatlıyordu o an o kadını boğasım geldi böyle yetiştirirsen büyüyünce de kimseyi saymaz sevmez atar yapar sevgi yerine tokatla sille ile yetişen nesilden ne beklersin anca şiddet.
o yüzden problem çocukta değil o çocuklara o şekli veren aan babadadır.
Kesinlikle.Etrafımda serseri diye tabir edilen insanlara baktığım zaman hepsinin aslında ailesinden şiddet gördüğünü farkediyorum.Daha geçenlerde bir baba oğlunu kasa taşımaya gelmediği için-ki bu onun işi değil- playstation kafe de herkesin gözü önünde tokatladı.Topluluk içinde dayak yiyen insanlar,içlerinde oluşan eziklik duygusundan,bu tarz hareketler yaparak kurtulmaya çalışıyorlar maalesef![]()