Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 190 sonuç

Konu: Zorla kaşınan çocuk (Oğlum bak git)

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yanlış bilmiyorsam temizlik görevlilerinin sopaları demir değil tahtadan oluyor.
    kafayı yarıyor ama.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kafayı yarıyor ama.
    Arkadaşım sizin kafanızımı yardı o sopa ne kadar abarttınız be

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Ne alaka? Okuduğunu farklı yorumlama gibi bir sorunun var sanırım? Orada 3 olay örnek vermişim diğerleri de kırmızı karttı verilmedi buda kırmızı verilmedi ve diğer 2sinde kimse bu kadar ağlamadı demişim? Irkçılık yapan bir insanın tekme yemesiyle bi anda haklı gibi gösterilmesi komik sadece.

Olaya bakış açımı tekrar söyliym sonra başka bir başlıkta yanlış algıladığın postları paylaşmazsın. Adam çocuğa "Zokora tekmesi atsaydı" şu an çocuğu eleştirenlerden biri de ben olurdum ve en başından beri söyleyip ısrarla anlamadığınız şey karşıda ki kişi ne yapmış olursa olsun (ki karşıdan veletin teki var) kimsenin kimseye bu şekilde bir şiddet uygulamaya hakkı yoktur. Kafanın arkasına 12 dikiş atılmasına neden olan bir darbe allah korusun o çocuğu öldüredebilirdi.

Sizin mantığınızla mini etek giyen bir kızın tecavüze uğraması, anasına sövülen birinin adamı öldürmesi gibi şeyleri normal olarak karşılıyosunuz gibi algılıyorum.
    Saçmalıyorsun diyip susuyorum o zaman.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler bunların rol yapıp yapmadığını nereden biliyorsunuz belki ünlü olmak için her şey ? sonuçta video çeken dibinizde ve çocuk tanımıyorum diyor bu arada video da adamın kafasını yaracak bir vuruş yaptığını göremedim ben...Nerede oldu o iş...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adam sonuna kadar haklı.Orda İlahi gücleri olan biri dısında herkes bunu yapardı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir çocuğun kemer çekip yaşça büyük bir adama yaptığı şeyler haklı bulunuyor çok ilginç.Tecavüzcüler falan denilmiş.Tecavüzcülerin,katillerin vs. büyük bir çoğunluğu çocukluğunda sorunlar olan insanlar zaten.Bu yaşta bir çocuk bir adama kemer çekip dayılanıyorsa ileride milletin önünü kesip bıçak da çeker parasını da ister.Çocuktur yapar kafasıyla bir yere gidilmez.Çocukluğun da bir haddi var.Orda eline taş alıp atsa adamın kafayı yarsa bu sefer de çocuktur yapar diyecektiniz.Çocuk elbette yaramazlık yapıcak milletin camını indirir ağacına dalar bir şeyler kırar döker bunlar çok normal şeyler.Ama bir çocuğun bir adama kemer çekip dayılanması kesinlikle normal ve savunulacak bir davranış değil.Saygı diye bir şey zaten yok oraya hiç girmiyorum.O kadar uyarıya rağmen dayılanmaya devam ederse kafası da yarılır ağzı burnu da dağılır.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Beyler bunların rol yapıp yapmadığını nereden biliyorsunuz belki ünlü olmak için her şey ? sonuçta video çeken dibinizde ve çocuk tanımıyorum diyor bu arada video da adamın kafasını yaracak bir vuruş yaptığını göremedim ben...Nerede oldu o iş...
    Çocuğun röportajı var kafa yarık dikişli

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

vallaha ben 18 yaşındaysam kim olursa olsun haksız yere bana vuramaz.ağzın yok mu kardeşim güzel dille anlat neden şiddete vuruyorsun ? evde karısını döver,çocuğunu döver dışarı çıkar elalemin çocuğunu döver.biri çıkar polisi döver,polis halktan birini döver,eylemlerde biber gazları,taşlar havada hala şiddeti savunuyorsunuz.yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim yarın bir gün bu ülkenin iktidarını siz belirleyeceksiniz sokakta taş atan çocuğu,polise vuran adamı mı destekleyeceksiniz ? sporda bile aynı şeyler insanların zevk almak için eğlenmek için yaptığı bir şeyde bile şiddet var bu ülkede.leeds united maçında da ingiltere'de 2 taraftar bıçaklanıyor.bu kişiler yüzünden türkiye,dışarda barbar olarak tanınıyor.büyüktür,ne yapsa doğrudur diye bir davranış yok.belediye çalışanın hapis veya para olmasa da mutlak bir şekilde cezalandırılması lazım yarın bir gün aynısı yapan olmamalı..
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

iki tarafta suçlu ama hangisinin daha suçlu olduğu tarşılır ve hiçbir sonuca varılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence iki atarf da uanki halinden memnundur neyi tartııyorsunuz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yahu neden memnun olsun ki adamın kafasının arkasında ömür boyu saç çıkmayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi ne boş tartışmalar bunlar ya. Hanginiz o adamın yerinde olsaydı o çocuğa aynısını yapmazdı? Birisi açık yüreklilikle söylesin ben yapmazdım desin, peygamber sabrı var derim saygı duyarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    yahu neden memnun olsun ki adamın kafasının arkasında ömür boyu saç çıkmayacak..
    benim de kafam yarılmıştı çocukken kafama kalas düştü saçları biraz uzattımmı bir şey olmaz takmasın akfasına

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

güzel kardeşim kimsenin yapmaz dediği yok ama bunu yapması o adamı haklı çıkartmaz.ben şiddeti yapan kimseyi helal olsun,büyüksün şeklinde övülmesine karşıyım.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    benim de kafam yarılmıştı çocukken kafama kalas düştü saçları biraz uzattımmı bir şey olmaz takmasın akfasına
    öncelikle geçmiş olsun.isim ahmet'di galiba bir şey olmaz ama kafanın saç çıkabilecek her yerinde saç olması varken bir tarafında çıkmamasını kimse tercih etmez seninki bir kazadan dolayı olmuş.

14. Default

Türkiye'nin hali harab.Bir video 1 haftadır gündem oldu , bir proje yapmak için destek istesen kimse ne izler ne konuşur ne o yeni mode trendtopiksel olur

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar burada kimse çocuk haklı yada adam haksız demiyor. Yazdıklarımı dikkatli okursanız tamamen herhangi bir kişinin ne sebeple olursa olsun başka bir kişinin kafasına elinde ki sopayla vurmasını eleştirdim hep. Ben çöpçünün yerinde olsam belki bende sinirlerime hakim olamazdım ama kafasına vuracak kadar gözüm dönmezdi, dönmemeli de.

16. Default

Öyle bir dönerki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sosyal medyada paylaşılan videolar,resimler felan baya abartıldı ve bıktırdı bu olay.Neredeyse Türkiye gündemi oldu.Suç bence ne o çöpçüde nede dayak yiyen çoçukta.Tek suç o videoyu çeken ve yayınlayan dahi kişide.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[YOUTUBE="uHBQRhVo5Gg"]ah sese gel[/YOUTUBE]

adam uyarmış beyler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Daha Leyla ile Mecnun günü gelmedi siz göndermeyi görün garanti değinecekler bu olaya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    psikolog musun psikiyatrist mi psikanalist mi?

hayır yani onlar da 5 saniyelik zaman dilimine bakıp herhangi bir öngörüde bulunmazlar da.
    Bazı şeyleri öngörmek için illa ki psikolog ya da müneccim mi olmak gerekiyor? Bugün gururuma dokundu, atarlandım kemerimi çıkardım diyen adamdan(çocuktan) yarın ne bekliyorsunuz?

Çocuk kim videoya aldı bilmiyorum diyor da videoyu izleyen birisi çekimi yapanın çocuğun arkadaşı olduğunu pekala çıkartabilir. Çöpçü, kendisi, görüntüdeki diğer çocuk ve çekim yapandan başka kim var orada? Mevzu atarlanmak filan da değil bana kalırsa, yeteri kadar dalga geçemedik çöpçü dayıyla biraz daha dalga geçelim, tokattan ötesi gelir mi görelim demişler ki gördüler işte.

Her ne kadar amiyane tabirle hayvan kadar olmuş birisine çocuk demek bana mantıklı gelmiyorsa da çocuk diyelim, belirttiğiniz uzmanlardan destek almadığı müddetçe aynı hataları, aynı davranış biçimlerini tekrarlayıp duracaktır. Ola ki, "Bir musibet bin nasihatten evla" olmuştur, en azından haklı olsa bile nasıl tepki vereceğini bilmediği insanlara karşı ölçülü olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

adam çocuğa git diyor abi ben adamda suç bulamam sabır sabır bi yere kadar en sonunda kafaya indirmiş

çocuğun ailesi dava açmadıysa cocuk suçunu kabul etmiş olamazmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sektör oldu maşallah

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Daha Leyla ile Mecnun günü gelmedi siz göndermeyi görün garanti değinecekler bu olaya
    Değinirdiler de sezon bitti be usta Son iki bölüm kaldı onların da geçen hafta çekimi bitti. Bilmiyorum araya sıkıştırabilmiş midir Burak Aksak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu tür çocuklar buralardada var. Benden kaç yaş küçük çocuklar atar yapıyor. Ağzını yüzünü dağıtıcaksın öylesinin.

Bu çocuğunda kafasını mı yarmışlar kolunu mı kırmışlar ne yapmışsalar iyi yapmışlar. Yani çöpçü abimize plaket falan vermek lazım.

Çocuktur efendim falan diyip geçiştirilmez bu. Kafa göz dağıtıcaksın. Koskoca adamın sabrıyla oynayıp dalga geçmek bide üzerine kemer çıkartıp yere vurmak.

Benim babama yapsalar bunu babam da aynısını yapardı. Bana yapsalar ben tekme tokat girerdim. Tekme tokata karşı sempatim var. Kürekle vurmazdım ama girişirdim yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Bu tür çocuklar buralardada var. Benden kaç yaş küçük çocuklar atar yapıyor. Ağzını yüzünü dağıtıcaksın öylesinin.

Bu çocuğunda kafasını mı yarmışlar kolunu mı kırmışlar ne yapmışsalar iyi yapmışlar. Yani çöpçü abimize plaket falan vermek lazım.

Çocuktur efendim falan diyip geçiştirilmez bu. Kafa göz dağıtıcaksın. Koskoca adamın sabrıyla oynayıp dalga geçmek bide üzerine kemer çıkartıp yere vurmak.

Benim babama yapsalar bunu babam da aynısını yapardı. Bana yapsalar ben tekme tokat girerdim. Tekme tokata karşı sempatim var. Kürekle vurmazdım ama girişirdim yani.

Yeni nesil asi evet sana katiliyorum.Bazen sabrim tasmiyor degil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post

Ben senin gibi düşünmüyorum sonuçta çocuk ama bunları böyle yetiştiren anne ve babalara üçer beşer sille vurursun eyvallah hatta benim de içimden geliyor

mesela bugün yeşilyurt hastanesinden çıktı durakta bekliyorum iki üç yaşındaki çocuğunu herkesin iiçnde bir anne tokatlıyordu o an o kadını boğasım geldi böyle yetiştirirsen büyüyünce de kimseyi saymaz sevmez atar yapar sevgi yerine tokatla sille ile yetişen nesilden ne beklersin anca şiddet.

o yüzden problem çocukta değil o çocuklara o şekli veren aan babadadır.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ben senin gibi düşünmüyorum sonuçta çocuk ama bunları böyle yetiştiren anne ve babalara üçer beşer sille vurursun eyvallah hatta benim de içimden geliyor

mesela bugün yeşilyurt hastanesinden çıktı durakta bekliyorum iki üç yaşındaki çocuğunu herkesin iiçnde bir anne tokatlıyordu o an o kadını boğasım geldi böyle yetiştirirsen büyüyünce de kimseyi saymaz sevmez atar yapar sevgi yerine tokatla sille ile yetişen nesilden ne beklersin anca şiddet.

o yüzden problem çocukta değil o çocuklara o şekli veren aan babadadır.
    Kesinlikle.Etrafımda serseri diye tabir edilen insanlara baktığım zaman hepsinin aslında ailesinden şiddet gördüğünü farkediyorum.Daha geçenlerde bir baba oğlunu kasa taşımaya gelmediği için-ki bu onun işi değil- playstation kafe de herkesin gözü önünde tokatladı.Topluluk içinde dayak yiyen insanlar,içlerinde oluşan eziklik duygusundan,bu tarz hareketler yaparak kurtulmaya çalışıyorlar maalesef

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE="uHBQRhVo5Gg"]ah sese gel[/YOUTUBE]

adam uyarmış beyler
    Öldüm gülmekten. En iyi versiyonu olmus.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

O esprilerin sebebi şimdi ortaya çıktı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O esprilerin sebebi şimdi ortaya çıktı
    el salla +1

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri