Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 257 sonuç

Konu: Galatasaray-Hedef Türk Olmayan Takımları Yenmek - 4. Sezon -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Takım iyi gidiyor aldığın oyuncular güzel Avrupada iyi yerlere gelmeni bekliyoruz bence Çeyrek Final az gibi en azından Yarı Final koy hedefini .
    Valla man u yu yenince yeni hedef yarı final oldu zaten hocam=)

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI VE GRUPTA SON DURUM

----Çok güzel oynadık çok da pozisyon bulduk ama atamadık...Üzüldüğüm bir maç oldu---

---Maç ortadaydı.Topla daha çok oynayan bizdik.her skor olabilirsi ama wilfried farkı vardı=)---

---İlk dakikalarda bulduğumuz 2 gol rahatlattı takımı.sonrasında shaktar hakim oldu oyuna.ama 2. golü atamadılar ---

---Rahat bir maç oldu.fark çok daha fazla olabilirdi---

Puan Durumu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Ya bu ne abi herkes yeni kontrat istiyor...Adam yıllık 2.800.000 alıyor.kontrat istyorum dedi.Dedim heralde 3.5 falan ister...Adama bak ya 7.250.000 istiyor...Oldu dedim kulübü de üstüne yapim...

Buna bir çözüm var mı arkadaşlar çünkü herkes kontrat istemeye başladı ne yapmka lazım

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

muslera zaten tam ayı gibi kontrat istiyor 2.1 milyon euro yıllık alıyordu hadi sözleşme yapayım dedim Yıllık 7 MİLYON EURO İSTEDİ direk juventusa sattım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    muslera zaten tam ayı gibi kontrat istiyor 2.1 milyon euro yıllık alıyordu hadi sözleşme yapayım dedim Yıllık 7 MİLYON EURO İSTEDİ direk juventusa sattım
    aynı sebepten ötürü villanueva satış listesine konmak istedi...çok sinirlendim ya...

Lig maçları ve ligde son durum:

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Şampiyonlar Ligi Eşleşmeleri

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Hocam ligi zaten domine etmişiz bu güzel bir şey şampiyonlar ligindeyse ben Arsenal'i geçeceğimizi düşünüyorum ondan sonra ya çeyrek finalde eleniriz ya da yarı finale yükselip eleniriz ama daha giderimiz var

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by managerking66 View Post
    Hocam ligi zaten domine etmişiz bu güzel bir şey şampiyonlar ligindeyse ben Arsenal'i geçeceğimizi düşünüyorum ondan sonra ya çeyrek finalde eleniriz ya da yarı finale yükselip eleniriz ama daha giderimiz var
    Normal şartlar altında ben de geçeriz derdim hocam ama işte gel gör ki bir kaç vefasız paragöz takımda huzur bırakmadı=))

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Ya arkadaş olur iş değil...Adamı Allah'ın avustralyasından getirmişim adam etmişim...140 k sözleşmesi var.600 istedi...400 de anlaştık...2 hafta sonra buna gene transfer teklifi geldi yine kontrat istedi benden...ölür müsün öldürü müsün ya.böyle saçmalık yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by comandante View Post
    Ya arkadaş olur iş değil...Adamı Allah'ın avustralyasından getirmişim adam etmişim...140 k sözleşmesi var.600 istedi...400 de anlaştık...2 hafta sonra buna gene transfer teklifi geldi yine kontrat istedi benden...ölür müsün öldürü müsün ya.böyle saçmalık yok.
    sözleşme teklif etme hocam bitene kadar zırt pırt sorun cıkartırlar ama onu da konusarak halledıyorsun profesyonel futbolcu zırt pırt kontrot ıstemez kontratın devam edıyor dıye bir etkileşime giriyordun halletmek için

Etkiletşim yap hocam .

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Evet arkadaşlar şampiyonlar ligi maçları geldi çattı...

Ligdeki son maçlar:

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

PUAN DURUMU

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. TUR İLK MAÇI

Evimizde arsenal ile yapıyoruz...taktiğimizi bozmadık...rakibe göre taktik çizmeyiz.rakip bize göre taktik çizsin=) acccık daha defansif oynayabiliriz ama bence=)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. TUR İLK MAÇI

Evimizde arsenal ile yapıyoruz...taktiğimizi bozmadık...rakibe göre taktik çizmeyiz.rakip bize göre taktik çizsin=) acccık daha defansif oynayabiliriz ama bence=)
    Man U'yu devirmişsin Arsenal vız gelir

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Man U'yu devirmişsin Arsenal vız gelir
    malesef gelmedi aga=) maç motoru katletti oyunu ya=) verilere bi baksana maçın hakkı bu mu...moralim bozuldu resmen...2 topumuz da direkten döndü

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Türkiyede vermen kötü olmuş ama İngilterede 2-0 alırsın uzatmalara kalır işin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Adamların kadroya baksana =)) orta saha forvet hattı canavar olmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Türkiyede vermen kötü olmuş ama İngilterede 2-0 alırsın uzatmalara kalır işin
    Pek sanmıyorum hocam ya herifler iyi kadro kurmuş...ama belli olmaz=) bakarsın wilfried şov yapar=)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

İki arsenal maçı arası derbi koyan federasyonun daaa=)) Evimde Fenerbahçe maçı...skor tahmini yapıyorum 4-1=))

edit: skor tahminimde vazgeçtim arkadaş gene bütün veletler milli takıma gitmiş...lanet olsun=) selçuk da sakat...jem yekta çıkıyorum mc lerde...

maç inanılmaz derecede ortada geçti...bir o kalede bir bu kalede...84den sonrasını da aralıksız izletti oyun sağolsun=))

Last edited by comandante : 15.Haziran.2012 at 14:55

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Şampiyonlar Liginden onurlu bir şekilde elendik...Ama seneye tozunu attırırız buraların.benim veletler daha bi pişerler seneye...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Arkadaşlar ligin normal kısmı bitti..süper finale geçtik...Kalan maçları koyuyorum buraya...İnanılmaz bir son ay geçirdik...önümüze geleni ezdik ve ligi açık ara domine ettik...burdan şampiyonluğu vermeyiz artık zaten...Bu sene hedef türkiye kupasını alabilmek artık=))

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

normal sezon sonu puan durumu:

Atılan gole ve averaja dikkat=)) namağlup bitirmek de çok tatlı oldu açıkçası=))

play off başlangıcı

oyuncu istatistikleri...yer gök sarı kırmızı=)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Türkiye Kupası Sonuçları bunlar da...yarı finaldeyiz

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Ligi dağıtmışsın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    Ligi dağıtmışsın
    aynen öyle hocam...fena ritim yakaladık...kesin şampiyonuz diyebilirim...de artık seneye şl de final oynamam lazım...

aynen öyle hocam...fena ritim yakaladık...kesin şampiyonuz diyebilirim...de artık seneye şl de final oynamam lazım...
    üstad final az olmazmı uefa kupasının yanı boş kalmasın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    üstad final az olmazmı uefa kupasının yanı boş kalmasın
    neden olmasın hocam bakarsın alırız kupayı=) tekrar arsenal gelmezse tabi karşıma=))

arkadaşlar lig bitti...şampiyon olduk çok rahat...normal sezonu namağlup bitirdik ama play offlarda 2 mağlubiyetimiz var.şampiyonluğu ilan ettikten sonra çoluk çocuğu sene içinde şans bulamayanları oynattık=)

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Shot at 2012-06-15

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Türkiye Kupası Final Maçı...bu maçı çok önemsiyorum...kesinlikle almamız lazım kupayı...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arsenal valla iyi kadro kurmuş Elenmen tesadüf olmamış Seneye Avrupadan kupa bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Arsenal valla iyi kadro kurmuş Elenmen tesadüf olmamış Seneye Avrupadan kupa bekliyoruz
    İnşallah hocam temennimiz o yönde=)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Evet arkadaşlar başarılı geçen bir sezonun ardından 4. sezon hazırlıklarımız başlamış bulunmakta...Şu an transferlerle uğraşıyorum.Federasyon yetkilileriyle yabancı kontenjanı üzerine bir konuşmamız oldu ama 'sen lig tv misin ki koca ligin kurallarını değiştireceksin bre dürzü' dediler...küstüm çıktım odadan ben de...

Genç forvetim Leo ya çok iyi teklifler var...elden çıkarım yeni bir forvet almayı düşünüyorum...ayrıca ortasahaya bir takviye daha yapma peşindeyim...kazım-selçuk satılması düşünülen futbolcular.selçukun özellikleri düşüyor.kaldı ki yeterli verimi alamadığıma inanıyorum kendisinden.

öte yandan villanueva huzursuzluk çıkarıyor.9m kontrat istiyor.dedim canımımı alcaksın arkadaşım neyin kafası bu.tartıştık sonra baya.onun akıbetine bağlı olarak transfer düşünülebilir...ama takımdan genel anlamda memnunum.bir kaç genç yetenek alıp kardeş kulübe gönderim 2 seneye satma düşüncem var.2-3 e alıp 6-7 ye satabileceğim futbolcular arıyorum velet...

alt yapımdan çıkmış ama oynatmayacağım yetenkler de var.bunları da kardeş kulübe gönderip sonrasında satmayı düşünüyorum...

yeni yıl hedefi olarak şampiyonlar liginde final görmeyi belirledim...artık birşeyler yapmak lazım...bunun için yabancı transferler yapacağım.ligde rotasyonlu oynatıp şl ye ağırlıklı yabancı çıkacağım...

planlar bunlar...haydi hayırlısı=))

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri