gs de ne iş herkes kafayı 3e vurdurmuş![]()
gs de ne iş herkes kafayı 3e vurdurmuş![]()
al işte emre kazması varken amrabat çıkıyo
Haydi bakalım ikinci yarı şans getirsin.
FM Gazetesi
Çıkar emreyi hoca neden amrabat ı çıkarırsın
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
O değilde bu spikeri hiç sevmiyorum yahu. Pozisyonlarda öyle bir cırtlıyorki nasıl bir sesi var adamın anlamıyorum. Nerede Ercan Taner? Nerede Ertem Şener?
FM Gazetesi
manu 2 1 yaptı
Neyse belli ki GS ikinci yarı yüklenecek. Gelir gol birazdan.
FM Gazetesi
Yahu tüm ortalar niye yerden açılıyor ? Gitmiyor işte abi adam gibi havadan açın şunu..
Korneri vermiyor ya biz herkes görüyor büssürü hakem var görmüyor
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
sahada kanat oyuncusu yokken ısrarla kanattan neden yükleniyoruz acaba
ya hakem gibi senin ben töbe töbe ne var ne var
Hakem tuhaf...
FM Gazetesi
hep bizi buluyo böyle hakemler
Bu oyun anlayışı ile gol çok zor.
Hakemi geçin, Collina dışında Türk takımlarına hakkını veren hakem gören oldu mu ki ?
Biz Türk futbolu olarak bu işi yapamıyoruz.
Hayatında ne zaman attın ordan şimdi atıcan
Bu burak neyin kafasını yaşıyor ?
dk 70 olmuş dönmez artık bu maç geçmiş olsun...
Burak Allahini seversen bi kere sasirt la beni bir kere ya
vur kalecinin üstüne vur senin gibi forvetin yok abi çok sinir oldum bu burak nedir
aydın yanlış maça geldi heralde
Ofsayt verdiği pozisyona bak uzaktan yakından alakası yok
Aydın da çok çok etkisiz. Emre ayrı bir alem .
Son pozisyonun ofsaytla alakası yok Burak'a çalınan hatalı bayrak.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Elmander giricek çıkar şu burağı allah aşkına
Burak, İstanbul takımlarına yaramıyor. Açık ve net.
Haydi Elmander haydi !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ahh be umut be ahh