Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Koçum benim harika olmuş ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Çok iyi ya çok iyi gözünü seveyim Aykut Hoca kazanalım şu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sow ortasahanın sağında oynayacağına ilerideki tek adam olsa kontradan onu daha çok değerlendiririz. Aykut Kocaman Daum'un kötü kopyası olma yahu o da Anelka'yı bir solda bir sağda oynatır adamı öldürürdü. Sow'u 15 dk doğru kullansak maçı alacak bize.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Harika 2 gol..Tebrikler Fenerbahçe...Şahsi görüşüm maç başladığında da söyledim evdekilere bence FB nin sahaya çıkarması gereken ilk 11 budur. Her maç bu adamlarla oynamalılar sadece defans ortasına ufak bir dokunuş yapılabilir. Fenerbahçe ritmini buldu 2 nci yarı 2 gol daha bulur FB farka gider bu sefer. Haydi fenerbahçe..Ayrıca Taraftarada helal olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Çok iyi ya çok iyi gözünü seveyim Aykut Hoca kazanalım şu maçı.
    Eğer saçma bir değişiklik yapmazsa alırız.(Kanat çıkarıp Kanat almak gibi..)

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2. gole kadar çok iyi oyun ortaya koymasak da önde olmak mutluluk verici.Aykut reyiz otantik bir şeyler denemezse oyuncular bu maçı alır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Uzaktan gelen 2 gol ile şuanda durumu kurtarıyor Fenerbahçe. Öte yandan Rıdvan'ın dediği gibi Egemen'in yaptığı faul'de Hasan Ali kademeye girmese direkt kırmızı çıkabilirdi Egemen'e. O maçın dönüm noktası oldu bence.

Şuan için oldukça istekli oynuyor Fenerbahçe, inşallah böyle devam eder ikinci yarıda ve bu sefer şeytanın bacağını kırarız Avrupa'da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gladbach'ın kaleci evlere şenlik İkinci yarı Aykut Kocaman maçı katletmezse Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..
    Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.

Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?

O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.

Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı.

Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
    Last edited by Kaka Leite : 05.Ekim.2012 at 00:00 Reason: Gol karıştırma :D

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sow ortasahanın sağında oynayacağına ilerideki tek adam olsa kontradan onu daha çok değerlendiririz. Aykut Kocaman Daum'un kötü kopyası olma yahu o da Anelka'yı bir solda bir sağda oynatır adamı öldürürdü. Sow'u 15 dk doğru kullansak maçı alacak bize.
    Topla alışverişi,mücadelesi ve sırtı dönük oynaması açısından Kuyt'tan daha kötü olduğu için sağda oynuyordur. Zaten atak oynadığımız süre zarfında forvete gidiyor ve boş koşular yapıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Gladbach'ın kaleci evlere şenlik İkinci yarı Aykut Kocaman maçı katletmezse Fenerbahçe kazanır.
    Dortmund maçında da izledim. 2 maçla değerlendirmek haksızlık olacak ama bu kaleci Wonderkid'se FM12'de, Mert Günok überaşmışmegasüperwonderkid'dir.

Sow'un kanat oynaması daha mantıklı bana kalırsa. Sow tek forvet oynayabilen bir futbolcu değil. Zaten hücumlarda da hep forveti çiftliyor. Tek forvet kalsa, hem çok ezilecek, hem de moral olarak düşecek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.

Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?

O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.

Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı.

Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
    Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruz Ben sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

sow-bienvenü
    meireles-selçuk şahin şaka bir yana artık öyle bir hata yapmaz inşallah aykut kocaman

15. Default

Takımın isteği beni mutlu etti. En azından Avrupa arenasında. Ligte isteksiz oyuna devam Fenerbahçe. şaka bir yana önde basarak, kondüsyon düşürmeden rakibi zorlamak kolay değildir. Özellikle deplasmanda. Helal olsun diyorum, umarım skor bozulmaz hatta daha yenilerini yazdırırız haneye.

Şu oyunla Fener yener her türlü de birde kocaman faktörü var oyuncu değiştirir, takımı geri çeker yine puan bırakabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Topla alışverişi,mücadelesi ve sırtı dönük oynaması açısından Kuyt'tan daha kötü olduğu için sağda oynuyordur. Zaten atak oynadığımız süre zarfında forvete gidiyor ve boş koşular yapıyor.
    O zaman Krasiç'i kullanacaksın kanatta. Allah'tan Gökhan'ın kanattan gelmiyolar, koca alan bomboş. Forvet adam forvette oynar. Sağ forvet oynasa neyse bildiğin sağ açık oynuyor bu gidişle bek'e kadar yolu var koysa şaşırmam : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

18. Default

hem kanat hem forvet özelliği olan bir kanat oyuncusu olsa neyse de, sadece santrafor olan bi oyuncuyu kanatta oynatmak doğru değil bence. zaten rakibin risk almaktan başka bi çaresi olmadığı için, kontr ataklarla kazanılan toplarda sow'a büyük pay düşecek bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruz Ben sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..
    Zaten Aykut Hoca olduğu sürece takım Barça gibide oynasa seni tatmin edemez. Ayrıca ümitsiz olacak ne var? Kasımpaşa maçından daha mı kötü? Takım mücadele ediyor ve bunun karşılığını ilk yarı itibari ile aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Zaten Aykut Hoca olduğu sürece takım Barça gibide oynasa seni tatmin edemez. Ayrıca ümitsiz olacak ne var? Kasımpaşa maçından daha mı kötü? Takım mücadele ediyor ve bunun karşılığını ilk yarı itibari ile aldı.
    Beni tatmin etmesin...Soruyorum..orta saha'da top durmadan top kaybeden bir takım neler yapar ? İki pas yapamıyoruz..hep paslar ezbere...Dün Mancester City maçını izledim...adamlar nasıl pas yapıyorlar..attıkları her pas yerinde..Mücadele önemli...Ama golleri sadece duran toplardan buluyorsak sıkıntı var...demektir...Her gol için duran top beklememizmi lazım ?..Bu sıkıntıyı çözmezi lazım her şey'den önce..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

iki duran top iki gol kisacasi alex gitti degisen birsey yok yine sadece duran top organizasyonlarindan gol bulabiliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan neler çıkarıyor öyle.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

krasic ve yobo hamlesi güzel olur

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

geriye yaslandik yine Allah yardimcimiz olsun

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Yobo hamle mi ya. Normal bir değişiklik işte.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

3-1 oldu. Galibiyet geldi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ve bu iş biter.

cris - topuz

sow - krasiç

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayda. :S