Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çok iyi ya çok iyi gözünü seveyim Aykut Hoca kazanalım şu maçı.
Sow ortasahanın sağında oynayacağına ilerideki tek adam olsa kontradan onu daha çok değerlendiririz. Aykut Kocaman Daum'un kötü kopyası olma yahu o da Anelka'yı bir solda bir sağda oynatır adamı öldürürdü. Sow'u 15 dk doğru kullansak maçı alacak bize.
...
Harika 2 gol..Tebrikler Fenerbahçe...Şahsi görüşüm maç başladığında da söyledim evdekilere bence FB nin sahaya çıkarması gereken ilk 11 budur. Her maç bu adamlarla oynamalılar sadece defans ortasına ufak bir dokunuş yapılabilir. Fenerbahçe ritmini buldu 2 nci yarı 2 gol daha bulur FB farka gider bu sefer. Haydi fenerbahçe..Ayrıca Taraftarada helal olsun..
ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
2. gole kadar çok iyi oyun ortaya koymasak da önde olmak mutluluk verici.Aykut reyiz otantik bir şeyler denemezse oyuncular bu maçı alır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Uzaktan gelen 2 gol ile şuanda durumu kurtarıyor Fenerbahçe. Öte yandan Rıdvan'ın dediği gibi Egemen'in yaptığı faul'de Hasan Ali kademeye girmese direkt kırmızı çıkabilirdi Egemen'e. O maçın dönüm noktası oldu bence.
Şuan için oldukça istekli oynuyor Fenerbahçe, inşallah böyle devam eder ikinci yarıda ve bu sefer şeytanın bacağını kırarız Avrupa'da.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gladbach'ın kaleci evlere şenlikİkinci yarı Aykut Kocaman maçı katletmezse Fenerbahçe kazanır.
Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.
Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?
O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.
Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı.
Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
Last edited by Kaka Leite : 05.Ekim.2012 at 00:00 Reason: Gol karıştırma :D
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Dortmund maçında da izledim. 2 maçla değerlendirmek haksızlık olacak ama bu kaleci Wonderkid'se FM12'de, Mert Günok überaşmışmegasüperwonderkid'dir.
Sow'un kanat oynaması daha mantıklı bana kalırsa. Sow tek forvet oynayabilen bir futbolcu değil. Zaten hücumlarda da hep forveti çiftliyor. Tek forvet kalsa, hem çok ezilecek, hem de moral olarak düşecek.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruzBen sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..
sow-bienvenü
meireles-selçuk şahinşaka bir yana artık öyle bir hata yapmaz inşallah aykut kocaman
Takımın isteği beni mutlu etti. En azından Avrupa arenasında.Ligte isteksiz oyuna devam Fenerbahçe.
şaka bir yana önde basarak, kondüsyon düşürmeden rakibi zorlamak kolay değildir. Özellikle deplasmanda. Helal olsun diyorum, umarım skor bozulmaz hatta daha yenilerini yazdırırız haneye.
Şu oyunla Fener yener her türlü de birde kocaman faktörü var oyuncu değiştirir, takımı geri çeker yine puan bırakabilirler
...
hem kanat hem forvet özelliği olan bir kanat oyuncusu olsa neyse de, sadece santrafor olan bi oyuncuyu kanatta oynatmak doğru değil bence. zaten rakibin risk almaktan başka bi çaresi olmadığı için, kontr ataklarla kazanılan toplarda sow'a büyük pay düşecek bence.
Beni tatmin etmesin...Soruyorum..orta saha'da top durmadan top kaybeden bir takım neler yapar ? İki pas yapamıyoruz..hep paslar ezbere...Dün Mancester City maçını izledim...adamlar nasıl pas yapıyorlar..attıkları her pas yerinde..Mücadele önemli...Ama golleri sadece duran toplardan buluyorsak sıkıntı var...demektir...Her gol için duran top beklememizmi lazım ?..Bu sıkıntıyı çözmezi lazım her şey'den önce..
iki duran top iki gol kisacasi alex gitti degisen birsey yok yine sadece duran top organizasyonlarindan gol bulabiliyoruz
Volkan neler çıkarıyor öyle.
krasic ve yobo hamlesi güzel olur
geriye yaslandik yine Allah yardimcimiz olsun
Yobo hamle mi ya. Normal bir değişiklik işte.
Bir Dost
Hellbells
3-1 oldu. Galibiyet geldi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ve bu iş biter.![]()
cris - topuz
sow - krasiç
Hayda. :S
allahım sana şükürler olsun
ercan tanere zamanında almanlar bişeyler yapmış heralde![]()
![]()