2. gole kadar çok iyi oyun ortaya koymasak da önde olmak mutluluk verici.Aykut reyiz otantik bir şeyler denemezse oyuncular bu maçı alır.
2. gole kadar çok iyi oyun ortaya koymasak da önde olmak mutluluk verici.Aykut reyiz otantik bir şeyler denemezse oyuncular bu maçı alır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Uzaktan gelen 2 gol ile şuanda durumu kurtarıyor Fenerbahçe. Öte yandan Rıdvan'ın dediği gibi Egemen'in yaptığı faul'de Hasan Ali kademeye girmese direkt kırmızı çıkabilirdi Egemen'e. O maçın dönüm noktası oldu bence.
Şuan için oldukça istekli oynuyor Fenerbahçe, inşallah böyle devam eder ikinci yarıda ve bu sefer şeytanın bacağını kırarız Avrupa'da.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gladbach'ın kaleci evlere şenlikİkinci yarı Aykut Kocaman maçı katletmezse Fenerbahçe kazanır.
Dortmund maçında da izledim. 2 maçla değerlendirmek haksızlık olacak ama bu kaleci Wonderkid'se FM12'de, Mert Günok überaşmışmegasüperwonderkid'dir.
Sow'un kanat oynaması daha mantıklı bana kalırsa. Sow tek forvet oynayabilen bir futbolcu değil. Zaten hücumlarda da hep forveti çiftliyor. Tek forvet kalsa, hem çok ezilecek, hem de moral olarak düşecek.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
sow-bienvenü
meireles-selçuk şahinşaka bir yana artık öyle bir hata yapmaz inşallah aykut kocaman
Takımın isteği beni mutlu etti. En azından Avrupa arenasında.Ligte isteksiz oyuna devam Fenerbahçe.
şaka bir yana önde basarak, kondüsyon düşürmeden rakibi zorlamak kolay değildir. Özellikle deplasmanda. Helal olsun diyorum, umarım skor bozulmaz hatta daha yenilerini yazdırırız haneye.
Şu oyunla Fener yener her türlü de birde kocaman faktörü var oyuncu değiştirir, takımı geri çeker yine puan bırakabilirler
hem kanat hem forvet özelliği olan bir kanat oyuncusu olsa neyse de, sadece santrafor olan bi oyuncuyu kanatta oynatmak doğru değil bence. zaten rakibin risk almaktan başka bi çaresi olmadığı için, kontr ataklarla kazanılan toplarda sow'a büyük pay düşecek bence.
iki duran top iki gol kisacasi alex gitti degisen birsey yok yine sadece duran top organizasyonlarindan gol bulabiliyoruz
Volkan neler çıkarıyor öyle.
krasic ve yobo hamlesi güzel olur
geriye yaslandik yine Allah yardimcimiz olsun
Yobo hamle mi ya. Normal bir değişiklik işte.
Bir Dost
Hellbells
3-1 oldu. Galibiyet geldi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ve bu iş biter.![]()
cris - topuz
sow - krasiç
Hayda. :S
allahım sana şükürler olsun
ercan tanere zamanında almanlar bişeyler yapmış heralde![]()
![]()
Baroni attı 4 oldu. Helal olsun.
Tecrübesiz bir Gladbach, işimize yaradı. Ah o Marsilya maçını vermeyeydik...
Selçuk giricek bu arada![]()
Aykut'un takımdan soğutmaya çalıştığı hatta geçen hafta 18'e almadığı BARONİ kurtardı kendisini.
Bir Dost
Hellbells
Bugün sahada ne yapacağını iyi bilen 11 adam vardı.
Ancak ben 12. adamımızında ne yapacağını bilmesini istiyorum.Biz bu farkı çok erken yakalayabilirdik.
Krasic değişikliği takımı biraz daha öne taşıdı, neden bunu 60. gibi takım oyundan düştüğü zaman değilde bu kadar geç yapıyorsun ?
Taktiksel olarak önde basan bir takım var.Çok koşuyoruz, savaşıyoruz.Goller uzaktan gelir yada yakından gelir bu çok problem değil top kaleye girdikten sonra ancak Aykut Kocaman her zaman ki gibi ne zaman ne yapacağı konusunda kararsız..
Bugün kazandık belki ama yarın için ben nedense emin olamıyorum bu yüzden.
Tebrikler Fenerbahçe'm![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Müthiş bir galibiyet oldu.Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Vay be sonuna kadar hakederek aldık ! Şunu demeyi özlemisim yemin ediyorum.
Aykut Kocaman'a birkaç ay daha kredi eklendi, iyi oldu![]()
Selçuk oyuna girse maçı kapatırdım diyodum son 3 saniye oyuna girerek bizleri sevindirdi : ) Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım gittiği zaman promosyon olarak Selçuk'u da yanında götürsünler.
...
Ben dediydim fener 2 gol daha atar diye. Bkz. 6 sayfa 154 nolu iletiAferim fener...
Yanlız içerdeki oyuncular selçuk oyuna girmesin diye İnsan üstü çaba safrettiler![]()
...
Baroni'nin bu akşam oynadığı topu eğer istikrarlı bir şekilde diğer maçlarada yansıtabilirse çok iyi bir ortasaha kazanmış oluruz. Ama işte istikrar konusundada hiç güvenemiyoruz konu Baroni olunca ..