Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex kendi sitesinden açıklama yapmış

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...-seyi-acikladi
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Alex kendi sitesinden açıklama yapmış

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...-seyi-acikladi
    Orjinal metini de burada;

http://www.alex10.com.br/br/news/con...ia=Fala%20Alex
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çeviri doğruysa, Alex giderken arkasında birilerini de götürecek gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adamı tartsak, 60 ton gelir. bunu göze alamadı birileri.
    (/s)

Alex: Hoca kadrodışı kaldığımı söyledi..Benim cevabım ise basit ve netti: 'Doğru.Kararları başkan alır ve ileride neler olacağını göreceğiz' demiş alex resmen hocayı tehdit etmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ayrıca aykut kocaman'ın alex'i kadro dışı bırakırken "sen çok güçlüsün" diyeceğini düşünmek yaratıcılıktan yoksun.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ayrıca aykut kocaman'ın alex'i kadro dışı bırakırken "sen çok güçlüsün" diyeceğini düşünmek yaratıcılıktan yoksun.
    Ufak tefek çeviri hataları olabilir,

''Sen büyük ve güçlü bir futbolcusun ama soyunma odasındaki kararlarıma karışmandan hoşlanmıyorum.''

tarzı bir şey olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bizi kimse yıkamaz , biz kendi kendimizi yıkarız.. vay arkadaş nereden nerelere geldik.. Aykut Kocaman-Alex-Aziz Yıldırım üçlüsünün birbirleriyle ilişkilerini tartıştığımız günü de gördü rakiplerimiz helal olsun. artık kıyamet kopabilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

alex bence son 14 yılın özetini çıkaran bir söz söylemiş.''Kararları başkan alır.'' ben burda diğer arkadaşın tersine farklı düşünüyorum bence demek istediği teknik direktörler aziz yıldırımın istediği şekilde ilk 11 çıkarıyor demek istemiş ve doğruyu da söylemiş yılalrdır yaptığı açıklamalara baktım da adam her zaman doğruları konuşmuş ondan hep ters tepki almış tekrardan diyorum ki adamın dibisin alex de souza

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Resmi sitesinden Türkçesi.
    Açıklama
    Alex - 02/10/2012 09h40
    Fenerbahçe'den ayrılmamla ilgili olarak gelişen olayları açıklığa kavuşturmak için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Cumartesi akşamı Kasımpasa'ya 2-0 yenildik. Maç sonrası teknik direktörümüz soyunma odasına geldi ve istifa etti, bir yönetici birşeyler söyledi, başkan geldi, o da birşeyler söyledi. En son olarak da futbolcular konuştular. Meselenin en üzücü tarafı ise o konuşmaların hiçbiri futbolla alakalı şeyler değildi.

Pazar günü normal antrenmana katıldım. Pazartesi günü ise tesislere gittiğimde teknik direktörün odasına çağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri sürdüm. Ancak böyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi öğrenmek istedim.

Teknik direktör bunun karşısında "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.

Bunun karşısında benim cevabım çok basit oldu. "Tamam öyleyse. Bazı kararların alınması gerekiyor, ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu duruma" dedim.

Başkanın odasına 16:15'de girdim, ve 16:18'de de çıktım. 8 yıllık kulüp tarihinde ki varlığıma 3 dakikada karar verdi.

Başkan "Evet, konuşabilirsin" dedi. Ben de "Teknik direktörün kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum.

" Karar senin! İstersen ayrı çalışırsın istersen gidersin" şeklinde cevap verdi benim eski başkanım. Böylece de bitti. Zaten onlar istedi diye ayrı çalışmam veya benim takım içinde ki varlığımdan endişelenmelerinden dolayı da böyle bir karar veremem.

Pazartesi günü bir basın açıklaması yapacağım ve böylece Fenerbahçe taraftarına daha açık olacağım. Brezilya'ya gidebilmem için bunları açıkca anlatmak zorundayım.

Alex

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Teknik direktör bunun karşısında "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.
    Alex'in açıklamaları pek inandırıcı gelmiyor, özellikle de şu kısım. Tarafsız anlatmadığı ortada tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

niye inandirici gelmiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

8 senesini 3 dakikada bitirdikleri icin icindeki herseyi oldugu gibi dokmus ondan inandirici gelmedi,

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    niye inandirici gelmiyor?
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    8 senesini 3 dakikada bitirdikleri icin icindeki herseyi oldugu gibi dokmus ondan inandirici gelmedi,
    Hayır, Aykut Kocaman gönderme sebebi olarak" sen çok büyüksün, çok kuvvetlisin, bu yüzden seni kadroma alamam." demez de ondan. Siz bile hoca olsanız karşınızda isterse Ronaldo olsun bu şekilde kendinizi ezdirmezsiniz. Alex biraz olayları abartarak ya da kendine göre yontarak anlatıyor gibi geldi bana

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Hayır, Aykut Kocaman gönderme sebebi olarak" sen çok büyüksün, çok kuvvetlisin, bu yüzden seni kadroma alamam." demez de ondan. Siz bile hoca olsanız karşınızda isterse Ronaldo olsun bu şekilde kendinizi ezdirmezsiniz. Alex biraz olayları abartarak ya da kendine göre yontarak anlatıyor gibi geldi bana
    Bence sen Alex'in interne sitesinden bir oku bu mesajı.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    ben alexin durduk yerde böyle cümleleri uyduracagini sanmiyorum.. demistir dememistir orasini bilemeyiz ama demese bile alexin ondan daha güclü ve kuvvetli oldugunu gördük zaten.. taraftar evinin önünde saatlerce aykut kocaman ve aziz yildirim aleyhine tezahüratta bulundu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben alexin durduk yerde böyle cümleleri uyduracagini sanmiyorum.. demistir dememistir orasini bilemeyiz ama demese bile alexin ondan daha güclü ve kuvvetli oldugunu gördük zaten.. taraftar evinin önünde saatlerce aykut kocaman ve aziz yildirim aleyhine tezahüratta bulundu
    Bir kısım taraftar bunu yaparken, başka bir kısım da ALex'i hatalı bulup Aykut Kocaman'a hak veriyordur. 10 Temmuz'da köprüye yürümeye çalışan Fenerbahçe taraftarları varken, onları şiddet kullanarak engellemeye çalışan Fenerbahçe taraftarları olduğu gibi. 3 Temmuz'da yaşananları haksız bulup başkan ve yöneticilerine sahip çıkan Fenerbahçe taraftarları varken, şike yapılmıştır diyen Fenerbahçe taraftarları olabildiği gibi.

Alex'in evinin önüne gidilmesi taraftarın tümünün Alex'in arkasında, Aykut Kocaman'ın karşısında olduğu sonucunu çıkarmaz. Alex'in evine gidenler, heykelinin açılışına gidenler, stadda Alex'e sevgi gösterisinde bulunanlar sadece Alex'e haksızlık yapıldığı için yapmıyorlar bunu. Alex'in bugüne kadar Fenerbahçe'ye verdikleri için, karakteri için yapılıyor bunlar. Orada Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman aleyhine bağıranlar da bana göre provakatörlerin gazına gelenler. Aziz Yıldırım karşıtları için bulunmaz bir nimet bu yaşanan. Bunu kullanmak istiyorlardır. 3 Temmuz sürecinde Aziz Yıldırım'ın taraftarı arkasına almak için yaptığı gibi yani. Hassas olunan duygularla ilgili taraftarları tetikleyici bazı eylemler bu sonuçları doğurur.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vay be GS'li taraftarlar "Alex sen kal biz yine 6-0 yenilelim" pankartı açmışlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Vay be GS'li taraftarlar "Alex sen kal biz yine 6-0 yenilelim" pankartı açmışlar.
    Tezahürattı, pankart oldu. Retweet almak için uyduruyor birileri, kaynak şu anda stattakiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tezahürattı, pankart oldu. Retweet almak için uyduruyor birileri, kaynak şu anda stattakiler.
    Bilmiyorum valla görünce şaşırdım direk yazdım
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Yazıklar olsun diyecek başka bir şey yok. Aykut Kocaman'ı beklerken Alex gönderildi. Neyse yolun açık olsun büyük kaptan.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

takımın içinde ağılığından bahsetmiş ne varki bunda yanlış değil taraftarda seviyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zamanında Zico istifa diye bağıranları unutmadım, dinleyip istifa etseydi?

Alex'i yuhalayanlar, o gün Aziz Yıldırım kalkıp alkışlamasa ertesi gün Alex ülkeyi terk edecekti?

Geçen sene Aziz Yıldırım için öl de ölelim mantığında olanlar?

Aykut Kocaman'a istifa et tepkisinden öte, küfürler, hakaretler saydıranlar?

Aziz Yıldırım'a bırak diyenler?

Bakınca ben hep aynı mantıkta kişileri ve benzer tepkileri görüyorum, Zico istifa diye bağrıldığında bırakıp gitseydi, ŞL başarısı olacak mıydı? Alex yuhalandığında bırakıp gitse efsane olabilecek miydi?

Taraftar her şeyin doğrusunu bilir tabi, taraftarın her istediği yapılmalı, Zico kovulmalı, Alex yuhalanmalı. Yarın Aykut Kocaman olur da başarılı olursa -bu ortamda başarılı olacağına pek inanmıyorum artık- ilk olarak Sen Bizim Kocaman Gururumuzsun diyenler de yine yukarıdaki yazdıklarımı yapanlar olacaktır.

Bir de senelerdir Alex'e küçük maçların büyük adamı diyenler, Fenerbahçe'ye ne kazandırmış ki diyenler, Hagi UEFA'yı getirdi, Alex ne verdi dyenler, şimdi nedense Alex aşığı olmuş. Aralarında elbette samimi duygularını yazanlar var ama bir de zorlama Alex'e sahip çıkmak gerekir gibi davrananlar var ki bunlar hemen anlaşılıyor ve bana çok itici geliyor. Samimi duygularını belirten başka takım taraftarlarını ayırarak söylüyorum.

Hoca demiş ya, "Hırsızın hiç mi suçu yok?" diye, buna da bakmak gerekir. Geçen sene yıkılması için çabalayan tüm dış etkilere karşı direnen camia, bu sene kendi içerisinde, kendini bitiriyor neredeyse. Ayrım yapmıyorum, bu ayrılışta suçlu varsa hepsi aynı değerde, Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Alex'tir, birinin diğerinden aşağı kalır yanı yok yapılan hatalar konusunda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

zaten tümü arkasinda demedim ama cogunlugu arkasinda... taraftar forumlarini takip etmiyorsun anlasilan.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Samet Güzel yaşananları anlatıyor şu an Ntv Spor'da.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Del Piero_10 Misafir

Samet neredeyse ağlayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şu Samet Güzel'den gınaa geldi artık, adamın Aykut Kocaman'dan fazla forsu var kulüpte. Herşeyin altından Samet Güzel çıkıyor.

Sevmediğim birisi, kulüpten ayrılsa da rahatlasam

Not: Şuan konuşmalarını dinlemiyorum konuşmalar için demedim yukarda yazdıklarımı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adama yazık be, arada kalmak kötü şey. Bu mevzu daha uzar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Güzel'i sevmem ancak o durumda kalmasına üzüldüm.Aziz Yıldırım'ın dedikleri yanlış olsa bile adam o anda hayatta demez böyle değil diye.Aziz Yıldırım'ın o sinirli anı baskı yaratır üzerinde.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Samet Güzel'i sevmem ancak o durumda kalmasına üzüldüm.Aziz Yıldırım'ın dedikleri yanlış olsa bile adam o anda hayatta demez böyle değil diye.Aziz Yıldırım'ın o sinirli anı baskı yaratır üzerinde.
    Ne olursa olsun eğer öyle bişey olursa bence samet yalan söylemez neticede çoçukluğundan beri en sevdiğim futbolcu diyor alex için eğer alex haklı olsaydı zaten samette bırakırdı görevini

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri