Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 208 sonuç

Konu: SSC Napoli | Hedef Sonsuzluk ! (3.Sezon)

CANLI ANLATIM !!!

Dk. 40 : GOOOOOLLLLLL ! Hemen cevap veriyoruz. Golün adı Edinson Cavani.. Şimdi 2-1 öndeyiz..

CANLI ANLATIM !!!

İlk yarı sona erdi. İlk yarıda üstün bir oyunumuz var skor daha farklı olabilirdi bizim açımızdan. Diğer taraftada haberler güzel. Parma - Juventus mücadelesi 0-0 devam ediyor.

CANLI ANLATIM !!!

Dk. 49 : GOOOOOOOLLLLLLL Cannavaroooo !! Köşe atışında ceza alanına yapılan ortaya iyi yükselen Cannavaro topu ağlara gönderdi ve şimdi skor 3-1..

CANLI ANLATIM !!!

Dk. 55 : GOOOOOLLLLL.. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Cavani kendisinin 2. takımının 4. golünü atıyor ve skoru 4-1'e getiriyor. Napoli artık çok rahat..

Serie A 35.Hafta

Roma maçını kayıpsız geçiyoruz.. Asıl önemli olan Parma'nın 90. dk.da attığı golle Juventus'u 1-0 mağlup etmesi Son 3 haftaya Juventus'un 5 puan önünde giriyoruz ve 37. haftada Juventus ile kendi evimizde oynayacağız !

Serie A 36.Hafta

Veee ŞAMPİYONLUK GELİYOR... Juventus'un puan kaybettiği haftada Sampdoria deplasmanında aldığımız 3 puan ile şampiyonluğu ilan ediyoruz..

Kupa Napoli futbolcularının ellerinde yükseliyor.. Tüm sezonun emeği, alınteri bu kupa ile taçlandı.. İnanmışlık ve isteğin gücünü tüm İtalya gıptayla izliyor.

Gelen şampiyonluğun ardından tüm halk sokaklara döküldü. Yıllar sonra gelen bu zaferden sonra halk sabahlara kadar çılgınca eğlendi..

Şehir turu düzenleyen takım otobüsündeki sevinç görülmeye değerdi..

Serie A 37.Hafta

Serie A 38.Hafta

İtalya Kupası Final Maçı

Sezonun son maçında İtalya Kupası finalinde Milan karşısında mükemmel futbol oynadık ve kupayı kazandık. Sezonu süper kupayıda dahil edersek 3 kupayla kapatıyoruz. Muhteşem bir sezon geride kalıyor bizim için.

Göze Çarpan Oyuncularımız

Quote Originally Posted by mynns View Post
    Gereksiz puan kayıpları ilk sezon benide çileden çıkardı ama bu sezon kötü oynadığımız maçlarda bile 3 puan alabiliriyoruz ilginç bir şekilde. Taktiğim kendi taktiğim geliştirme aşamasındayım henüz bu sezon bittiğinde istediğim başarılar gelirse forumda paylaşmayı düşünüyorum.
    Öncelikle tebrikler aksilik olmazsa bende sampiyonluga emin adimlarla gidiyorum. 2 maç fazlayla Juventus'la 10 puan farkimiz var. Maçlardan sonra 4'e inebilir.

Sampiyonlar liginde Çeyrek Finaldeyiz ve Zenit'le karsilasacagiz. Yari finale çikabiliriz ama Bayern-Barça eslesmesinin galibini yenmek hayal simdilik.
    Devre arasinda Ter Stegen'i 21 milyona getirdim zorla, gözlemci raporunun aksina çok fazla para istiyor ve su anda Cavani'den sonraki en pahali futbolcum, ama Ospina bekleneni verememisti, çok fazla gol yiyorduk. Gerçi halen yiyoruz ama biraz daha toparladik.

Avrupa Liglerinde Görünüm

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Öncelikle tebrikler aksilik olmazsa bende sampiyonluga emin adimlarla gidiyorum. 2 maç fazlayla Juventus'la 10 puan farkimiz var. Maçlardan sonra 4'e inebilir.

Sampiyonlar liginde Çeyrek Finaldeyiz ve Zenit'le karsilasacagiz. Yari finale çikabiliriz ama Bayern-Barça eslesmesinin galibini yenmek hayal simdilik.
    Devre arasinda Ter Stegen'i 21 milyona getirdim zorla, gözlemci raporunun aksina çok fazla para istiyor ve su anda Cavani'den sonraki en pahali futbolcum, ama Ospina bekleneni verememisti, çok fazla gol yiyorduk. Gerçi halen yiyoruz ama biraz daha toparladik.
    Teşekkürler bu sezonu süpürdük diyebiliriz Ben Zieler'den çok memnun kaldım bu sezon, kritik maçlarda güzel performanslar sergiledi. Ter Stegen bana kalırsa çok daha iyi bi kaleci, almakla büyük iş başarmışsın. Sanada başarılar kariyerinde

Avrupa'da yükselişteyiz.. Hedef ilk sıraya yerleşmek ve oradan ayrılmamak !!

Yeni sezonda takımın bazı bölgelerine takviyeler yapacağız ve takımda gençleştirme operasyonu yapacağız. Sürpriz ayrılıklar olabilir takımda.

Bütçemize göre iyi bir defans ve bu sezon Behrami'yi oynattığımız sağ bek bölgesine oyuncu alabiliriz.

Orta sahada Gökhan İnler 30 yaşına geldi ve yavaş yavaş bu bölgede gençleştirme yapmayı düşünüyorum. Devre arasında sezon sonu için bedelsiz anlaştığımız Honda bu bölgede iyi bir alternatif olacaktır ancak bir tane genç oyuncuda alabiliriz.

Sol kanatta Pandev'i değerlendiriyorduk ancak onunda yaşı ilerledi ve sol kanat için sıkı bir araştırmaya gireceğiz. Gerekirse büyük paralar ödeyip İspanyol bir genç oyuncuyu kadromuza katabiliriz.

Alex süper iş yapmış kaç yıldız gözüküyor scout reportta.Bu arada başarılar.

Quote Originally Posted by babafm View Post
    Alex süper iş yapmış kaç yıldız gözüküyor scout reportta.Bu arada başarılar.
    Teşekkür ederim.. Alex ilk sezon çok iyi işler çıkardı, kurtardığı çok maç oldu. Scout reportta 4 yıldız görünüyordu. Şimdilerde kendisi antrenör olarak kulübümüzde kaldı

İşlerimin yoğunluğundan dolayı 2-3 gün ara vermek zorundayım. Daha sonra kariyerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz

Yeni sezon başlıyor !!

Dünya Kupası Özeti

Süper Kupa penaltılarda Napoli'nin oluyor !!

Transfer Dönemi Özeti

Gökhan İnler, Cannavaro ve Pandev ile yollarımızı ayırdık. Bu bölgelerde gençleştirmeye gittik. Umarım takımdaki bu değişim olumsuz etki yaratmaz.

Basel'den Regen transferimiz Cristian Romani

Sağ Bek eksiğimizi kapatacığını düşündüğüm Corchia..

Scout ekibimizin 4.5 yıldız verdiği genç yıldız adayı kalecimiz..

Serie A 1. Hafta

Serie A 2. Hafta

Serie A 3. Hafta

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta

Serie A 4.Hafta

Serie A 5.Hafta

Serie A 6.Hafta

Sezona yine iyi başladık. Yeni transferler Honda ve Aboubakar takıma iyi katkı sağlıyorlar.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri