Muhammed fizik-kondisyon olarak Süper lig seviyesine gelmeden oyuna sokulmaz, sokarsan o adamı yerler. Adamı kazanmaktan ziyade kaybedersin.
Muhammed fizik-kondisyon olarak Süper lig seviyesine gelmeden oyuna sokulmaz, sokarsan o adamı yerler. Adamı kazanmaktan ziyade kaybedersin.
Süper lig seviyesine de oynamadan gelemez, kısır döngü... Skor taraftarlığı bu başka bir şey değil...
Eğer biz Muhammed'in gelişip yeterli seviyeye gelmesini istiyorsak,böyle olmaz.Siz hiç son 10-15 dakikada oyuna gire gire kendini geliştiren bir genç oyuncu hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum şahsen.Maçın hangi şartlar altında olduğunun önemi yok. Güveniyorsan genç oyuncuna,oynatırsın onu.O da zamanla tecrübesini,aynı doğrultuda performansını artırır.Yoksa dediğim gibi yok maç garantiyken girmiş,(hoş bu sene bizim için böyle bir şey yok malesef) yok maç zordayken girmiş pek önemi yok bence.He bizde sabır olmadığı için böyle bir şey de pek mümkün değil.Kaçımız Sinan oynadığı zaman ona yeterli toleransı gösterdik? Bu şartlar altında ancak diğer kulüplere kiralayıp belli bir seviyeye gelmesini beklemekten başka çaremiz yok gibi gözüküyor.
So what?
Saike
Muhammed 1-2 seneyi bi anadolu klübünde oynamalı bence. Onun için en iyisi bu olur. Direk Beşiktaş'ta başlarsa ki bu fizik kondisyonla gerçekten yerler o çocuğu. Kayserispor, Karabük gibi bi takıma gitmeli. FM gibi düşünmemeliyiz her şeyi bence. Bakın iniesta kaç yaşında başlamış tam olarak oynamaya. 20-21 yaşlarında son 15 dakkada giriyodu sürekli. Muhammed 22 yaşında gelsin Beşiktaş'a ama tam pişerek güçlenerek gelsin yeterki.
Bazı BJK lı arkadaşlar haksızlık yapıyorlar. Samet Aybaba'nın son eleştirileceği konudur Muhammed değişikliği. Şahsen ben FB'li olarak eğer maç kaybedeceksek sahada Recep, Salih ve Beykan gibi oyuncular varken kaybedelim derim. Tecrübeli oyuncular varken sanki üst üste 10 maç kazanmış gibi konuşmayın. Sahada sürekli tecrübeli fizikli oyuncular var ama skor nedense hep aynı. Madem bir işe yaramıyor bari gençler tecrübe kazansın. 15 dk deyip geçmemek lazım, 15 dk ile başlar 25 olur 30 olur 45 olur ve böylece gider biryerden başlamak lazım.
Bu akşam sondu , bu sezon (daha doğrusu Samet Aybaba takım başında olduğu sürece) maça falan gitmiyorum. ekran başından da yapacak başka birşeyim yoksa izlerim.
İkinci yarıyı izledim
Futbolda birazda şans olacak.
Samet hocanın yiğenini dövmüşler
Renk ayrımı yapmıyorum ama biz malesef buyuz işte futbolumuzun halide bu
Yazıklar olsun ya bu kaçınca puan kaybı. Her maç sonu ben sinir krizine girmek zorundamıyım. O kaleci bozuntusunu Samet aybaba öbür haftada 11e koyarsa futbol bilgisinden şüphe ettiğim adamdan iyice nefret edicem. Samet Hoca keşke maç bittikden sonra çıkıp biraz Güntekin Onay'ı dinlese belki bir şeyler kapar.
Biraz saçma ama geçenlerde bi yerde okumuştum. Olcay'ın net pozisyonları kaçırdığı maçlarda(çoğunda) puan kaybetmişiz. o 2 pozisyonu kaçırdığında aklımı o yazı geldi. gelmez olaydı..