Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 58.82%
  • Berabere

6 35.29%
  • Gaziantepspor

1 5.88%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantepspor | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şahsen ben Beşiktaş'ı başarılı buluyorum. Ligdeki konumu da oldukça iyi, Tabi bunda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bir önceki seneye göre kaybettikleri muazzam puanların etkisi de var. Aykut Kocaman'ın elinde 160 milyon €'luk takım var ama Beşiktaş şuan Fenerbahçe'den hem puan olarak önde hem de 16 gol fazla atmış. Yukarıda Abdullah'ın dediği gibi sezon başında ligde şu tabloyu biri öngörse kaç kişi hayır diyebilirdi ?

Samet Aybaba'yı tek bir yönden eleştirebilirim o da böyle bir sezonda takıma 1-2 genç oyuncu daha monte etme çabasının eksik olması. Özellikle Muhammet'in oynayabilmesi ve gelişebilmesi için bundan daha iyi bir sezon olamazdı. Bugün doğru olanı yaptı umarım maçtaki puan kaybı Muhammet'in oyuna girmesine bağlanmaz ve ileride oynama durumu engellenmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

22 macin 21 `inde gol yeriz suclu aybaba degil ,

15 ~16 sakatlik yasariz suclu aybaba (teknik heyet) degil ,

10 kisi kalmis rakiplere karsi hep puan dagitiyoruz ama suclu teknik kadro degil ,

Kim arkadas suclu ? Soyleyin bilelim kim ?

Kaleci suclu diyenler var.Kaleci mi suclu ? Israrla o kaleciyi oynatan kim ?

Orta saha mi yok ernst 2 milyona kosuyor hasan 2 milyara diyip mehmet akgunu orta sahada oynatan kim ?

Kim arkadas bana bunun cevabini verin ?

Sorumlu ve suclu kim ?

ALINTI...

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    22 macin 21 `inde gol yeriz suclu aybaba degil ,

15 ~16 sakatlik yasariz suclu aybaba (teknik heyet) degil ,

10 kisi kalmis rakiplere karsi hep puan dagitiyoruz ama suclu teknik kadro degil ,

Kim arkadas suclu ? Soyleyin bilelim kim ?

Kaleci suclu diyenler var.Kaleci mi suclu ? Israrla o kaleciyi oynatan kim ?

Orta saha mi yok ernst 2 milyona kosuyor hasan 2 milyara diyip mehmet akgunu orta sahada oynatan kim ?

Kim arkadas bana bunun cevabini verin ?

Sorumlu ve suclu kim ?

ALINTI...
    Doğru. Bu maç için de Muhammed'i oyuna sokması eklenebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence Jürgen Klopp tarzında bir teknik direktör olmalı samet aybaba bana teknik direktörlük yetenekleri pek fazla olmayan ama babacan sözünü geçiren bir adam izlenimi uyandırıyor son olarak da beşiktaş taraftarı bence büyük beklentiye girmiş durumda bu takımın maddi durumu bütçesi filan belli şampiyonluk peri masalına benzer bence hedef 3.olup uefa gruplarına direkt gitmek bir sezonda her şeyin düzelmesini beklemek çok saçma sonuç da 8 sezon da bu hale getirdi Yıldırım Demirören

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Gerçekten bu kaçıncıdır Beşiktaş'ın son dakikada verdiği puan.

Ben de birşey söyleyeyim Vücut koordinasyonu diye bir tabir var sporda. Arkadaş doğru söylemiş yani. Hatası yok

Denge kelimesi daha tutarlı olmaz mı ?

Herneyse dediğimiz şeye çıkıyo oda.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Muhammed fizik-kondisyon olarak Süper lig seviyesine gelmeden oyuna sokulmaz, sokarsan o adamı yerler. Adamı kazanmaktan ziyade kaybedersin.

Süper lig seviyesine de oynamadan gelemez, kısır döngü... Skor taraftarlığı bu başka bir şey değil...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bazı BJK lı arkadaşlar haksızlık yapıyorlar. Samet Aybaba'nın son eleştirileceği konudur Muhammed değişikliği. Şahsen ben FB'li olarak eğer maç kaybedeceksek sahada Recep, Salih ve Beykan gibi oyuncular varken kaybedelim derim. Tecrübeli oyuncular varken sanki üst üste 10 maç kazanmış gibi konuşmayın. Sahada sürekli tecrübeli fizikli oyuncular var ama skor nedense hep aynı. Madem bir işe yaramıyor bari gençler tecrübe kazansın. 15 dk deyip geçmemek lazım, 15 dk ile başlar 25 olur 30 olur 45 olur ve böylece gider biryerden başlamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu akşam sondu , bu sezon (daha doğrusu Samet Aybaba takım başında olduğu sürece) maça falan gitmiyorum. ekran başından da yapacak başka birşeyim yoksa izlerim.

İkinci yarıyı izledim

Futbolda birazda şans olacak.

Samet hocanın yiğenini dövmüşler

Renk ayrımı yapmıyorum ama biz malesef buyuz işte futbolumuzun halide bu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazıklar olsun ya bu kaçınca puan kaybı. Her maç sonu ben sinir krizine girmek zorundamıyım. O kaleci bozuntusunu Samet aybaba öbür haftada 11e koyarsa futbol bilgisinden şüphe ettiğim adamdan iyice nefret edicem. Samet Hoca keşke maç bittikden sonra çıkıp biraz Güntekin Onay'ı dinlese belki bir şeyler kapar.

Biraz saçma ama geçenlerde bi yerde okumuştum. Olcay'ın net pozisyonları kaçırdığı maçlarda(çoğunda) puan kaybetmişiz. o 2 pozisyonu kaçırdığında aklımı o yazı geldi. gelmez olaydı..

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri