Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 6 / 45 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Jake Kean çok güzel transfer, Zaza'nın da profili güzel görünüyor. Ligde de işler gayet iyi bence, küme atlarız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Sakatliklardan cok cekmissin insallah toparlar takim ve şampiyon olarak premier lige çıkarsın
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    diyecek kelime bulamıyorum mükemmel transferler
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    mükemmel Hepsi Birbirinden Mükemmel !
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Hacı nasıl oluyo bunları buluyosun benim oyunumdaki gençlerin özellikleri hep 9-10-12 arasında değişiyo
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki herhangi bir program falan kullanmıyorum kullanmam da. Oyundan zevk alınmaz yoksa. Bu şekilde olabildiğince gözlemci yollayıp sürekli raporları kontrol ediyorum. Ama oynadığım ligler yada yaptıgım avrupada maç yaparken rakip takım oyuncularına ayar verirken hepsinin profillerine tek tek bakıyorum maç öncesi ordan da epey gözüme çarpan oyuncu oluyor hepsini tek tek not almıştım zamanında ve halen almaktayım. İlerde takım çalıştırırken aralarından uygun olanları seçiyorum. Pörtföyüm geniş ve sürekli gözlemcilerle iletişim halindeyim. Biraz uzun oldu ama işin özeti bu (:
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Değişik bir grafik inişler var çıkışlar var ama Premier Lige çıkıcaz gibi duruyor
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Jake Kean çok güzel transfer, Zaza'nın da profili güzel görünüyor. Ligde de işler gayet iyi bence, küme atlarız
    Kean inş tutar elde kalan bütün parayı ona verdik. Genç ve direk 11 oynayacak dzüeyde gibi duruyor şimdilik memnunum. Zaza ise Lyngby takımını çalıştıtrken almak istedim ama gelmişmişti. Şimdilik tavsiye vermek için erken ama fena atarlı çıktı (: premie lige çıkarız gibi geliyor bana da (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3.Tur

Spoiler: ISTATISTIK 

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

4.Tur

Ligde zirveye iyiden iyiye ortak olduk. Devre arası attığımız neşter gol yeme sıkıntısını çözdü gibi. Hele hele FA Cup maçımız efsaneydi. White Hart Line stadında korkusuzca atak başladık maça. Kendimizi ezdirmedik. Sonradan baskıyı iyice artıran tottenhama karşı kapandık.0-0a kitleyip kontra aradık. Maçı berabere bitirerek rövanş maçı oynayacaz ama bu sefer içerde. Tottenhamın as 11ine karşı oldukça güzel mücadele ettik. Gelecek adına sağlam temeller attığımızın göstergesiydi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon başında ederi olan ama yeni geldiği için satamadığımız bir oyuncu vardı devre arası onu çağırdık. Başta Sunderlande 1.2si peşin 4 milyona anlaştık ama Sunderlandin parası çıkışmadı. Transferin son günü ise anca ederi olan 2.4e 750 bini peşin olmak üzere sattık. Eski takımdan sezon başı 9 oyuncu vardı. Şimdi kalan sadece 2 (: Bunlardan biri kiralık olarak bizde ama sezon sonu takıma katılmak üzere anlaşılmış. (Transferi ben yapmadım geldiğimde ayarlanmıştı) Diğeri ise sağ bek hem oynayabilir hemde sezon sonu daha uygun fiyata satabilriz düşüncesi ile elde tuttuk. Yedek takım ve 18 yaş altı takımda kayda değer kisme olmadığı için hepsini ya sat ya serbest bırak dedik. yatarak para almaları yerine yarı fiyatına karşılıklı fesedip takımı külfetten kurtarma adına büyük bir operasynla takımda hurda olarak kimseyi bırakmadık. İlk sezon olarak takımı komple yeniledik

Transferlerden sonra elde avuçta pek bişey kalmadı (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

championship kupası mı geliyo ne

Çok iyi gidiyoruz.

Şampiyon olacaksın

Jake Kean iyi performans verip iyi gelişen bir oyuncu.Senelerce kaleci ihtiyacını karşılar.Beşiktaş'a almıştım 5. sezonun başında 14 milyon euroya satmıştım kendisini.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

championship kupası mı geliyo ne
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Çok iyi gidiyoruz.
    Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Şampiyon olacaksın
    Şampiyon olmak yada olmamak dert etmiyorum ilk 2 yederli (:
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Jake Kean iyi performans verip iyi gelişen bir oyuncu.Senelerce kaleci ihtiyacını karşılar.Beşiktaş'a almıştım 5. sezonun başında 14 milyon euroya satmıştım kendisini.
    Bildiğim bir oyuncu değildi..Genel olarak kaleci mevkiinde oyuncu pörtföyüm yok gibi olanlar brezlya arjantinli olunca getiremedik ingiltereye. Ligimizden Keani gördük profili yaşı uygundur dedik yüksek meblalara alışkın olmadığım için içim cız etti parayı çöpe atma korkusundan ama şimdilik memnunum. Asıl kararı premier ligde veririm heralde. Ama daha önce şans veren referans olan biri olunca rahatladım biraz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

31.Hafta

32.Hafta

4.Tur Tekrar Maçı

33.Hafta

34.Hafta

35.Hafta

Ligde zirveye kurulduk fakat son 3 maçtır tökezliyoruz. Şayet alsak epey rahat durumda olacaktık. Birebir rakiplerimizi yenemeyince işler kızştı. FA Cupta Tottenhama yine kök söktürdük. Hücum hattımız çok pozisyon harcadı biraz becerikli olsa tur atlayan taraf biz olurduk. Penaltılarda boyun eğmek zorunda kaldık.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Hocam Finnenin Takımı Hangi ülkeydi

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    norveç olması lazım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

tottenham maçı baya şansızlık delfouneso ya ne odu ya 19 maçta 17 golü vardı şimdi 20

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    norveç olması lazım
    teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

norveç olması lazım
    teşekkürler
    Norveç Brann klübünde gecikmiş olsakta artık bebeğim finne forumdaki herkesçe bilinir oldu
    tottenham maçı baya şansızlık delfouneso ya ne odu ya 19 maçta 17 golü vardı şimdi 20
    Tottenham maçı gelecek adına olumlu temeller attığımızın göstergesi. Delfouya hiç dikkat etmedim sakatlanmıştır falan :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

36.Hafta

37.Hafta

38.Hafta

39.Hafta

40.Hafta

41.Hafta

42.Hafta

Hull City takımının eksik maçları vardı. Bizim üst üste aldığımız mağlubiyetler ve eksik maçları sayesinde liderliği kaptılar. 4 Hafta kaldı ama uzun süre lider olan Blackpool 2.devre inanılmaz bir form düşüklüğü içindeler bu hızla devam ederlerse ilk 6dan bile çıkabilirler :F Bizim için üst lig epey yakın. Tabi gönül isterki şampiyon ünvanı ile çıkalım

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

[QUOTE=Juan Diaz;2496036]Norveç Brann klübünde gecikmiş olsakta artık bebeğim finne forumdaki herkesçe bilinir oldu

bende finne'yi aldım brann küme düştü kendimi suçlu hissediyorum premier ligde iyi başlamıştı diz kirişi koptu özel bir tedavisi var mı ne yedirmek gerekiyor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

4 le 13 arasında inAnılmaz bir çekişme var play-off için üst lig garanti gibi ama kupa yı alsak fena olmaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bende finne'yi aldım brann küme düştü kendimi suçlu hissediyorum premier ligde iyi başlamıştı diz kirişi koptu özel bir tedavisi var mı ne yedirmek gerekiyor
    Branda yedek duruyo normalde sorumsuz herifler beter olsunlar Ayrıca Allah nazardan saklasın ya sakatlıktan çok çektik bu yıl. Uzman doktor fizyoterapist gibi seçenek çıkmadıysa yapacak bişi yok oturup dua edicen sakatlanmasın diye (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

4 le 13 arasında inAnılmaz bir çekişme var play-off için üst lig garanti gibi ama kupa yı alsak fena olmaz
    Hull pis form tuttu artık hata yapmalarını bekliyecez. 4-13 değil aslında blackpool inanılmaz formsuz potadan çıkabilirler (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

43.Hafta

44.Hafta

45.Hafta

Aslında Blackpool bizden önce oynadı 45. Hafta oynanmadan üst ligi garantiledik. Hull ise beklediğimiz takılmayı yaptı ve liderliği devraldık. Son maç 1 puan bile şampiyon yapacak buraya kadar getirmişken kupa kaldırarak Premir lige çıkmak hoş olur. Her ne kadar üst lige çıktığımız için şaşırsalarda bizbuna inanıyorduk. Tabi övgüler gururumuzu okşuyor

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Tebrikler dostum umarım EPL'de güzel bir bütçe gelir 2-3 takviye ile orta sıralarda bulunabilirsin takımın zaten iyi şuanda

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu gençler EPL de ne yapcak çok merak ediyom eğer ilk sene iyi bir konumda bitirirsen ligi çok fena teklifler gelir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

46.Hafta

Oy oy oy ne maçtı ama !! Tam bir şampiyon gibi oynadık. 27 dakika içinde 3-0 geriye düşen takım 7 dk içinde maçı 3-3 e getirdi..Premier Ligde süpriz yapabiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bu gençler EPL de ne yapcak çok merak ediyom eğer ilk sene iyi bir konumda bitirirsen ligi çok fena teklifler gelir
    Tekliflere gapalıyık hedefimiz Avrupa büyük düşünüyoruz..Büyütüp başkalarına peşkeş çekmeyecez çok çılgın teklif gelmesi lazım
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Tebrikler dostum umarım EPL'de güzel bir bütçe gelir 2-3 takviye ile orta sıralarda bulunabilirsin takımın zaten iyi şuanda
    Aslında bu sezon için bütçe beklentim yok zira bilanço olarak kötü gibiyiz epey transfer yaptık taksitler belimizi büküyor. Esas bütçeyi 1 sene oynadıktan sonra alıcağımız primlerden sonra bekliyorum. Ama bu sezon için bütçeye ihtiyacımız yok değil hayal kırıklığı yaratan birkaç oyuncum var illaki takıma takviye lazım abi olarak 1-2 oyuncu almalıyım. Tutoring yaptırma adına yoksa gençlere inancım tam (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Puan Durumunu eklemek için eleme maçlarının bitmesini bekledim. İşte puan durumunun son hali yani çıkacak 3. takımda beli oldu

Oyuncu Verileri

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Şampiyonları
    Spoiler: Avrupadan Kupalar 

Capital Cup ve FA Cup sahipleri
    Spoiler: İngiltereden Kupalar 

Premier Lig Puan Durumu
    Spoiler: Premier Lig 

Arsenal her ne kadar Cl'ye gidemese de tam bir kupa takımı oldu. Clde final. Capital ve Fa Cup sahibi oldular. Şimdi son olarak sezon ödüllerini paylaşıp önümüzdeki sezon planlamasına başlayalım (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon sonu ödüllerinde esamemiz okunmadı maalesef ): Sadece yılın takımına 1 oyuncu girdi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Antrenman özetini görünce yüzümde tebessüm oluştu. Gençler çok çalışıyor gelişimler yüzleri güldürüyor. Şayet unutturmazsanız 2 stoperimin profillerini koyacağım. Hatta o kadar iddialyım ki meşhur Showcross kıyaslaması yapacağım sizlere. O derece gelişmiş bir stoperimiz mevcut Allah nazardan saklasın (:

Tahmin ettiğim gibi parasızlık yüzünden iptal edildi. Sadece şansımızı denemiştik

Sezonu diğer takımlardan önce açıyoruz normalde 4 ahftalık bir hazırlık süresi olurken biz 7 hafta öncesini seçtik. Premier Ligde süprizlere imza atmak istiyoruz

Tebrik ederim, sampiyonluk yakismis. Finne'yi sevdim ama su an acik olan kariyerimde bulamadim, Norvecli pek cok genc yok, uzuldum acikcasi :/

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

biraz daha zorlasan zigici gol kralı yapcakmışın lig şampiyonluğu iyi olmuş kupa kazandın sonuçta 2 sene içinde de lig veya federasyon kupasını bekliyoz

Sayfa 6 / 45 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri