Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Tebrikler dostum umarım EPL'de güzel bir bütçe gelir 2-3 takviye ile orta sıralarda bulunabilirsin takımın zaten iyi şuanda

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu gençler EPL de ne yapcak çok merak ediyom eğer ilk sene iyi bir konumda bitirirsen ligi çok fena teklifler gelir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bu gençler EPL de ne yapcak çok merak ediyom eğer ilk sene iyi bir konumda bitirirsen ligi çok fena teklifler gelir
    Tekliflere gapalıyık hedefimiz Avrupa büyük düşünüyoruz..Büyütüp başkalarına peşkeş çekmeyecez çok çılgın teklif gelmesi lazım
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Tebrikler dostum umarım EPL'de güzel bir bütçe gelir 2-3 takviye ile orta sıralarda bulunabilirsin takımın zaten iyi şuanda
    Aslında bu sezon için bütçe beklentim yok zira bilanço olarak kötü gibiyiz epey transfer yaptık taksitler belimizi büküyor. Esas bütçeyi 1 sene oynadıktan sonra alıcağımız primlerden sonra bekliyorum. Ama bu sezon için bütçeye ihtiyacımız yok değil hayal kırıklığı yaratan birkaç oyuncum var illaki takıma takviye lazım abi olarak 1-2 oyuncu almalıyım. Tutoring yaptırma adına yoksa gençlere inancım tam (:

Mesaj Yetkileri