Sow böyle oynayacaksa oynamasın 2 haftadır dökülüyor. Bunun kanat oynamasıyla alakası yok ayakta duramaması tek sebep.
Ayrıca maçtan önce oynamaması gerektiğini çok söyledim ama Holmen yerine Baroni oynasa daha yakın olurduk galibiyeti. Holmen'i hiç beğenmedim ben.
Gökhan Gönül yine çok bozuktu. Bekir sürekli rakibe attı topu.Bunun dışında üretken bir takım değiliz ama istekliyiz. Yani Fenerbahçe kaybetmez kolay kolay gol bulursa da farka gider. Sahadaki futbol bunu düşündürüyor bana. 0-0 veya en fazla 0-1 1-1 gibi skorları görürüz mağlup olduğumuzda diye düşünüyorum. Orta saha bolluğuna rağmen yaratıcı orta sahamız olmadığı için ilk golü atana kadar maç zor geçecektir bizim açımızdan. Golü erken atmak kilit unsur.
Taraftar istekliydi ama küfür hakeme çok edildi. Hak etti mi? Ben futbolda küfürün yeri olduğunu düşünen bir insan olarak ettiğini düşünüyorum. Fanatikçe bir yorum değil bu. Garip bir hakem Hüseyin Hoca. Maçın skorunu etkiledi bu hatasıyla diyemiyoruz ama oyunu katlediyor. Dokunmaya faul vererek tempoyu çok düşürdüğü için oluyor bu,basketbol geçmişi olduğunu biliyorum aklı orada kalmış sanırım bu yüzden kolay faul veriyor.
Son sözüm stad görevlileri ve yönetime. Migrosta izledim ben maçı kız arkadaşım ve 2 arkadaşımız ile. Bizi orada o halde bırakmaya kimsenin hakkı yok. Tek bir kapı açmışlar tüm tribünü bildiğimiz tek kapıdan çıkarttılar. Tek çıkış değil bakın,aynı anda 1 kişinin geçebildiği tek kapı. 1 saat o çıkışta eziyet çektik. Arkadan "öl de ölelim Sefa Reyis" diye böğüren tipleri tip olmayan 17-18 yaşında çocukların kulak tırmalama sesleri,sağdan soldan ittirenler,isyanlar,küfürler bu şartlarda kadınları stada getiremezsiniz. Kızı maça götürdüğüme utandım dün akşam.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly