Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

14 70.00%
  • Berabere Biter

2 10.00%
  • Trabzonspor Kazanır

4 20.00%
1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.
    Ben tam aksini düşünüyorum, diğer maçlarda rehavete kapılmadan puan kaybetmeyeceksin ki derbi maçlardaki stres ve yükün hafiflesin. Asıl, 150 milyon €'luk takımın 10 milyon €'luk takıma diş bilemezse şampiyonluğa biraz şüpheyle bakacaksın. Geriye sadece derbiler kalıyor, onları da kayıpsız geçersen alır başını gidersin aksi halde sezon sonunu beklersin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben tam aksini düşünüyorum, diğer maçlarda rehavete kapılmadan puan kaybetmeyeceksin ki derbi maçlardaki stres ve yükün hafiflesin. Asıl, 150 milyon €'luk takımın 10 milyon €'luk takıma diş bilemezse şampiyonluğa biraz şüpheyle bakacaksın. Geriye sadece derbiler kalıyor, onları da kayıpsız geçersen alır başını gidersin aksi halde sezon sonunu beklersin.
    Bunun Torku Konyaspor örneğide var. 4 derbinin toplamı 24 puan yapıyor, eğer içeride dışarıda kazanırsan. Tüm maçlarda berabere ayrılırsa 8 puanla kapamış oluyorsun, 24 puan nerede 8 puan nerede. Derbilerden alınacak puanlar rakiplerinin önüne geçmek için önemli bence.

Fakat ben şu düşünceyi benimseyemiyorum. Mackolik sitesinde iki takımın karşılaştırılmasına bakıldığında altında takım değeri yazıyor. İki takıma baktığında biri 150 milyon euroluk diğeri 10 milyon euroluk takımlar. Doğal olarak 150 milyon euroluk takımın açık ara galip gelmesi beklenir. Fakat futbolda hiç bir zaman maddi değerlerle maç kazanılmıyor. Tabii oyuncu kalitesi üst düzey olan takımlar bitiricilik bakımından daha şanslı olabilir ancak, Akhisar ve geçen seneki Plazen'in Napoli'yi yenmesi gibi örnekler bu paradoksu çürütüyor.

Bu arada Trabzonspor başkanına saldıran taraftarlara Hacıosmanoğlu, '' Başkanınız gelsin ulan '' diye bağırıyor. Dört büyük kulübü bırak, hiç bir spor kulübü başkanına yakışmayacak bir davranış.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Pardon ya, şimdi bi daha baktımda kaosta değilmişsiniz, yanlış görüşüm kardeşim kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Size en azından bir sebep belirtmiş,bizde o da yok. Neyse tabi herkesin düşüncesi kendine,sezon sonunda kim düşüncesinde haklı göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Size en azından bir sebep belirtmiş,bizde o da yok. Neyse tabi herkesin düşüncesi kendine,sezon sonunda kim düşüncesinde haklı göreceğiz.
    Şemsi senin beşiktaşlı olman yetti bana, o yüzden başka bi sebebe gerek duymadım

Mesaj Yetkileri