Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.
Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ben tam aksini düşünüyorum, diğer maçlarda rehavete kapılmadan puan kaybetmeyeceksin ki derbi maçlardaki stres ve yükün hafiflesin. Asıl, 150 milyon €'luk takımın 10 milyon €'luk takıma diş bilemezse şampiyonluğa biraz şüpheyle bakacaksın. Geriye sadece derbiler kalıyor, onları da kayıpsız geçersen alır başını gidersin aksi halde sezon sonunu beklersin.
...
Bunun Torku Konyaspor örneğide var. 4 derbinin toplamı 24 puan yapıyor, eğer içeride dışarıda kazanırsan. Tüm maçlarda berabere ayrılırsa 8 puanla kapamış oluyorsun, 24 puan nerede 8 puan nerede. Derbilerden alınacak puanlar rakiplerinin önüne geçmek için önemli bence.
Fakat ben şu düşünceyi benimseyemiyorum. Mackolik sitesinde iki takımın karşılaştırılmasına bakıldığında altında takım değeri yazıyor. İki takıma baktığında biri 150 milyon euroluk diğeri 10 milyon euroluk takımlar. Doğal olarak 150 milyon euroluk takımın açık ara galip gelmesi beklenir. Fakat futbolda hiç bir zaman maddi değerlerle maç kazanılmıyor. Tabii oyuncu kalitesi üst düzey olan takımlar bitiricilik bakımından daha şanslı olabilir ancak, Akhisar ve geçen seneki Plazen'in Napoli'yi yenmesi gibi örnekler bu paradoksu çürütüyor.
Bu arada Trabzonspor başkanına saldıran taraftarlara Hacıosmanoğlu, '' Başkanınız gelsin ulan '' diye bağırıyor. Dört büyük kulübü bırak, hiç bir spor kulübü başkanına yakışmayacak bir davranış.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern