Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

6 30.00%
  • Berabere biter

6 30.00%
  • Beşiktaş kazanır

8 40.00%
Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 276 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Beşiktaş | STSL 15. Hafta

Boynundaki de diyarbakır atkısı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa maçında üstünde İstanbul yazan yeşil t shirt var bu adam bjk deplasmanlarında ev sahibi tribününden takip ediyor anladığım kadarıyla

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bursa maçında üstünde İstanbul yazan yeşil t shirt var bu adam bjk deplasmanlarında ev sahibi tribününden takip ediyor anladığım kadarıyla
    Bu en doğru tespit oldu

Kasımpaşanın bir golünde 6.26 metre diğer golünde 15.52 metre ileriden taç atışı kullanıldı.

Lig Tv

Abi bu ne ya cok guldum ama bi sorun var hakikaten turk sporunun civisi cikti iyice aglanacak halimize gulmeye basladik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by kumbara View Post

Boynundaki de diyarbakır atkısı.
    Yerlerdeyim ahahahahha
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Aha bir de bu çıktı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gezi olayları patladıktan sonra bu yıl siyasi baskılar bu takımı yer demiştim. nitekim de 4 te 4 den sonra işin içine siyaset girmeye başladı ve Beşiktaş yavaş yavaş derinden derinden bitirilmeye devam ediyor. Geçen hafta adam kaleye giden topu çıkarır bir şey yok, bu hafta aynı tas aynı hamam, Fenerbahçe maçına girmek dahi istemiyorum ama hakikaten yeter artık. Göz göre göre bir takım ve milyonlarca bu takıma gönül veren insanlar ile alay edilmez ve dalga geçilmez. Yazıklar olsun bunların olmasına sebep veren herkese...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adam gece gece iyi güldürdü vallahi ya.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hepsini anladimda

Ayni anda hem Bursali hem Besiktasli olmak zor is olsa gerek

Çok şaşkınım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kusura bakmayın da yerlerdeyim ya

San Siro da göreceğiz diye korkuyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Boz Baykuşlar ‏@bozbaykuslar 2 dk
    Her an, sahaya giren adamın bizimle beraber çekilmiş bir fotoğrafı da çıkabilir. Tedirginiz.

Abi yeter ya

Adama ne cezası verecekler acaba
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mac iddaa bulteninde gunun bombasiydi, harbiden de bomba oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Boz Baykuşlar ‏@bozbaykuslar 2 dk
    Her an, sahaya giren adamın bizimle beraber çekilmiş bir fotoğrafı da çıkabilir. Tedirginiz.

Abi yeter ya

Adama ne cezası verecekler acaba
    Sahaya girme yasağı koysalar ölür zaten bu adam

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu adam sağolsun, Ryan Donk'un futbolculuk haysiyetine sığmayacak hareketini de konuşamadık. Emek hırsızı herif.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adam yazmıs Bursa'ya Bjk'li olarak girmis arkadaslarıyla iddiaya girmis 455. deplasmanım yazmıs.Bu adama stada girme cezası vereceklerine assınlar daha iyi.Arabasını filan parcalamıs Bjk maç kaybetti diye. TT Arena'ya da Juventus'u desteklemeye gitmis.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Adamın Beşiktaşlı olması Kasımpaşa tribününden çıktığı gerçeğini değiştirmiyor. Maç hangi sahada oynanıyorsa o sahanın sahibi ceza almalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sorum yanlış anlaşılmasın sakın. Beşiktaşlıların isyanı tam olarak hangi pozisyona Donk olayı mı? Kırmızı kartlar mı?

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    Bu adam sağolsun, Ryan Donk'un futbolculuk haysiyetine sığmayacak hareketini de konuşamadık. Emek hırsızı herif.
    Madem burdan girdin bende devam ediyim

Sadece o pozisyon mu, daha neler neler var. Şimdi sıralıyım onları..

Kasımpaşalı stoperin kafasıyla almeidanın önüne düşen top, yardımcının ofsayt verip cayması, sonrasında hakemin faul vermesi :s

Yediğimiz gollerde taç atışlarının en az 5 metre ilerden kullanılmıas ve bir tanesinin tam 15 metre ilerde olması.

Sancak kaplan'ın taç çizgisinde kayıp düşmesi ve sonrasında hakemin hem faul hemde oğuzhan'a sarı kart vermesi.

Yediğimiz golde taç atışının yerinde kullanılmadığını gösteren ve itiraz eden almeida'ya sarı kart vermesi. Sonrasında sahaya atlayan şahsın yerdeyken tekmelenmesinde almeida'ya ikinci sarı kart ve kırmızı kartı. Aynı olayda motta'ya direk kırmızı kartı :s

Bunlar görünenler, birde görnmeyen ince ince doğruyan anlar maçın genelinde vardı.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Sorum yanlış anlaşılmasın sakın. Beşiktaşlıların isyanı tam olarak hangi pozisyona Donk olayı mı? Kırmızı kartlar mı?

Eğer Donk olayında TFF hakeme hak verirse, bundan sonra her takımın stoperi elinde bir topla çıksın sahaya. Gerektiğinde topa çarptırıp bir sarı kart alıverir. Ne olacak yani? Son adam kaldın mesela al topu aban rakip forvete. Kırmızı değil sarı kart alırsın adam yere düşünce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Maç içindeki taraflı kararlar , Donk olayı , Almeida'nın haybeye giden ofsayt pozisyonu , kırmızı kartlar vs vs vs

Futbolumuzun bitti yer, demek ki yabancı hakem bile getirsek durum aynı olacak.

Yarın ilk iş digitürk'ü iptal ettiriyorum, böyle bir yayıncı kuruluş var bu ülkede.

Saka maka hakikaten hakem besiktasi baya bi ezmis ayiptir ya emege yazik gercekten

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tümer baya sinirlendi Merk öyle dedikten sonra sakinlestirmeye calıstı Sansal filan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız o olayda cidden asıl suçlu Donk değil bence.Saha dışından adama top geliyor.Ne yapıcağını şaşırıyor ve çocukça bir müdahale yapıyor.Sonuçta her oyuncu aşırı profesyonel olucak diye bir şey yok.Heyecandan o anda öyle bir şey düşünüyor.Ceza verilebilir ama adamın kişiliğine laf atılacak bir durum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Markus Merk'in yorumunu izledim. Adam iyi niyetli bir şekilde yorumladı pozisyonu ve hakemin pozisyonu daha erken kesmesi gerektiğini söyledi. Kesmediği için de mağdurun Donk olduğunu söyledi. Eyvallah buraya fakat devamında olan şeyi yorumlamadı. Hadi bak sen şu işe ki oyun öyle devam etti, Donk'un topu Almeida'ya atması durumunda '2.top varsa oyunda hakem atışı olur' kuralı geçerli olamaz. O kural eğer Donk öyle bir hareket yapmamış olsa ve ya hakem daha önce kesmiş olsa oyunu uygulanabilecek bir kural. Ama Donk'un bu yaptığı oyunu kesici, tamamen sportmenlik dışı bir hareket ve karşılığı da kırmızı kart + penaltı -ya da çift vuruş bilemiyorum-. Mantık çerçevesinde bakıyorum. Kural hatası var bence.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Yalnız o olayda cidden asıl suçlu Donk değil bence.Saha dışından adama top geliyor.Ne yapıcağını şaşırıyor ve çocukça bir müdahale yapıyor.Sonuçta her oyuncu aşırı profesyonel olucak diye bir şey yok.Heyecandan o anda öyle bir şey düşünüyor.Ceza verilebilir ama adamın kişiliğine laf atılacak bir durum yok.
    Bence asıl suç almeida'da. Ne işin var senin elin ceza sahası içinde, git kendi yarı sahanda oyna topunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anladım. Şahsi görüşüm Donk olayı tamamen hakemin raporuna ve ifadesine bağlı.

Tamamen varsayım, Hakem dese ki "Donk'un elinde 2.topu gördüm, düdüğü çaldım ve o anda Donk topu fırlattı, düdüğü daha önce çaldığım için sarı kart + hakem atışıyla başlattım" Bu durumda hakeme hak verilir gibi geliyor bana. Kırmızı kartlara gelirsek de hakemin kartları doğru bence. Ama maçın içinde de taraflı kararlarını ben de gözlemledim. Hatta twitter'da bir çok yorum da gördüm hakemin Kasımpaşa taraflı maç yönettiğini. Sanki 4 yıl önceki Bursaspor gibi bir takım çıkarmaya çalışıyor gibi lobiler.

Yalnız enteresan olan şu benzer bir olay -taraftar olayından bahsediyorum- geçen yıl 27. haftada Kasımpaşa Bursa maçının son anlarında yaşanmıştı ve Bursa kalecisi saldırganı pişman etmişti resmen. Aynı stada "denk geliyor" veya getiriliyor mu diye düşünüyorum.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...spor-mac-ozeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    Sadece Donk'un pozisyonuyla ilgili konuşmak gerekirse, birincisi elinde o topla şaşkın bir şekilde kalmamış olsaydı, Almeida'nın ayağından açılmış olan o topa her türlü müdahale ederdi hatta ve hatta kucağında topla bile koşsa topa daha yakındı her şekilde müdahale ederdi. İkincisi ise gollük bir pozisyon yoktu pozisyonu baya baya kaybetmişti Almeida.
    Yani sarı kart bence normal bir karar o pozisyonda.

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri