Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 382 sonuç

Konu: Gücün Simgesi " GALATASARAY " | B.Yıldırım / 5.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Daha başlarda Gilardino hakkında görüşüm aklıma geliyor da pişmanım çok ya
    Bayern maçında elenme şeklimiz çok acıklı aslında neden olmayaymış diyor insan ^^
    Seneye inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim. Ama asıl tebrik edilmen gereken nokta 3. sezonda tüm borçları temizleyebilmendir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

- YENİ SEZON -

Her sene olduğu gibi yine bir yurtdışı kampı düzenledik ve bu sefer tercihimiz İsviçre oldu.

Alp Dağları'nın arasında bulunan Leisure kasabasında topbaşı yaptık ve coğrafi şartları çok iyi olan bu yerde oldukça iyi bir kamp dönemi geçirdik.

Yeni sezon transferlerini kampa yetiştirebilmemiz de büyük avantaj oldu bizim için. Takım kısa süre içerisinde uyumu sağladı ve yeni sezona eksiksiz hazırlanabildik.

Hazırlık Maçları

4 İsviçre ekibiyle hazırlık maçı oynadık ve hücumsal olarak iyi performans gösterdi takım. Fakat defansımızın hala iyileştirilmeye ihtiyacı var.

İsviçre kampını tamamlayıp İstanbul'a döndük ve Barcelona ile bir hazırlık maçı daha oynadık. Etkili bir oyun ortaya koyduk ve 1-0 galip geldik. Oyunun her alanında gerektiği gibi oynadı takım. Bu da benim en dikkat ettiğim konu olması nedeniyle bir hayli mutlu oldum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

- TRANSFER DÖNEMİ -

GİDENLER

Transferde yine sürpriz kararlar alarak 4 as oyuncumuz ile yollarımız ayırdık.

Fernando Muslera, bu 4 isim arasından çok göze çarpan isim oldu. 18.5M€'ya Monaco'ya sattık başarılı filebekçisini.

Veysel Sarı, performans olarak vasattı ve Şener-Cavanda ikilisinin gerisinde kalınca elden çıkartmaya baktık. Çok çok iyi bir bonservis bedeliyle Kayserispor'a sattık kendisini. Biraz kazık attık Kayseri'ye

Umut Bulut, forvet rotasyonumuzun en son adamıydı ve ilerleyen yaşı nedeniyle yollarımızı ayırdık tecrübeli oyuncuyla.

E.Halil Özarslan, takımdaki mevcut stoperlerden kendisine sıra gelmeyeceğini anlayınca önce antrenmanlara gelmedi sonra da basına olumsuz açıklamalarda bulununca kendisine kapıyı gösterdik.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

İyi bir hazırlık dönemi geçirmişiz umarım gönderdiklerimizin yerini dolduracak oyuncular alabiliriz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fernando Muslera fiyatı hoş (:

Çelsiyi efsane elemişiz, Bayern maçı sıkıntılı geçmiş.. Gilardino affetmiyor 3 sezondur ama yaşlanıyorda yavaş yavaş önümüzdeki yıl aynı verimi alabilecekmiyiz bakalım, borçları sıfırlamanda süper olmuş transferleri bekliyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    İyi bir hazırlık dönemi geçirmişiz umarım gönderdiklerimizin yerini dolduracak oyuncular alabiliriz
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Fernando Muslera fiyatı hoş (:
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Çelsiyi efsane elemişiz, Bayern maçı sıkıntılı geçmiş.. Gilardino affetmiyor 3 sezondur ama yaşlanıyorda yavaş yavaş önümüzdeki yıl aynı verimi alabilecekmiyiz bakalım, borçları sıfırlamanda süper olmuş transferleri bekliyoruz
    Buyrun transferler

- TRANSFER DÖNEMİ -

GELENLER

Bu sezon transferde biraz bonkör davrandık. Bunda en önemli etken, takım kalitesi olarak ŞL kulüplerinden hala bir seviye geride olmamızdı.

İlk olarak golcü transferi yaptık. Enes Ünal'ı Bursaspor'dan koparmak hiç de kolay olmadı. Bayağı elimizi yaktı bonservis bedeli. Ama Enes bunu karşılığını kupalarla bize geri verecektir diye düşünüyorum.

Daha sonra 2 sezondur peşinde olduğumuz Özkan Yıldırım ile makul bir miktarda anlaşmaya vardık. Kanatlarda Bruma hariç Türk oyunculara yönelmek istiyoruz.

Stopere de 2 takviye yaptık. Robin Yalçın'ın kiralık sözleşmesi bitti, Efe Halil takımdan ayrıldı ve sezon sonu Gökhan Zan'ın emekli olacak olması nedeniyle önce Sezer Özmen'i ucuza kapattık; daha sonra sansasyonel bir transfere imza atarak Niklas Süle'yi renklerimize bağladık. İleride astronomik bir fiyata elden çıkaracağımız kesin

Felipe Melo'yu geçen sezon elden çıkarttık fakat kabul etmemiz gerekir ki onun eksikliğini bayağı hissettik. Orta alana dinamizm ve agresiflik katan oydu ve onun yerine daha iyi birini getirememiştik. Bu kapsamda bence bu sezonun en önemli transferine imza atarak çok da makul bir fiyata Christoph Kramer'i renklerimize bağladık. Takımın ortasahası da bi hayli güçlü konuma geldi bu transferle.

Kale bölgesine Muslera'nın ayrılışından sonra çok daha iyi bir ismi getirdik. Ter-Stegen'in bonservisinin elinde olduğunu görünce kaptık Alman panzerini

Transfer döneminin son haftasında ise Türk rotasyonunu kuvvetlendirmek adına 3.kaleci eksiğimizi Cenk Gönen ile kapattık. Jimmy Durmaz'ı da boşta görünce onu da takıma kattık ve transfer sezonunu kapattık.

BERLİN DUVARI'NI YENİDEN İNŞA ETTİK

Bu sezon transferde Alman ekolünün etkisinde kaldık biraz. Alman futbolunun sertliği ve disiplinini takımımıza aşılarsak yenilmesi çok güç bir takım oluruz.

Özkan hariç hepsini beğendim, özellikle stegen ve süle 10 sene arkana bakmazsın artık stoper ve kalede

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Özkan hariç hepsini beğendim, özellikle stegen ve süle 10 sene arkana bakmazsın artık stoper ve kalede
    Defansımız gerçekten iyi oldu. Yeterli uyumu sağladığımız takdirde çok zor gol yiyen bir takım olacağız

Özkan'ı beğenmedin, peki neden ?

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Defansımız gerçekten iyi oldu. Yeterli uyumu sağladığımız takdirde çok zor gol yiyen bir takım olacağız

Özkan'ı beğenmedin, peki neden ?
    Dengesiz bi adam 1 maç varsa 5 maç yatıyor hangi takıma aldıysam tam bi verim alamadım umarım sende daha iyi performans gösterir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Dengesiz bi adam 1 maç varsa 5 maç yatıyor hangi takıma aldıysam tam bi verim alamadım umarım sende daha iyi performans gösterir
    Olcan'dan özel eğitim aldırıyorum bakalım gelişme kaydedecek mi

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Transferleri cok beğendim Muslera'nın yerini doldurabilcegin en iyi isimle doldurmuşsun umarım bu sene şampiyonlar ligi gelir
    İnşallah, bu yola ŞL parolasıyla çıktık. Almadan dönmeyeceğiz.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Stegen beleş he vaay canına ^^
    Enes'ten yine de iyi para kıvırmışız ne yapalım
    Stegen transferi tamamen kullandığım veritabanının sayesinde oldu. Yamayı yapan arkadaş Barça'ya yollamamış sezon sonu gelince de açıkta kalmış erken davranıp ilk biz teklif götürdük ve öyle gerçekleşti yani. Yoksa normal şartlarda imkansız bedelsiz almamız

Enes transferinde de tepemin tasını attırdılar bastım parayı aldım. Mustafa Pektemek'i alacaktım aslında fakat yaşı 27 olmuş ve Enes'le aynı parayı istediler biz de doğal olarak Enes'i tercih ettik.

- ŞOK ŞOK ŞOK !!! Transfer Döneminin Son Saatlerinde; Adada Liverpool Transfer Bombasını Patlattı !! -

Transfer döneminin sonlanmasına 48 saat kala, İngiliz ekibi Liverpool çok cazip bir teklifle kapımızı çaldı. İlk olarak 30m€ öneren Premier Lig ekibi yoğun pazarlıklarımız sonucu 35m€'ya yükseltti teklifi ve Brezilyalı starımız Alex Telles adaya transfer oldu. Liverpool teknik patronu Vicente Del Bosque düzenlenen basın toplantısında " Dünyanın en iyi sol bekini transfer ettik." dedi.

İşte transferin detayları ;

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK ?

Bu transferden yüklü miktarda bir gelir elde ettik. Fakat Telles'in takımdan ayrılmasıyla mevcut kadromuzda sol bek asıllı futbolcu kalmadı. Bu bölgeye en az 2 transfer şart oldu.

Bu bağlamda, sol bek mevkisi için düşündüğümüz isimler İsmail Köybaşı veya Caner Erkin

( Sizlerin de tavsiyelerinizi bekliyorum.)
    .

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gilardino'nun bu yıl kontrat yılı olacak. Bu sezon göstereceği performansa göre hareket edeceğiz. Yani kendi kaderini kendisi belirleyecek

Bu transfer döneminde bana göre oldukça iyi hamleler yaptık. Tabi sizlerin de görüşlerinizi almayı istiyorum. Bu benim kendi fikrim.

Transferdeki bu başarımızın altında yatan en önemli faktör Ünal Aysal gibi bir başkana sahip olmamızdır. Geçen sezon ŞL'de yarı final ve 3 kupa kazandık fakat sadece 5m€ civarında bir transfer bütçesi vermişti bize.

Bu sezon yeni sponsorluk anlaşmaları, ŞL'den TV gelirleri ve borçların ödenmesiyle bize öyle bir kıyak yaptı ki hakkını ödeyemeyiz. O yüzden ŞL'yi alırsak, kupayı önce başkanımıza sonra da taraftara armağan edeceğiz

Transfer bütçesini görünce şok oldunuz biliyorum ben de yerimden fırlamıştım ilk gördüğümde. Bu kadar transfere rağmen hala elimizde bir miktar para kaldı (7-8m€ civarı). Bu parayı da gelecek sezon için yatırım amaçlı kullanacağız. Elde edeceğimiz başarılarla birlikte Avrupa'nın önde gelen kulüpleri arasına girmeyi amaçlıyoruz.

Kombine alımlarındaki sayı da her geçen yıl artıyor. Bu da taraftarımızın kulübe olan bağını gösteren önemli bir etken

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Transferleri cok beğendim Muslera'nın yerini doldurabilcegin en iyi isimle doldurmuşsun umarım bu sene şampiyonlar ligi gelir
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Stegen beleş he vaay canına ^^
    Enes'ten yine de iyi para kıvırmışız ne yapalım

Caner elinden öper.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Caner elinden öper.
    Quote Originally Posted by Armindo View Post
    Luke Shaw Olabilir.Atilla Turan,Dani Carvajal
    Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Niklas Süle muhteşem transfer. Sol bek olarak Jonathan Silva'yı öneririm. Ya da Bryan Oviedo , Juan Fuentes.
    Öneriler için sağolun. Yabancı oyuncu almayacağız daha. Sol beke 1 veya 2 tane Türk isim alacağız.

Luke Shaw Olabilir.Atilla Turan,Dani Carvajal

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Niklas Süle muhteşem transfer. Sol bek olarak Jonathan Silva'yı öneririm. Ya da Bryan Oviedo , Juan Fuentes.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Geçen sezon planlanan altyapı ve antrenman tesisleri yenileme işlemi başarıyla tamamlandı. Kulübümüz ve futbolcularımıza hayırlı olsun diyelim.

- Sol Beke İki Takviye -

İki oyuncu toplamda 12m€'ya takıma katıldı.

- Transfer Dönemi Sonrası Oluşan Mevcut Kadromuz -

Takımımız, son transferlerle ligin en değerli takımı oldu(135.5m€). Yaş ortalaması da 24.8'e indi. Kafamda planladığım genç ve diri takımı kurabildim sonunda.

Bir oturuşta okudum gerçekten güzel bir kariyer başarılarının devamını dilerim[müdürün çalışkan liseliye verdiği gaz gibi oldu ama neyse]

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Bir oturuşta okudum gerçekten güzel bir kariyer başarılarının devamını dilerim[müdürün çalışkan liseliye verdiği gaz gibi oldu ama neyse]
    Hahaha Teşekkür ediyorum.

Quote Originally Posted by mami2602 View Post
    Telles iyi paraya okutulmuş fakat elde tutulabilirdi sanki İsmail iyi olmuş.Sol bek sorununu türkiye için çözecektir.Avrupa için Shaw tabiki efsane fakat oda çok para
    Telles'in transferinde bonservis bedelinin yanında, yabancı kontenjanı da etkili oldu. 35M€'ya bir yabancı kontenjanı açmış olduk. İsmail ise hem ligde hem de ŞL'de işimizi görür diye düşünüyorum.

İsmail'e 10 milyon biraz fazla değil mi?
    Son dakikaya geldi o yüzden pazarlık şansımız olmadı maalesef. Zaten 12m€ serbest kalma maddesi vardı. 10m€'da anlaşınca, başka da alternatif bulamayınca elimiz mahkum verdik yığınla parayı.

Telles iyi paraya okutulmuş fakat elde tutulabilirdi sanki İsmail iyi olmuş.Sol bek sorununu türkiye için çözecektir.Avrupa için Shaw tabiki efsane fakat oda çok para

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

İsmail'e 10 milyon biraz fazla değil mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Süper Kupa'da Gelenek Bozulmadı ; GALATASARAY, 3.Kez Üst Üste Kupayı Müzesine Götürdü

Yenik duruma düşmemize rağmen iyi toparladık ve rakibimizin 10 kişi kalmasıyla birlikte 2.golü bulup Galatasaray geleneğini devam ettirdik.

BAŞLADI

İlk 5 haftada ligi silip süpürdük deyim yerindeyse. 5 maçta 19 gol attık, kalemizde gol görmedik.

STSL- PUAN DURUMU ve İSTATİSTİKLER

UCL'de Gruplar Belli Oldu

Bu sezon C Grubunda son 16'ya kalmak için Barcelona, CSKA Moskova ve Ludogorets ile mücadele edeceğiz.

2 sezondur şu Katalanlardan bir kurtulamadık. Heryerde karşımıza çıkmak zorundalar illa

Katalan laneti bitmez

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Lige süper başlamışız grup güzel çıkarız

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Katalan laneti bitmez
    Lige süper başlamışız grup güzel çıkarız
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Lige girmicem çünkü tine şampiyonluk

ŞL de en kötü 2. oluruz

Süper kupa için tebrik ederim
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Grup kolay.+19 averaj ise harika.
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Ligde rahat rahat şampiyonluk gelecek. ŞL grubu da gayet kolay görünüyor. Fakat İsmail Köybaşı transferi hem pahalı hem de sol bek zayıf gibi geldi bana.
    Quote Originally Posted by AkdenizKutay View Post
    Hocam sol beke kontenjan açamazmıydın ya ilerleyen dönemde sıkıntı yaratabilir
    Ligde her zamanki gibiyiz. ŞL'de geçen yıllara göre daha iddialı bir takım olduk yaptığımız takviyelerle.

İsmail Köybaşı konusunda endişelerinizi haklı buluyorum. Fakat Türk olarak piyasada Caner ile birlikte en iyisi o. Caner'in savunma yönü zayıf kaldığından tercihimizi İsmail'den yana kullandık. Fakat ola ki performansı hayal kırıklığı yaratırsa takımdan bir yabancı gönderip yerine sağlam bir yabancı sol bek transfer edebiliriz. Bunun için devre arasını bekleyeceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Lige girmicem çünkü tine şampiyonluk

ŞL de en kötü 2. oluruz

Süper kupa için tebrik ederim
    ADANA DEMİRSPOR

Grup kolay.+19 averaj ise harika.

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri