Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 52.00%
  • Berabere

10 40.00%
  • Anderlecht

2 8.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 173 arası toplam 173 sonuç

Konu: Galatasaray 1-1 Anderlecht | Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Maç

Hybrid View

Şu oyun sonrası 1 puan iyidir. Kaybetmek felaket olurdu, böylede olsa iyi başlangıç.

Taraftar neden bu kadar azdı, ıslıklamaların katkısı-zararı nedir bunları iyi etüd etmek lazım. Sadece GS değil tüm ülke futboluna çok ince mesajlar var aslında maçın genelinde.

Bruma Tamam Heyecan Getirmiş Olabilir Takıma Ama Aldığı Bütün Topları Ezdi Nasıl İyi Oluyor Merak Ediyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Real Madrid Taraftarları Maçı Çekirdek İzler Gibi İzler Gram Sesleri Çıkmaz Ama Adamlar Takır Takır Oynarlar. Bu mu Yani Galatasaray'ın Oynayamaması

En Basit Örnek Galatasaray'ın Golü. Şeycu Bile Arkadaşlarına İsyan Edercesine Uleyn 90 Dakika Bir Pozisyon Bile Bulamayan Ortasaha ve Hücum Elemanları Bir Bana Bakın Der Gibi Bak Nasıl Pozisyon Yarattım Edasında Burak'a Yeter Artık Al da At Demesi Olayı Bitiren Adam Oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ceza sahasının sol tarafından rakibini geçip çizgiye inen şecudan buraka anlamlı mesaj
    "al da at"

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Valla top ne zaman Anderlecht'e gelse sürekli pazar yaptılar GSlileri. Najar, Suarez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

valla 3. lük için galatasaray avantaj kaybetti kotu oldu bu beraberlik bana gore

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bruma yapacak, Bruma edecek ile olmaz bu işler. Duygusallığı bir kenara bırakıp doğru şeylerle gelmek gerekli.

Şuana kadar Bruma'nın gelecek için yaktığı tek bir ışık dahi yok. Halen taraftar olacak, yapacak diyor tabii sabırlı olmak iyi bir olay ama Bruma'nın da bunu fark etmesi gerekli. Bu taraftar eminim ki her zaman yanında olmaz.

Dün ıslık Selçuk için çaldı yarın Bruma için o yüzden onun da bir şeyler göstermesi gerekli. Biz çok alışkınız ''ah bi sakatlanmasaydı, neler olacaktı bu çocuktan!'' demeye. Bruma için de tam bunu diyeceğiz bana göre.

Galatasaray için en önemli oyuncu olabilir ileride ama yukarıdaki repliği attığımız adam da olabilir.

Maç hakkında en başında söylemiştim, Arsenal - Dortmund'u yeneriz hedefi koymak ütopik biz Anderlecht de dahil zorlanıyoruz. Avrupa için 4 puan yeter demiştim halen de öyle olduğunu düşünüyorum bence hedef Uefa olmalı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Selçuk İnan sabırları tüketti. Ya bu sezon bir şeyler yapar ya gider. Dzemaili ile Melo'yu yan yana koyup Selçuk'u çıkarıp Olcan ve Brumayı alıp 4-2-3-1 oynasaydı eminim başarılı olurduk.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Cimbomun isi zor bu grupta.. bu oyunla 3. lük bile oldukca zor... Selcuk ile Veysel gibi adamlarin bu takimda olmamasi gerek Galatasaray'da oynayacak seviyeye sahip degiller... Hele Selcuk adam sanki futbola küsmüs... Isin ilginc yani gecen sene begenilmeyen hatta yaz transfer sezonunda gönderilsin denen Chedjou Galatasaray'i ipten alan adam oldu..

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

asdjaskldjaslkdjaskldjas

beraberlik golüne bu kadar cilginca sevinmesi prandelli nin acizligini gösterir bu adamda is yok mancini den daha beter bi hoca benim gözümde... galatasaray in evinde anderlechti bagirta bagirta yenmesi lazimdi.

anderlecht hocasına maç sonu ntvspor spikeri sordu;

hacı dedi galatasaray'da ne gördün de işte defans çıkardın yerine forvet aldın (demeye getirdiği şey gs'da bir cacık olmadığını gördün de forvet mi aldın ? )

adam da şey dedi;
    stoperim sakatlanmıştı yedekte de o an yeterli bir oyuncum yoktu. sol bek oynayan en tecrübeli oyuncumuzu stopere çektim. galatasaray da kanatlardan hiç gelmiyordu o yüzden hayatında sol bek oynamamış achempong'u da oraya koyup risk almakta sakınca görmedim.

kusura bakmayın terim'i iyi hoca yapan ne biliyor musunuz işte böyle durumlarda dzemaili veya selçuk'u cıkarıp bruma'yı salardı achempong'un üzerine. bunu görürdü.

prandelli göremedi.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Dzemailli İle Pandev Bu Takımın Daha Çiçeği Burnunda İsimleri Onlar Hakkındaki Olumsuz Yorumları Gördükçe İçim Acıyor Resmen. Sezon Başı Olduğu İçin Sadece Susmak Gerekebilir Ama Bu Durum İlerleyen Haftalarda Düzelmediği Taktirde Ciddi Bir Kriz Çıkacak...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Daha yeni başlıyoruz,Prandelli ile uzun bir yolculuğa çıktık,değil 2 ayda 1 yılda bile olsa ben bu takımdan umutluyum,adam bir sistem oturtmaya çalışıyor,bunun için zamana ihtiyacı var.

Herkes sistemden bahsediyor ancak hemen yok bu hocayla olmaz,bu hoca bilmiyor diyenlerde bu sistem sevdalıları oluyor.Valla Prandelli'ye ve oynatmak istediği oyuna saygım sonsuz,gidene kadar arkasındayım,tıpkı Mancini'nin de arkasında olduğum gibi.Dediğim gibi her şey daha yeni başlıyor,geçen yılları unutun,şu an elimizde çok farklı bir kadro var.Bu kadronun birbirine alışması ha deyince olacak bir şey değil.Bu takımda 16 tane oyuncu var 2014 yılında takıma katılan,Furkan ve Bruma'da bunların içinde çünkü Bruma yarım dönem takımdan ayrı kaldı,Furkan ise geldiği sezon top oynamadı ve geçen sezonu takımdan ayrı geçirdi.Bu takım kesinlikle o ilk 2 senede ki takımdan çok daha farklı,çok daha yeni,çok daha tecrübesiz.Bunlar için zaman lazım,takımda çok fazla genç oyuncu var,onlar da şans bulacaklar,onlar da hata yapacaklar.Mesela Anderlecht'ten bahsedelim,Gabi abi demiş son 7 sezonda hep grup sonuncusu olmuşlar diye.Bu kadar genç oyuncuyla çıkarlarsa tabi sonuncu olurlar ama adamlar bir sisteme güvenmişler ve sürekli deniyorlar.Dün akşam gördüğümüz gibi,hızlı ve dinamik bir takıma dönüşmüşler.Belki bu sezon gruptan çıkamayacaklar ama bir kaç yıl sonra bu oyuncular daha da geliştiğinde 2.tur veya çeyrek final görmeyecekleri ne malum ?

Lafın kısası,ben bu takıma güveniyorum,sonuna kadar da güveneceğim.Özellikle genç oyunculara,özellikle Bruma'ya güveniyorum,benim gördüğüm ışık bana yeter,başkasının görmesine gerek yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

UltrAslan`in dun gece yaptigi aciklama;

Değerli GALATASARAY Taraftarı!
    Bu akşam oynanan Anderlecht maçı esnasında tribünlerden ne yazık ki zaman zaman ıslıklı protestolar yükseldi.
    Sahada Galatasaray Formasıyla Armaya hizmet etmeye çalışan futbolcuları ıslıklamak ASLA KABUL EDİLEMEZ!
    ultrAslan olarak bugüne kadar hiçbir oyuncumuzu ıslıklamadık ve ıslıklamayız!
    Bir gün illa ki protesto ihtiyacı doğarsa da bunu ıslıkla demoralize ederek değil, en net şekilde tepkimizi koyarak yaptık ve yine yaparız!
    Endüstriyel Futbolun her gün daha popüler olması, binlerce dolarlık localar ve son olarak Passolig ile tribün kültürü yozlaşmaya başladı!
    Son yıllarda hızlanan "Vefakar Taraftar"dan "Müşteri Seyirci" kitlesine dönüşümün en acı meyvesi ise ne yazık ki bazı maçlar ortaya çıkıyor!
    Henüz sezon başında, yeni hoca ve yeni takım düzeni derken toparlanmaya çalışan bir takımın futbolcularını ıslıklamak izah edilemez.
    Maç boyunca takımı motive etmesi ve GALATASARAY MENFAATLERİ UĞRUNA savaşması beklenen "seyircilerse" ne yazık ki sabır kavramını kaybetti!
    Bunda özellikle sosyal medya mecralarında "futbol bilgini" kesilen "sözde tribüncülerin" birbirini dolduruşa getirmesi de etkili oldu!
    Geçtiğimiz yıllarda da benzer başlangıçlar yaşadık ancak bildiğiniz gibi Şampiyonlar Ligi'nde 2 yıl üstüste gruplardan çıktık!
    Bugün TARAFTARA düşen görev, GALATASARAY armasına sahip çıkmak ve GALATASARAY futbolcularına baskı değil İTİCİ GÜÇ olmaktır!
    Gün, Gerek tribünleri, gerekse de sosyal medyayı tribünleri ve takımı ileri götürecek birlikteliği tesis için kullanma günüdür!
    Taraftar futbolculara inanırsa, futbolcular taraftara sabrederse, yönetim camiayı sahiplenirse ancak zafere ulaşacağız!
    ultrAslan olarak, Baba Gündüz'ün efsane sözündeki gibi tüm camiayı "Bir Halatı Hep Birlikte Çekmeye" çağırıyoruz!
    Bugün yaşananların herkes tarafından bir an önce geride bırakılması ve hedefe odaklanılması ise MUTLAK ÖNCELİĞİMİZ olmalıdır!
    Biz bu takıma inanıyor, takımın desteklerimizle tekrar ayağa kalkacağını ve GALATASARAY Düşmanlarını bozguna uğratacağını biliyoruz!
    ultrAslan

Edit:Ayrica Bruma oldu, olacak degil, gayette iyi oynuyor.Turkiye`ye gelen gelmis gecmis en iyi potansiyelli oyunculardan biridir, diger genclerle kiyaslanamaz bile.Portekiz Milli Takimi gecen hafta kaybettiginde tum Portekiz basini Bruma`yi son anda kadrodan kestigi icin Paulo Bento`yu elestirmisti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

UE bence saçmaladı kim ıslıkladı la stat yıkılıyodu
    ben futbolcuların sorumsuzluklarının taraftarın eleştirilmesiyle örtülmeye çalışıldığını düşünüyorum
    taraftar sonuna kadar haklıdır futbolcular da taraftarı anlamaya çalışsın
    belkide zar zor biriktirdiği parayı fahiş fiyatlara sattın aldığı bilete harcayıp üstüne de bu futbolu görünce ıslıklar ıslıklamalı
    aldığınız ürün defolu çıkınca ortalığı ayağa kaldırırsınız ya işte onun gibi bir şey
    hani ortada ürün de yok ya o da ayrı bi mevzu
    bu yazdıklarım gs adına ama tüm takımlarımız muhatabıdır
    4 büyüklerin oynadıkları maçı sırf ligtvye para verdim izlemezsem kazıklanırım mantığıyla izledim yoksa katiyyen izlemezdim

Maca gidenler ua nin isliklamadigini soyluyorlar genelde. Ua olum varmis korku varmisa bağlamış. Ama tabi bizde artik ua bir azınlık. Stadin geri kalani daha tehlikeli acayip ergen ve daha cok maddi durumu ortalamanin ustu tipler. Genç iphonelular.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben sadece şunu söylemek istiyorum mümkünse Pandev-Burak beraber oynamasınlar bir daha.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...

Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..

Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..

Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...

Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..

Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..

Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...
    Eğer kanatlarınız yoksa bu sistem işleyebilir..Bunun için de beklerinizin hem hücum hem savunmada iyi olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

-------pandev----------
    bruma sneijder olcan
    -----melo dzamaili

bence en ideali bu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bunu sürekli yazmaktan çok sıkıldım ama Olcan'dan beklenilen hücum kanat performansı asla mümkün olmaz. Olcan'ın artık eskisi gibi hızı kalmadı. Patlayıcılığı yok, aldığı kilolar ile doğru orantılı çabukluğu azaldı. Hâlâ biraz çevikliği ile idare etmeye çalışıyor. Emre'nin fiziksel düşüşü ile yüksek kapasitesinden ötürü pas merkezine evrildiğini unutmamak gerekiyor. Olcan'ın bunu sağlayabilecek teknik kapasiteye sahip olmadığını gerçeğini de görmek gerekir.

Türk futbolcusu 26-27'den sonra çalışmayı bırakıyor, fiziğine bakmıyor, kendisini yıldız zannediyor ne yazık ki.

Olcan artık sık yardımlaşan, pozisyon alan, orta alanı dolduran çalışkan ve profesyonel bir oyuncuya evrilmek zorunda.

Olcan ve Bruma'nın aynı anda oynadığı bir dizilim asimetrik olmak zorunda. Bruma AML, Olcan MR olacaktır oynadıkları alanların ortalamalarında. Bu da Galatasaray'a çift önlibero ile hiç bir zaman istenilen hücum performansını ve pozisyon zenginliğini sağlamaz. Basketbolda olduğu gibi futbolda da her şey spacing ile başlar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeni yorum yazma fırsatım oldu.

Öncelikle ıslık konusunda direkt olarak ultrAslan'a sallayanlar olmuş. Siz zaten sallamak için sebep arıyorsunuz O statta 30 bin kişi vardı. Bunların kaçı uA ? Artık uA muA yok. Herkes tepki veriyor orda. "Halktan" gelen herkes ıslıklıyor, yuhluyor, küfür ediyor. Kaldı ki ultrAslan ise aksine hala destek vermeye çalışıyor. Maç sonunda da ıslıklamanın ne kadar yanlış olduğuna dair açıklama yaptılar.

Evet uA tezahurat girme konusunda son yıllarda aşırı beceriksiz. Saçma sapan ağır tezahuratlar söyleniyor vs ama ıslık konusunda uA'nın yaptığı ve yapabileceği bir şey yok.

Şahsi yorumum ise bugüne kadar hiç bir futbolcuyu yuhlamamışımdır. En fazla takımı alkışlı protestom olmuştur. Ama bu maçta artık kotam doldu. Selçuk oyundan çıkarken öyle bir yuhladım ki anlatamam. Takıma genel olarak yuhlamaya karşıyım ama yeri geldiğinde de tepkiyi koymak lazım.

Bu ıslıklar, yuhlamalar için daha erken denilebilir ama bu yeni olan bir şey değil. son 1-2 yılın birikimi.

Bir de şöyle bir durum var. Futbolcular diyor ki "Bizi ıslıklamasınlar, kötü etkileniyoruz". E gol ıslıklar arasında geldi ? Demek ki etkilenme diye bir olay yok. 90dk'nın 70 dakikasında destek verildi, ne yaptınız ? Top çevirdiniz, geri pas verdiniz. Kaleyi bulan şutunuz var mı ???

Belki kalecinin salaklığına denk gelecek ve golü yiyecek. Sen çek şutunu. Bu taraftar senden Metin Oktay olmanı beklemiyor ki. Biraz pres yap, orta aç, şut çek.

Valla bu maç için yazacak çok şeyim var da bakalım Allah sonumuzu hayretsin.

Edit : Aklıma son bir şey daha geldi. Burak'ın son dakikalara yakın bir pozisyonu var. Çaprazdan kaleye doğru gidiyor. Ama şut çekmek yerine pas vererek atağı öldürdü. Yahu sen bu takımın Forvetisin forveti. Şut çekmek için oynuyorsun. Vursana sen şutunu. Bırak kaçarsa kaçsın. Sen görevini yap yeter.

Ayrıca bu taraftar yıllarca Sabri'ye de tepki gösterdi. Sabrinin bir gün olsun taraftara trip attığını gördünüz mü ? Burak'la Selçuk'ta niye sürekli trip modu var bunu sorgulamak lazım.
    Last edited by Nedvedmania : 19.Eylül.2014 at 20:54
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri