Beyler ne diyorsunuz ????????????
yanında hediye olarak lokum yollayalım hemen gitsin abi)
Guidetti ne para etmiş be hocam öyle.Ongenda'ya okey var hocam al bence.Bir de ezequiel ponce'ye göz at derim
Guidettiyi satalım %200 kâr sağlamış oluyoruz. Yerine biraz daha iyi ve enes'e ders verebilecek bir forvet alalım.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolladıkta iyimi yaptık bilmem çok atıyodu kereta..
Ongendayı aldık sende nolmus ole bende daha cok genc ama evrim gecirmiş resmen
Ponce listemde ama forvet tercihini italyandan yana kullandık. Guidetti boşa etmedi o parayı adam avrupanıj en golcüsü
Sattık giitti bi italyan aldık yerine
Gelenler;
Gabbiadiani ile arasında kararsız kaldım, hazırlık maçlarında ruh gibiydi umarım aramayız Guidettiyi
Tagliaficonun sözlesmesındeki 7,5 opsiyonu kullanıp OM transfer edince hesapta yokkken sol bek ihtiyacımız doğdu, sezon ortasında sözleşmesi biterken bize gelmeyen genc yıldızı parayı basıp aldık
Sevdiğim bir stoperdir sağ bekte de ihtiyac durumunda rahatlıkla gorev yapar, rotasyonda kullanacağım, fiyatı cok uygundu umarım mahcup etmez.
Juvede gözden düşünce hemen devreye girdik. 2,7 m kadromuza kattık, daha çok dmc de kullanacağım.
İyi para bayıldık, Biyik ile birlikte stoper bolgesi genc yıldız ait
Kereta resmen elimde yetişti, 2 sezondurkiralıyorduk fiyatıda gundengüne artıyordu, artık tapusunu alma vakti gelmişti. İyi para bayıldık ama klupten yetişecek olması karar vermemde etkili oldu.
Sezon sonu söleşmesi bitiyor, göstereceği performansa göre sene sonu kontrat imzalayabiliriz.
2 senedir izlediğimiz transfer politikası yavas yavas gözle görülmeye başladı. Guidetti satışının da payı büyük tabiki..
HAZIRLIK MAÇLARI
Hazırlık maçlarındaki performanstan memnun değilim, gelen her top neredeyse gol oluyor, takım baştan yaratıldıyine her sezon başı olduğu gibi biraz buna bağlıyorum umarım kısa sürede soruna çözümbuluruz.
Bu nasıl bir fixtürdür anlayan beri gelsin, ömür boyu juve ile oynayacağız heralde. İlk 2 Juve maçı arasına bir hazırlık maçı daha alabilirim.
Yorum tahmin ve önerilerinizi bekliyorum
transferler güzel guidetti iyi fiyata gitmiş livornoda endustriyel futbola girmiş artıodegaard 15.2yle oyuna eklenmiş ondan yok bende
o ne transfer dönemi öyle akmış yine ozan abi
Transfer nasıl yapılır ders verir niteliğinde !!!
Obiangı alarak nokta transfer yapmışsın abi. Kalasta senin sevdiğin tarz bir stoper hızlı.
Juve ile üst üste 3 maç![]()
Takım şahlanmış hocam, başarılarının devamını dilerim.
Obiang transferi orta saha da çağ atlatır bence
Yok öyle birşey, endustri mendüstriYıldız almadık muhtemelen kariyer sonuna kadarda almamaya çalışacağız. Küskün yada parlamamıs oyuncuları yetiştirip alt yapıdan oyuncular çıkarmaya çaluşacağız, 2 oyuncu attık mesela bu sezon alt yapıya ...
Çok karştırmamısızdır umarım...
Obiang neredeyse bedava olunca almadan edemedim, aslında kafamda yoktu. Sezon sonuna kadar juve ile oynayacağız heralde
Teşekkürler bu sene zor gececk gibi...
Ağır gibi geldi bu seri bana ama bakalım nasıl oynayacak...
İngiliz kulupleri kapımızı çaldı, aslında Premier ligi de Liverpooluda çok severim ama burada daha çok iş var yapacak.
Tabela olarak çok kötü başlamasakta, oyun olarak bariz bir sıkıntı var. Ya taktiğimiz çözüldü, ya güçlü takımlarla oynamamızın etkisi, ya takımı yeni kurmanın sıkıntısı, yaa yanlış oyuncu tercihleri tam olarak bende sıkıntıyı çözmüş değilim ama geçen seneki baskıyı henüz kuramadık ve kalemize gelen her top gol olmaya başladı. Bu sene zor geçecek gibi...
Grubumuz belli oldu, 4. torbadan girdiğimiz düşünülecek olursa şikayet etmeye hakkımız yok. Psg 1 olur, kalan 3 takımda 2. lik için kapışırız diyorum. Bu gruptan en kötü 3. olarak Av. Ligine gitmemiz gerkiyor.
Tahmin ve yorumlarınızı bekliyorum...
g-g-g-g-m
takımı neredeyse değil komple yeniledin alışma süreci ve 3 juve maçının üst üste olması etkili olabilir istedikleri kadar çözsünler hallederiz![]()
Destro sezona çok iyi başlamış sezon ilerledikçe takım hüviyetine bürünürüz.
CL grubumuza çokta güçlü rakipler düşmemiş en kötü 3.lük ile Avrupa Liginde Final oynarız.
daha alısamamıs takım alıstıkca daha sağlam olur takım
Bakalım biraz topladık ama şansızlık yakamızı bırakmıyor.
Biraz toparlandık..
Umarım...
Öyle ahım şahım oynamadık ama gol yemememiz ve pek pozisyon vermememiz sevindirici kırmı. Şampiyonlar ligine galibiyetle hemde deplasmanda galibiyetle başlamak çok güzeldi, taraftarımıza hediyemiz olsun.
İlk defa sezon başından beri baskılı oyun oynayabildik, rakibimizin 27 dk da 10 kişi kalmasınında bunda tabi ki etkisi var. Romagnoli gereksiz yere ikinci sarıdan kızarınca maç biraz sıkıntıya girsede önemli bir 3 puan aldık.
Güzel oynadık, ilk devreden işi bitirdik. Yeni tarnsferlerimiz yavaş takıma alışıyorlar...
Psg maçını düşünerek bir önceki maçın 11 inden 9 isimi değiştirerek başladık, sağolsun çoçuklar mahçup etmedi. Obiang bana yaramıyor, besiktas kariyerimdede ilk sezon transfer etmiştim, topa vurmdan yine ayagını kırmıştı, daha tövbe transfer etmem banada oyuncuyada yazık
Oyundan memnun olmasamda bu fixtürde nispeten kolay rakiplerle oynamanın avantajını da kullandık sanırım.
Şans bazen herseyi belirleyebiliyor. Kesinlikle kazanmayı hakeden bir oyun oynayıp sahadan mağlup olduk. Top gostermedik desem yeridir Psg ye. ilk golu yediğimizde 13/2 sut 1 direk 3 mutlak 1 yarı sans bulmustuk, Psg nin ise 3/2 sutu 0 mutlak sansı 0 da direği ve 1 yarımutlak sansı vardı. 2. golude frikikten yedik zaten.
Last edited by AbuzerKadayif : 16.Aralık.2014 at 21:11
maçların guzel psg normal ama psgyi durdurmanın yok pres ve kontrollu oyun pek ahreket edemiyor o zmana psg devamlı avrupa kupalarında karsılastıgım için çözdüm onu
Deplasmanda Psg Karşısında Süpriz Bekliyoruz Hocam...![]()
PSG maçı tecrübeden dolayı gitmiş![]()
bu fikstürün ne olacağı belli olmaz abi
yorum yapmıyorum abi
toparlanma adına sinyaller vermişiz en azından sevindirici bir haber
Valla pek top göstermedik ama görüncede yazdılar
Bakalım son maç olacak grupta umarım bir süpriz gerçekleştirirz.
Sanki..
Biraz toplandık
Kazanmamız gereken bir maçtı, rakibimiz 10 kişi kalmış, 2 farkı yakalamısız kontra oynarken 2 tane kontra gol yedik, bende anlamadım.
Baya iyi oynadık, kelvinden bahsetmemek olmayacak, tamam golleri genelde penaltıdan atıyor ama sol kanatta harika bir form yakaladı.
Tabiki bu kadar iyi form yakalayan oyuncu sakatlazsa olmaz
Yavaş yavaş takımımız ısınıyor sanki. Yeni transferlerimiz katkı vermeye başladı. 3 cü forvet olarak transfer ettiğim Ongenda sakatlanıp çıkmadan 2 gol sıkıstırdı güzel oyununa, Hazar ise sazı ele almaya basladı, AMC ve AMR pozisyonlarında verdiği ara paslar dikkatimi çekmeye başladı, onun iyi oynaması Traorenin de performansını arttırıyor. Bu önemli galibiyet ve Psg ninde kayıpsız gitmesi sonucu ilk 3 maç sonucunda gruptan çıkmak için önemli bir avantaj yakaladık. Stadı dolduran seyircilerimiz güzel bir aksam yaşadı.
Çok kötü başladığımız maçta sazi elimize aldık, çok iyi oynadık. Enesin yorulması sonucu son bölümde oyuna aldığım Ongenda ard arda 3 kes karsı karsıya gol yapamayınca son dakikada başımıza bir his geleceğini tahmin etmiştim, maalesef yanılmadımda. Bu kadar iyi oynadıgımız maçta 2 puan bıraktık.
Fazla söze gerek yok, Milana patladık.
Sahanın hakimiydik, yavaş yavaş baskılı oyunumuz geri geliyor. Farkı açmamamızın sebebi son vuruşlardaki beceriksizliğimiz.
Barcelonanın pilot klubü olmaya çalıştık ama kabul etmediler.
Barça ile kardeşlik yakışmazdı bize zaten iyi olmuş.
Genç bir kadromuz var ara ara puan kayıpları normal ligin henüz başı gelecek güncellemeden sonra önümüzü görürüz.
Bu sene Juve bırakmayacak gibi ama çok önemli değil, yavas yavas oyuncularımızı yetiştiririz bu sene, konuda da başbaşa kalmışız
PSV yi ŞL de adeta sürklase ettik, Destro attıgı 4 golle yıldızlaştı. Aldığımız bu galibiyetle daha 2 maç kala ŞL grubundan çıkmayı garantiledik.
Maç baladığı gibi bitti, gol sesi çukaramadık.
Baskılı oynadık, 2 maçtır Destro suskunlugunu koruyor, böyle devam ederse kesik yiyecek.
Rahat kazandık. son maç deplasmanda PSG ile liderlik maçı oynayacağız.
Müthiş bir geri dönüşe imza attık, baskılı oynarken kalemizde 2 gol gördük, 50. dk dan sonra böyle bir geri dönüş harika oldu.
Görüşme teklifini ret ettik, yönetimimizde bunu üstüne jest yaptı sanırsam
Başkan sağolsun bir dediğimizi ikiletmiyor..
Teklifler gelmiş gene CLden çıkmamız iyi oldu hem itibar hem para kazandık. Ligde nağmağlubuz hiç belli olmaz.
öyle başbaşa filan bırakmam hani bizde buradayız
bu arada barça - huesca maçı son 15 dakika traore şov vardı izle abi
lig daha bitmedi hep ters psikoloji peşindesin sen bırakmazsın bu ligi
teklifler gelir gider burada işlerin bittiği gün emekliliğin geldiği gündür![]()
PSG maçı zorlu geçer.
Fikstür zorlu.Lig'de bu sene daha zor gibi işimiz Juve affetmez bence bu sene
Maşallahın var namağlup çıktığın seri a da ilk yıldan şampiyon olmuşsun. Bu sezonda hem şl hem ligde iyi gidiyorsun
Transferlerinde çok güzel
Hala forvet arıyorsan thierry ambrose ve hangi takımdan aldığımı unuttuğum arthur var. Tavsiye ederim. Akşam eve gidince bakarım. Ongenda nın gelişimi hoşuma gitti takipe alacağım
Not:figueirense den almışım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ŞL de fırtına gibi esmişiz