Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 234 sonuç

Konu: Ali Hikmet'in Macerası | Sakaryaspor (2016/2017)

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Kulüpte herkesin sözleşmesi Ucu Açık Sözleşmeydi. Takımı inceledim ve 2-3 futbolcu hariç herkesi yolladım. Transfer bütçesi 12B$ onuda maaş bütçesine ekledim ve sıfırdan takım kurmaya karar verdim. benim takımım . BAL liginden sonra 3.Lig ve 2.Lig de yabancı oyuncu olmadığından ve herhan herşey olabilir diye Yarı Zamanlı sözleşmelerini 1 yıllık yapmaya karar verdim.

Başkan seçimleri olacak yakında. Zengin başkan gelir umarım ve Ceyhanspordaki gibi beni kovmaz

Altyapı;

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Takımda asistan manager olmadığından ilan verdik. İlanı değerlendirirken karşıma bir isim çıktı ve şaşırdım acaba doğru mu görüyom diye sonra kariyerine bir bakınca...

Kadro Sayım: 20
    Gerekli Transfer: 2 (Kaleci-Orta Saha Merkez)
    Not: İstenilen oyuncunun profilini paylaşabilirim. Sol Bek Lami Mandiralı aldım resimde o yok. (Çayelispor U19 Regen)

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hocam başarılar kariyerin baya ilgimi çekti ama keşke başladığın takımda bitirebilseydin hedeflerini gerçekleştirseydin kısmet değilmiş takipçinim

genemi yılmaz vural falan hikaye senin yanında kardeşim

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Hocam başarılar kariyerin baya ilgimi çekti ama keşke başladığın takımda bitirebilseydin hedeflerini gerçekleştirseydin kısmet değilmiş takipçinim
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    genemi yılmaz vural falan hikaye senin yanında kardeşim
    Yakında haftalık takıma değiştirmeye dönecez
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014

O seviyede çok ümitlenme giden Başkan geleni aratır

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ortaya karışık bir takım olmuş ama bu sefer ümitliyim. Forumun taktik bölümündeki Asimetrik Buldozer taktiğini bi denesene.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by Barak View Post
    O seviyede çok ümitlenme giden Başkan geleni aratır
    Doğru diyon hocam. Açıkta para bırakmıştım yaklaşık 9B$ onu 4B$ indirdi.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ortaya karışık bir takım olmuş ama bu sefer ümitliyim. Forumun taktik bölümündeki Asimetrik Buldozer taktiğini bi denesene.
    Hocam şuan 4-4-2 denedim eğer ilk yarı ilk 2 nin için de olmazsa ya senin dediğini yada ahmet hocanın.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hazırlık maçları tamamlandı ZTK ve lige hazırlandık diye umuyorum.

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ZTK 2. Ön Eleme Maçı Rakibimiz (İşçi Takımı)

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ZTK 1. Tur Rakibimiz (İşçi Takımı)

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Maçlar bol gollü geçiyor, taktiğe ufak tefek bir kaç dokunuş yapmak mı lazım?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Maçlar bol gollü geçiyor, taktiğe ufak tefek bir kaç dokunuş yapmak mı lazım?
    Taktiği paylaşim hocam ona göre konuşalım eksiğim varsa düzeltiriz.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

TAKTİĞİMİZ;

Maçın durumuna göre aşağıdaki duruma geçiyom.

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014

Toparlar takım ilerleyen haftalarda ama ZTK'dan çok erken kopmuşuz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Zamanla toparlarsın.
    Benim taktikte çok defansif ve çok akıcı var. Birde öyle denesene
    Aynı adam 4-4-2 Dos olanıda yapmıştı.

Ztkdan elenmemiz bizim için iyi olmuş baldayken kupa maçları ekstra bir zulüm takım çok iyi değilse, ligin daha başı sayılır bir kaç haftaya toparlarız
    pusat hocamın önerisinede kulak ver bence rakibe bol pozisyon veriyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Kupa bence zulüm değil para kaynağı diyorum. 3. turda elendiğim zaman 68 B TL para almıştım. Ki bu BAL daki bir takım için çok iyi bir paradır. Hele ki o zaman Es-Es değil de dengim bir takım çıkıp gruba kalsaydım. Bir de balına maç alsaydım. 444 B TL para alacaktım. Bu beni ihya ederdi. Onu da düşün derim.
    Aha da sana taktikler. İçinden hoşuna giden dizilişi seç beğen dene.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Kupa bence zulüm değil para kaynağı diyorum. 3. turda elendiğim zaman 68 B TL para almıştım. Ki bu BAL daki bir takım için çok iyi bir paradır. Hele ki o zaman Es-Es değil de dengim bir takım çıkıp gruba kalsaydım. Bir de balına maç alsaydım. 444 B TL para alacaktım. Bu beni ihya ederdi. Onu da düşün derim.
    Aha da sana taktikler. İçinden hoşuna giden dizilişi seç beğen dene.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
    Abi balda oynamadım ne zamandan beri mazur gör kardeşini

Ha bu arada taktikte talimatlar kısmında çok fazla işaretleme yapıp oyuncuların kafasını karıştırma taraftarı değilim, tekrar baktığımda farkettim alt liglerde oynadığın için takıma serbestlik tanımak bence çok saçma. adamın zaten sağı solu belli değilki serbest bırakırsan bu sefer senin kontrolünden tamamiyle çıkacaktır. bide yaptığın dizilişe uygun olarak takımı kontrollü değilde; kontra - dengeli ve takım talimatlarından da; koşu yoluna pas, defanstan kısa pasla çık, ceza alanına paslaşarak giri işaretlersen daha iyi olur. maç temposuna karışma zaten kontra anlayış var takım topu kapınca kısa ve seri paslarla rakip kaleye gidecektir. Tam saha preside iptal et ben bu seride bi faydasını görmedim yok yere takım sahadaki pozisyon alması bozuluyor press yapıcam diye

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Abi balda oynamadım ne zamandan beri mazur gör kardeşini

Ha bu arada taktikte talimatlar kısmında çok fazla işaretleme yapıp oyuncuların kafasını karıştırma taraftarı değilim, tekrar baktığımda farkettim alt liglerde oynadığın için takıma serbestlik tanımak bence çok saçma. adamın zaten sağı solu belli değilki serbest bırakırsan bu sefer senin kontrolünden tamamiyle çıkacaktır. bide yaptığın dizilişe uygun olarak takımı kontrollü değilde; kontra - dengeli ve takım talimatlarından da; koşu yoluna pas, defanstan kısa pasla çık, ceza alanına paslaşarak giri işaretlersen daha iyi olur. maç temposuna karışma zaten kontra anlayış var takım topu kapınca kısa ve seri paslarla rakip kaleye gidecektir. Tam saha preside iptal et ben bu seride bi faydasını görmedim yok yere takım sahadaki pozisyon alması bozuluyor press yapıcam diye
    Sorun yok.
    Bu arada senin kariyerde önerdiğim diziliş bur da verdiğim linkte var bir göz at istersen. Tam saha pres in bende pek faydasını göremedim.

Sorun yok.
    Bu arada senin kariyerde önerdiğim diziliş bur da verdiğim linkte var bir göz at istersen. Tam saha pres in bende pek faydasını göremedim.
    Abi senin dediğin gibi bir diziliş yaptım biraz farklı versiyonu roma maçıyla birlikte yayınlıycam

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

@Barak Gücümüz yetmedi hocam 3. lig takımına son dakikalar gözüm karardı full yüklendim o sıra gol yedim.

@
    pusathan01 Hocam orta saha merkezdeki elamanın birini savunma yapmayı düşündüm. Fazlada defans oyununu sevmiyorum genelde hücüm yenen goller canımı sıkmaya başlıyor haklısın

@
    pusathan01 @RagnarLothbrok hocam bir iki tur olsaydı para süper olurdu. Bu kullandığım yama reelde gelecek sene kullanılan ZTK kuralları geçerli. Tur şeklinde.

Bir kaç diziliş yaptım ama ben bu sıra ligin ilk yarısını bitirdim. birazdan güncelleme gelecek. Güncellemedeki maçlar benim verdiğim taktikle oldu. Yeni taktik düşündüm herkesden karma yapma gibi bir fikrim var
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Arkadaşlar ilk yarı bitti. Bu maçları kendi taktiğimle oynadım. Sadece lidere yenildim. Maçların verileri ve istatistiklerine bakmak için Numaraların üstüne tıklamanız yeterlidir.

1. Maç

2. Maç

3. Maç

4. Maç

5. Maç

6. Maç

7. Maç

ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Orta sahadakinin birini çapraz DOS yapıp dene bakalım. Defansif orta saha destek rolünde kullan.
    Benim kullandığım taktikte Çok defansif-Çok akıcı seçeneğinin seçili olduğunu söylemiştim. İlk başta defansif oynuyorsun sanılabilir ama tam tersi bir durum oluşuyor. Takım sanki hücum oynuyor. Zaten gole ihtiyacım olduğunda direk yüklen diyorum. Ya da skoru korumak için kontra ya çeviriyorum. Eğer ki taktiği kullanmaya başlarsan ayakta savun seçeneğini kaldır. Çünkü çok faul yapabiliyorlar.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Orta sahadakinin birini çapraz DOS yapıp dene bakalım. Defansif orta saha destek rolünde kullan.
    Benim kullandığım taktikte Çok defansif-Çok akıcı seçeneğinin seçili olduğunu söylemiştim. İlk başta defansif oynuyorsun sanılabilir ama tam tersi bir durum oluşuyor. Takım sanki hücum oynuyor. Zaten gole ihtiyacım olduğunda direk yüklen diyorum. Ya da skoru korumak için kontra ya çeviriyorum. Eğer ki taktiği kullanmaya başlarsan ayakta savun seçeneğini kaldır. Çünkü çok faul yapabiliyorlar.
    Orta sahanın birini savunma yapmıştım hocam. birde senin dediğini yapim DOS alim. Şöyle bir şey düşünüyom hocam 4-4-2 oynuyorum 2 forvetim daima önce kontra yapsam benim için avantaj olur mu? genelde kontrollü oynuyorum en azından defansta saçma sapan hatalar olmuyor. Ayakta savun derken bazı oyuncular botoslama dalıyorlar ve kırmızı kart yiyince bunu koymuştum hocam senin önerinle kaldırırım.

Edit: Hocam yeni oyuna girdim ve 4 orta saha merkezdei oyuncum hiçbiri DOS da oynamıyor
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

savunması iyi olanı dos çalıştır.
    Forvetleri sahte forvet olarak dene birde.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tamam Hocam.
    Hocam öndeki değiştirmediğim 2 forvet özellikleri fırsatçı ve yaratıcı olarak güzel gidiyor diye ellemedim. Gol atmadan sıkıntım yok da her maç gol yiyorum.
    ADANA DEMİRSPOR

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri