Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Izlemeye devam o zaman. Ancak yukarida yazdigim gibi bunu yapan bir oyuncunun pas aralarina cok daha fazla giren ve bu sekilde top kapan bir oyuncu olmasi lazim. Ama Tolgay kaptigi toplarin buyuk cogunlugunu rakibe mudahale ile kapiyor. Atilan pasi sezip, iyi konumlanip, araya girip topu kaparak degil.

Mevkiler arasinda mutlaka ayirim olmak zorunda. Mesela bir stoperin vizyonu 20 olabilir mi? Eger gercekten bu vizyon varsa, neden stoper oynuyor?
    Driplingi 16-17 olan bir stoper gormemiz muhtemel mi?
    Veya top kapma hamleleri 16-17 olan bir santrafor?
    Veya adam markaji 16-17 olan bir kanat oyuncusu?

Cok ust duzey vizyonu olan bir orta saha oyuncusunun da normalde oynamasi gereken yer forvet arkasi. Cunku rakibe en fazla zarar verecegi mevki burasi.

Ya Pirlo veya Xabi Alonso? Ikisi de oldukca agir, cok fazla driplingi olmayan oyuncular. Vizyonlarini kullanabilmek icin genis alana ihtiyaclari var. Bu alan da kendilerine daha geride oynatilarak veriliyor.

Ancak Tolgay boyle bir oyuncu degil. Driplingleri forvet arkasinda oynayabilecek kadar iyi ama daha hep daha geride oynatilmis. Onde oynatildiginda da skora etkisi cok daha fazla olmamis. Zaten kaleye yakin oynadiginda skora etkisi olmadigi icin cogunlukla daha geride oynatilmis. Hatta bu nedenle zaman zaman kanatta da oynatilmis Tolgay.

Bilic de Tolgay'i onde denedi. Tolgay'in burada oynadigi 4 lig macinda Besiktas gol bulamadi. Tolgay'in bu bolgede oynadigi iki Turkiye kupasi macinda da Besiktas gol bulamadi. Sadece Tolgay'in bu bolgede oynadigi Liverpool macinda Tolgay'in ayagindan Besiktas bir gol atti. Yani 7 mac, takim olarak 1 gol. O da Tolgay'in ayagindan. Butun kariyerinde forvet arkasi olarak Tolgay 2135 dakika oynamis. Yaklasik 23 mac. Toplamda 2 gol, 2 asist.

Bu verimsizligi profilinin acikliyor olmasi gerekli.
    Anladım abi teşekkürler.
    Güç konusunda hemfikiriz sanırım. Bunun dışında ben hala tolgay'a daha kaliteli savunma yaptıracak 1-2 değişiklik yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bunu oyun için değil gerçekten böyle olduğuna inandığım için söylüyorum. Yoksa oyunda 2 puan fazla eksik hiç önemsemem. Zaten ilk 1-2 sezon sonrası takımı gençlerle dolduran biri olarak mevcut yerlileri rotasyonda kullanıyorum.
    Sadece konusu açıldığı için fikirlerimi söyledim. Laf lafı açtı

Tolgay kusacagım yemin ederim. Bu kadar büyütülecek bi adam mı acaba ? Tamam yetenekli ama sizde adamı İniesta yaptınız..

aynen kaç sayfadır tolgay konuşuluyor boş yere, troll arkadaş uzatmasa iyi olacak.

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    aynen kaç sayfadır tolgay konuşuluyor boş yere, troll arkadaş uzatmasa iyi olacak.
    arkadaşım cevap veriliyor ben de veriyorum.su an sana yaptıgım gibi.buraya troll falan yazmasan bos yere ben de cevap vermem uzamaz anladın mı?ya da anlayabildin mi?

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    arkadaşım cevap veriliyor ben de veriyorum.su an sana yaptıgım gibi.buraya troll falan yazmasan bos yere ben de cevap vermem uzamaz anladın mı?ya da anlayabildin mi?
    Doğru söyle Tolgay sen misin yoksa he ?

yazılan tüm mesajları okudum. düzgünce eleştirin yaptığın birkaç nokta haricinde genelde laf kalabalığı yapmışsın. neyse, uzatmayacağım. güzelim konu mundar olmasın.

Bence konu kilit

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Bence konu kilit

olması gereken bu işte

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Bence konu kilit

Ya beyler neden demagoji yapıyorsunuz bakın bu tolgayla ilgili de son kez yazıyorum.Ne tolgay muhabbeti dönmüş deniliyor tolgay muhabbeti yapılmasın deniyor yazılan şeylere bakın.İşin esprisi bunu yapmış olabilirsin de allah aşkına ben bunu mu kastettim bütün yazdıklarımda.Niye başka tarafa çekiliyor konu.Burası eleştiri sayfası değil mi?Oyuncularla ilgili kendimize ait düşüncemizi söyleyemeyecek miyiz?Ben tolgay her konuda kusursuz bir futbolcu mudur dedim?Ben sadece benzer oyunculara bakarak(clasie,anita)gibi karşılaştırma yaptığımda bazı zihinsel özellikleri düşük buldum.Toplamda da yaklaşık 5-6 özeliğin 3-4 puan yükseltilmesi gerektiğinini düşündüğüm için tolgay konusunda profilin daha güçlü olması gerektiğini belirttim.Bu abartma niye?

Nesil
    2003

Ya beyler neden demagoji yapıyorsunuz bakın bu tolgayla ilgili de son kez yazıyorum.Ne tolgay muhabbeti dönmüş deniliyor tolgay muhabbeti yapılmasın deniyor yazılan şeylere bakın.İşin esprisi bunu yapmış olabilirsin de allah aşkına ben bunu mu kastettim bütün yazdıklarımda.Niye başka tarafa çekiliyor konu.Burası eleştiri sayfası değil mi?Oyuncularla ilgili kendimize ait düşüncemizi söyleyemeyecek miyiz?Ben tolgay her konuda kusursuz bir futbolcu mudur dedim?Ben sadece benzer oyunculara bakarak(clasie,anita)gibi karşılaştırma yaptığımda bazı zihinsel özellikleri düşük buldum.Toplamda da yaklaşık 5-6 özeliğin 3-4 puan yükseltilmesi gerektiğinini düşündüğüm için tolgay konusunda profilin daha güçlü olması gerektiğini belirttim.Bu abartma niye?
    Ilk bastan rica ettigim profili yazsaydin is buraya gelmezdi.

Hangi 5-6 ozellik 3-4 puan yukselmeli sence ve neden?

Ben bu kadar seninle yazistim, senin tam olarak hangi ozelliklerin yukselmesi gerektigini ve neden bunu dusundugunu hala bilmiyorum. Altinti yaptigin resim, yazdiklarinla okuyanlara verdigin imajin resmi. Eger vermek istedigin imaj bu degilse, daha net olman gerekli ki anlatmak istedigin anlasilsin.

Ilk bastan rica ettigim profili yazsaydin is buraya gelmezdi.

Hangi 5-6 ozellik 3-4 puan yukselmeli sence ve neden?

Ben bu kadar seninle yazistim, senin tam olarak hangi ozelliklerin yukselmesi gerektigini ve neden bunu dusundugunu hala bilmiyorum. Altinti yaptigin resim, yazdiklarinla okuyanlara verdigin imajin resmi. Eger vermek istedigin imaj bu degilse, daha net olman gerekli ki anlatmak istedigin anlasilsin.

Bak şimdi hocam işin tadı kaçmaya başladı.Çünkü artık eleştiriyi kabul etmeyip artniyete gidiyor iş.Ben çok net ve sade bir şeyden bahsettim.Dedim ki bana göre oyundaki bazı oyuncularla tolgay arasında böyle bir uçurum olması yanlış geliyor.Ayrıca tolgayın bazı özellikleri en düşük kabulden girilmiş.Bu.bu.Özde budur benim eleştirim.Ya onlar şişirilmiş ya tolgay yapılamamış.Ama sen bu kadar söylediklerimden benim tolgayın özelliklerinin o resimdeki gibi olmasını istediğimi çıkartıyorsan burada neden eleştiri sayfası açılıyor?

Ama senin için tek tek de bahsedicem.Bunlar salt doğrudur demiyorum.Kabataslak benim görüşümdür.Tolgayın canlı ve cansız birçok maçını seyretmiş bir insan olarak clasieyi de seyretmiş biri olarak hadi ikisi üzerinden gidelim ve senin istediğin özellikleri de net bir şekilde bahsedeyim.

Agresiflik 16 olarak girilmiş sanırım.Bence 15 ya da 14 olabilirdi.

Takım oyunu=TOLGAY/10 - CLASİE/18 ---12 veya 13 olmalıydı.
    Pozisyon alma=TOLGAY/8 - CLASİE/14 ---11 veya 12 olmalıydı.
    Konsantrasyon=TOLGAY/8 -CLASİE/14 ---11 veya 12 olmalıydı.
    Kararlılık= TOLGAY/11 - CLASİE/18 --- 13 veya 14 olmalıydı.
    Karar verme=TOLGAY/10 - CLASİE/14 --- 12 veya 13 olmalıydı.

Fiziksel özelliklere katılıyorum.1 az veya 1 fazla olabilirdi.Çok bariz bir şey çarpmadı gözüme.
    Teknik özelliklerde serbest vuruş veya korner 2-3 puan fazla olabilirdi.serbest vuruş 9 değil tolgayın o kadar da kötü kullanmaz.12 verilebilirdi.

Nesil
    2003

Bak şimdi hocam işin tadı kaçmaya başladı.Çünkü artık eleştiriyi kabul etmeyip artniyete gidiyor iş.Ben çok net ve sade bir şeyden bahsettim.Dedim ki bana göre oyundaki bazı oyuncularla tolgay arasında böyle bir uçurum olması yanlış geliyor.Ayrıca tolgayın bazı özellikleri en düşük kabulden girilmiş.Bu.bu.Özde budur benim eleştirim.Ya onlar şişirilmiş ya tolgay yapılamamış.Ama sen bu kadar söylediklerimden benim tolgayın özelliklerinin o resimdeki gibi olmasını istediğimi çıkartıyorsan burada neden eleştiri sayfası açılıyor?

Ama senin için tek tek de bahsedicem.Bunlar salt doğrudur demiyorum.Kabataslak benim görüşümdür.Tolgayın canlı ve cansız birçok maçını seyretmiş bir insan olarak clasieyi de seyretmiş biri olarak hadi ikisi üzerinden gidelim ve senin istediğin özellikleri de net bir şekilde bahsedeyim.

Agresiflik 16 olarak girilmiş sanırım.Bence 15 ya da 14 olabilirdi.

Takım oyunu=TOLGAY/10 - CLASİE/18 ---12 veya 13 olmalıydı.
    Pozisyon alma=TOLGAY/8 - CLASİE/14 ---11 veya 12 olmalıydı.
    Konsantrasyon=TOLGAY/8 -CLASİE/14 ---11 veya 12 olmalıydı.
    Kararlılık= TOLGAY/11 - CLASİE/18 --- 13 veya 14 olmalıydı.
    Karar verme=TOLGAY/10 - CLASİE/14 --- 12 veya 13 olmalıydı.

Fiziksel özelliklere katılıyorum.1 az veya 1 fazla olabilirdi.Çok bariz bir şey çarpmadı gözüme.
    Teknik özelliklerde serbest vuruş veya korner 2-3 puan fazla olabilirdi.serbest vuruş 9 değil tolgayın o kadar da kötü kullanmaz.12 verilebilirdi.
    Tesekkurler. Degerlendiririz.

Bu arada fiziksel ozellikler 1 az veya 1 fazla olabilirdi yazmissin. 1 az olmasi ile 1 fazla olmasi arasinda oldukca buyuk bir fark var. Ismail Koybasi ile Beck arasinda ne kadar fark varsa, Tolgay'in fiziksel ozelliklerinin 1 puan daha az veya 1 puan daha fazla olmasi arasinda o kadar fark var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Abi şu son pozisyondan sonra ersan'ın heading 2 yapılabilir. Sıkıntı yok

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Abi şu son pozisyondan sonra ersan'ın heading 2 yapılabilir. Sıkıntı yok
    Zor vurus aslinda. Top Ersan'a oldukca yumusak geliyor.

Süper Lig'deki bütün takımların U21, U18 oyuncularının maaşı 115 bin euro seviyesinde. Oyunun başında 2.lig 3.lig kiralarında olan oyunculara takımları 100k maaş ödüyor, ne oyuncuyu kiralayabiliyoruz ne de tazminat ödeyip sözleşme feshedebiliyoruz. Eğer kulüp başkanlarının kara para aklama yöntemi olarak düşünülmemişse tam sürümde muhakkak kaldırılmalı bu. Man United gibi kulüplerde bile böyle bir şey gözükmüyor!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kirilenko47 View Post
    Süper Lig'deki bütün takımların U21, U18 oyuncularının maaşı 115 bin euro seviyesinde. Oyunun başında 2.lig 3.lig kiralarında olan oyunculara takımları 100k maaş ödüyor, ne oyuncuyu kiralayabiliyoruz ne de tazminat ödeyip sözleşme feshedebiliyoruz. Eğer kulüp başkanlarının kara para aklama yöntemi olarak düşünülmemişse tam sürümde muhakkak kaldırılmalı bu. Man United gibi kulüplerde bile böyle bir şey gözükmüyor!
    Iyi yakalamissin. Duzeltme istedim. Tesekkurler.

Iyi yakalamissin. Duzeltme istedim. Tesekkurler.
    Teşekkürler.

Bu arada Çaykur Rize'nin kadrosunda Iraklı futbolcu İsmail Dhurgham'ı göremedim, bunu da kontrol eder misiniz?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kirilenko47 View Post
    Teşekkürler.

Bu arada Çaykur Rize'nin kadrosunda Iraklı futbolcu İsmail Dhurgham'ı göremedim, bunu da kontrol eder misiniz?
    Bunu fark ettik. Nedense daha once yapilmis transferi bozmuslar SI'da.

Benim kafamı kurcalayan birşey var, şimdi;

Fenerbahçe'de Nani, RvP
    Galatasaray'da Sneijder, Drogba, Podolski
    Beşiktaş'ta Mario Gomez..

Bu tarz isimler ligimize geldi ve oynuyorlar, oynadılar.. Şimdi biz FM tabanlı düşünürsek, oyunda bu kulüplerle bu isimler için masaya bile oturamazdık. İmkanı olmazdı yani. Ama gerçeğe baktığımız zaman, Kasımpaşa ve Osmanlıspor gibi sıradan kulüplere bile iyi oyuncular gelebiliyor. Tabi 3 büyüklere gelenler kadar üst düzey olmasa bile gelip oynuyorlar. Biz neden FM'de türk takımları ile bu denli büyük oyuncuları alamayacak durumdayız?

Bu Türkiye Ligi'nin araştırılması mı yoksa oyunun yapay zekası ile ilgili bir sorun mudur?
    Eğer bizim lig ile alakalıysa, bu oyuncuları transfer edebilmedeki tek etken ligin ve kulubün popülaritesi midir? Şuan oyundaki verilen tanınmışlık değerleri gayet normal. Fakat bu değerlerle oyunda yıldız oyuncu getiremiyoruz. Getirmeye kalksak çok yüksek paralardan başlıyor zaten. Fakat gerçek hayatta Türkiye'ye gelebiliyorlar.

İkinci olarak soracağım soru ise, bizim oyunu oynadığımız takım dışındaki diğer yapay zeka ürünü takımlar neden saçma transferler yapıyor? Misal ben Fenerbahçe'yi yönetiyorum. Wonderkid peşinde koşuyorum, kaliteli oyuncular arıyorum.. Galatasaray ise dandik liglerden 2. sınıf oyuncu peşinde. Mesala ben isterdimki ben Fenerbahçe'yi yönetirken, GS gerekirse parayı basıp Sneijder tarzında bi oyuncu alma gücünü göstersin. Ama nedense diğer takımlar asla bizim yönettiğimiz takım kadar mantıklı, kaliteli transferler yapamıyor. En azından Türkiye Ligi için bunu gözlemledim.

Sanırsam siz araştırmacı olarak, SI ve Miles'a feedback veriyorsunuzdur. Size kendi ülkemizde FM hakkındaki konuşulan sorunları nedir diye sorup, fikrinizi alıyorlar mı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    Benim kafamı kurcalayan birşey var, şimdi;

Fenerbahçe'de Nani, RvP
    Galatasaray'da Sneijder, Drogba, Podolski
    Beşiktaş'ta Mario Gomez..

Bu tarz isimler ligimize geldi ve oynuyorlar, oynadılar.. Şimdi biz FM tabanlı düşünürsek, oyunda bu kulüplerle bu isimler için masaya bile oturamazdık. İmkanı olmazdı yani. Ama gerçeğe baktığımız zaman, Kasımpaşa ve Osmanlıspor gibi sıradan kulüplere bile iyi oyuncular gelebiliyor. Tabi 3 büyüklere gelenler kadar üst düzey olmasa bile gelip oynuyorlar. Biz neden FM'de türk takımları ile bu denli büyük oyuncuları alamayacak durumdayız?

Bu Türkiye Ligi'nin araştırılması mı yoksa oyunun yapay zekası ile ilgili bir sorun mudur?
    Eğer bizim lig ile alakalıysa, bu oyuncuları transfer edebilmedeki tek etken ligin ve kulubün popülaritesi midir? Şuan oyundaki verilen tanınmışlık değerleri gayet normal. Fakat bu değerlerle oyunda yıldız oyuncu getiremiyoruz. Getirmeye kalksak çok yüksek paralardan başlıyor zaten. Fakat gerçek hayatta Türkiye'ye gelebiliyorlar.

İkinci olarak soracağım soru ise, bizim oyunu oynadığımız takım dışındaki diğer yapay zeka ürünü takımlar neden saçma transferler yapıyor? Misal ben Fenerbahçe'yi yönetiyorum. Wonderkid peşinde koşuyorum, kaliteli oyuncular arıyorum.. Galatasaray ise dandik liglerden 2. sınıf oyuncu peşinde. Mesala ben isterdimki ben Fenerbahçe'yi yönetirken, GS gerekirse parayı basıp Sneijder tarzında bi oyuncu alma gücünü göstersin. Ama nedense diğer takımlar asla bizim yönettiğimiz takım kadar mantıklı, kaliteli transferler yapamıyor. En azından Türkiye Ligi için bunu gözlemledim.

Sanırsam siz araştırmacı olarak, SI ve Miles'a feedback veriyorsunuzdur. Size kendi ülkemizde FM hakkındaki konuşulan sorunları nedir diye sorup, fikrinizi alıyorlar mı?
    Miles'la degil, oyunu kodlayanlarla konusuyoruz. Miles genel stratejiyi cizen kisi. Isi yapan kendisi degil.

Yazdigin isimlerin hepsi kariyerinde dususe gecmis, eski kuluplerinde artik forma sansi bulamayan ve kuluplerin maliyetinden kurtulmak istedigi futbolcular. Oyun, bu futbolcularin maliyet/verim dengesini yeterince iyi suzemiyor ve futbolcu artik Turkiye'de oynayamayacak kadar dusene kadar yuksek maaslarla sozlesme yeniliyor. Boylece bu futbolcular istedikleri maaslari kazanmak icin Turk kuluplerine gelmek zorunda kalmiyorlar.

Gomez'in Bayern'den Fiorentina'ya gitmesi de oyunda pek gorulecek bir sey degil ornegin.

Yapay zeka'nin yonettigi kuluplerin transfer tercihlerine gelince. Bu konuda sirf isimlere degil, kulubun o anki ihtiyacina bakmak gerekli. Galatasaray her yil bir Sneijder alamaz. Almamali. Tipki Fenerbahce'nin her yil bir van Persie/Nani alamayacagi gibi.

FM 2016'nin ilk yaz transfer doneminde 3 buyuklerin transferleri:
    Besiktas:
    Sergio Araujo (Las Palmas)
    Yannis Tafer (St. Gallen)
    Umit Kurt (Sivasspor)
    Muhammet Demir (Gaziantepspor)
    Adama Traore (Monaco - Kiralik)

Fenerbahce:
    Arkadiusz Milik (Ajax)
    Lucas Alario (River)
    Abdou Diallo (Monaco - Kiralik)
    Kenedy (Chelsea - Kiralik)

Galatasaray:
    Abel Hernandez (Hull)
    Ivan Martic (Spezia)
    Laurens De Bock (Brugge)
    Alen Halilovic (Barcelona - Kiralik)
    Serdar Aziz (Bursaspor)
    Nadir Ciftci (Celtic)

Bu transferler bana oldukca iyi gorunuyor acikcasi.
    Mesela Besiktas'in aldigi Araujo, Gokhan Tore tarzinda bir forvet. Tore 20'ye satilip, Araujo 12'ye alinmis.
    Traore ise Tolgay ve Oguzhan'in kalitesinde bir orta saha oyuncusu.

Fenerbahce'de Milik ve Alario Fernandao'nun onunde santraforlar.
    Chelsea'den gelen Kenedy Volkan Sen, Alper Potuk gibi oyuncularin onunde, Markovic gibi genc ve potansiyelli bir kanat oyuncusu.

Galatasaray'a gelen Hernandez Burak ayarinda bir santrafor.
    De Bock, Carole ayarinda bir bek oyuncusu.
    Nadir Ciftci, Umut Bulut'un onunde bir santrafor.
    Ivan Martic Sabri'nin ustunde bir sag bek.

Diyebilirsin Fenerbahce'nin santrafor ihtiyaci varsa neden gidip van Persie kalitesinde bir santrafor daha almiyor da Milik'i aliyor. Ama takimin ihtiyaci olan oyuncu tipi zaten 33 yasindaki van Persie ile 29 yasindaki Fernandao'nun yaninda Milik gibi genc bir oyuncu degil mi?

Ama hata da yok degil. Mesela oyun Besiktas'ta hem Serdar Kurtulus, hem de Beck'i yollayip oraya Necip/Atiba rotasyonunu yerlestirmis. Bu biraz da arastirma hatasi olabilir tabii. Necip ve Atiba'yi o mevkide o kadar iyi oynayacak seviyede yapmamak lazimdi belki de.

Yani kisacasi alinan oyuncularin kalitesinde cok sorun yok. Isimleri buyuk degil. Gerci isimleri buyuk olarak gelen oyuncular bu alinan oyuncularin cok ustunde verim verecek seviyede oyuncular da degiller.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ama hata da yok degil. Mesela oyun Besiktas'ta hem Serdar Kurtulus, hem de Beck'i yollayip oraya Necip/Atiba rotasyonunu yerlestirmis. Bu biraz da arastirma hatasi olabilir tabii. Necip ve Atiba'yi o mevkide o kadar iyi oynayacak seviyede yapmamak lazimdi belki de.
    Geçtiğimiz sezon Necip de,Atiba da o mevkide pek çok maça çıktığı için ikisini de o mevki için yeterli görmüş olabilir belki oyunun sanal zekası ve yine bu iki oyuncuyu o mevki için yeterli görmüş olabilir.Gerçi dediğinizde haklısınız,RB mevkisini 15-16 gibi değil de 13 girmiş olsanız muhtemelen Necip/Atiba'yı o mevki için üçüncü,veya en fazla ikinci tercih olarak görebilirdi oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu tamamen ligin reputation'ı ile alakalı bence. Portekiz liginden aşağı kalır yanı olmamalı ama çok fark var arada. Aynı seviyeye çekilmesi lazım diye düşünüyorum. Bu bence her şeyden daha önemli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

O değilde transfer yapmak çok kolay yahu. Mehmet Ekici'ye 4m önerdim kabul etti Trabzonspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by caneration View Post
    Geçtiğimiz sezon Necip de,Atiba da o mevkide pek çok maça çıktığı için ikisini de o mevki için yeterli görmüş olabilir belki oyunun sanal zekası ve yine bu iki oyuncuyu o mevki için yeterli görmüş olabilir.Gerçi dediğinizde haklısınız,RB mevkisini 15-16 gibi değil de 13 girmiş olsanız muhtemelen Necip/Atiba'yı o mevki için üçüncü,veya en fazla ikinci tercih olarak görebilirdi oyun.
    Atiba'yı anlarım psv'de de sağ bek oynadı ama necip için en fazla 10-12 gibi bi değer girilmeliydi. Kaç bilmiyorum gerçi..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Atiba'yı anlarım psv'de de sağ bek oynadı ama necip için en fazla 10-12 gibi bi değer girilmeliydi. Kaç bilmiyorum gerçi..
    - Bence de Necip'in sağ bek özelliği 12'den fazla olmamalı.

- Ersan'ın da WBL özelliği hiç olmamalı.

- Ramon değil Ramon Motta olmalı.
    Last edited by ttarlabasi : 06.Kasım.2015 at 21:56

Nesil
    2007

Beşiktaşlı eski milli futbolcu Gökhan Keskin, BJK Sportif Direktörü görevine getirildi diye biliyorum. Medyanın uydurması değilse, oyuna yansıtılmalı.

Beşiktaş'a yeni sportif direktör: Gökhan Keskin | NTV

Şuan 2. sezondayım Galatasarayı yönetiyorum. Sezonun 2. yarısından itibaren maçlar aynı saatte oynanıyor.

Sorun mu bilmiyorum ama bildirmek istedim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Şuan 2. sezondayım Galatasarayı yönetiyorum. Sezonun 2. yarısından itibaren maçlar aynı saatte oynanıyor.

Sorun mu bilmiyorum ama bildirmek istedim.
    Acaba maclari ayni saate al tercihine mi dokundun yanlislikla?

Acaba maclari ayni saate al tercihine mi dokundun yanlislikla?
    İnanın hatırlamıyorum. Ama oyuna girerken extra bişeye dokunup tıklamadım. Belki bana özgü bişeydir. Oyuna devam eden arkadaslar da bi kontrol ederse daha iyi olur.

Birde şuan fark ettim,penaltı yaptıran oyuncuya asist yazılıyor. Önceki serilerde ve gerçek hayatta böyle bişe var mıydı acaba ? [MENTION=4751]perpetua[/MENTION]

Sayfa 6 / 14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri