Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Iste anlasamamamizin nedeni burada sakli. Sen futbolcunun bazi seyleri yapabildigini, daha yaptigini gormeden, varsayiyorsun. Bizim boyle bir luksumuz yok.

Tolgay kariyerinde 7 defa serbest vurusu sut ile kullanmis. Golu yok. 72 defa pas olarak serbest vurus kullanmis. Bunlardan 2 tane sut pasi uretmis.

Hic penalti kullanmamis.

37 tane korner kullanmis. Bu kornerlerden sadece 12 tanesi takim arkadasi ile bulusmus. Bir tanesi sut pasi olmus.

Peki Tolgay'in bu ozelliklerinin daha yuksek olmasini gerektiren neden ne?
    ben bunlara takılmıyorum.asıl takıldığım zihinsel özelliklerdi.o özellikleri de diğer futbolcuyla karşılaştırıp belirttim onları değerlendirirseniz sevinirim.

korner ve penaltıya gelecek olursak da bir futbolcunun daha önce bir istatistik yansıtmaması o şeyi kötü yaptığını mı gösterir ben bunu anlamıyorum ya.lütfen bunu idrak edin ya.bakın siz diyorsunuz ki penaltı kullanmamış o yüzden 10 olması normal diyorsunuz.10 sayısını bir özellik için vasat hatta vasat altı kabul edersek siz diyorsunuz ki tolgay vasat penaltı atıyor.bakın burası çok önemli bir nokta.kendinizle çelişiyorsunuz.sizin dediğiniz şey özetle şu -tolgay penaltı kullanmamıştır penaltı kullanmadığı için de 10 verdik-.ben de diyorum ki siz daha önce hiç penaltı kullanmamasına dayanarak ona o özellik bakımından vasat bir oyuncu profili çiziyorsunuz.pektabi nasıl penaltı attığı başka özelliklerinden öngörülebilir.benim eleştirim de tam bu noktada.liverpool maçındaki penaltısını açın bir bakın tekrar izleyin.tek bir penaltının bir oyuncu için elbette referans noktası kabul edilemez.ben bunu biliyorum.ama sizin kaçırdığınız nokta o penaltı onun dışında tolgayın vuruş becerisi ve kalitesi pektabi penaltı için öngörülebilir şeyler.hiç penaltı kullanmamış bir oyuncuya vasat bir değer girmek objektif oluyor,ancak nasıl penaltı atabileceğini öngörüp kısmen kabul edilebilir bir değer girilmesini istemek objektif olmuyor..gerçekten ilginç.tolgayın penaltısının 10 olması yani vasat olarak düşünülmesi mi daha gerçekçi yoksa ortalama penaltı vuruşu kullanan oyuncuları değerlendirdiğimizde penaltısının 12-13 olarak değerlendirildiği bir tolgay mı?

ben de sizinle günlerdir burda yazışıyorum.salt her konuda haklı olmayabilirim.ama bir tek şeyde olsun savunmaya geçmeyip kabul ettiğinizi de görmedim.biraz özeleştiri lütfen.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    ben bunlara takılmıyorum.asıl takıldığım zihinsel özelliklerdi.o özellikleri de diğer futbolcuyla karşılaştırıp belirttim onları değerlendirirseniz sevinirim.

korner ve penaltıya gelecek olursak da bir futbolcunun daha önce bir istatistik yansıtmaması o şeyi kötü yaptığını mı gösterir ben bunu anlamıyorum ya.lütfen bunu idrak edin ya.bakın siz diyorsunuz ki penaltı kullanmamış o yüzden 10 olması normal diyorsunuz.10 sayısını bir özellik için vasat hatta vasat altı kabul edersek siz diyorsunuz ki tolgay vasat penaltı atıyor.bakın burası çok önemli bir nokta.kendinizle çelişiyorsunuz.sizin dediğiniz şey özetle şu -tolgay penaltı kullanmamıştır penaltı kullanmadığı için de 10 verdik-.ben de diyorum ki siz daha önce hiç penaltı kullanmamasına dayanarak ona o özellik bakımından vasat bir oyuncu profili çiziyorsunuz.pektabi nasıl penaltı attığı başka özelliklerinden öngörülebilir.benim eleştirim de tam bu noktada.liverpool maçındaki penaltısını açın bir bakın tekrar izleyin.tek bir penaltının bir oyuncu için elbette referans noktası kabul edilemez.ben bunu biliyorum.ama sizin kaçırdığınız nokta o penaltı onun dışında tolgayın vuruş becerisi ve kalitesi pektabi penaltı için öngörülebilir şeyler.

ben de sizinle günlerdir burda yazışıyorum.salt her konuda haklı olmayabilirim.ama bir tek şeyde olsun savunmaya geçmeyip kabul ettiğinizi de görmedim.biraz özeleştiri lütfen.
    Ben herhangi bir cevabimda "savunma yaptigimi" hatirlamiyorum. Dusuncelerimi yazdim, karsit gorusleri anlamaya calistim. Burada yazilan goruslerin ne kadar mantikli oldugunu gorebilmem icin de karsit goruleri sunarak yapilan yorumun ne kadar iyi dusunulmus bir yorum oldugunu anlamak zorundayim. Burada yazanlari kendilerini iyi ifade etmeye zorlamami, savunma olarak algilamamak gerekli. Tam tersine, yazdiklarinizi anlamaya calisiyorum.

Siz belki Clasie'nin veya Noble'nin ismini yazarak birseyler anlattiginizi saniyorsunuz ama aslinda bence pek bir sey anlatmiyorsunuz. Bu oyuncular, Tolgay ile ayni kuvvetli yonleri ve zayif yonleri olan oyuncular mi? Oyun stilleri benziyor mu? Mesela Clasie gibi daha cok pas trafigini organize eden bir oyuncu ile Tolgay gibi calim atarak topu ileriye tasiyan oyuncu ayni mi?

Clasie'nin rakibi gecme ozelligi daha zayifsa, verimli olmak icin kararlarini daha dogru vermek zorunda. Dripling becerisi olan bir oyuncu ise yanlis karari verse de rakibe calimi atip kendisine tekrar karar verecek firsati yaratabilir. Bu durumda calim yetenegi olan bir futbolcunun, bu becerisi olmayan bir futbolcu kadar dogru kararlar vermeye ihtiyaci yoktur.

Mesela Gokhan Tore ve Sneijder farkli tipte oyuncular degil mi? Toplamda kaliteleri benzer olabilir ama ayni tipte oyuncular olmadiklari bir gercek. Birisi rakibe calim ustune calim atar, cabuklugu ve cevikligi sayesinde rakibi ekarte edip tehlike yaratir. Yanlis karar verirse, calim becerisi sayesinde ikinci bir firsat yaratir. Sneijder'in ise boyle bir luksu yok. Verimli olmak icin cok daha fazla akilini kullanmak, cok daha fazla dogru kararlari vermek zorunda. Tamam bu cok daha uc bir ornek ama mantik ayni mantik.

Penalti atisi konusuna gelince. Ilk olarak Tolgay'in penalti atislarina Almanlar 10 vermis. Bilmiyorum simdiye kadar kac defa yazdim ama hala anlasilamadi. Biz Tolgay'in iki ozelliginde degisiklik yaptik. Profilinin geri kalanini zamanla, Tolgay'i izledikce yeniden degerlendirmek gerekiyorsa degerlendiririz. Yani Tolgay'in penalti atislari konusunda biz bir karar vermedik cunku Tolgay'in penaltilarini yeterince gormedik.

Liverpool macinda kullandigi penaltinin cok iyi bir penalti oldugunu da dusunmuyorum acikcasi. Iyi penalti, bence, uc sekilde atilir. 1. Ust koselere, 2. Yan Aglara, 3. Yerden sert sekilde direk dibine. Tolgay'in penaltisi sert ancak yerden degil. Bu nedenle kurtarilabilir bir penalti vurusu. Yani elimde sadece Liverpool macindaki penalti varsa, mevcut degerden farkli bir deger vermeyi pek dusunmem. Sadece takimdaki diger oyunculara bakarim ve o an icin sahada olan oyuncular arasinda Tolgay'in ilk 5'e girmesini saglamak gerektigini dusunurum. Mevcut seviyesi de Tolgay'i zaten ilk 5'e sokuyordu.

Son olarak bir oyuncudan bir seyi surekli yapmasinin istenmesi bir sinyaldir. Ornegin takimin en iyi korner kullanan oyunculari genelde kornerleri kullanir. Bir futbolcu korner kullanmiyorsa, bu konuda becerikli oldugu sonucuna varmak zor. Penaltilar veya frikikler icin de ayni sey gecerli. Oyunun mantigi da farkli degil. En yuksek penalti kullanma degerindeki oyuncular, penaltilari, kornerleri, frikikleri kullaniyor. Bu duran toplari pek kullanmayan bir oyuncu icin de, eger savunma oyuncusuysa 3-6 arasi, orta saha oyuncusuysa 7-10 arasi degerler vermek dogaldir.
    Last edited by perpetua : 05.Kasım.2015 at 20:55

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Abi şu son pozisyondan sonra ersan'ın heading 2 yapılabilir. Sıkıntı yok

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Abi şu son pozisyondan sonra ersan'ın heading 2 yapılabilir. Sıkıntı yok
    Zor vurus aslinda. Top Ersan'a oldukca yumusak geliyor.

Süper Lig'deki bütün takımların U21, U18 oyuncularının maaşı 115 bin euro seviyesinde. Oyunun başında 2.lig 3.lig kiralarında olan oyunculara takımları 100k maaş ödüyor, ne oyuncuyu kiralayabiliyoruz ne de tazminat ödeyip sözleşme feshedebiliyoruz. Eğer kulüp başkanlarının kara para aklama yöntemi olarak düşünülmemişse tam sürümde muhakkak kaldırılmalı bu. Man United gibi kulüplerde bile böyle bir şey gözükmüyor!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kirilenko47 View Post
    Süper Lig'deki bütün takımların U21, U18 oyuncularının maaşı 115 bin euro seviyesinde. Oyunun başında 2.lig 3.lig kiralarında olan oyunculara takımları 100k maaş ödüyor, ne oyuncuyu kiralayabiliyoruz ne de tazminat ödeyip sözleşme feshedebiliyoruz. Eğer kulüp başkanlarının kara para aklama yöntemi olarak düşünülmemişse tam sürümde muhakkak kaldırılmalı bu. Man United gibi kulüplerde bile böyle bir şey gözükmüyor!
    Iyi yakalamissin. Duzeltme istedim. Tesekkurler.

Iyi yakalamissin. Duzeltme istedim. Tesekkurler.
    Teşekkürler.

Bu arada Çaykur Rize'nin kadrosunda Iraklı futbolcu İsmail Dhurgham'ı göremedim, bunu da kontrol eder misiniz?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kirilenko47 View Post
    Teşekkürler.

Bu arada Çaykur Rize'nin kadrosunda Iraklı futbolcu İsmail Dhurgham'ı göremedim, bunu da kontrol eder misiniz?
    Bunu fark ettik. Nedense daha once yapilmis transferi bozmuslar SI'da.

Benim kafamı kurcalayan birşey var, şimdi;

Fenerbahçe'de Nani, RvP
    Galatasaray'da Sneijder, Drogba, Podolski
    Beşiktaş'ta Mario Gomez..

Bu tarz isimler ligimize geldi ve oynuyorlar, oynadılar.. Şimdi biz FM tabanlı düşünürsek, oyunda bu kulüplerle bu isimler için masaya bile oturamazdık. İmkanı olmazdı yani. Ama gerçeğe baktığımız zaman, Kasımpaşa ve Osmanlıspor gibi sıradan kulüplere bile iyi oyuncular gelebiliyor. Tabi 3 büyüklere gelenler kadar üst düzey olmasa bile gelip oynuyorlar. Biz neden FM'de türk takımları ile bu denli büyük oyuncuları alamayacak durumdayız?

Bu Türkiye Ligi'nin araştırılması mı yoksa oyunun yapay zekası ile ilgili bir sorun mudur?
    Eğer bizim lig ile alakalıysa, bu oyuncuları transfer edebilmedeki tek etken ligin ve kulubün popülaritesi midir? Şuan oyundaki verilen tanınmışlık değerleri gayet normal. Fakat bu değerlerle oyunda yıldız oyuncu getiremiyoruz. Getirmeye kalksak çok yüksek paralardan başlıyor zaten. Fakat gerçek hayatta Türkiye'ye gelebiliyorlar.

İkinci olarak soracağım soru ise, bizim oyunu oynadığımız takım dışındaki diğer yapay zeka ürünü takımlar neden saçma transferler yapıyor? Misal ben Fenerbahçe'yi yönetiyorum. Wonderkid peşinde koşuyorum, kaliteli oyuncular arıyorum.. Galatasaray ise dandik liglerden 2. sınıf oyuncu peşinde. Mesala ben isterdimki ben Fenerbahçe'yi yönetirken, GS gerekirse parayı basıp Sneijder tarzında bi oyuncu alma gücünü göstersin. Ama nedense diğer takımlar asla bizim yönettiğimiz takım kadar mantıklı, kaliteli transferler yapamıyor. En azından Türkiye Ligi için bunu gözlemledim.

Sanırsam siz araştırmacı olarak, SI ve Miles'a feedback veriyorsunuzdur. Size kendi ülkemizde FM hakkındaki konuşulan sorunları nedir diye sorup, fikrinizi alıyorlar mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu tamamen ligin reputation'ı ile alakalı bence. Portekiz liginden aşağı kalır yanı olmamalı ama çok fark var arada. Aynı seviyeye çekilmesi lazım diye düşünüyorum. Bu bence her şeyden daha önemli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Attamah DOS bölgesinde oynadı hocam. Aykutta o bölgede oynadı. Oyunda Aykutu biraz DC çalışması yapınca kabiliyetli oluyor onu 10 hafta da farkettim
    Anladım, ama bu şekilde olması oyuncunun DC olması anlamına gelmez sen de biliyorsun. DMC ve DC arasında demek ki Aykut ve Attamah değişmeli oynayıp oyunu idare ediyorlar ancak bunun en büyük dezavantajı defanstaki diğer oyuncu uyum açısından.

Yine de 5-10 arasında bir defans değeri eklense de fena olmaz ama bu 1-2 maçlık da olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Anladım, ama bu şekilde olması oyuncunun DC olması anlamına gelmez sen de biliyorsun. DMC ve DC arasında demek ki Aykut ve Attamah değişmeli oynayıp oyunu idare ediyorlar ancak bunun en büyük dezavantajı defanstaki diğer oyuncu uyum açısından.

Yine de 5-10 arasında bir defans değeri eklense de fena olmaz ama bu 1-2 maçlık da olabilir.
    Katılıyorum aynen. Defans ve on libero bölgesi bu şekilde sağlıyoruz. Bunun sayesinde defans hattından on nunara pas çıkartıyorlar. Araştırdığınız için teşekkür ederim
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    Benim kafamı kurcalayan birşey var, şimdi;

Fenerbahçe'de Nani, RvP
    Galatasaray'da Sneijder, Drogba, Podolski
    Beşiktaş'ta Mario Gomez..

Bu tarz isimler ligimize geldi ve oynuyorlar, oynadılar.. Şimdi biz FM tabanlı düşünürsek, oyunda bu kulüplerle bu isimler için masaya bile oturamazdık. İmkanı olmazdı yani. Ama gerçeğe baktığımız zaman, Kasımpaşa ve Osmanlıspor gibi sıradan kulüplere bile iyi oyuncular gelebiliyor. Tabi 3 büyüklere gelenler kadar üst düzey olmasa bile gelip oynuyorlar. Biz neden FM'de türk takımları ile bu denli büyük oyuncuları alamayacak durumdayız?

Bu Türkiye Ligi'nin araştırılması mı yoksa oyunun yapay zekası ile ilgili bir sorun mudur?
    Eğer bizim lig ile alakalıysa, bu oyuncuları transfer edebilmedeki tek etken ligin ve kulubün popülaritesi midir? Şuan oyundaki verilen tanınmışlık değerleri gayet normal. Fakat bu değerlerle oyunda yıldız oyuncu getiremiyoruz. Getirmeye kalksak çok yüksek paralardan başlıyor zaten. Fakat gerçek hayatta Türkiye'ye gelebiliyorlar.

İkinci olarak soracağım soru ise, bizim oyunu oynadığımız takım dışındaki diğer yapay zeka ürünü takımlar neden saçma transferler yapıyor? Misal ben Fenerbahçe'yi yönetiyorum. Wonderkid peşinde koşuyorum, kaliteli oyuncular arıyorum.. Galatasaray ise dandik liglerden 2. sınıf oyuncu peşinde. Mesala ben isterdimki ben Fenerbahçe'yi yönetirken, GS gerekirse parayı basıp Sneijder tarzında bi oyuncu alma gücünü göstersin. Ama nedense diğer takımlar asla bizim yönettiğimiz takım kadar mantıklı, kaliteli transferler yapamıyor. En azından Türkiye Ligi için bunu gözlemledim.

Sanırsam siz araştırmacı olarak, SI ve Miles'a feedback veriyorsunuzdur. Size kendi ülkemizde FM hakkındaki konuşulan sorunları nedir diye sorup, fikrinizi alıyorlar mı?
    Miles'la degil, oyunu kodlayanlarla konusuyoruz. Miles genel stratejiyi cizen kisi. Isi yapan kendisi degil.

Yazdigin isimlerin hepsi kariyerinde dususe gecmis, eski kuluplerinde artik forma sansi bulamayan ve kuluplerin maliyetinden kurtulmak istedigi futbolcular. Oyun, bu futbolcularin maliyet/verim dengesini yeterince iyi suzemiyor ve futbolcu artik Turkiye'de oynayamayacak kadar dusene kadar yuksek maaslarla sozlesme yeniliyor. Boylece bu futbolcular istedikleri maaslari kazanmak icin Turk kuluplerine gelmek zorunda kalmiyorlar.

Gomez'in Bayern'den Fiorentina'ya gitmesi de oyunda pek gorulecek bir sey degil ornegin.

Yapay zeka'nin yonettigi kuluplerin transfer tercihlerine gelince. Bu konuda sirf isimlere degil, kulubun o anki ihtiyacina bakmak gerekli. Galatasaray her yil bir Sneijder alamaz. Almamali. Tipki Fenerbahce'nin her yil bir van Persie/Nani alamayacagi gibi.

FM 2016'nin ilk yaz transfer doneminde 3 buyuklerin transferleri:
    Besiktas:
    Sergio Araujo (Las Palmas)
    Yannis Tafer (St. Gallen)
    Umit Kurt (Sivasspor)
    Muhammet Demir (Gaziantepspor)
    Adama Traore (Monaco - Kiralik)

Fenerbahce:
    Arkadiusz Milik (Ajax)
    Lucas Alario (River)
    Abdou Diallo (Monaco - Kiralik)
    Kenedy (Chelsea - Kiralik)

Galatasaray:
    Abel Hernandez (Hull)
    Ivan Martic (Spezia)
    Laurens De Bock (Brugge)
    Alen Halilovic (Barcelona - Kiralik)
    Serdar Aziz (Bursaspor)
    Nadir Ciftci (Celtic)

Bu transferler bana oldukca iyi gorunuyor acikcasi.
    Mesela Besiktas'in aldigi Araujo, Gokhan Tore tarzinda bir forvet. Tore 20'ye satilip, Araujo 12'ye alinmis.
    Traore ise Tolgay ve Oguzhan'in kalitesinde bir orta saha oyuncusu.

Fenerbahce'de Milik ve Alario Fernandao'nun onunde santraforlar.
    Chelsea'den gelen Kenedy Volkan Sen, Alper Potuk gibi oyuncularin onunde, Markovic gibi genc ve potansiyelli bir kanat oyuncusu.

Galatasaray'a gelen Hernandez Burak ayarinda bir santrafor.
    De Bock, Carole ayarinda bir bek oyuncusu.
    Nadir Ciftci, Umut Bulut'un onunde bir santrafor.
    Ivan Martic Sabri'nin ustunde bir sag bek.

Diyebilirsin Fenerbahce'nin santrafor ihtiyaci varsa neden gidip van Persie kalitesinde bir santrafor daha almiyor da Milik'i aliyor. Ama takimin ihtiyaci olan oyuncu tipi zaten 33 yasindaki van Persie ile 29 yasindaki Fernandao'nun yaninda Milik gibi genc bir oyuncu degil mi?

Ama hata da yok degil. Mesela oyun Besiktas'ta hem Serdar Kurtulus, hem de Beck'i yollayip oraya Necip/Atiba rotasyonunu yerlestirmis. Bu biraz da arastirma hatasi olabilir tabii. Necip ve Atiba'yi o mevkide o kadar iyi oynayacak seviyede yapmamak lazimdi belki de.

Yani kisacasi alinan oyuncularin kalitesinde cok sorun yok. Isimleri buyuk degil. Gerci isimleri buyuk olarak gelen oyuncular bu alinan oyuncularin cok ustunde verim verecek seviyede oyuncular da degiller.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ama hata da yok degil. Mesela oyun Besiktas'ta hem Serdar Kurtulus, hem de Beck'i yollayip oraya Necip/Atiba rotasyonunu yerlestirmis. Bu biraz da arastirma hatasi olabilir tabii. Necip ve Atiba'yi o mevkide o kadar iyi oynayacak seviyede yapmamak lazimdi belki de.
    Geçtiğimiz sezon Necip de,Atiba da o mevkide pek çok maça çıktığı için ikisini de o mevki için yeterli görmüş olabilir belki oyunun sanal zekası ve yine bu iki oyuncuyu o mevki için yeterli görmüş olabilir.Gerçi dediğinizde haklısınız,RB mevkisini 15-16 gibi değil de 13 girmiş olsanız muhtemelen Necip/Atiba'yı o mevki için üçüncü,veya en fazla ikinci tercih olarak görebilirdi oyun.

O değilde transfer yapmak çok kolay yahu. Mehmet Ekici'ye 4m önerdim kabul etti Trabzonspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by caneration View Post
    Geçtiğimiz sezon Necip de,Atiba da o mevkide pek çok maça çıktığı için ikisini de o mevki için yeterli görmüş olabilir belki oyunun sanal zekası ve yine bu iki oyuncuyu o mevki için yeterli görmüş olabilir.Gerçi dediğinizde haklısınız,RB mevkisini 15-16 gibi değil de 13 girmiş olsanız muhtemelen Necip/Atiba'yı o mevki için üçüncü,veya en fazla ikinci tercih olarak görebilirdi oyun.
    Atiba'yı anlarım psv'de de sağ bek oynadı ama necip için en fazla 10-12 gibi bi değer girilmeliydi. Kaç bilmiyorum gerçi..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Atiba'yı anlarım psv'de de sağ bek oynadı ama necip için en fazla 10-12 gibi bi değer girilmeliydi. Kaç bilmiyorum gerçi..
    - Bence de Necip'in sağ bek özelliği 12'den fazla olmamalı.

- Ersan'ın da WBL özelliği hiç olmamalı.

- Ramon değil Ramon Motta olmalı.
    Last edited by ttarlabasi : 06.Kasım.2015 at 21:56

Nesil
    2007

Beşiktaşlı eski milli futbolcu Gökhan Keskin, BJK Sportif Direktörü görevine getirildi diye biliyorum. Medyanın uydurması değilse, oyuna yansıtılmalı.

Beşiktaş'a yeni sportif direktör: Gökhan Keskin | NTV

Şuan 2. sezondayım Galatasarayı yönetiyorum. Sezonun 2. yarısından itibaren maçlar aynı saatte oynanıyor.

Sorun mu bilmiyorum ama bildirmek istedim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Şuan 2. sezondayım Galatasarayı yönetiyorum. Sezonun 2. yarısından itibaren maçlar aynı saatte oynanıyor.

Sorun mu bilmiyorum ama bildirmek istedim.
    Acaba maclari ayni saate al tercihine mi dokundun yanlislikla?

Acaba maclari ayni saate al tercihine mi dokundun yanlislikla?
    İnanın hatırlamıyorum. Ama oyuna girerken extra bişeye dokunup tıklamadım. Belki bana özgü bişeydir. Oyuna devam eden arkadaslar da bi kontrol ederse daha iyi olur.

Birde şuan fark ettim,penaltı yaptıran oyuncuya asist yazılıyor. Önceki serilerde ve gerçek hayatta böyle bişe var mıydı acaba ? [MENTION=4751]perpetua[/MENTION]

Fikstür konusunda 2. sezonumun başında bende sıkıntı yaşadım. Beşiktaş Milli oyuncuları için Süper Kupa final tarihini erteletti. 4-5-6 Eylül tarihlerinde 16 Milli oyuncum maç yaptı. Arkasında da bu fikstürle cebelleşmem gerekti.

Milli maçlarında sakatlanan 4 as oyuncum haricindeki kalan hepsi Süper Kupası maç günü sabahı 70-80% kondisyon seviyesindeydiler.

Nesil
    2003

Birde şuan fark ettim,penaltı yaptıran oyuncuya asist yazılıyor. Önceki serilerde ve gerçek hayatta böyle bişe var mıydı acaba ? @perpetua
    Gercekte de boyle. Direkt serbest vurustan gol olursa, foul yapilan oyuncuya da asist yaziliyor.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Birde şuan fark ettim,penaltı yaptıran oyuncuya asist yazılıyor. Önceki serilerde ve gerçek hayatta böyle bişe var mıydı acaba ? @perpetua
    Bende de oldu. Penaltı yapılana asist yazılmak da hatta bir tık ileri gidelim. Kendi kalesine atan oyuncudan önce pası veya şutu vuran kişiye de asist yazılmak da
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Fikstür konusunda 2. sezonumun başında bende sıkıntı yaşadım. Beşiktaş Milli oyuncuları için Süper Kupa final tarihini erteletti. 4-5-6 Eylül tarihlerinde 16 Milli oyuncum maç yaptı. Arkasında da bu fikstürle cebelleşmem gerekti.

Milli maçlarında sakatlanan 4 as oyuncum haricindeki kalan hepsi Süper Kupası maç günü sabahı 70-80% kondisyon seviyesindeydiler.

Bende sizdeki beta'dan biraz daha ileri bir versiyon var ve Super Kupa 22 Agustos'ta oynaniyor. Ligin ilk maci ise 27 Agustos'ta. Herhalde duzeltilmis.

Bende sizdeki beta'dan biraz daha ileri bir versiyon var ve Super Kupa 22 Agustos'ta oynaniyor. Ligin ilk maci ise 27 Agustos'ta. Herhalde duzeltilmis.
    Super Lig Açılış maç haftasıydı 27 Ağustos benim bu oyunda, Süper Kupa oynama tarihi asil 31 Ağustos yada 1 Eylül idi. 26 Ağustosta TT Arenada Fenerbahçe ile sezonu açmıştım ve Süper Kupa maçı ondan sonraki hafta içindeydi. Net hatırlamıyorum ama dediğim gibi 31 Ağustos yada 1 Eylül idi asıl maç tarihi ve Milli maçlar sebebi ile atıldı o şekilde.

Nesil
    2003

Super Lig Açılış maç haftasıydı 27 Ağustos benim bu oyunda, Süper Kupa oynama tarihi asil 31 Ağustos yada 1 Eylül idi. 26 Ağustosta TT Arenada Fenerbahçe ile sezonu açmıştım ve Süper Kupa maçı ondan sonraki hafta içindeydi. Net hatırlamıyorum ama dediğim gibi 31 Ağustos yada 1 Eylül idi asıl maç tarihi ve Milli maçlar sebebi ile atıldı o şekilde.
    22 Agustos'tan daha ileriye neden atilmis onu cozmek lazim. Acaba avrupa kupasi on elemesi yuzunden mi?

22 Agustos'tan daha ileriye neden atilmis onu cozmek lazim. Acaba avrupa kupasi on elemesi yuzunden mi?
    Şampiyon olarak direk Şampiyonlar Ligine katıldığım için Ön Eleme maçı oynamadım. 9 Ağustosta Bayern ile Avrupa Süper Kupası maçına çıktım UEFA kupasını kazandığım için ilk sezon. Sonraki ilk resmi maçım 26 Ağustosdaki Fenerbahçe maçı idi. Araya 3 tane Hazırlık maçı koydum Avrupa Süper kupası ile Lig açılışına kadar maç kondisyonu olsun/düşmesin oyuncuların.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Şampiyon olarak direk Şampiyonlar Ligine katıldığım için Ön Eleme maçı oynamadım. 9 Ağustosta Bayern ile Avrupa Süper Kupası maçına çıktım UEFA kupasını kazandığım için ilk sezon. Sonraki ilk resmi maçım 26 Ağustosdaki Fenerbahçe maçı idi. Araya 3 tane Hazırlık maçı koydum Avrupa Süper kupası ile Lig açılışına kadar maç kondisyonu olsun/düşmesin oyuncuların.

İlk sezon avrupa ligi'ni mi kazandınız?

Sayfa 7 / 16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri