Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 16 ilk izlenimler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

16.0.3 yaptılar hayırlısı
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

1 saatte 2 güncelleme. Fazla iyi oldu biraz bozalım dediler heralde

abi bu patchler neyi değiştiriyor görebileceğimiz bir yer yok mu

başka bir sitenin fm 2016 forumunda oyunun çok kolay olduğunu söyleyenler var. hatta biri gs ile hiç transfer yapmadan ilk senesinde ş.ligini almış 4-2-3-1 kontrol oyunu oynayarak çok rahat kazanıldığını söylüyorlar. umarım oyun bu kadar kolay değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    başka bir sitenin fm 2016 forumunda oyunun çok kolay olduğunu söyleyenler var. hatta biri gs ile hiç transfer yapmadan ilk senesinde ş.ligini almış 4-2-3-1 kontrol oyunu oynayarak çok rahat kazanıldığını söylüyorlar. umarım oyun bu kadar kolay değildir.
    Trollemiştir. Hiç de öyle transfersiz ŞL alınacak kadar kolay değil .. Alabilirsin oyunu en azından geçen seneden daha başarılı..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    4-2-3-1 Kontrol ile namağlup 92 puan 93 golle şampiyon oldum ligde FB ile. Bence de böyle bir olay olabilir.

Galatasaray ile ŞL'de gruptan çıkamadım. Avrupa Ligine düştük ve çeyrek final oynadık. Oyunun kolay olduğunu düşünmüyorum. Aksine defans taktiği tutturmak çok zorlaşmış. 3.lig takımı bile çok rahat pozisyona girip, gol bulabiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sorun

Football Manager 16' yı açtığımda bilgisayarımda ısınma problemi oluşuyor. FM' den grafik olarak yukarıda oyunlar oynuyorum. Hiçbir ısınma olmuyor. Ancak FM16 yı açtığımda fan adeta çıldırıyor. Aynı sorunu yaşayan veya nedenini - çözümünü bilen var mı acaba ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Ben açık söyleyeyim ilk kez fm oynarken bu kadar zorlanıyorum. Normalde devre bittiğinde takır takır işleyen bi taktik, uyumlu bi takım oluşturmuş ve gelecek senenin transferlerini yapıyor olurdum. Şu an devre arası bitti ve ben gs'nin ardında 8 puan farkla 2. sıradaki yerimi korumaya çabalıyorum.
    Daha nasıl oynayacağıma dahi karar vermedim. Oyuncuların bireysel çabaları ile yaptım bişeyler.
    Ama transfer daha gerçekçi.
    Sene başında töre'yi 25m dolara sattım bi kısmı taksit falan. Savunmaya balanta ve mathoho'yu aldım. Dmc'ye romero, amc'ye milanov ve en uca renteria.. Devre arasında da sosa'yı sattım 10m'a, 12-13 civarına fellaini'yi aldım..
    Takım güzel ama taktik işlemiyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Ben açık söyleyeyim ilk kez fm oynarken bu kadar zorlanıyorum. Normalde devre bittiğinde takır takır işleyen bi taktik, uyumlu bi takım oluşturmuş ve gelecek senenin transferlerini yapıyor olurdum. Şu an devre arası bitti ve ben gs'nin ardında 8 puan farkla 2. sıradaki yerimi korumaya çabalıyorum.
    Daha nasıl oynayacağıma dahi karar vermedim. Oyuncuların bireysel çabaları ile yaptım bişeyler.
    Ama transfer daha gerçekçi.
    Sene başında töre'yi 25m dolara sattım bi kısmı taksit falan. Savunmaya balanta ve mathoho'yu aldım. Dmc'ye romero, amc'ye milanov ve en uca renteria.. Devre arasında da sosa'yı sattım 10m'a, 12-13 civarına fellaini'yi aldım..
    Takım güzel ama taktik işlemiyor
    şu aynı şeyleri bende tam sürümü oynarken yaşıyorum.resmen patinaj çekiyorum ligde.takım pas yapamıyor ki o kadar üstüne düşmeme rağmen..çok enteresan.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

" Sağlam bir hücum hattı maçı kazandırır ama sağlam defans şampiyon yapar. "

Sözünün haklılığını kanıtlayan bir oyun olmuş.

Ancak anlamadığım bir şey var. Ligdeki takımların 3 te 1 resmen kasap olmuş, bu takımlarla oynarken en az 2 sakat veriyorum. İşin garibi maç sonunda eleştirince de bu takımların menajerleri kendi takımlarına kızıyor.

arkadaşlar daha oyunu almadım fakat lütfen şu taktik ekranındaki formalar değiştirilebiliyor olsun. O ne öyle ya..

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by FurkanKnmaz View Post
    arkadaşlar daha oyunu almadım fakat lütfen şu taktik ekranındaki formalar değiştirilebiliyor olsun. O ne öyle ya..
    Ben nerden değiştirildiğini bulamadım. Değiştirilemiyor sanırım.

Bu seneki oyunda taktik ekran ve menajerin tipini oluşturmak falan çocuk oyunu gibi olmuş.

aynen hocam her şeyi kurcalamak zorundalar sanki.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

demo ne zaman çıkacak?

çok mu sakatlık oluyor yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum ?

Galatasaray ile kariyer yapıyorum ligin ilk haftası bitti ilk onbirin yarısı sakatlandı ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    çok mu sakatlık oluyor yoksa ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum ?

Galatasaray ile kariyer yapıyorum ligin ilk haftası bitti ilk onbirin yarısı sakatlandı ?
    sakatlıktan şikayet edenlere önerim antreman programınızı hep aynı tempoda devam ettirmemeniz olacaktır.bir haftada 2-3 maç varsa o hafta takımların zorluk derecesine göre antreman düzeyini düşük yada çok düşüğe alın.faydasını göreceksiniz.

Bende sakatlık çok nadiren oluyor. Hatta ligde ki sakatlık tablosunda her zaman en alt sıradayım.

Sürekli sakatlık yaşayan arkadaslar antrenör ve antreman sistemlerini gözden geçirsin derim.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

***sakatlık konusu biraz şansa bağlanmış gibi geldi.Fener ile 3 kez oyun açtım birinde sezon başı bayağı saktlık yaşadım.ikincide pek sakatlık olmadı. son açtığım ve devam ettiğim kariyerdene çok göze battı ne de hiç olmamış dedirtti sakatlıklar.biraz şans gibi geldi.bu arada 3 oyunda da aynı personel ve antreman yoğunluğunu kullandım.
    *** transfer yapmak gayet makul hale gelmiş çok uçuk rakamlar yok.daha ilk sezondayım gerçi ama ahım şahım paralar istenmiyor gibi geldi.
    ***taktik oturtmak çok zor olmuş bence.takım taktiğe alışana kadar istediğiniz oyun hiç yok neredeyse,maç içi dokunuşlar çok önemli olmuş bu konuda.taktik oturmaya ve seri galibiyetler gelmeye başlayınca bir anda rakipleriniz katı savunma ve güçlü taraflarınıza karşı sert önlemler almaya başlıyor.son zamanlarda taktik anlamda gördüğüm en iyi yapay zeka.
    ***rölanti ve yüklen komutları yine süs olarak konmuş taktiklere ne yaparsan yap rölantide son dakikalar da mucize olmazsa illaki gol yiyorsun tersine mağlupken yüklenirsen de son 15 dakika pozisyon bile olmadan geçip gidiyor.
    ***oyuncular yine saçma taleplerle geliyor.oynattığın adam oynamıyorum diyor 1 oyuncu satsan takım kazan kaldırıp isyan ediyor.sırf bu yüzden Diego yu sattığımda takım orta sahada güçsüz kaldık diye kazan kaldırdı.3 tane adam aldım orta sahaya toplam 8 orta saha oldu hala takviye yapılmalı diyorlar.
    ***geçen yıl ki gibi çok fazla direk var her maç 3 top direkten dönüyor (ben veya rakip farketmiuor)
    ***bana mı öyle geldi bilmiyorum ama çok penaltı var.sezonun ilk 5 maçında 5 penaltı oldu.
    yine de ''eğer bozulmazsa'' oyun bu yıl oynanacak kıvamda.zorluğu olsun,giderilen transfer hataları olsun geçer not aldı benden.haa beta bu full sürümde bozulmaz inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu masaüstü ile tablet geçişini çözemedim ben?

[MENTION=185098]La BruJiTa[/MENTION] arkadaşımızın dediği şey benimde dikkatimi çekti ancak ben bir yerlerde yanlış yaptığımı düşünüyordum.
    Ne zaman yüklen komutunu versem maçta neredeyse o dakikadan itibaren pozisyon olmuyor bir baskı görmüyorum.
    Ayrıca nezaman önemli maçlarda büyük takımlara karşı öndeysem taktiği değiştirip geriye saylan desem kesin gol yiyorum.
    Maç o dakikadan itibaren pozisyon göstermekten bitmiyor. Yapay zekada olanlarla bizim yaşadıklarımızın benzer olmaması çok kabul edilecek bir durummuş gibi gelmiyor bana

Birde takımda çok fazla ayaklanma oluyor. Newcastle united'i yönetiyorum. İlk sezon forma bulamadığı için söylenmeyen oyuncu kalmadı. Takımda yedek ve rotasyon oyuncusu olan oyuncular bile forma giymemekten yakınıyor. Bedavaya aldığım adam rotasyonda kayıtlı olmasına rağmen isyanlarda. Onun dışında orta sınıf bir takımdan en iyi oyuncuma teklif gelince avrupa kupası mücadelesi veren bu takıma gitmek istiyorum diyor halbuki gitmek istediği kulüp stoke , southampton benzeri ve ligdeki puan durumunda bnm altımdaki takımlar takım içindeki uyumu bir türlü isyanlardan dolayı sağlayamıyorum adama diyorum bu sene avrupa kupasını hedefliyorum yok diyo ben o potansiyeli görmüyorm vs bunlar bana abartılı geliyor açıkçası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[MENTION=219703]illet[/MENTION] e katılıyorum. Bu sorun hala devam ediyor gibi. Takımda onun yerine oynayan aam harikalar yaratıyor ve her hafta haftanın karmasında yer alıyor ama gel gelelim adam neden ben oynamıyorum diyor. Kaldıki kadro durumu rotasyon veya yedek olan adamların 11 de başlama hevesi can sıkıcı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

senelerin FMcisi olarak ben yeni ve öyle çok çığır açacak bir yenilik görmedim. Ayrıca ekran çok yoruyor ve aşırı renk cümbüşü var. Prozonun oyuna eklenmesi güzel olmuş değişik istatistikler var ve bu konuda profesyonel destek alınması oyuna kalite katmış
    Diğer taraftan maç motorunda biraz değişiklik var gibi. Bir arkadaş anadolu deplasmanlarından bahsetmiş, aynen öyle... Eskişehir depalsmanı, riza ve trabzon deplasmanları çok zorladı... Ayrıca bir küçük nokta daha var... Tıpkı gerçekteki gibi ilk dakikalarda bu deplasmanlarda bir gol bulman halinde işini epey kolaylaştırıyorsun.

Edit: Aşırı sakatlıklar oluyor. Bütün fizyoterapistleri kovdum yenilerini aldım ama takım revire döndü. Bir giden en az 2 ay yok. 3 haftayı gördüğümde seviniyorum. o derece.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

sakatlik derken şom agiz oldu sanirim RvP ve kiralik aldigim Monterio 2 ay gitti.Ustune Nani ve Markovic mac icinde sakatlandilar 3 hafta ve 2 hafta yok.Dogal olarak Leverkusen e elendik Şl on elemesinde.Son dakikalarda yine Yüklen komutu verip taktikte degisiklikler yaptik bekler one cikti pres vs.vs. yine son 10 dakika ekran gelmeden mac bitti...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gözüme çarpan detay çok çabuk iş teklifi gelmesi fazla beklemeden kulüp yonetımlerıyle gorusebılıyorsunuz ayrıca eski serilerde olmayan yonetımle anlaştıktan sonra eski takımınızdan getırmek istedıgınız personeli getirebiliyorsunuz. Gayet güzel bir uygulama o kadar arayıp tarıyoruz sonra takim degıstırınce boşa gidiyordu

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ortalama sayılacak bir kadro kalitesinde defansif dizilişle oynuyorum.İstatistiklerde neredeyse tüm rakipleri alt etmeyi başarıyorum fakat gol yeme konusuna çare bulamadım,ful defans çalıştırmama rağmen bazı maçlarda yan toplarda mala bağlıyorlar.
    Bağlayan adamlar da kalite olarak ortalama olsa da Wisdom geçen sezon maç başı 10 hava topu almış,Prödl ise 9.Niye böyle oluyor anlamıyorum.Gerçi belki suç beklerdedir,rahat orta açılmasına müsade ediyorlar.Defansif konularda yardımcı olacak varsa buradan veya mesajla bana ulaşabilirse sevinirim.
    Edit: dış saha maçlarında zorlanan var mı onu da sorayım yazmışken
    Mükemmel işleyen bir sistemim olmasına rağmen 9 gol yedim 2 averajım genelde zar zor kazanıyorum deplasmanlarda

Aynı takım iç sahada terör estiriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

oyunla ilgili bir güzelliği söyleyeyim.şimdiye kadar oynadığım serilerde en iyi ve gerçeğe yakın kontra atakların yapılabiliyor olması.hele ki kadronuzda douglas costa gibi ciğer değil turbo motor olan biri varsa.

Arkadaşlar bundan önce ki sürümlerde bir çok kişinin şikayetçi olduğu tek kale top oynayıp, 90 dakika da 40 şut atıp, 20 tanesi kaleyi bulmasına rağmen rakip takımın %30'luk topla oynama yüzdesi ile attığı tek şutun gol olmasıyla maçı 1-0 kaybetme yanlışının düzeltilmesi lazım, ekran görüntülerini alamadım ama bugün Galatasaray ile Şampiyonlar liginde steau bükreş ile tek kale maç yaptım, %68 toplama oynama yüzdesi var 36 şut atmışım 21'i isabetli bükreş 2 şut atmış, 2 si isabetli ve maçı TT arenada 2-0 kaybettim, 3 gün sonra Ligde Osmanlı spor ile benzer bir istatistik ile 1-0 kaybettim, Şimdi hıncımı 2 maçta kaleyi tutan 3 topuda yiyen musleradan mı çıkarayım, 2 maçta 20 şut atıp gol atamayan burak ve sneijderden mi alayım...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bu tip maçlar gerçekte de öyle çok var ki.bence gayet normal.

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri