Bu Zico'yu anlamak mümkün degil. Baros u istemiyorsun gidip Deivid'i oynatacagım diyorsun.
Bu Zico'yu anlamak mümkün degil. Baros u istemiyorsun gidip Deivid'i oynatacagım diyorsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sezon basinda alinsaydi iyi olurdu ama bu saatten sonra gelsede pek bisey yapabilecegini sanmiyorum alismasi gerekecek onunda diger oyuncular gibi alisana kadarda sezon sonu gelir heralde![]()
F.Bahçe Hakan'ı istiyor
Rüştü'nün İtalya ile oynayan milli maçta ciddi şekilde sakatlanmasıyla sıkıntı günler geçiren ve Volkan'ın da çoğu maçta yetersiz kalmasıyla korkulu anlar yaşayan F.Bahçe'de arayışlar hız kazandı. İkinci yarıda kaleyi sağlama almak isteyen yönetimin bir isim üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin tek tercihinin Ankaraspor'da başarılı kurtarışlarıyla ön plana çıkan Hakan Arıkan olduğu ve Rüştü'nün iyileşme dönemi henüz belli olmadığı için Hakan ve kulübü ile temasların ısrarla sürdürüldüğü belirtildi.
Kulüpten onay
Genç kaleci transfere sıcak bakarken, Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar, "Hakan'ın değeri verilirse zorluk çıkarmayız'' diyerek teklife olumlu baktı. Sırbistan Milli Takımı'nın kalesini koruyan Radoslav Rejviç ve Gana Milli Takımı kalecisi Richard Kingston'u yedek bırakan Hakan'ın ikinci yarıda F.Bahçe kalesinde geçit vermeyeceğine inanan yönetimin, aradaki pürüzü gidermek için Gökçınar ile masaya oturacağı öğrenildi.
Kaynak: Pasfotomaç
Fener istesin bugün gelirim
"Fenerbahçe ile anlaştım. Ama ne olduysa, birden transferden vazgeçtiler ve beni ortada bıraktılar". "Zico ile de görüştüm ve geleceğimi söyledim. Beni çok istiyordu. Ama Real Madrid'e başvurmadılar". "Kulübümle henüz sözleşme yenilemedim. Fenerbahçe ciddi olsun, şimdi bile seve seve gelirim".
ÖZEL RÖPORTAJ - MEHMET ÇİFTÇİ
2006'nın yaz aylarıydı. Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos ile ilgilendiği haberleri medyada ardı ardına patlıyordu. Brezilyalı futbolcu, Türk basını ile görüşmüyor, İspanya medyası kanalıyla kaçamak açıklamalar yapıyordu. Transfer dönemi bitti, Roberto Carlos defteri kapandı. Ama transferde ocak dönemi başladığında, Carlos haberleri yeniden ısıtılmaya başlanmıştı bile...
Haberleri ilk ağızdan vermeyi ilke edinmiş Milliyet, uzun uğraşlar sonunda Brezilyalı yıldızdan randevuyu kopardı. Ve Real Madrid ile soğuk günler yaşayan Roberto Carlos, Fenerbahçe ile ilgili herşeyi sadece Milliyet'e anlattı...
Brezilyalı futbolcu hazırlıklı gelmişti. "Bana soru sormadan önce isterseniz hemen ben size bir özet çıkartayım" dedi ve devam etti:
"Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığımı hiçbir zaman gizlemedim. Aksine, bu görüşmelerden büyük bir gurur duydum. Fenerbahçe'den Murat (Özaydınlı) isimli bir yönetici Madrid'e gelerek benimle masaya oturdu. Gayet ciddi ve ne dediğini bilen bir insandı. Kendisiyle uzun süren görüşmeler yaptık. Sonunda anlaşmaya vardık. 3 yıllık sözleşme istedim, kabul etti. Ardından kendisine Real Madrid ile masaya oturmasını hatırlattım. Çünkü sözleşmem vardı. Ancak daha önce kulübüm ile konuşmuş olduğumdan, sorun çıkarmayacaklardı. Murat bey 'Tamam' dedi, görüşme masasından el sıkışarak ayrıldık. Kesinlikle o an Fenerbahçe'ye geleceğimi düşünüyordum. Birden ne olduysa, Fenerbahçe transferimden vazgeçti. Real Madrid'e resmi teklif yapmaktan kaçındı ve beni ortada bıraktı".
Sıra bizdeydi: "Yani bu transferden vazgeçen taraf siz değil, Fenerbahçe oldu". Hemen yanıtladı:
"Aynen onu söylüyorum. Ve altını çiziyorum; Fenerbahçe benimle ciddi olarak ilgilenmedi. Eğer ilgilenseydi, Real Madrid'le görüşürdü. Sorun bakalım Real Madrid'e, benim için Fenerbahçe'den gelen bir resmi tekif var mı. Onlar da size hayır diyecekler. Baktım ki, Fenerbahçe ciddi değil, ben de kulübümde kalmayı tercih ettim".
Biraz zorladık Carlos'u: "Capello geldikten sonra fikir değiştirdiğini ve Real Madrid'de kaldığını sanıyorduk". Karşı çıktı:
"Hayır. Belki yarısı doğru. Ancak işin iç yüzü için size bir delil daha vereyim. Zico beni aradı, görüştük. Bu gelişmeden haberdardı. Zico baştan beri beni istiyordu ve kendisine seve seve geleceğimi söylemiştim. Şimdi size sorayım; bir kulüp, sözleşmeli bir oyuncuyu transfer etmek istiyorsa, önce kimle pazarlığa oturur ? Elbetteki bağlı oldugu kulüp ile. Ortada benimle anlaşma var. Bunu inkar etmiyorum. Ancak Real Madrid'e, Fenerbahçe'den biri başvurmuş mu, onu araştırın".
Şimdi bam teline basmanın sırasıydı: "O zaman, Fenerbahçe ile kapılar kapandı mı ?".
"Asla. Niye kapatayım ki. Bana göre, Avrupa'da futbola en fazla yatırım yapan kulüplerin başında Fenerbahçe geliyor. İnanılmaz bir kadro kurdular ve başına Zico'yu getirdiler. Seve seve bu kulüpte çalışırım. Size daha fazla açıklık getıreyım. Real Madrid ile henüz sözleşme yenilemedim. İstediğim an gidebilirim. Size, Real Madrid'in basın sorumlusunun yanında söylüyorum, o da tanık olsun. Fenerbahçe ciddi olsun, ben şimdi bile o kulübe gelirim. Zaten benimle şartlarda anlaşmışlardı. Gerisi Fenerbahçe ile Real Madrid arasındaki görüşmelere bağlı".
MÜKEMMEL KADRO
"Alex, Edu, Aurelio, Deivid ve Zico'nun, Fenerbahçe'de olduğunu biliyorum. Böyle mükemmel bir kadroyu Avrupa'da tanımamak mümkün mü. Ayrıca Appiah ve Kezman da var. Fenerbahçe'nin çok yakında Avrupa'da en fazla ses getiren kulüplerin başında olacağına kesinlikle inanıyorum".
ZİCO BİR KURUM
"Zico'yu iki kelime ile anlatamazsınız. O sadece bir futbolcu değil, aynı zamanda bir kurum.. İyi bir insan, iyi bir dost, harikulade bir futbolcu, yardımsever. Zico'ya her güzel şey yakışır. Bu insanın, Fenerbahçe'de olması büyük bir şanstır".
TARAFTARA SEVGİLER
"Fenerbahçe taraftarına sevgilerimi gönderiyorum. Onların önünde oynamak isterim. Ben umudumu kaybetmedim. Futbolda her an, herşey olabilir. Fenerbahçe gibi bir kulübün taraftarı olmalarından dolayı gurur duysunlar. Beni dünyada çok az kulüp heyacanlandırır. Bunlardan biri de Fenerbahçe oldu".
alıntıdır:milliyet.com.tr
Diego'ya Markaj
Yöneticilerin, bu sezon Bundesliga'da oynadığı futbolla Almanya'yı ayağa kaldıran Diego'nun menajeri Ulisses Santos ile bir görüşme yaptıkları belirtildi. F.Bahçe'nin, Juventus ve İnter'in de transfer listesinde yer alan sambacı için 12 milyon euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, 21 yaşındaki Diego'yu sezon sonunda F.Bahçe'ye
kazandırarak "Avrupa'da yılın transferini" gerçekleştirmeyi planladığı ifade edildi
RAKAM 12 MİLYON EURO
TRANSFER bombalarını yeni sezon için patlatma kararı alan Fenerbahçe, Avrupa devlerinin de peşinden koştuğu Diego Ribas'ı yakın markaja aldı. Sarı-lacivertliler, bu sezon Bundesliga'da Werder Bremen forması altında oynadığı futbolla Almanya'yı ayağa kaldıran süper Brezilyalı için baş döndürücü bir rakamı gözden çıkardılar: 12 milyon euro. Bu sezonu şampiyon tamamlayıp, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynamayı hedefleyen Fenerbahçe'nin kadrosuna düşündüğü en büyük yıldız Brezilyalı futbol cambazı Diego.
'EN DEĞERLİ OYUNCU'
PORTO'dan Werder'e 8 milyon euro'ya gelen Diego Ribas'ın menajeri Ulisses Santos ile bir görüşme yapan Fenerbahçeli yöneticilerin, bu futbolcu için istenen rakamı sordukları öğrenildi. 2004-2005 sezonunda da Diego'yu isteyen başkan Aziz Yıldırım'ın bu kez 21 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucunun transferini bitirerek, "Avrupa'da yılın transferini" gerçekleştirmeyi planladığı ifade edildi. Öte yandan Diego, Almanya'nın ünlü spor dergisi Kicker'in düzenlediği oylamada 270 futbolcu arasında ilk yarının en değerli oyuncusu seçildi.
Carlos Gelsin ya yararlı olur zaten adam akıllı sol tarafta oynayan adamımız yok
Fenerbahçe nin şu anda ihityacı olan Uzun ve vücudunu iyi kullanabilen bir forvet örneğn:VİDUKA(MİDLESBROUGH)..... gibi Eski fbli Anderson gibi İSVEÇ li
Bunların tipinde bi oyuncu....
Ve kesinlikle EDU DRACENA nın yerine şiddetle PSV li Alex i öneriyorum...Veya da İnterin Süper defans CORDOBAyııı.. bunlar fb de harika olur defans sorunu çözülür..........
gelelim orta saha ya orta sahada Denizin yerine Appiah tipinde savaşcı bir orta saha alınmala (Essien,,Diarra) tipi oyuncular.....Alex de sOuza kesinlikle gönderilmelii yerine VAN DER VARRT Mükemmel olur weya Tim Cahill,,Harry Kwell(liverpool) Gibi oyuncular olabilir....
kalede zaten sorun yok ama illada olucak diolarsa Ben PSV li GOMES i önerrim
Van der Vaart süper olur olmasınada Türkiyeye gelmezGomes'i alırsa Fenerbahce Deivid'i gönderip yerine Türk santrafor alması lazım Türkiye'de de Fenerbahce'yi kaldırabilecek bir santrafor yok (Belki Gökhan Ünal ama onuda kulübü bırakmıyor).Defansa dedigin gibi Psv li Alex alınca cok iyi olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yabancı kaleciye gerek yok bence edu lugano'dan daha iyi lugano yerine luisao
orta sahada alex yerine alabiliyolarsa diego olmadı daniel carvalho forvete deivid yerine baros süper bi takım olur
ben zaten illada gomes demiyorum isterlersee
Carlos Gelsin Sezon Sonu
Ugur Boralla Olmuyor
Ya bu Zico Kezman'ı eğer tek oynatıcaksa deivid gönderilsin genç bi türk alınsın, hatta serhat bence iyi bi transfer olur.Deivid'in yokluğunu semih'in veya yeni gelenin dolduracağını sanıyorum şahsen.Çünkü Deivid'in yedekte olduğu her maçta kötü oluyorum.Bizim başkanımız değil mi yabancı sayısı 8'e çıkarılsın diyen.Sağ kanat, sol bek veya herhangi bi yere yabancı alabiliriz.Tabi eğer 2.yarı kezman tek oynarsa gerçekleşsin düşüncelerim...
Serhat Deivid ten daha kaliteli bir oyuncu hemde kontenjanda yer kaplamıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Carlos Temmuz'da Fener'de
2006'nın yaz döneminde Fenerbahçe ile anlaşan ancak Fabio Capello izin vermediği için Real Madrid'de kalan Roberto Carlos, Temmuz 2007'de Fenerbahçe'ye geleceğini açıkladı. İspanya'nın AS gazetesine konuşan sambacı, "Kulübümle sözleşme yenilemiyorum. Çünkü gelecek sezon Fenerbahçe'de oynamayı planlıyorum. Bu kez Türkiye'ye gitmeme kimse engel olamayacak"
dedi
Başkan çok istiyor
Fenerbahçe'nin Roberto Carlos hayali gerçekleşiyor. Geçen sezon her konuda anlaşmasına rağmen Capello'dan izin çıkmadığı için Real Madrid'de kalan Roberto Carlos, gelecek sezon için Fenerbahçe'ye söz verdi. Özellikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın çok istediği bu transferin Temmuz 2007'de gerçekleşeceği belirtildi. Fenerbahçe'nin, İspanyol kulübü ile henüz sözleşme yenilemeyen ünlü sambacı ile yeni sezon için prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.
Alex'le görüştüm
Fenerbahçe'nin kadrosunda dünya yıldızlarının bulunduğunu kaydeden Roberto Carlos, İspanya'nın AS gazetesine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile 2006'nın yaz aylarında anlaşmıştım. Ancak kulübüm beni bırakmak istemedi. Oysa ben Fenerbahçe'yi çok istiyordum. Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılarak Fenerbahçe'ye gideceğim. Alex ve Zico ile görüştüm. Bana İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi anlattılar. Gelecek sezon Fenerbahçe'nin formasını giyeceğime inanıyorum" dedi.
Carlos sayesinde Fener'in adının duyulmadıgı yer kalmaz ama adam geldi 34 yasına epey gec olmuyormu bence yönetimin daha genc isimlere yönelmesi lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bende istemiyorum carlos'u napıcaz 34 yaşından sonra
Fotospor'un bugunku manseti
http://www.netgazete.com/papers/nima...?news=Fotospor
yorum yok![]()
Alex rahatlattı
Son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerinden bıktığını söyleyen Alex de Souza, Fenerbahçe?yi bırakmayı düşünmediğini söyledi. Özellikle iyi oynamadığı maçların ardından bu tip haberlerin çıktığını belirten Sambacı şöyle konuştu: ?Burada çok mutluyum. Bugüne kadar da kimse ile sorun yaşamadım. Doğru olan tek şey; sezon sonunda sözleşmemin biteceğidir..."
?Menajerim geliyor?
?Menacerim yakında Türkiye?ye gelecek. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle konuştuktan sonra, sanırım söylentiler de bitecek. İnsan rahat olduğu, sevildiği yerden gitmek ister mi? Fenerbahçe?de çok güzel günler geçirdim, bundan sonra da büyük zaferler yaşayacağımıza inanıyorum." Alex?in adı son günlerde sıkça Beşiktaş ile birlikte anılmıştı
Kaynak : Fanatik
"Diego'yu satmayı düşünmüyoruz"
Werder Bremen Sportif Direktörü Klaus Allofs, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı yıldız Diego hakkında yaptığı açıklamada, Diego'yu satmayı düşünmediklerini söyledi.
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Werder Bremen'de Sportif Direktör Klaus Allofs, Brezilyalı yıldız Diego'un Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Allofs, Diego'nun transferi için Fenerbahçe'den yazılı veya sözlü bir teklif almadıklarını söyledi. Sezon başında transfer ettikleri çok iyi bir performans gösteren Diego'yu satmaları için hiçbir neden olmadığını belirten Allofs, şöyle konuştu: "Diego ile ilgili kamuoyunda çıkan bazı söylentiler var. Biz iyi oyuncuları satmaktan yana değiliz. Diego'yu biz sezon başında transfer ettik. Diego, sezon başından bu yana çok iyi bir performans gösterdi. Neden sezon başında transfer ettiğimiz ve başarılı olan bir futbolcumuzu satalım ki?"
Fenerbahçe'den Diego'nun transferine ilişkin kesinlikle bir teklif almadıklarını anlatan Klaus Allofs, "Fenerbahçe'den bize Diego için yazılı veya sözlü teklif asla gelmedi. Biz de Diego'yu hiçbir kulübe satmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Brezilyalı yıldız Diego antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik heyetten tam not alıyor.
Werder Bremen'in kampını takip eden Alman sporseverler her fırsatta Diego'nun yanına giderek imza alıyor, onunla fotoğraf çektiriyor
Tuncay Şanlı Newcastle?a!
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcumuzun, Newcastle ile ön sözleşme imzaladığı ileri sürüldü
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcularla ocak ayında sözleşme yenilemeyi düşünürken, bu isimlerden biri olan Tuncay Şanlı ile ilgili ortaya atılan iddialar kafaları karıştırdı. Milli futbolcunun, İngiltere?nin Newcastle ekibiyle ön sözleşme yaptığı ileri sürüldü. Fenerbahçe camiasında dolaşan iddialara göre, yöneticilerin masaya oturma tekliflerine bir türlü karşılık vermeyen Tuncay?ın menaceri Erdinç Şehit?in bu tutumunun altında, İngilizlerle yapılan ön sözleşme yatıyor.
?Hedeflerim var?
Özellikle bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Tuncay Şanlı?nın yakın çevresine, ?100. yılda Fenerbahçe ile şampiyon olup, misyonumu tamamlamak istiyorum.
Avrupa?ya gitmezsem, kendimi aşamam. Daha büyük hedeflerim var? dediği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunu beklemeden yıldız oyuncuyla sözleşme yenilemek istiyor. Bu nedenle Tuncay ve menaceri masaya davet edildi.
Eğer Tuncay, sözleşme yenilemezse, sezon sonunda istediği kulübe bonservis ücreti ödemeden gidecek.
Kaynak: Fanatik
gercek oldunu dusunmuyorum
Tuncay Fenerbahce ile görüşmeden baska kulube imza atacak bir oyuncu degil cünkü onu Tuncay yapan Fenerbahce'dir. Fanatikten bir sallamasyon..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
saçma sapan gazete haberlerine inanmayın yaf.Bazılarına Ze Roberto yu getiren gazete bunlar![]()
beyler keske koyulmasa fanatik foto... larin haberleri kirlilik yapiolar
Ben Alex ile sözleşme imzalanmasını istemiyorum.Ne pres yapıyor ne de defansına yardım ediyor.Onun yerine Kezman'ın yanına güzel bir forvet alalım.
Bugünkü fotomaçta diego gelebilirim demiş.Bu inandırıcı değil bence çünkü gazete fotomaç ama adamlar resimde koymuşlar gerçek olursa süper olur
Baros teklifi
İngiliz kulübü, Milan Baros'a karşılık Fenerbahçe'den Tuncay ile Deivid'i istedi. Aston Villa, sarı-lacivertlilere 2.5 milyon euro para da teklif etti.
Resmen istediler
İngiltere'nin Aston Villa Kulübü'nden Fenerbahçe'ye inanılmaz bir takas teklifi geldi. 1907haber.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Aston Villa, mutsuz olan Çek futbolcu Milan Baros'a karşılık Fenerbahçe'den Tuncay Şanlı ve Deivid'i resmen istedi. İngiliz kulübü, bu takas karşılığında sarı-lacivertlilere
ayrıca 2.5 milyon euro para da önerdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sezon başında çok istediği Milan Baros için takas teklifinin önceki akşam saatlerinde kulübe menajerler tarafından resmen yapıldığı bildirildi.
Tuncay Şanlı olmaz
Sezon başında Fenerbahçe yönetimi, Milan Baros'u transfer etmek için girişimlerde bulunmuş ancak teknik direktör Zico'nun "Ben Deivid'i isterim" demesi üzerine Brezilyalı golcü transfer edilmişti. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Aston Villa'nın şok teklifini Zico'ya ileteceği belirtildi. Ancak başkan Yıldırım'ın, Tuncay'ı hiçbir kulübe vermeyi düşünmediği, Çek golcü Milan Baros'a karşılık Aston Villa'ya "Deivid'i verebiliriz" diyeceği ifade edildi. Tuncay Şanlı, Newcastle United ve Milan'ın da transfer listesinde yer alıyor.
Kaynak: Fotomac