Yada bir alternatif daha var Daniel Carvalho oda müthiş oynuyor Cska Moskova'da Brezilya Milli Takımı'nda da oynuyor
Yada bir alternatif daha var Daniel Carvalho oda müthiş oynuyor Cska Moskova'da Brezilya Milli Takımı'nda da oynuyor
Anderson,Diego,Daniel Carvalho bu üç oyuncuyu alabileceğimiz sanmıyorum acaba Fenerbahçe yönetimi ve Zico acaba bu oyuncular hakkında bilgi sahibi mi diye merak ediyorumBiz bile biliyoruz bu oyuncuların iyi olduklarını acaba onlar biliyolar mı ben olsam devre arası şöyle bi transfer yapmak isterdim eğer yapabilirsem;
Alex gider yerine:anderson,diego,Daniel carvalho
Deivid gider yerine:Vagner Love
Lugano gider:yerine Luisao
Tabii bu isimlerin gelmesi çok zor ama Zico faktörü olunca imkansız denilemiyor birde Fenerbahçe son sezonlarda birçok yıldız aldı.Bu bizi bi nebze olsun umutlandırıyor
Kesınlıkle Lugano harıka bır oyuncu gonderılmesı cok büyük hata olur.Edu içinde kararsızım cok hata yapıyor ama bu adam kotu olsa Mılan istemezdi onu sezon basında birde Edu nun yasıda iyi yanılmıyorsam 24 yasında genc yani daha.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
nede olsa elde para var alex in yerine daha çok iş yapacak biri alınabilir hazırdada bir kaç tane adam var bunlar transfer olmadan alınmalı mesela daniel carvalho anderson diego parayı bastırdınmı alırsın hem zico var diye gelme şanslarıda yüksek![]()
So what?
Saike