Sayfa 6 / 32 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

arkadaşlar daha çok yeniyim oyunda nasıl oyuncu transfer edilir,genç yetenek nasıl keşfedilir,oyuncu sözleşmesi nasıl uzatılır, vs vs.

Bunların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.Bi de zahmet olmazsa oyunda işe yarayan şeyleri (Oyuncuyu azarlama , hakemi sikayet etme vs) yazarsanız tam süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fb_16 View Post
    arkadaşlar daha çok yeniyim oyunda nasıl oyuncu transfer edilir,genç yetenek nasıl keşfedilir,oyuncu sözleşmesi nasıl uzatılır, vs vs.

Bunların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.Bi de zahmet olmazsa oyunda işe yarayan şeyleri (Oyuncuyu azarlama , hakemi sikayet etme vs) yazarsanız tam süper olur.
    Biraz forumu araştırın derim size.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

3. Default

arkadaslar bnm sorunum:
    ben bir lig seçiyorum o seçtiğim lig hariç baska hiç bir lig başlmyor bunun sebbini nedir?diğer liglerde başlasa oyun daha eğlenceli olacak...

yanıtlamanızı beklyrum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar baska bir ülkeye oyuncu aratmya göndermk olyr galiba.olyrsa nsl olyr bu yardımlarınz için şimdiden saolun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    saol bı sey daha sormak ıstıyorum oncekı oyunlarımda pılot klup ıstıodum bı hafta sonra falan buluyolardı.yenı oyun actım baslar baslamaz pılot klup ıstedım sımdı eyluldeyım hala bı haber falan gelmedı neden??oncedende fenerdım sımdıde fenerım
    Bazen pilot olacak kulüp bulunamayabilir. Tekrar isteyin, ve bekleyin.

Quote Originally Posted by jakal1905 View Post
    arkadaslar bnm sorunum:
    ben bir lig seçiyorum o seçtiğim lig hariç baska hiç bir lig başlmyor bunun sebbini nedir?diğer liglerde başlasa oyun daha eğlenceli olacak...

yanıtlamanızı beklyrum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar baska bir ülkeye oyuncu aratmya göndermk olyr galiba.olyrsa nsl olyr bu yardımlarınz için şimdiden saolun

Oyun başlangıcında gelişmiş menüden istediğiniz diğer ligleri işaretleyin.

1-2 mesaj yukarıda anlattım nasıl gönderildiğini. Biraz inceleyin derim size.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

aslinda konu actim ama kimse sallamadi... stadyumu genisletmenin kolay bi yolu var mi? klupte para gani ama stad buyumuyo bi turlu

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

olsa isticemde secenek aktif de degil neyse bakalim bekliyelim allah'tan umut kesılmez

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

yok buldugunda haberlere geliodu bi de takima tikladigimda sol tarafta personeller in altinda bagli klupler yaziodu ama simdi yok

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    yok buldugunda haberlere geliodu bi de takima tikladigimda sol tarafta personeller in altinda bagli klupler yaziodu ama simdi yok
    Benim oynadığım oyunda Hiç böyle bişey olmadı Pilot klüp arattırıyorum Bende Fenerbahçeyi yönetiyorum ve aziz yıldırım 1 hafta geçmeden pilot klübü buluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

baktık olmadı bızde yenı oyun acarız ya ne olcakmıs her zmn sampıyon yaparız

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

eet olabılır

oncelıkle herkeze slm benım sorunum bambaska belkı sorulmustur ama ben bu kadar seyi okuyamadım kusra bakmayın
    sorunumu sole acıklayım oyunu kurdum butun gerekenlerı yaptım falan new game diorum oraları geciorum ama profil olustururken isim soy ada falan yazarken yazı yazılması gereken kutucuklar cıkmıyor bende bunun ıcın oyuna gıremıorum sadece gozlemcı gıbı gırıorum gırdıgımde yenı kullanıcı yaptıgımda gene ısım yazılması gereken kutucuklar cıkmıyor bu sorumu cewaplayabılırsenız bende sızın aranıza futbolla ılgılı sorunlarla gerı doncegım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    herkeze slmlar
    ben sorunum sole oyunu kurdum dıl ayarları falan hepsı tam oyun acılıo yenı oyun dıorum sonra hangı ulke dıe soru onları gecıorum sonra manager olustururken ısım soy ad bolumune geldıımde yazı yazılması gereken kutucuklar yok ortalıkta esc yapıp oyuna gozlemccı olarak gırıorum oyunda yenı kullanıcı olustur u tıklıyorum aynı sorunlar tekrar ortaya cıkıo acaba ne yapmam lazım kolay gelsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Arkadaşım bu konu defalarca çözüme kavuşturuldu. Seninkide muhtemelen aynı sorundur.

Bilgisayarım/c/document and setting e gir. Burada bilgisayarının isminde (örn:EreN,Ali) bir dosya var bunu aç.
    Daha sonra üstten gizli dosyaların gösterilmesini ayarla.
    Oradan Application data dosyasına gir.
    Buradaki Sports İnteractive (yada fm2007) dosyasını sil. İşte bu kadar.
    (Bunlar gızli de olabılır eger gorunmuyorsa=Araçlar,Klasor seçeneklerı,gorunum,gızlı dosyaları goster'i aktıf hale getır,tamam de)
    NOT:Bu sorunla bir daha karşılaşırsan yine aynısını yap. (genelde herkes 1-2 kez karşılaşıyor)
    Yardımcı olmusumdur umarım

halidozsoy Misafir

Benim ki o kadar onemli degil ama kendi menager resmini nasıl ekleyebilirim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by halidozsoy View Post
    Benim ki o kadar onemli degil ama kendi menager resmini nasıl ekleyebilirim
    Bunu oyundan önce yapman gerekiyordu. Oyunu kurduktan sonra menejer ekleiyoruz onun sihirbazı geliyor karşımıza orada sıra sıra ileri diyoruz. Sonra resim bölümü geldiğinde bilgisayarında koymak istediğin resmi seçiyorsun ve koyuyuorsun. Sonradan resim koyamassın.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bunu oyundan önce yapman gerekiyordu. Oyunu kurduktan sonra menejer ekleiyoruz onun sihirbazı geliyor karşımıza orada sıra sıra ileri diyoruz. Sonra resim bölümü geldiğinde bilgisayarında koymak istediğin resmi seçiyorsun ve koyuyuorsun. Sonradan resim koyamassın.
    yanlış bir cevap. ben oyunu başlattıktan sonra resmimi koydum ve şu an çıkıyor. çok basit yapması da.sadece kendi resminizi değil istediğiniz resmi istediğiniz oyuncuyu yapabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Quote Originally Posted by gokhan96 View Post
    yanlış bir cevap. ben oyunu başlattıktan sonra resmimi koydum ve şu an çıkıyor. çok basit yapması da.sadece kendi resminizi değil istediğiniz resmi istediğiniz oyuncuyu yapabilirsiniz.
    nasil koydun anlatsana bnde kymk istiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse yeni oyun actim oldu resim koyabildim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar benim bir sorunum var baya aradım ama bir cevap bulamadım

Sorunum 1 gözlemci dışında diğer gözlemcilere görev veremiyorum

bütün işleri bir gözlemcinin yapmasını istemiyorum nasıl yapabilirim

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

ya bnde gelmedi hic baska yolu yokmu????

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

baslattiktan ne karar sonra biras ilerledinmi yoksa hemen menejer ekledigin anda mi

arkadaslar bu ikinci klup nasil satin alinir mesela gs beylerbeyini aldi ya onu ben bu oyun da nasil yaparim size zahmet bi care lutfen simdiden sagolun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bladegs06 View Post
    arkadaslar bu ikinci klup nasil satin alinir mesela gs beylerbeyini aldi ya onu ben bu oyun da nasil yaparim size zahmet bi care lutfen simdiden sagolun
    Yönetim odasından destekleyen kulüp isteğinde bulunun.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

destekleyen klup olayinimi diyorsun

en ayrıntılı, bilindik bilinmedik her oyuncuyu bulabileceğimiz kurulum nasıl olmalıdır?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vita es morte View Post
    en ayrıntılı, bilindik bilinmedik her oyuncuyu bulabileceğimiz kurulum nasıl olmalıdır?
    Bütün ligleri aynı anda açarak...

25. Default

benim sorum kayıtlı oyun editörü hakkında,editör kullanmak menejerlik oyununda iyi değil ama kayıtlı oyun editöründe(fm modifier) oyuncunun kontratı olan kulübü değiştirmek mcm editörde olduğu gibi mümkün mü?
    mümkün değilse yıldız bir oyuncuyu bu editörle kadroya eklemenin başka yolu var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by davids87 View Post
    benim sorum kayıtlı oyun editörü hakkında,editör kullanmak menejerlik oyununda iyi değil ama kayıtlı oyun editöründe(fm modifier) oyuncunun kontratı olan kulübü değiştirmek mcm editörde olduğu gibi mümkün mü?
    mümkün değilse yıldız bir oyuncuyu bu editörle kadroya eklemenin başka yolu var mı?
    İlgili konu sabit başlıklarda mevcut. Ordan edinin.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bütün ligleri aynı anda açarak...
    öyle yağtım zaten.. sağol

bildiğiniz gibi fm2007 de değerinin çok üstünde teklif alan oyuncuların transfer tekliflerini yönetim bize danışmadan değerlendirebiliyor, peki bu durumun önüne geçemiyormyuz, ben satmak istemediğim adamı yönetim zorla satıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Epitaph View Post
    bildiğiniz gibi fm2007 de değerinin çok üstünde teklif alan oyuncuların transfer tekliflerini yönetim bize danışmadan değerlendirebiliyor, peki bu durumun önüne geçemiyormyuz, ben satmak istemediğim adamı yönetim zorla satıyor...
    Maalesef bunun bir çözümü yok başkan istediği adamı getiriyor.

kayıt nasıl yapıcaz yardımcı olur musunuz

Sayfa 6 / 32 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri