Originally Posted by
FeYYaz1989
21 Şubat 2007 tarihinde yapmıştı o Türk futbolu için çok önemli çağrıyı Sakaryasporlular.Aykut Adıyaman isimli bir delikanlıyı kaybetmelerinin acısını içlerinde yaşıyorlardı.Bütün takım taraftarlarını Sakarya'ya çağırmış ve her zaman en iyi şekilde karşılanacaklarından falan bahsetmişlerdi.Zaten sevdiğim bir tribün grubu olan Tatangaları daha çok sevmeye başladım,adamlara bak bizim yapamadığımızı yaptılar,helal olsun dedim.Araları zaten fazlasıyla limoni olan Bursasporluları o hafta maçlarını izlemek için Sakarya'ya çağırmışlardı.İlk maçta Kazan'da Sakaryalılarla içilen biralar,söylenen şarkılar her sey güzeldi,Beşiktaş tribünü her zaman Tatangalar'a saygı duymuştur.Onların bu dostluk çağrılarından öncede aramız fazlasıyla iyiydi.Ligdeki durumlarına da üzülüyordum açıkçası.
Tarih 14 Nisan 2007
Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor,ilk devre çok iyi ağırladığı birlikte şarkılar söylediği Beşiktaş tribününün belki de Türkiye'de en çok sevdiği,en çok saygı duyduğu Sakaryaspor tribününün önüne çıkıyor.Ben Sakaryalıların samimiyetine inandığım için el ele kol kola maç izleriz diye düşünüyorum.Ama ne oluyor maç boyu sahaya sürekli maytap atılıyor(Hadi tamam kendi yönetimlerini protesto etmek için diyelim) golden sonra Beşiktaş alehine küfürlü tezahuratlar yapılıyor,Vedran Runje ile dalga geçiliyor(Maçta Cangele isimli futbolcu kendisine tükürmüştü hatırlatırım).Sonucunda Beşiktaş çok önemli bir deplasmanda iki puan bırakıyor belki şampiyonluğunu bırakıyor ama Beşiktaş tribünü bir kez daha aldatılmışlığın hissini yaşayarak ayırlıyor staddan.Hangi Sakarya kardeşlik mesajları veriyordu?Beni beraberlikten çok üzen Sakaryasporluların bu davranışları oldu.Benim gözümde hala önemli bir yerleri var ama üzüldük...
''Takımlar düşsede sevdalar düşmez''
Siz sevdanızdan vazgeçmeyin Sakaryalılar ama yapamayacağınız işlerin altına da girmeyin eğer iki tribünü kontrol edemiyorsanız kardeşlik-dostluk diye çıkmayın ortaya.