Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaç maçtır kötü oynayan BJK bugünkü maçı galip bitirdi ya, ben artık BJK şampiyon olur diyorum. 2. yarı Antalya tek kaleyi geç, tek başlarına oynadı, ha bir de Murat.

Böyle oyunla nereye kadar gidecek BJK diyordum ama herhalde lig sonuna kadar gidecekler. FB de kötü oynadığı maçlar oluyor ama arada çıkıp birşeyler yapıp galip geliyor.

Murat'ı ve attığı güzel golden dolayı Delgado'yu tebrik ediyorum. Tigana ortasahası bitmiş takıma neden müdahale etmedi şaşırdım. Delgado yerine sahada hiçbirşey yapmayan Ricardinho'yu çıkarsaydı daha iyi olurdu bence.

Antalya oynadı, BJK kazandı, teşekkürler Antalya bu güzel futbolu bize izlettiğin için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Delgado ve Murat'ı Tebrik ediyorum.

Delgado Muhteşem bir gole imza attı,Murat ise sakat olmasına rağmen elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Antalyam bir puanı hakketti en azından, sağlık olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tebrikler Antalyaspor...

Nesil
    2006

Default "Gurur duyuyorum"

Turkcell Süper Lig'in 29. Haftası'nda, Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile dönerken maçın ardından konuşan Antalyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, oyuncularıyla gurur duyduğunu ifade etti.

İlk yarıda Beşiktaş'ın 3 kendilerinin 5 pozisona girdiğini söyleyen Vural, devre arasında Beşiktaş'ın güçlü olmadıklarını fark ettiklerini ve ona göre ikinci yarıya çıktıkların belirtti.

İkinci yarı rakiplerine pozisyon vermediklerinin altını çizerek, "Beşiktaş girdiği pozisyonlardan bir gol buldu. 17. dakikada Ahmet Dursun'a, 47. dakikada da Volkan'ın girdiği pozisyonlara penaltı verilmedi." dedi.

Sergilenen oyundan dolayı mutlu olduğunu ama hala 37 puanda kalmaktan dolayı üzgün olduğunu belirtirken, gecenin adamının Murat, gecenin takımın da Antalyaspor olduğunu söyledi.

Antalyaspor Onursal Başkanı, Menders Türel, maçın ardından oyuncularını teselli etmeye gitmediğini, kutlamaya gittiğini söyleyerek, yakaladıkları pozisyonlardan yararlanmadıklarını ama Beşiktaş'ın girdikleri nadir pozisyonlardan birini gole çevirdiklerini söyledi.

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ise, sezonun başından beri iyi oynadıklarını ama hedefleri olan 40'a henüz ulaşamadıklarını söyledi.

Murat Şahin iyi kurtarışlar yaptı ve Runje yi aratmadı helal olsun bide üstüne üstelik hafif sakatlığı da wardı...

EDİT : Delgado'nun attığı gol son yıllarda türkiye liginde izlediğim en güzel gol.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

1-0 da olsa kazanmayı bildik.Sonuna kadar yarıştayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

delgado bu atıyor işte...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Son haftalari bu sekilde gecirecegiz iste. Ben de futboldan memnun degilim, ama sonucta 7 haftada 6 galibiyet aldik ve 1 gol yedik, yani sonuclar ortada. Yedek kulubesine de bakiyorum, Tigana'nin pek alternatifi yok, yani onda da suc gormuyorum. Bu sekilde oynayacagiz ve zor da olsa puanlari toplayacagiz, iyi oynayip kaybetmektense bunu tercih ederim. Macin adami kesinlikle Murat'ti, ayni zamanda Delgado, Serdar ve komple defansi da cok begendim. Antalya ise takim olarak iyi oynadi, ama kalite biraz eksik kaldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın özetini seyrettim Murat ikinci yarıda inanılmaz kurtarışlar yapmış Delgado'nun golü süperdi ayrıca Bobo son dakikada o golü atmalıydı artık

Oyun olarak Tigana bu stili tercih ediyor tutuyorda bizde sevmiyoruz bu oyun tarzını ama ne yapalım takımı yöneten Tigana
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Onemli olan 3 puandiyorsunuz fenerbahce yi lig yenmeniz zor gibi haftaya sivas deplasmani benpuan kaybi bekliyorum sivasda balili bakalim e olcak haftaya geri cekiliseniz

Nesil
    2006

Artık bundan sonra hiçbir klubnun futbol sistemi değişmez. Eğer bakarsanız Beşiktaş'ın bu sezon iki farklı gabiliyeti bile yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonluğu hak etmiyormuşuz ne yapalım ligdenmi çekilelim daha geçen hafta Fb'nin Manisa'ya karşı oynadığı oyunuda biliyoruz
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Artık bundan sonra hiçbir klubnun futbol sistemi değişmez. Eğer bakarsanız Beşiktaş'ın bu sezon iki farklı gabiliyeti bile yok.
    Daha 3 hafta önce Gençlerbirliği'ni 2-0 yendik dahada çok örnek var
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Daha 3 hafta önce Gençlerbirliği'ni 2-0 yendik dahada çok örnek var
    İstisnalar kaideyi bozar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Beşiktaş 2
    Denizlispor 0
    Turkcell Süper Lig
    10 Şub 2007-19:00
    H:Kuddusi Müftüoğlu

G.Birliği 0
    Beşiktaş 2
    Turkcell Süper Lig
    02 Nis 2007-20:00
    H:Vedat Yüksel
    S: Ankara 19 Mayıs

Beşiktaş 3
    V.Manisa 1
    Turkcell Süper Lig
    28 Oca 2007-19:00
    H:Selçuk Dereli
    S: BJK İnönü

Beşiktaş 3
    Bursaspor 1
    Turkcell Süper Lig
    24 Kas 2006-20:00
    H:Tolga Özkalfa

Beşiktaş 3
    Konyaspor 1
    Turkcell Süper Lig
    25 Ağu 2006-21:00
    H:Zafer Önder İpek

Denizlispor 0
    Beşiktaş 2
    Turkcell Süper Lig
    20 Ağu 2006-21:45
    H:İsmet Arzuman
    S: İzmir Atatürk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Avrupa'da bakalım ne yapmışız.

UEFA'da gruptan çıktık. UEFA gruplarından çıkan ilk Türk takımıyız.

AZ Alkmaar gibi zorlu bir rakiple eşleştik. Yenilmeden elendik. 3-3 ve 2-2'lik skorlarla. Bizi eleyen takım gitti Newcastle'ı eledi.

Bu en son başarımız Avrupa'daki, sizin bu seneki Avrupa başarınız ne?

Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarılarını ve futbolunu eleştirebilir ama Beşiktaşlılar'ın böyle bir hakkı yok! Neden? Çünkü Galatasaray Avrupa'da Fenerbahçe'den daha başarılıdır ve eleştirmekte yerden göğe kadar haklıdır, ama Beşiktaş değildir.
    Tamam kabul ediyorum bu sene Avrupa'da iyi değiliz ama gelecek sezonda başarılı olamayacağımızı göstermez

Sanki sizin başarılarınız çok büyük gruptan çıktınız elendiniz bizden bir kademe daha başarılı oldunuz
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beşiktaş 2
    Tamam kabul ediyorum bu sene Avrupa'da iyi değiliz ama gelecek sezonda başarılı olamayacağımızı göstermez

Sanki sizin başarılarınız çok büyük gruptan çıktınız elendiniz bizden bir kademe daha başarılı oldunuz
    Sizden bir kademe dediğin kaç puan ediyor biliyor musun?

Şampiyonlar Ligi gruplarından 1. olup da tur atlayan takım ile grupta 1 puan toplamış 4. takımı bir mi tutuyorsun? 4. olan takım der: "Bizden bir kademe atladınız." Böyle saçma mantık olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonlar Ligi gruplarından 1. olup da tur atlayan takım ile grupta 1 puan toplamış 4. takımı bir mi tutuyorsun? 4. olan takım der: "Bizden bir kademe atladınız." Böyle saçma mantık olmaz.
    Oda olsun takımımız genç ve yeni kuruldu hemen başarı beklemiyoruz biz zaten eşit şartlarda karşılaştırma yapmak daha mantıklı olur Fenerbahçe'nin kadrosu daha oturmuş durumda bizimkinden
    So what?
    Saike

yanlisin var egowich o sampiyonlar ligi degildi, bak tekrarliyorum balkan kupasiydi o. karistirmayalim lutfen bu ikisini.

2007'nin uefa coefficient'lerini bulamadim ama 2006'ninkiler bu linkte:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2006.html

fenerbahce 89., besiktas 56. sirada. tur atladiginiz icin 30 basamak yukseldiginizi hic zannetmiyorum. bizde 30 basamak dusmemisizdir herhalde.

isterseniz o yuzden fenerbahceliler avrupa basarisindan bahsetmesinler.

Beşiktaş'ın haftaya Sivas'ta işi zor gerçekten. Onu geçtim, Bursaspor deplasmanı var daha, olaylı geçecek ve o maçta Bursalı oyuncular ölümüne oynayacaklar. Kayserispor deplasmanı var, o da bir hayli zor olacak. Beşiktaş'ın bu şansı bakalım nereye kadar devam edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biz servetle isi bagladik besiktas
    macini kazanacaklar he he he
    simdi ga sivas macinda servet bir hata yapsa yandi

futbolda şans faktörü vardır biz beşiktaştan daha iyi oynuyoruz ama siz bir gol atıyorsunuz sonra 11 kişi kapanıyorsunuz buna iyi oynamak diyorsan ve futbol anlayışınız buysa ha ozaman süper oynuyorsunuz. Ezilerek şampiyonluk yarışı olur bence bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    futbolda şans faktörü vardır biz beşiktaştan daha iyi oynuyoruz ama siz bir gol atıyorsunuz sonra 11 kişi kapanıyorsunuz buna iyi oynamak diyorsan ve futbol anlayışınız buysa ha ozaman süper oynuyorsunuz. Ezilerek şampiyonluk yarışı olur bence bu
    Mükemmel bir yorum Fener'in rakibi işte bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Siz o muhtesem hucuma donuk futbollda kac puan topladiniz, kac gol yediniz? Sans faktoru diye konusuyorsun ama sonucta bu takim ligin en az gol yiyen takimi ve son 7 macta sadece 1 gol yemis, Besiktas'in hakki bu kadar yenmez. Sonucta oyle veya boyle, BJK ligin ikinci yarisinin acik ara lideri, son 7 haftada topladigi puanlar ortada, birilerinin isine gelmiyorsa veya kiskaniyorsa camur atmasinlar, kendi takimlarinin durumuna baksinlar. GS hucuma donuk oynuyor da ne oluyor? One gectigi kac tane maci verdi GS soyler misin? Herkes istedigini oynamakta serbest, sezon sonu en cok puani toplayan da sampiyon olacak, bu kadar basit bir oyun bu. Besiktas sana keyif vermiyorsa kapatirsin televizyonu, bu kadar basit.

Kendinle çelişiyorsun bjk4ever

Burak abiye katılıyorum, hem Galatasaray hem Fenerbahçe Beşiktaş'tan kat kat iyi top oynuyor. Tigana'nın mantığı şu: At, yat!

Ne Galatasaray ne Fenerbahçe bu mantıkla oynamıyor, atıp yatmıyor. Beşiktaş'ın futbolu zevk vermiyor, maçı izlerken zevk almıyorum ben. Beşiktaşlı olsam herhalde heyecandan ölürdüm, zira rakip tek kale bastırıyor, her an gol yiyebilirsin, puan gidebilir. Size Allah sabır versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kendinle çelişiyorsun bjk4ever

Burak abiye katılıyorum, hem Galatasaray hem Fenerbahçe Beşiktaş'tan kat kat iyi top oynuyor. Tigana'nın mantığı şu: At, yat!

Ne Galatasaray ne Fenerbahçe bu mantıkla oynamıyor, atıp yatmıyor. Beşiktaş'ın futbolu zevk vermiyor, maçı izlerken zevk almıyorum ben. Beşiktaşlı olsam herhalde heyecandan ölürdüm, zira rakip tek kale bastırıyor, her an gol yiyebilirsin, puan gidebilir. Size Allah sabır versin.
    Kimse seni zorla televizyonun karsisinda koyup zorla mac seyrettirmiyor, kapatirisn televizyonu gidersin Avrupa ligini seyredersin. FB ve GS istedigi kadar daha iyi top oynasin, puan tablosu ortada. Siz istediginiz kadar hucuma donuk iyi futbol oynayin, sezon sonu en cok puani toplayan sampiyon olacak.

bana çok keyif veriyor bjk nin oyunu daha doğrusu oyun stili her an gol yeme ihtimali olduğu için zevkle izliyorum ona diyeceğim birşey yok ama benim anlamadığım ben böyle oyunu içime sindiremem ve takımımı kutlayamam vay be yendik diye ha tabi busizin içinize siniyor ve dediğim gibi ezilerek şampiyonluk takibini kabul ediyorsanız buna kimse bir şey diyemez ama bence haketmiyorsunuz özellikle şu son 2 maçtaki oyununuzla... Sen bu sene kaç maçınızı rahat rahat izledin? bir de onu söylesene

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

bana çok keyif veriyor bjk nin oyunu daha doğrusu oyun stili her an gol yeme ihtimali olduğu için zevkle izliyorum ona diyeceğim birşey yok ama benim anlamadığım ben böyle oyunu içime sindiremem ve takımımı kutlayamam vay be yendik diye ha tabi busizin içinize siniyor ve dediğim gibi ezilerek şampiyonluk takibini kabul ediyorsanız buna kimse bir şey diyemez ama bence haketmiyorsunuz özellikle şu son 2 maçtaki oyununuzla... Sen bu sene kaç maçınızı rahat rahat izledin? bir de onu söylesene

Onemli olan benim rahat mac seyretmemem degil, onemli olan takimimin 3 puani almasi. 10 maci 6-0 alip 11. maci kaybedecegime 11 maci 1-0 alirim daha cok puan toplarim, cok basit bir matematik hesabi bu. Sonucta FB ve GS'nin oynadigi oyun da ortada, onlar da ahim sahim bir futbol oynamiyor. Ayni FB'nin Ankaraspor, Rize ve Sakarya karsisinda ezildigini, GS'nin sezon basinda beri deplasmanda neredeyse mac kazanamadigina da sahit oluyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ezilerek yada ezerek sonuçta yeniyoruz bu sizi hiç ilgilendirmez tabi Beşiktaş son iki sene şampiyonluğa oynamıyor yaa pek içinize sinmiyor bizim 7 haftada 19 puan toplamamız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Fenerbahçe'ninde oyununu biliyoruz bir duran top organizasyonu ile golü bulabildilerimi maçı kazanıyorlar yoksa takım dağılıyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Lig biter bu tartışma bitmez..

Bu tartışmanın sonu gelmez.

bir Galatasaray lı olarak fenerin şampiyon olmasını istermiyim sizce? fener olacağına bjk olsun ama bu futbolla ne sivası ne feneri nede bursayı yenebilirsini ve şampiyon olamazsınız

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri