Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Murat Şahin iyi kurtarışlar yaptı ve Runje yi aratmadı helal olsun bide üstüne üstelik hafif sakatlığı da wardı...

EDİT : Delgado'nun attığı gol son yıllarda türkiye liginde izlediğim en güzel gol.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

1-0 da olsa kazanmayı bildik.Sonuna kadar yarıştayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

delgado bu atıyor işte...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Son haftalari bu sekilde gecirecegiz iste. Ben de futboldan memnun degilim, ama sonucta 7 haftada 6 galibiyet aldik ve 1 gol yedik, yani sonuclar ortada. Yedek kulubesine de bakiyorum, Tigana'nin pek alternatifi yok, yani onda da suc gormuyorum. Bu sekilde oynayacagiz ve zor da olsa puanlari toplayacagiz, iyi oynayip kaybetmektense bunu tercih ederim. Macin adami kesinlikle Murat'ti, ayni zamanda Delgado, Serdar ve komple defansi da cok begendim. Antalya ise takim olarak iyi oynadi, ama kalite biraz eksik kaldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın özetini seyrettim Murat ikinci yarıda inanılmaz kurtarışlar yapmış Delgado'nun golü süperdi ayrıca Bobo son dakikada o golü atmalıydı artık

Oyun olarak Tigana bu stili tercih ediyor tutuyorda bizde sevmiyoruz bu oyun tarzını ama ne yapalım takımı yöneten Tigana
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    Saptırmayın konuyu şimdiye bakalım gelecek sezonu Avrupa yı da gelecek sezon oynicaz o zaman bakarız... Bu arada Yılmaz Vural ı görmeniz lazımdı hesapta yenicekti İnönü de...
    valla oyuncuları biraz daha becerikli olsa yenerdi. Böyle şampiyonluk adayı bir takım olamaz bence. maçın 2. yarısı tamamıyla kapanan sanki 9 kişi kalmış gibi ileri bile çıkmayan bir şampiyon takipçisi var. Bu futbolla Fener hem kupada hem ligde bjk yi yener akıllı oynarlarsa antalya gibi kabileyetsiz adamlardan oluşmayan fenerin kaleye çekeceği şutların yarısı gol olur.
    Açık ve net tamamıyla kendi fikrim. Bu futbolu izledikten sonra geçen haftaki rize ve bu haftaki antalya maçlarını bizim şansımız olmadığı için fenerin şampiyon olmasını istiyorum çünkü bjk ve fener arasında tercih yap deseler fener hakediyor şampiyonluğu. Tabi belki bizde bir süpriz yaparız ama zor. Tahminim: 1. Fener 2.GS 3. BJK.. tabi BJK bu futbolunu devam ettirirse

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    valla oyuncuları biraz daha becerikli olsa yenerdi. Böyle şampiyonluk adayı bir takım olamaz bence. maçın 2. yarısı tamamıyla kapanan sanki 9 kişi kalmış gibi ileri bile çıkmayan bir şampiyon takipçisi var. Bu futbolla Fener hem kupada hem ligde bjk yi yener akıllı oynarlarsa antalya gibi kabileyetsiz adamlardan oluşmayan fenerin kaleye çekeceği şutların yarısı gol olur.
    Açık ve net tamamıyla kendi fikrim. Bu futbolu izledikten sonra geçen haftaki rize ve bu haftaki antalya maçlarını bizim şansımız olmadığı için fenerin şampiyon olmasını istiyorum çünkü bjk ve fener arasında tercih yap deseler fener hakediyor şampiyonluğu. Tabi belki bizde bir süpriz yaparız ama zor. Tahminim: 1. Fener 2.GS 3. BJK.. tabi BJK bu futbolunu devam ettirirse
    Katılmamak elde değil, tamamen katılıyorum. Çok objektif ve doğru bir yorum diye düşünüyorum.

Galatasaray eğer o puanları kaybetmeseydi geçen seneki gibi Fenerbahçe'yi son haftaya kadar takip eder ve şampiyon olurdu.

Beşiktaş bu futbolla ne şampiyonluğu ne kupayı hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Onemli olan 3 puandiyorsunuz fenerbahce yi lig yenmeniz zor gibi haftaya sivas deplasmani benpuan kaybi bekliyorum sivasda balili bakalim e olcak haftaya geri cekiliseniz

Nesil
    2006

Artık bundan sonra hiçbir klubnun futbol sistemi değişmez. Eğer bakarsanız Beşiktaş'ın bu sezon iki farklı gabiliyeti bile yok.

Beşiktaş'ın haftaya Sivas'ta işi zor gerçekten. Onu geçtim, Bursaspor deplasmanı var daha, olaylı geçecek ve o maçta Bursalı oyuncular ölümüne oynayacaklar. Kayserispor deplasmanı var, o da bir hayli zor olacak. Beşiktaş'ın bu şansı bakalım nereye kadar devam edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biz servetle isi bagladik besiktas
    macini kazanacaklar he he he
    simdi ga sivas macinda servet bir hata yapsa yandi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu oyun sistemiyle 7 haftada 19 puan almisiz. Sen 7 haftada 19 puan almis baska bir takim soyleyebilirmisin bana? Futbolda degil, sonuca puan veriyorlar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Katılmamak elde değil, tamamen katılıyorum. Çok objektif ve doğru bir yorum diye düşünüyorum.

Galatasaray eğer o puanları kaybetmeseydi geçen seneki gibi Fenerbahçe'yi son haftaya kadar takip eder ve şampiyon olurdu.

Beşiktaş bu futbolla ne şampiyonluğu ne kupayı hakediyor.
    Besiktas haketmiyorsa ayni sekilde Fenerbahce ve Galatasaray da haketmiyor. Ben GS ve FB'nin BJK'den daha iyi top oynadigini dusunmuyorum, bence ucu de esit duzeyde. Zaten GS BJK'den iyi top oynasa BJK'nin ustunde olurdu, FB daha iyi top oynasa coktan puan farkini asmisti. Boyle genc ve dar bir kadroya, bu kadar cok sakatliga ragmen Besiktas'in bu durumda olmasi alkislanacak birsey.

futbolda şans faktörü vardır biz beşiktaştan daha iyi oynuyoruz ama siz bir gol atıyorsunuz sonra 11 kişi kapanıyorsunuz buna iyi oynamak diyorsan ve futbol anlayışınız buysa ha ozaman süper oynuyorsunuz. Ezilerek şampiyonluk yarışı olur bence bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

futbolda şans faktörü vardır biz beşiktaştan daha iyi oynuyoruz ama siz bir gol atıyorsunuz sonra 11 kişi kapanıyorsunuz buna iyi oynamak diyorsan ve futbol anlayışınız buysa ha ozaman süper oynuyorsunuz. Ezilerek şampiyonluk yarışı olur bence bu
    Mükemmel bir yorum Fener'in rakibi işte bu.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Zaten GS BJK'den iyi top oynasa BJK'nin ustunde olurdu, FB daha iyi top oynasa coktan puan farkini asmisti.
    Birinde diyorsun Galatasaray Beşiktaştan iyi top oynasa Beşiktaşın üstünde olur,Fenerbahçe daha iyi oynasa çoktan farkı açmış olur..

Madem bu iş Üst altla bitiyor en iyi topu Fenerbahçe oynuyor baksana İki takımında üstünde puan fakının açılmasına gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Siz o muhtesem hucuma donuk futbollda kac puan topladiniz, kac gol yediniz? Sans faktoru diye konusuyorsun ama sonucta bu takim ligin en az gol yiyen takimi ve son 7 macta sadece 1 gol yemis, Besiktas'in hakki bu kadar yenmez. Sonucta oyle veya boyle, BJK ligin ikinci yarisinin acik ara lideri, son 7 haftada topladigi puanlar ortada, birilerinin isine gelmiyorsa veya kiskaniyorsa camur atmasinlar, kendi takimlarinin durumuna baksinlar. GS hucuma donuk oynuyor da ne oluyor? One gectigi kac tane maci verdi GS soyler misin? Herkes istedigini oynamakta serbest, sezon sonu en cok puani toplayan da sampiyon olacak, bu kadar basit bir oyun bu. Besiktas sana keyif vermiyorsa kapatirsin televizyonu, bu kadar basit.

Kendinle çelişiyorsun bjk4ever

Burak abiye katılıyorum, hem Galatasaray hem Fenerbahçe Beşiktaş'tan kat kat iyi top oynuyor. Tigana'nın mantığı şu: At, yat!

Ne Galatasaray ne Fenerbahçe bu mantıkla oynamıyor, atıp yatmıyor. Beşiktaş'ın futbolu zevk vermiyor, maçı izlerken zevk almıyorum ben. Beşiktaşlı olsam herhalde heyecandan ölürdüm, zira rakip tek kale bastırıyor, her an gol yiyebilirsin, puan gidebilir. Size Allah sabır versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Birinde diyorsun Galatasaray Beşiktaştan iyi top oynasa Beşiktaşın üstünde olur,Fenerbahçe daha iyi oynasa çoktan farkı açmış olur..

Madem bu iş Üst altla bitiyor en iyi topu Fenerbahçe oynuyor baksana İki takımında üstünde puan fakının açılmasına gerek yok..
    Hayir, sonucta FB cogu maci kaliteli oyunculariyla kazanmasini bildi, BJK bir suru sakatlik yasadi ve son dakikalarda puanlar verdi, futbol tek faktorden degil, birsuru faktorden olusur. Ama bu kadar yatirim yapan ve boyle bir kadro kuran FB boyle bir BJK'nin sadece 4 puan onundeyse bir sorun var demektir. Gecen senenin sampiyonu GS bu sene anca bu kadar puan toplayabilmisse bir sorun var demektir. BJK yas ortalamasi 23 olan bir takim, Kayseri'den sonra ligin en genc takim, kadronun yaklasik yarisi bu sene basinda geldi, yasanilan sakatliklari saymiyorum bile. Bu faktorleri goz onune alinca BJK'nin durumu beni tatmin ediyor, sonucta gecen seneyi 30 puan geride tamamlayan bir takim bu transferle ve bu kadroyla bir anda sampiyon olmasini beklemek dogru degil bana gore.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonluğu hak etmiyormuşuz ne yapalım ligdenmi çekilelim daha geçen hafta Fb'nin Manisa'ya karşı oynadığı oyunuda biliyoruz
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Artık bundan sonra hiçbir klubnun futbol sistemi değişmez. Eğer bakarsanız Beşiktaş'ın bu sezon iki farklı gabiliyeti bile yok.
    Daha 3 hafta önce Gençlerbirliği'ni 2-0 yendik dahada çok örnek var
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kendinle çelişiyorsun bjk4ever

Burak abiye katılıyorum, hem Galatasaray hem Fenerbahçe Beşiktaş'tan kat kat iyi top oynuyor. Tigana'nın mantığı şu: At, yat!

Ne Galatasaray ne Fenerbahçe bu mantıkla oynamıyor, atıp yatmıyor. Beşiktaş'ın futbolu zevk vermiyor, maçı izlerken zevk almıyorum ben. Beşiktaşlı olsam herhalde heyecandan ölürdüm, zira rakip tek kale bastırıyor, her an gol yiyebilirsin, puan gidebilir. Size Allah sabır versin.
    Kimse seni zorla televizyonun karsisinda koyup zorla mac seyrettirmiyor, kapatirisn televizyonu gidersin Avrupa ligini seyredersin. FB ve GS istedigi kadar daha iyi top oynasin, puan tablosu ortada. Siz istediginiz kadar hucuma donuk iyi futbol oynayin, sezon sonu en cok puani toplayan sampiyon olacak.

bana çok keyif veriyor bjk nin oyunu daha doğrusu oyun stili her an gol yeme ihtimali olduğu için zevkle izliyorum ona diyeceğim birşey yok ama benim anlamadığım ben böyle oyunu içime sindiremem ve takımımı kutlayamam vay be yendik diye ha tabi busizin içinize siniyor ve dediğim gibi ezilerek şampiyonluk takibini kabul ediyorsanız buna kimse bir şey diyemez ama bence haketmiyorsunuz özellikle şu son 2 maçtaki oyununuzla... Sen bu sene kaç maçınızı rahat rahat izledin? bir de onu söylesene

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

bana çok keyif veriyor bjk nin oyunu daha doğrusu oyun stili her an gol yeme ihtimali olduğu için zevkle izliyorum ona diyeceğim birşey yok ama benim anlamadığım ben böyle oyunu içime sindiremem ve takımımı kutlayamam vay be yendik diye ha tabi busizin içinize siniyor ve dediğim gibi ezilerek şampiyonluk takibini kabul ediyorsanız buna kimse bir şey diyemez ama bence haketmiyorsunuz özellikle şu son 2 maçtaki oyununuzla... Sen bu sene kaç maçınızı rahat rahat izledin? bir de onu söylesene

Onemli olan benim rahat mac seyretmemem degil, onemli olan takimimin 3 puani almasi. 10 maci 6-0 alip 11. maci kaybedecegime 11 maci 1-0 alirim daha cok puan toplarim, cok basit bir matematik hesabi bu. Sonucta FB ve GS'nin oynadigi oyun da ortada, onlar da ahim sahim bir futbol oynamiyor. Ayni FB'nin Ankaraspor, Rize ve Sakarya karsisinda ezildigini, GS'nin sezon basinda beri deplasmanda neredeyse mac kazanamadigina da sahit oluyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ezilerek yada ezerek sonuçta yeniyoruz bu sizi hiç ilgilendirmez tabi Beşiktaş son iki sene şampiyonluğa oynamıyor yaa pek içinize sinmiyor bizim 7 haftada 19 puan toplamamız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Fenerbahçe'ninde oyununu biliyoruz bir duran top organizasyonu ile golü bulabildilerimi maçı kazanıyorlar yoksa takım dağılıyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Lig biter bu tartışma bitmez..

Bu tartışmanın sonu gelmez.

bir Galatasaray lı olarak fenerin şampiyon olmasını istermiyim sizce? fener olacağına bjk olsun ama bu futbolla ne sivası ne feneri nede bursayı yenebilirsini ve şampiyon olamazsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

GENÇKARTAL seni ne kadar ilgilendirirse bizide o kadar ilgilendirir bizim neyle ilgilenip neyle ilgilenmeyeceğimizi sen söyleyemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hele o maçlar gelsin biz kaybedelim o zaman yorumun yaparız derizki Tİgana gerçekten çok büyük hata yaptı diye ama oynanmış maçlarda nasıl oynayacağımızı kestirmek yanlış 1 den fazla golü bulacak pozisyonlarıda üretiyoruz ama atamıyoruz sonrada üstüne yatıyoruz ne yapalım her maç final puan kaybında zor duruma düşeceğiz bunu korumak suçmu? Ayrıca biz 90 dakika kapanmıyoruz
    So what?
    Saike

Burak abi valla helal olsun. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istememesi lazım normalde ama o güzel futbol oynayanın, hakedenin şampiyon olmasını istiyor, FB olsun diyor, valla tebrikler.

Ben de açıkçası GS'nin şampiyon olmasını isterim. Şimdi FB'nin şampiyon olamayacağını bilsem GS olsun derim, çünkü hakediyorlar. BJK umarım ilk 2'ye giremez. Neden diye soracak olursanız, bu futbolla Avrupa'da iş yapamaz, ŞL'de iş yapamaz. GS ilk 2'ye girer umarım da ŞL'ye gider, bizi en iyi şekilde temsil eder.

Ben BJK ile çekişeceğime GS ile çekişmek isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah aşkına Egemen gelecek sezon Avrupa'dada bu futbolla oynayacağımızı nerden biliyorsun yaa
    Ayrıca sizinde yaptıklarını biliyoruz Avrupa'da
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

sonuçta Avrupada sizden daha çok puan toplamışız.Bugüne kadar...

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri