1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor

Hybrid View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beşiktaş 2
    Tamam kabul ediyorum bu sene Avrupa'da iyi değiliz ama gelecek sezonda başarılı olamayacağımızı göstermez

Sanki sizin başarılarınız çok büyük gruptan çıktınız elendiniz bizden bir kademe daha başarılı oldunuz
    Sizden bir kademe dediğin kaç puan ediyor biliyor musun?

Şampiyonlar Ligi gruplarından 1. olup da tur atlayan takım ile grupta 1 puan toplamış 4. takımı bir mi tutuyorsun? 4. olan takım der: "Bizden bir kademe atladınız." Böyle saçma mantık olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Şampiyonlar Ligi gruplarından 1. olup da tur atlayan takım ile grupta 1 puan toplamış 4. takımı bir mi tutuyorsun? 4. olan takım der: "Bizden bir kademe atladınız." Böyle saçma mantık olmaz.
    Oda olsun takımımız genç ve yeni kuruldu hemen başarı beklemiyoruz biz zaten eşit şartlarda karşılaştırma yapmak daha mantıklı olur Fenerbahçe'nin kadrosu daha oturmuş durumda bizimkinden
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

yanlisin var egowich o sampiyonlar ligi degildi, bak tekrarliyorum balkan kupasiydi o. karistirmayalim lutfen bu ikisini.

2007'nin uefa coefficient'lerini bulamadim ama 2006'ninkiler bu linkte:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2006.html

fenerbahce 89., besiktas 56. sirada. tur atladiginiz icin 30 basamak yukseldiginizi hic zannetmiyorum. bizde 30 basamak dusmemisizdir herhalde.

isterseniz o yuzden fenerbahceliler avrupa basarisindan bahsetmesinler.

Mesaj Yetkileri