Sonucta HazırLık Macı Her Sonuc CıkabıLır Ama Yınede Bız KazanaLım
HaLa hakan şükür qibi bi adamı tartısanLar var bı sey demıorum ben onLara
inşaLLah hakanda 45 yasına kdr bırakmaz oynar
Totti de büyük oyuncu ama Milli Takım da değildir büyük oyuncu dediğin böyle olur... Forvetin Teknik Direktörün kıyağıyla tekeline almış diğer oyuncuların oynamasına izin vermiyen bir H.Şükür olarak hatırlıcam şahsen ben tabi ben 30yaşına kadar geldimde belki bırakır H.Şükür de Milli Takımı.
Oynasında Türkiye iyice düşsün Dünya sıralamasında.
Hakan'ıda atrtışan yok zaten büyük oyuncuy du.Ama artık yaşı gecti gol vurusu son derece kötü şut cekemiyor eskisi gibi kafa topu alamıyor yani yaşı geçti artık gençlerimizi yol vermeleri lazım artık böyle futbolcuların.
2008'den sonra Hakan ve Terim birakacak insAllah milli takimi![]()
Hakan bırakır da, Terim bırakmaz.. Çünkü başarılı olacağız..
Başarı olmama ihtimalini düşünüyor olabilir, başarı olursa görevine devam eder.. Israr ettiler, kıramadım muhabbetleri..![]()
Fatih hoca başarılı olur,o bizi mahçup etmez![]()
Fatih hoca milli takımdan sonra Avrupa'yı düşünyor ama bu 2008 mi olur 2010 mu bilinmez 2008'de bir çeyrek final yarı final gelirse üst düzey bir takımdan teklif bekler anca o zaman gider.
Bence Fatih hoca iyi.Takıntıları olsada vizyonu geniş bir hoca.Takımı iyi motive ediyor ve bence iyi bir taktisyen.
So what?
Saike
İddaa oynayacaklar İlk yarı 1 maç sonucu 0 oynasınlar. 14.00 gibi yüksek bir oran var.
Hakan - Hamit - İbrahim Toraman - Gökhan - İbrahim Üzülmez - Tuncay - Sabri - Tümer - Arda - Nihat - Gökhan
Bu 11 le cıkıcakmıs Terim.2 tane yanlıs tercih var bence.İbrahim Üzülemz yerine Volkan ve Sanri yerine Mehmet Topuz olsaydı süper bir kadro olurdu.
Yıldıray Bastürk uzun zamandır yok 11'de sakatmı, eskiden hep oynardı...
Ofansif bir kadro ile çıkacak Fatih Hoca maça.Büyük ihtimalle Sabri ile Tümer ortanın ortasında Tuncay sağda Arda solda oynayacak...
Bu nasıl kadro yahu!Dmc yok.Serdar Kurtluş olmalıydı.Tümer veya Sabri'nin yerine.
Nedir bu Sabri aşkı bir türlü anlamıyorum.Ya adam hadi şu aralar muhteşem bir formu olsa yine anlayacağımda aksine son Bursa maçındada kötü oynadı.Serdar'ı oynat işte.Neyse yine bir bildiği vardır Fatih hocanın diyelim.
So what?
Saike
Fatih hocanın nerde görüLmüş böyLe kadro süreceği.Kafasına bişeyLer düşüp adam gibi kadro Yunanistan maçında sürdü onda da dağıttık zaten.Bi daha da bişey düşmedi kafasına.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu Sabri'den bıktık artık, adam orta açamıyor, uzaktan şut atamıyor, defansif özelliği berbat ama sürekli o oynuyor. Yahu yazık valla şu Mehmet Topuz'a, adam 40 metreden gol atıyor, üç kişiyi geçip gol atıyor, sağ kanatta rakip tanımıyor ama adam bir türlü oynayamıyor. Ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak yahu!
Ön libero da yok, Serdar olmalıydı.
Rüştü neden oynamıyor? Rüştü sevdasından vazgeçti sanırım.
Bende HaLiL in oynamayışına epey takmış durumdayım![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hakan Şükür kadroda değil..
Bazı arkadaşlar için sevindirici haber bu..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Hazırlık maçı ondan resmi maçlarda olmazsa olmazıdır H.Şükür F.Terim in...
Valla şu kadroda bir Sabri olmasa lokum gibi bence.Tabii bu benim düşüncem.
So what?
Saike
Hakan-Sabri-İ.Toraman-G.Zan-Volkan Yaman-Hamit-S.Kurtuluş-M.Topuz-Tuncay-Nihat-G.Ünal olurdu benim tercihim...
Sabri yerine Serdar olsa tam süper olur.Diğerleri çok doğru tercih bence.
"Hakan, Hamit, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Sabri, Tuncay, Tümer, Arda, Nihat ve Gökhan Ünal"
Muhtemel 11 böyle galiba, Hamit'in yerine SERDAR KURTULUŞ da oynasa, kaleci dahil defans bizim olacak![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Durun bakalım belki bir bildiği vardır Fatih Hoca'nın![]()