Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 329 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Grup Kura cekimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Hem Hayır dedin, hem de bence dedin nasıl oluyor o iş. Ben sadece fikrimi söyledim. Galatasaray'da CL'de olsaydı. Ben Galatasaray'ın D Grubuna düşmesini dilerdim.
    Ömer seni çok gergin gördüm yahu.
    Kerem hayır diyo en kolay grup d grubu değil diyo.Bence Fb'nin grubu diyor.
    Saçma bir şey yok.

Besiktas`in grubu en zor grup.Marsilya`dan minumum 4 puan,Porto`dan 1 puan,Liverpool`dan 1 puan almasi gerekiyor Uefa icin

Fenerbahce`nin grubu digerlerine nazaran kolay ama ben bu Zico ile basari saglanacagina inanmiyorum.Uefa bizim icin iyi olur.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Farias-Leandro Lima-Stepanov aldılları oyuncular
    Bi sus sen. Beşiktaşlısın Porto'yu savunuyorsun. Farias ve Lima iyi transferler. Porto 4-5 sene sonra Dünya'nın en zengin klüpleri arasına girer.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Portoyu içerde yenebiliriz

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Ömer seni çok gergin gördüm yahu.
    Kerem hayır diyo en kolay grup d grubu değil diyo.Bence Fb'nin grubu diyor.
    Saçma bir şey yok.
    Dediğimi anlatamadım. Boşver.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quaresma ve Lucho Gonzalez'den başka kaç tane önemli oyuncuları var ki. Ya da şöyle söyleyim; Porto bu sezon transfer yaptı mı?

kaynak:wikipedia

aldıkları oyuncular ın hepsi güney amerikanın en yetenekli oyuncuları genelde oyuncuların %50 bonservisleni alıyorlar.vitrin ligi olduğu için satarken de fazlasıyla kar edip geriye kalan %50 ücreti rahatlıkla ödüyorlar eski takımlarına.

Porto'da Quaresma ve Lucho Gonzalez varsa bizde de Bobo, Delgado, Serdar Özkan gibi oyuncular var arkadaşlar kendinize gelin yahu. Chelsea'i yendi bu Beşiktaş Porto da kimmiş.

fener ve bjk bence gruplardan cikicak kapasitedeler ozellikle fener evindeki 2 maci kazanir birde beraberlik koparirsa banko cikar..en zor gruplar b ve c ymis allahtan oraya dusmemis takimlarimiz... 2 kulubede basarilar

gruptan cikmisiz cikmamisiz pek onemli degil onemli olan orda olmakti ve nitekim bunuda basardik...

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Porto'da Quaresma ve Lucho Gonzalez varsa bizde de Bobo, Delgado, Serdar Özkan gibi oyuncular var arkadaşlar kendinize gelin yahu. Chelsea'i yendi bu Beşiktaş Porto da kimmiş.

Kusura bakma Özkan abi de gercekleri görmek zorundayiz.Tamam Bjk`nin cikmasini istiyoruz ama at gözlügü ile olaylara bakmamaliyiz demi

Ayrica Chelsea`yi yendiginde Bjk okadar da iyi degildi kadrosu Chelsea`nin Chelsea`yi yendi diye de Avrupa`nin en iyisi olmadi Bjk!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Kusura bakma Özkan abi de gercekleri görmek zorundayiz.Tamam Bjk`nin cikmasini istiyoruz ama at gözlügü ile olaylara bakmamaliyiz demi

Ayrica Chelsea`yi yendiginde Bjk okadar da iyi degildi kadrosu Chelsea`nin Chelsea`yi yendi diye de Avrupa`nin en iyisi olmadi Bjk!
    Galatasaray Uefayı aldığında en iyi kadro sizde miydi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

En iyi değil ama, çok sağlam ve birbiri ile müthiş uyumlu olan bir kadromuz vardı..

Barancığım tamam haklısın benim dikkati çekmek istediğim nokta şudur : Bu kadar umutsuz olmayın. Chelsea'i yendiği vakit Chelsea Avrupanın büyük klüplerindendi ve Beşiktaştan daha iyi olduğu kesindi; ama ne oldu Beşiktaş alnının akıyla yendi. Hiçbir şey belli olmaz arkadaşlar, çok klişe bir söz : Top yuvarlaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hayır sanırım değildi.

besiktasın işi gercekten zor ama 3. olabilirler fenerbahcenin işi ise biraz daha kolay ancak cska kesinlikle kolay bir takım değil hatta psv den daha zorlu olduğunu söyleyebilirim iki takımımıza da basarılar....

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emperor'a katilmiyorum.

BJK nin kadrosunda en az Porto'daki kadar iyi oyuncular var hatta daha iyileri de var

omer-faruk-14 Misafir

Olayı yine evire çevire Galatasaray'a getiriyorsunuz. Tamam anladık siz Chelsea'yi yendiniz diye en iyi kadro sizindir.

Konunun fazla dağılmasını istemiyorum; lakin değinmeden edemeyeceğim. Galatasaray kupayı aldığı vakit bütün oyuncuları para için değil Galatasaray için oynuyordu. Fenerbahçe ve Beşiktaştaki oyuncularda böyle oynarlarsa gruptan çok kolay çıkarız.

bjknin deplasmanda puan almasi zor gibi icerde ise tahminen 6 puan alir ama disarda 1 mac kazanirsa 9 puanla 2. olabilir yada en kotu uefa

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    En iyi değil ama, çok sağlam ve birbiri ile müthiş uyumlu olan bir kadromuz vardı..
    Beşiktaş'ın o uyumu yakalayamayağı ne malum.Ben takımıma inanıyorum şahsen.Bence gruptan çıkamasak bile iyi işler yapıp en az 3. oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar tüm sorun kafada.Takım birlik olup.Biz bu işi başarıcaz derlerse mücade ederlerse bu iş bizim.
    Dediğim gibi tüm sorun kafada

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Barancığım tamam haklısın benim dikkati çekmek istediğim nokta şudur : Bu kadar umutsuz olmayın. Chelsea'i yendiği vakit Chelsea Avrupanın büyük klüplerindendi ve Beşiktaştan daha iyi olduğu kesindi; ama ne oldu Beşiktaş alnının akıyla yendi. Hiçbir şey belli olmaz arkadaşlar, çok klişe bir söz : Top yuvarlaktır.
    Özkan abi umutsuz olmayalim tabi,ama rakiplerimizi cok ciddiye alip,onlara karsi son gücümüzle mücadele etmeliyiz,bunlar cok güclü ekipler.Delgado`nun,Rico`nun artik daha cok sorumluluk almasi gerekiyor.Bunlar takimin liderleri.Öyle 1 mac iyi oynayip ta 3 mac kötü oynamak artik yok ! Bjk gruptan cikmak istiyorsa ki insallah cikar cok iyi oynamali,sistemini iyi benimsemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Olayı yine evire çevire Galatasaray'a getiriyorsunuz. Tamam anladık siz Chelsea'yi yendiniz diye en iyi kadro sizindir.
    Ne alaka Ömer?Ben öyle bişey dedim mi.Saçma sapan konuşma.Ben avrupalıları gözümüzde büyütmeye bu kadar gerek yok demek istedim

Fenerbahçe'nin fikstürü

Fenerbahçe - Inter (19 Eylül)
    CSKA Moskova - Fenerbahçe (2 Ekim)
    PSV - Fenerbahçe
    Fenerbahçe - PSV
    Inter - Fenerbahçe
    Fenerbahçe - CSKA Moskova

Fikstürümüz de çok güzel. CSKA deplasmanının ilk deplasman olması önemli, zira sonlarda olsa ağır hava şartlarında oynayamayabilirdik.

Grupta en kötü 3. olmalıyız. İlk maç çok önemli, moral ve motivasyon açısından. İnşallah Inter'i deviririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şışt, arkadaşlar kendinize gelin yahu.

BJK ve FB kadrolarına bi daha bakın, birbirinden yıldız isimler var.Marsilya,Psv,Cska,Porto bunlar bizim ayarımızda değil.

2-3 sene sonra takımlarımızın, 1.veye 2.torbada olması dileğiyle.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

omer-faruk-14 Misafir

Dedin ben de cevap verdim neresi alakasız. Ben sadece neden Galatasaray'a getirdiğine sinirlendim.

Ne alaka Ömer?Ben öyle bişey dedim mi.Saçma sapan konuşma.Ben avrupalıları gözümüzde büyütmeye bu kadar gerek yok demek istedim

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Şışt, arkadaşlar kendinize gelin yahu.

BJK ve FB kadrolarına bi daha bakın, birbirinden yıldız isimler var.Marsilya,Psv,Cska,Porto bunlar bizim ayarımızda değil.

2-3 sene sonra takımlarımızın, 1.veye 2.torbada olması dileğiyle.
    allah askına nasıl ayarımızda değil murat abi ...peki kim ayarımızda?

Arkadaşlar tamam burada güzel güzel konuşuyoruz, tatsızlaştırmayın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iki takımımızda 2.liğe oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

FB çekebileceği en iyi kurayı çekti. Inter eski gücünde değil ve PSV de çok güçlü değil. CSKA'dan biraz korkuyorum ama oyundaki gibi değiller. Fenerbahçe tur atlayabilir. Ama Anderlecht maçının 70. dksına kadar oynanan oyunla imkansız...

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri