Valla arkadaşlar hakkatende biraz az belli edin bazı şeyleri...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bi müslüman evladı Allah rızası için bi skin yapıversin yahu ne rezalet bu böyle
fifa manager 2006 ya benziyor![]()
Bu okadar kolay olmayacak.Çünkü Graphics Klasörününü uzantılı yapmışlar.
Yani Önceki versiyonlarda Graphics diye klasör vardı,şimdi ise Graphics.fmf .
Skin yapmak için önce fmf uzantısını açan bir program yazılmalıdır.Onun sa
yesinde Graphicsteki resimleri düzenleriz.
Bu sorun demo'da da vardı. Tam Sürüm'de de var.
![]()
Ya malaesef şu uzantı meselesi bende anlamadım çok kötü oldu.
O kadar uyarmamıza rağmen korsan içerik yasaktır dememize rağmen haLa bunun hakkında mesajLar yazıyorsunuz arkadaşLar.Şu kadar dakika kaLdı,şu uzantı yok.Oyun orjinaLinde o dosyaLar mevcut.KorsanLarında buLunmuyor.Bundan sonra ki mesajLarınızda dikkatLi oLursanız seviniriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
19 pounda maL oLmamış anLamadın sanırımAyın 19 da sana sevk ediLecek 19 onu ima ediyor.
http://img85.imageshack.us/img85/751/adszxo6.jpg
yok çok ii anladım...Allah' a çok şükür ing war...![]()
Arkadaslar oyunu oynayan varmı suan???
Ben Orduspor ile oynuyorum oynuda cok sorun var beni biraz sıkmaya basladı....
Bu sorunları çözen varmı????
1-Her maç sarı cıkıyor üstelik her maçta toplam 10 sarı cıkıyor...,
2-Ligde 6 maç yaptım Aleyhime 7 penaltı verildi...
3-Kondisyon sorunu insanı cileden cıkarıyor..Mesela kondisyon fazla olsun diye antremanı düsürdüm..Kondisyonu 100 olan futbolcunun kondisyonu hemen 60'a iniyor.. cıkarkende zor cıkıyor..Bu yüzden sıkıyorbiraz...
Buna ragmen ligde 3 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldım......Alt ligler için elimde cok iyi türk oyuncular listesi var isteyene yardımcı olabilir.
Özelden atıyorum kardes çünkü burası yeri degil
Su kondisyon cok kafama takıldı![]()
Artık oyunda bir oyuncunun NaturaL fitness oLayı oyuna tam anLamı iLe yansıtıLmış.2007 de bu özeLLik fark ediLmiyordu.Ama 2008 de ne yaparsanız yapın bir oyuncunun NaturaL fitness ı düşük ise çabuk yoruLuyor.BöyLe adamLarı ya 60 dk feLan kuLLanıcaksınız yada sonradan oyuna aLacaksınız.Biraz daha gerçekciLik artmış.
Ayrıca takım ne kadar sert oynuyor bir oyuncunun agresivLiği de ne kadar çok ise sarı kart görmesi kaçınıLmaz oLuyor.Agresif oyuncuLarın top kapma özeLLiğini azaLtarak bu sarı kart oLayından kurtuLabiLiyorsunuz.Bende PabLo aimar 10 sarı kart görmüştü 14 maçta sonradan top kapmasını normaL e getirdim görmemeye başLadı.Tabi bunu bütün takıma uyguLamakta çok sağLıkLı oLmaz.
Hayrettin abi cok sagolhemen denemeye baslıyorum..
Mesela sergen gibi oyuncular gercekte 90 dakikayı getiremiyor çok sagol aydınlattıgın için..
Abi oyuncumu agresif oldugunu nerden anlıcamonlara önlem almalıyım..
Onları biliyorum zaten degisik özellikler varmı diye merak ettim..Neyse sunları denemeye baslıyorum..yorumumu yazarım:9
Samuel Etoo ispanyol vatandaşlığına geçmiş...oyuna yansıtılmaz sanırım...zaten yurt dışındaki arkadaşlar temin ettiler...haberin kaynağı...
http://www.ajansspor.com/futbol/ispa...yol_yapti.html
Türkçesi ne zaman çıkıyor bilgi alabilir miyim?
Türkcesi öyle hemen cıkmaz..Bir çok kelime ve cümle var aceleye etmemize gerek yok
İngilizce oynamak daha zevkliKelime ögreniyoz...
19 Ekim bugün ve doğal olarak oyun çıkmış bulunuyor (: Bu sebepten ötürü "FM 2008 19 Ekim'de Çıkıyor" konusu kilitlenebilir..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.