Nasıl bir gol bu ya 7-0 :S
Nasıl bir gol bu ya 7-0 :S
7 oldu dahada güzel oldu.
10'a kadar yolu var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
7-0![]()
7-0
Babel (ibo kk de denebilir)
7 oldu sanırım 10-0 biter bu maç.
7-0.......... yani artık konuyu kilitleyip birşey yazmayalım demek geliyor içimden. Spikerin dediği gibi sözün bittiği yer![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Prag maçı benimde aklıma geldi. Beşiktaşlı futbolcular ne yapacak merak ediyorum? Hiç böyle bir skor beklemiyordum... Şoktayım.![]()
denilecek birşey yok rezalet....
Harbiden ağlamak istiyorum. Maç öncesi puan alırız dedik duruma bak.![]()
I'm back...
8 oluyodu.Direkten döndü.
direkten döndü 8'den kurtuldu bjk!
ReziLLik yaww En farkLı yeniLgiLerimzden biri bu
Kartal GOL GOL GOL !
bundan sonra şamp. ligine bjk pafla çıkmaz heralde değil mi??? türkiye ligi değil sonuçta burası! yazık ülke puanına yazık...
YazıkLar oLsun beşiktaş.Türk futboLunu ayakLar aLtına aLdın.HeLaL oLsun.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
taraftarlar dalga geciyor resmen rezil olduk
Hiç mi hiç yakışmadı BJK ya....
Hakan Arıkan Tarih yazdı bu gece
Üzülüyorum ama bir yandanda seviniyorum. Niye mi? Çevremde o kadar kişi var ki. BJK'li ve GS'li. Biz ŞL'de devlerle maç yapıp yenilip fark yiyince benimle o kadar alay ettiler ki, şimdi anlamışlardır ne kadar zor olduğunu. Sözün bittiği yer evet ama aynı zamanda Türk Futbolunun da bittiği yer. FB o kadar dedi, Ulusoy'la olmaz diye, yabancı sınırlandırılması kalksın diye. Hala Ulusoy'u savunanlar var mı merak ediyorum...
Manchester Roma'yı 7-1 yenmişti bari bizde 1 gol atalımTarihe gecmeyelim.
Hakan'ın evine bu akşam 1 damacana soğuk su göndermek laızm artık 8-0... !!!!
İlk transfer edildiğinde üzülüyordum Hakan'ı Gs kaçırdığı için fakat şimdi seviniyorum...
8-0 yeter be artık
inanilmaz rekor kirildi
bi de şöyle bakmak lazım tabi : türkiye liginde bu hafta oynadığı karşılaşmadan sonra takım zaten darmadağın olmuştu. ben liverpool'un yeneceğini düşünüyordum. ama bu kadar da fark atacağın düşünmediydim 8-0 oldu buarada.. tarihi skor. başka 8-0 yok şamp. liginde...