Maç öncesi söylediğim çıktı, mutluyum. Eze eze yendik..![]()
Tebrikler Galatasaray.Hak ettikleri bir galibiyet aldılar.Yılmaz Vural'ın gafı da süperdi![]()
5 golun 4 rakibe çarparak oldu buda ilginçti
Tebrikler Galatasaray'a..
Güzel bir galibiyet aldık. Tebrikler Galatasaray'ımıza. Ama tabi daha UEFA yenilgisini unutamadık...
Sivas - Beşiktaş maçıda berabere bitseydi tam anlamıyla çok avantajlı bir hafta olacaktı.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Son yılların en kötü Gençleri G.Saray ezmiş tebrikler. Gollerde çarparak gitmiş baya güzeldi.![]()
GS-Genclerbirligi macina 8000 kisi gitmis. Turkiye liginin lider takimi bu sezon ilk defa 3 ay sonra kendi evinde seyircili mac oynuyor‚ gelen seyirci sayisi 8000 !
Devam ediyorlar‚ Ligin en iyi takimi Fenerbahce diger cikistaki Anadolu takimi Kayseri ile deplasmanda oynuyor. Koca stadin yarisi yine bos !
Türk futbolu nereye gidiyor off of..
ps:en iyi derken avrupa ve lig ortalamasını aldım..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Vizelerin etkisi var, bir çok üniversiteli vizeler yüzünden gidemedi maça..
Anılton Beşiktaş maçında gördüğüm kadarıyla tribünler yine boştu.Yaklaşık 16-17 bin kişi vardı stadda.
Eğer yanılıyorsam söyleyin.
tribünler boş olmasının tek nedeni bilet fiyatları geçen yıl en ucuz bilet 13Ytl idi bu sene ise 28 ytl aradaki fark bayaği çok kapalı tribün ise 90 ytl
G.Saray'a tebrikler kazanmasını bildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kulaklarını çınlatim nasılsa okur Hamza Abi demişti (Nart Susreko) yanlış hatırlamıyosam tribünler dolmicak gibi bişeyler demişti..
Galatasaray Avrupa'da istedği gibi oynayamıyor çünkü iyi savunma yapamıyor Türkiye'de ise iyi hucum yapıyor gol yese bile nasılsa atıyor en iyi örnekte bugünki maç...
Anılton şimdi baktım da 8-9 bin kişi ya var mış , ya yokmuş..maçtaki birinden onaylıdır bu söylediğim.Maça gitmediğim için bilemeyeceğim tam.
Türkiyedeki takımların defansları çok kurgusuz ve güçsüz.Galatasaray bunu çok iyi kullanıyor.
20.000 kesinlikle yoktur..Belki 10.00 vardır ama tam rakamı bilemiyorum..Zaten ben TV'den gördüm büyük boşluklar vardı,yağan yağmur ve bir gelin bir gelmeyin açıklamalarından sonra normal bence...Ama tam rakamı veya nerede bulabileceğimizi bilen biri varsa söylesin,rahatlayalım..![]()
Daha önce söylediğim ve çoğu kişininde farkında olduğu bir durum var. Galatasaray hızlı oyuncularıyla press yaptığı zaman karşı takım sahasından çıkamıyor veya Galatasarayın lehine olan uzun topla çıkmayı deniyor. Bugün ilk yarıda ve ikinci yarının başlarında bunu gördük. Skor açısından rahatlayınca da tempoyu düşürdüler. Galatasaray bu şekilde oynarsa karşısında duracak takım sayısı çok azdır.
Seyirci konusuna gelince Galatasaray seyircisi stad doldurma konusunda hep başarısız olmuştur. Yeni yapılacak stadın kapasitesi konusunu inşaası başlamadan birdaha düşünseler iyi olur. Hem stad dolmayacak hemde stad atmosferi asla ASM gibi olmayacaktır. Bugün yer alan boşluklar ise stad dolduramama derdinden değildir. Hava şartları ve takımın durumundan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Lig tv'de Oğuz Tongsir söyledi. 8 bin küsüratlı 4 bin küsüratı kombine, bugün satılan bilet sayısıda 3 bin küsüratlı yani seyirci sayısı 8-9 bin miş
Net rakamı aldım arkadaşlar Biletix'e göre tam 16200 kişi varmış ortalama
Yani giriş yapan kişi bu kadar.Sonradan turnikeleri açtılarsa bilemem.
Sonuç olarak türk liginde taraftar tribünlere hafiften küsmeye başlamış durumda.
Yöneticilerin yanlış politikaları olsun , alınan sonuçlar olsun..
Birşey soracağım. Hani bilgim yokmuş gibi varsayalım. Bu stad kapasitesi ne kadardır. Eğer 20 bin veya 16 bin kişi varsa gözlerimi tekrardan kontrol ettirmem lazım.
BJK : 32 Bin
GS: 19 Bin
FB: 52 Bin
http://www.worldstadiums.com/middle_.../marmara.shtml
Burda da 26000 yazıyor.. Benim aklımda kalan 22500'dü.. FM'de baktım 25000 yazılmış.. Karışık bu işler..![]()
Arkadaşlar vazgeçin stadın kapasitesinden. Ben şu açıdan söyledim arkadaşımızda ilgilenmiş bırakmış. Stad kapasitesi belli,üstüne o kadar boşluk vardı. Arkadaşımızın bitanesi artık şaka yapıyor galiba. Soğuk olduğu için birbirlerine yanaşmışlar ondan dolayı boşluklar vardı diyor. Stadta bulunan kişiler 16 bin kişiyse ve birbirlerine yanaşmışlarsa boşluklara sığacak insan sayısı 30 bin felan vardı. Stadımız 50 bin kapasiteli galiba.
Ya hakem hatası yada birşey olmayınca başladık koltuk saymaya. Ne olacak bu halimiz.![]()
hehehe
işte bu yahuforumda böyle olmalı ortam..Güzel güzel tartışmalıyız.Esprili dille eleştirmeliyiz birbirimizin yanlışlarını.
Maç güzel olmuş seyir açısından. Ayrıca Lincoln'ün gol atması iyi oldu yoksa Lincoln elden gidiyordu. Arda-Uğur-Barış. Bu üçlü çok iyi oynamış![]()
I'm back...