Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 191 sonuç

Konu: TSL 12. Hafta | Galatasaray - Gençlerbirliği

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    G.Saray'ın 4400 kombinesi var baya şaşırdım. Daha fazla bekliyordum.
    bu yıl lincoln alındı diye hem konbineler hemde bilet fiyatları çok pahalı birde 5 maç cezamız vardı o yüzden pek ilgi olmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Maç öncesi söylediğim çıktı, mutluyum. Eze eze yendik..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Galatasaray.Hak ettikleri bir galibiyet aldılar.Yılmaz Vural'ın gafı da süperdi

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

5 golun 4 rakibe çarparak oldu buda ilginçti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tebrikler Galatasaray'a..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel bir galibiyet aldık. Tebrikler Galatasaray'ımıza. Ama tabi daha UEFA yenilgisini unutamadık...

Sivas - Beşiktaş maçıda berabere bitseydi tam anlamıyla çok avantajlı bir hafta olacaktı.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Son yılların en kötü Gençleri G.Saray ezmiş tebrikler. Gollerde çarparak gitmiş baya güzeldi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

GS-Genclerbirligi macina 8000 kisi gitmis. Turkiye liginin lider takimi bu sezon ilk defa 3 ay sonra kendi evinde seyircili mac oynuyor‚ gelen seyirci sayisi 8000 !

Devam ediyorlar‚ Ligin en iyi takimi Fenerbahce diger cikistaki Anadolu takimi Kayseri ile deplasmanda oynuyor. Koca stadin yarisi yine bos !
    Türk futbolu nereye gidiyor off of..

ps:en iyi derken avrupa ve lig ortalamasını aldım..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    GS-Genclerbirligi macina 8000 kisi gitmis. Turkiye liginin lider takimi bu sezon ilk defa 3 ay sonra kendi evinde seyircili mac oynuyor‚ gelen seyirci sayisi 8000 !

Devam ediyorlar‚ Ligin en iyi takimi Fenerbahce diger cikistaki Anadolu takimi Kayseri ile deplasmanda oynuyor. Koca stadin yarisi yine bos !
    Türk futbolu nereye gidiyor off of..
    Ama ŞL'de 8 yemiş,ligde derbi kaybetmiş,fortiste kendi evinde yenilmiş takım aksine dolu tribünlere oynuyor.Bu konuda başarılıyız.Zaten taraftardan başka hiç bir şeyde başarılı olamıyoruz son dört senedir...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vizelerin etkisi var, bir çok üniversiteli vizeler yüzünden gidemedi maça..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Anılton Beşiktaş maçında gördüğüm kadarıyla tribünler yine boştu.Yaklaşık 16-17 bin kişi vardı stadda.
    Eğer yanılıyorsam söyleyin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anılton Beşiktaş maçında gördüğüm kadarıyla tribünler yine boştu.Yaklaşık 16-17 bin kişi vardı stadda.
    Eğer yanılıyorsam söyleyin.

20.000 kişi civarında vardı.Bence takımın durumuna ve diğer takımların tribünlerine göre gayet fazla...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

tribünler boş olmasının tek nedeni bilet fiyatları geçen yıl en ucuz bilet 13Ytl idi bu sene ise 28 ytl aradaki fark bayaği çok kapalı tribün ise 90 ytl

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

G.Saray'a tebrikler kazanmasını bildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

kulaklarını çınlatim nasılsa okur Hamza Abi demişti (Nart Susreko) yanlış hatırlamıyosam tribünler dolmicak gibi bişeyler demişti..

Galatasaray Avrupa'da istedği gibi oynayamıyor çünkü iyi savunma yapamıyor Türkiye'de ise iyi hucum yapıyor gol yese bile nasılsa atıyor en iyi örnekte bugünki maç...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Anılton şimdi baktım da 8-9 bin kişi ya var mış , ya yokmuş..maçtaki birinden onaylıdır bu söylediğim.Maça gitmediğim için bilemeyeceğim tam.
    Türkiyedeki takımların defansları çok kurgusuz ve güçsüz.Galatasaray bunu çok iyi kullanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anılton şimdi baktım da 8-9 bin kişi ya var mış , ya yokmuş..maçtaki birinden onaylıdır bu söylediğim.Maça gitmediğim için bilemeyeceğim tam.
    Türkiyedeki takımların defansları çok kurgusuz ve güçsüz.Galatasaray bunu çok iyi kullanıyor.
    Bende tribündeydim.Ne 8-9 bini ya.Rahat 20.000 vardı...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by anilton View Post
    20.000 kişi civarında vardı.Bence takımın durumuna ve diğer takımların tribünlerine göre gayet fazla...
    20.000 kesinlikle yoktur..Belki 10.00 vardır ama tam rakamı bilemiyorum..Zaten ben TV'den gördüm büyük boşluklar vardı,yağan yağmur ve bir gelin bir gelmeyin açıklamalarından sonra normal bence...Ama tam rakamı veya nerede bulabileceğimizi bilen biri varsa söylesin,rahatlayalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha önce söylediğim ve çoğu kişininde farkında olduğu bir durum var. Galatasaray hızlı oyuncularıyla press yaptığı zaman karşı takım sahasından çıkamıyor veya Galatasarayın lehine olan uzun topla çıkmayı deniyor. Bugün ilk yarıda ve ikinci yarının başlarında bunu gördük. Skor açısından rahatlayınca da tempoyu düşürdüler. Galatasaray bu şekilde oynarsa karşısında duracak takım sayısı çok azdır.

Seyirci konusuna gelince Galatasaray seyircisi stad doldurma konusunda hep başarısız olmuştur. Yeni yapılacak stadın kapasitesi konusunu inşaası başlamadan birdaha düşünseler iyi olur. Hem stad dolmayacak hemde stad atmosferi asla ASM gibi olmayacaktır. Bugün yer alan boşluklar ise stad dolduramama derdinden değildir. Hava şartları ve takımın durumundan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Lig tv'de Oğuz Tongsir söyledi. 8 bin küsüratlı 4 bin küsüratı kombine, bugün satılan bilet sayısıda 3 bin küsüratlı yani seyirci sayısı 8-9 bin miş

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Net rakamı aldım arkadaşlar Biletix'e göre tam 16200 kişi varmış ortalama
    Yani giriş yapan kişi bu kadar.Sonradan turnikeleri açtılarsa bilemem.
    Sonuç olarak türk liginde taraftar tribünlere hafiften küsmeye başlamış durumda.
    Yöneticilerin yanlış politikaları olsun , alınan sonuçlar olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    20.000 kesinlikle yoktur..Belki 10.00 vardır ama tam rakamı bilemiyorum..Zaten ben TV'den gördüm büyük boşluklar vardı,yağan yağmur ve bir gelin bir gelmeyin açıklamalarından sonra normal bence...Ama tam rakamı veya nerede bulabileceğimizi bilen biri varsa söylesin,rahatlayalım..
    Boolukların sebebi yağmurdan ve soğuktan herkesin içiçe girmesi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Net rakamı aldım arkadaşlar Biletix'e göre tam 16200 kişi varmış ortalama
    Yani giriş yapan kişi bu kadar.Sonradan turnikeleri açtılarsa bilemem.
    Sonuç olarak türk liginde taraftar tribünlere hafiften küsmeye başlamış durumda.
    Yöneticilerin yanlış politikaları olsun , alınan sonuçlar olsun..
    O Biletix'e göre.Bunun sponsor biletleri,davetiye biletleri ve en önemlisi çift turnikesi var...

Yani dediğim gibi 20.000 vardı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Birşey soracağım. Hani bilgim yokmuş gibi varsayalım. Bu stad kapasitesi ne kadardır. Eğer 20 bin veya 16 bin kişi varsa gözlerimi tekrardan kontrol ettirmem lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

BJK : 32 Bin
    GS: 19 Bin
    FB: 52 Bin

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bizim kapsite 24bin diye bliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

FB ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU:50509
    BJK İNÖNÜ:32086
    ALİ SAMİ YEN:23785

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.worldstadiums.com/middle_.../marmara.shtml

Burda da 26000 yazıyor.. Benim aklımda kalan 22500'dü.. FM'de baktım 25000 yazılmış.. Karışık bu işler..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar vazgeçin stadın kapasitesinden. Ben şu açıdan söyledim arkadaşımızda ilgilenmiş bırakmış. Stad kapasitesi belli,üstüne o kadar boşluk vardı. Arkadaşımızın bitanesi artık şaka yapıyor galiba. Soğuk olduğu için birbirlerine yanaşmışlar ondan dolayı boşluklar vardı diyor. Stadta bulunan kişiler 16 bin kişiyse ve birbirlerine yanaşmışlarsa boşluklara sığacak insan sayısı 30 bin felan vardı. Stadımız 50 bin kapasiteli galiba.

Ya hakem hatası yada birşey olmayınca başladık koltuk saymaya. Ne olacak bu halimiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hehehe
    işte bu yahu forumda böyle olmalı ortam..Güzel güzel tartışmalıyız.Esprili dille eleştirmeliyiz birbirimizin yanlışlarını.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkadaşlar vazgeçin stadın kapasitesinden. Ben şu açıdan söyledim arkadaşımızda ilgilenmiş bırakmış. Stad kapasitesi belli,üstüne o kadar boşluk vardı. Arkadaşımızın bitanesi artık şaka yapıyor galiba. Soğuk olduğu için birbirlerine yanaşmışlar ondan dolayı boşluklar vardı diyor. Stadta bulunan kişiler 16 bin kişiyse ve birbirlerine yanaşmışlarsa boşluklara sığacak insan sayısı 30 bin felan vardı. Stadımız 50 bin kapasiteli galiba.

Ya hakem hatası yada birşey olmayınca başladık koltuk saymaya. Ne olacak bu halimiz.
    Ben Beşiktaş maçından bahsetmiştim,sen karıştırmışsın.G.Saray maçında 8.000 kişi vardı.16.000 kişi Beşiktaş maçında vardı dedi arkadaş.Sen karıştırdın...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maç güzel olmuş seyir açısından. Ayrıca Lincoln'ün gol atması iyi oldu yoksa Lincoln elden gidiyordu. Arda-Uğur-Barış. Bu üçlü çok iyi oynamış
    I'm back...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri