Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by estustbjk View Post
    holoskonun balance özelliği 16-17 olamazmı acaba topu kolay kolay bırakıp yıkılan bi oyuncu değil çünkü.
    Evet kolay kolay topu bırakan, ikili mücadelelerde yıkılan birisi değil zaten bu yüzden 15 gibi büyük bir rakam verdim. 15 aslında çok iyi. Sonuçta Türkiyede o Holosko'yu indiremeyen adamlar bizim için bir yere kadar kriter olur, he ne zaman Avrupa'da Essien gibi adamlara karşı oynarken görür ve yine yıkılmadan dengesini koruyarak dribblingler yaptığını görürüz işte o zaman dediğin rakamları veririz.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Batuhan'nin profili yeniden gozden gecirilmeli bence. Yetenegi tartisilmaz ki bence hala en azindan 130-160 CA ulasabilir ama boyle devam ederse sirf fizigi sayesinde Turkiye de oynar Sergen gibi harcanip gider. Avrupa sampiyonasi gibi ust duzey turnuvalar bi oyuncunun ne yolda oldugunu nasil bi mantalite be yapida oldugunu cok iyi gosteriri amam malasef Batuhan ne kadar yetenkli ise o kadar da yanlis yolsa.

Ilk once teknigi oyunda 13 verilmis ve Emre Colak icin de ayni teknik verilmis kimse bana Batuhan'nin tekniginin Emre'den ustun oldugunu kabul ettiremez ya Emre 14-15 alir ya da Batuhan 11-12'e duser yani aralarinda en az 1-2 puanlik fark olmali diye dusunuyorum cunku bu U-17 takiminin en teknik ismi Emre sonra da Gokhan Tore. Batuhan da o boydaki bi santrafor icin oldukca iyi bi teknige sahip zaten 11-12 de bunu gosterir. Crossing ve Corners icin 7-8 bence cok fazla en fazla 5 olur. Turnuva boyunca cok buyuk pas hatalari yapti sadece yanlis secimler degil olmadik pas hatalari bence 7-8 olabilir passing max 10. Teamwork 12 verilmis ama bence 5 verilse bile karsi cikilmaz sanirim, cunku takim oyunu diye bi kavram yok Batuhan'da. Acceleration 10 olabilir baya iyi hiazlaniyor ama Pace 8'e dusebilir. Ayrica sol ayagi 15 olucak kadar iyi mi suphelerim var cunku bunu ondan daha cok hak edicek oyunculara bile verilmezken. Oldukca Agresif bi yapisi var 13-16 arasi bile olabilir. Determintation 15 e cikabilir. Professionalism 5 veririm. Controversy 1-2 puan artabilir. Pressure cok dusuk olmali baski altinda olunca performans acayip dusuyor ve Temperment da dusuk olabilir cok cabuk sinirleniyor (bunlari tam hatirlayamadim eger tersi ise yuksek olmali).

Son olarak Batuhan fizigi ve yetenegi itibari ile TSL'yi kesinlikle asicak asmasi gereken bi oyuncudur sirf fizigi yeter buna ama bence boyle devam ederse Avrupaya transfer olsa dahi hic bi zaman 150 CA asamaz, ve bu yuzden -8 PA e dusurulmesi daha dogru olabilir. Simdilik Sergen abisinin yolunda adim adim ilerliyor harcanmis bi yetenek olarak anilmak icin elinden geleni yapiyor.

16 çok fazla. o seviyede olduğuna inanmıyorum. bence 14 iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Batuhan hakkında söylediklerine katılıyorum, tabi izledikçe daha iyi tanıyoruz ve ona uygun düzenlemeler yapacağız, katılmadığım nokta teamwork o kadar düşük değil, u17 milli takımında bile neredeyse en az bencil olan oyuncuydu, vurulacak noktalardan bile arkadaşlarına top indirdi, ki u17'nin özelliğidir siz de bilirsiniz oyuncular kendilerini gösterebilmek için bencil oynarlar, takım oyunu diye bişey yoktur, zaten genelde takım oyununu iyi oynayan şampiyon olur. Neticede u17'deki oyunlarına aldanmamak lazım, o genç oyuncular bu yaşlarında kendi takımlarınada forma bulsalar bu kadar bencil oynayamazlar, aksine takım oyununa oldukça önem verirler.

PA konusunda, ne kadar şımarık da olsa, laubali de olsa, sorunlu da olsa şuan için -9dan -8e indirmeyi düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Takımda bence en bencil Sefer'di.topu hiç arkadaşlarına atmadı topu şuursuzca sürüp durdu sol tarafta.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birde Serdar Özkan durumu var, Serdar özkanın son haftaLarda ki performansı maLum, ama en dikkat çekici sende bunu farketmişsindir Koraycım, fizik kapasitesinde ki artış, o sezon başında her ikiLi mücadeLede yerde kaLan Serdar özkan şimdi koLay koLay yıkıLmıyor ve ikiLi mücadeLeLerin çoğunda yerde kaLmıyor, en basitinden Oftaş maçında çizgiye kadar gitti iki kişi tarafından biçiLerek durduruLdu, sonra Ankara maçında yine penaLtı yaptırdı, son Manisa maçında da anca iki kişi tarafından durduruLarak fauL e maruz kaLdı yani kısacası fiziki açıdan kendisini güçLendirmiş her ikiLi mücadeLede hop diye yere düşmüyor artık, Bu konuda da bence fiziki özeLLikLerinde 1-2 puan artışı hakediyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Hayrocum Oftaş maçındaki penaltı pozisyonu tamamıylen petkovic' in kasaplığıydı.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Aslinda Petkovicin posizyonu penalti degil, ilk temas topa.

Batuhan hergün gittikce daha berbat oynuyor, dünkü macta Türkiyeninin yenilmesinin sebebidi. Cok havalarda, kendini birsey saniyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya petkovicin kasapLığı vs benim değinmek istediğim orada anca çok sert müdahaLeye maruz kaLırsa kendisini bırakıyor, onun dışında sezon başında bakıLdığında dokunsan uçuyor tipindeyidi ama şimdi omuz omuza da biLe koLay pes etmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayrettin Abi, Serdar Özkan'ın zaten balance, stamina ve strength'ini arttırdım.

Balance: 13
    Stamina: 14
    Strength: 11 (1 puan daha arttırabilirim)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Aydın Karabulut ve İbrahim Kaş hakkında ne düşünüyorsun koray_capello?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu son verdiğin değer oLdukça iyi Koraycım. Ayrıca HoLosko profiLinide beğendim.

Bu yıLda İbrahim Kaş ı sen yapıcaksın sanırım. Bence bu yıLki İbrahim Kaş ı bir yere not et bak geLecek yıL Getafe araştırmacısı adamı nasıL yapıcak

En az rahat 10 15 Ca oynar diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Aydın Karabulut ve İbrahim Kaş hakkında ne düşünüyorsun koray_capello?
    Aydın için 115 ca ve 155 pa, İ.Kaş içinse 120-125 arası bir ca ve 150 pa belirledim.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu son verdiğin değer oLdukça iyi Koraycım. Ayrıca HoLosko profiLinide beğendim.

Bu yıLda İbrahim Kaş ı sen yapıcaksın sanırım. Bence bu yıLki İbrahim Kaş ı bir yere not et bak geLecek yıL Getafe araştırmacısı adamı nasıL yapıcak

En az rahat 10 15 Ca oynar diye düşünüyorum.
    Evet Abi, İ.Kaş ile özel ilgileneceğim, nasıl ki altyapıdan çıktıysa aynı şekilde benim dosyamdan çıkıp Avrupa'ya gidecek ilk oyuncu olacak. Belki Getafe'liler oyunda benim yaptığım profilden çok etkilenip İ.Kaş'ı izlemeye gelmiş olabilirler Ama dediğim gibi onunla özel ilgileceğim.

[QUOTE=koray_capello;1111452]Aydın için 115 ca ve 155 pa, İ.Kaş içinse 120-125 arası bir ca ve 150 pa belirledim.

Aydın KArabulut? Sezon Başından Beri Ne kadar İş Yaptı Bu genç Kardeşimizki bu kadar yüksek bir pa veriliyor? Tamam verilsin ama bi sebebi olmalı. cok fazla izleyemedim ben belki ama bu kadar iyi oldugunu bilseydim mutlaka mutlaka takip ederdim genç oyuncuları takip eden biri olarak. lütfen ne yaptıda bu kadar yükse pa almayı hakediyor açıklayabilir misiniz? Saygılarımla...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    alıntıyı beceremedim biraz garip oldu kusura bakmayın.
    Last edited by goodnightkiss : 15.Mayıs.2008 at 17:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Evet ben de Aydın'I merak ediyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

gittiğinden şüpheliyim ben:P

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    gittiğinden şüpheliyim ben:P
    Yok yok %99 kendi ağzıdan duydum çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Umarım diğer oyuncular da kendilerini gösterirler.Bülent Uzun,Erdem Öztürk,Serkan Çelik,Ethem Yılmaz gelecek yıl bu oyunculardan çok şey bekliyorum...

Sheriff Misafir

İ.Toraman ve Gökhan Zan'da bir düşüşe gidecekmisin Koray?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İnşAllah böyle bir hataya düşmessin Koray abiToraman ve Gökhan Zan'ın kötü oyuncular olmadığını beklerin ve orta sahanın eksikliğinden yalnız kaldıklarını, yenilen gollerde Baki ve Gordon gibi oyuncuların daha çok hatası olduğunu çok söyledik.Zaten Beşiktaş'ın her maçını izleyen adam bunu görebilir.Hatta 8.0.2 yamasında 8.0.0'a göre baya bi düşürülmüştüGökhan Zan halihazırda Türkiye Milli Futbol takımının ilk 11 oyuncusudur.İ.Toraman da zamanı geldiğinde tekrar kavuşacaktır Ay-Yıldız'lı formaya!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    G.Zan 139 ca'da kalacak, İ.Toraman ise 135'ten 137'ye yükselecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
    Aydın KArabulut? Sezon Başından Beri Ne kadar İş Yaptı Bu genç Kardeşimizki bu kadar yüksek bir pa veriliyor? Tamam verilsin ama bi sebebi olmalı. cok fazla izleyemedim ben belki ama bu kadar iyi oldugunu bilseydim mutlaka mutlaka takip ederdim genç oyuncuları takip eden biri olarak. lütfen ne yaptıda bu kadar yükse pa almayı hakediyor açıklayabilir misiniz? Saygılarımla...
    Pa belirlerken bugüne kadar ne yaptığı değil asıl bundan sonra ne yapacağı önemli. 115 ca'lık bir oyuncu, yaşı henüz 20, top tekniği çok iyi, duran topları kullanmada oldukça başarılı, agresiflik, cesaret ve çalışma anlamında bir eksiği yok, yaşıtlarına göre çok yüksek bir takım oyunu sevdası, yine yaşıtlarına göre iyi bir creativity-passing ortalaması ile onurphaned'in de bahsettiği gibi pa hesaplama sistemimize göre bu pa'yı hakediyor. Çok daha büyük bir oyuncu olamaması için tek eksiği hızı.
    Last edited by koray_capello : 15.Mayıs.2008 at 21:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    G.Zan 139 ca'da kalacak, İ.Toraman ise .
    İşte tam benim de beklediğim buydu.Gökhan Zan'ın Ca'sı değiştirilmemli,Toraman'ınki 2-3 puan arttırılmalı.Tebrikler Koray abi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aydın karabulutu beğeniyorum izleme fırsatı oldukça buldum.115 c.a. normal dir.açıkçası kendim bir p.a. belirleseydim 148-149 gibi bir değer verirdim.

155'ede itiraz etmem ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    G.Zan 139 ca'da kalacak, İ.Toraman ise 135'ten 137'ye yükselecek.
    Toroman'ın profili koyabilir misin Koray abi yada yükselişin hangi özelliklerde olacağınıda söyleyebilirsin..

Ömer abi daha önce açıklamıştı ben de burada tekrarlayayım. Artık PA belirlemede belli bir sistem, formül dahilinde hareket ediyoruz. Temel prensip, oyuncunun kendini düzenli bir şekilde geliştirdiğini varsayarak yaşına göre futbolunun ulaşabileceğinin noktayı belirleyebiliyoruz. Bu bizi PA belirlemede sezgilerimize göre davranmak yerine belli bir mantık çerçevesine daha tutarlı olmamızı sağlayacak. Sadece Aydın üzerinde değil, diğer oyuncular üzerinde de böyle davranıyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İbrahim Toraman ve Gökhan Zan da bir indirime gidiLecek bir durum sezon başından beri gözLemLemedim ben, korayın da öyLe birşey yapacağını sanmıyorum, hatta Toramanda artış biLe oLabiLir bence

Dikkat çekerim Beşiktaş savunması GaLatasaray ve Sivas tan sonra en az goL yiyen savunmadır.

İbrahim Toraman ve Gökhan Zan da bir indirime gidiLecek bir durum sezon başından beri gözLemLemedim ben, korayın da öyLe birşey yapacağını sanmıyorum, hatta Toramanda artış biLe oLabiLir bence

Dikkat çekerim Beşiktaş savunması GaLatasaray ve Sivas tan sonra en az goL yiyen savunmadır.
    ibrahim toramanda tekn,k artışı ve on liberoda oynayabilme eklenmeli ayrica sağ bek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

beşiktaştan altayda kiralık oynayan adem büyük var.leblebi gibi goller attı öyle kolay gollerde değil acaba seneye profili nasıl olacak?

Gökhan Zan hakkinda burada sayfalarca tartismalar yapildi,ates olmayan yerden duman cikmaz hesabi.
    Bence ZiHiNSEL özelliklerinde belli bir düsüs olmali.
    Pozisyon almada zayif,kademe anlayisi iyi olmayan birisi.
    Özelliklerinde mutlaka düsüs olacaktir.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Abi Belediye macinda Gökhanin hatasindan yediginiz gol ve kaybedilen 3 puan.
    Fenerbahce macinda beline gelen Alexe kafa vurdurtmasi,Semih karsisinda deliye dönüp acayip calimlar yemesi sonucu gelen gol ve yine kaybedilen 3 puan.
    Daha arastirirsak mutlaka daha fazla cikar,Gökhanin özellikle konsantrasyonu zayif,cesur degil,cok cabuk sakatlaniyor,pozisyon almada kötü.
    Last edited by El Comandante : 15.Mayıs.2008 at 18:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyide Barancım ben Gökhan artsın demedim ki, Toraman artsın dedim. Gökhan oyunda şu an ki güçLeri iLe zaten ideaL durumda, saydığın hataLarın bazıLarını da yapıyor, yani ne aşağı düşürmeye gerek var ne yukarı çıkarmaya, oLdukça yeterLi. Onun dışında Toraman için bunLarı söyLeyemeyiz ama.

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri