Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

Skor çok avantajsız yazık oldu ya çok daha iyi oynuyor Fenerbahçe en azından 3-2 biter umarım...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

R.CARLOS 2 Hafta yokmuş..:S

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Semih'i seviyorum
    (/s)

3 oldu 3 bravo

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Helal Olsun Semih!!!

Helal olsun Semih!!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hadi Fener Hadi Fenerrr

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3-2 bitti tebrikler FB...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Herşeye Rağmen KAZANDIK!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe her ne olursa olsun kazanmaya bildi.. Helal Olsun. Zaten bundan sonra bu oyunu gördükten sonra İspanya'da yenilse bile kimse üzülmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gerçekten çok güzel bir skorla gidiyoruz. Arkadaşlar turu geçme şansımız şu an %66 .. Gelip burda ooo deplasman golü var şu var bu var tarzı mesajlar lütfen atmayın..
    Biz berabere kalsaktaaa yensekte çıkıyoruz

Carlos'a çok üzüldüm adama helal olsun ayağı nasıl kırılmadı şaşırdım ve çok korktum kanlar içinde kalmasına rağmen!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Galiba bu galibiyet yetmiycek ama belli olmaz tabi ki tebrikler Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

dikkatimi çeken birşey oldu sevilla defansa kapandıgı anda golu yiyor ama ilerde oynadıgı zamanda çok kolay pozizyo buluyor, fenerbahçe avantajlıda olsa bence şanslar %50

Nesil
    2006

Yendik mi? Yendik.

Skor kötü olabilir. Belki pek avantajlı bir skor değil; ama her türlü galibiyet ve beraberlikte çıkyoruz. 4-3'te bile çıkıyoruz. Bol gol şart. Haydi Fenerbahçe geç şu turu...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fener galibiyetle ayrildiya burdan, Ispanyada biseycik olmaz. Benim tek korkum irkci taraftarlar insallah futbolcular onlara tepki gostermez.

Tırnağıyla kazanmak deyimi vardır ya.Tam Fenerbahçe için.Yıllardır böyle.Kutluyorum.Ancak yeterli bir skor değil,Sevilla çözdü artık Fenerbahçe'nin taktiksel yapısını tecrübeli olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İspanya'da Sevilla'nın burada attıgından az atacagını düşünmüyorum asıl orada Fenerbahçe'nin napacagı önemli..

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Feneri, Şampiyonlar Ligine yakışan futbolundan dolayı kutluyorum, inşallah turu geçer...

Sevillayı da, çirkefliklerinden dolayı kınıyorum...

Bir de öneri, Edu ve Lugano forvette oynasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Çıkış Yok olayına girmeyelim çok komik şeyler geliyo aklıma..

Sevilla da çıkamadı Aygün.

Dani Alves futbolu bıraktıktan sonra tiyatrocu olsun, Jesus Navas övüldüğü kadar iyi tiyatrocuymuş pozisyonun tekrarını izlemeden önce direk sarı kart olarak düşündüğüm pozisyonda faul bile olmadığını gördük. ( Vederson- Navas ) Batman sahanın en çok koşan oyuncusuydu, Edu'yu artık adam adama markajla durdurmamız gerekir.

Yasalardan dolayı Sevilla'da göğüs reklamı yoktu. Ayrıca hakem Şampiyonlar Ligi'ne yakışmayacak kalitedeydi. Sevilla'lı oyuncuların baskısı altında ezildi resmen, kartları Dani Alves mi gösteriyordu hakem mi belli değildi.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 21.Şubat.2008 at 00:52
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sızın Allah'ınıza kurban olayım be ıste Fenerbahce farkı yaa..

Tebrıkler Fenerbahce, tebrıkler 12 Numara.. !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    abi ilk gölü kezman attı ama edu kendi kalesine attı sonuçta......biz fenerbahçeliyiz tribünde ne yapmasını biliriz.....ayıp etmişin ama ya.....
    Est aykut ben lafı direk sana demedim genel konuştum biliyosun çok oldu tribünde böyle olaylar.Bugün kral denilen alex bi sene önce ıslaklanıyordu bir avrupa maçında hatırladın umarım.

Quote Originally Posted by youngpunker View Post
    gollllllllllll be helal olsunnn

ua arkanızda
    Gördüğüm ender Türk seyircilerinden.
    Doğrusu zaten bu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Şimdi ilk baktığımız zaman Fenerbahçe'nin galibiyeti gerçekten güzel. Ama tehlikeli. Çünkü elemeli maçlarda gol de yediyseniz tek farklı skorlar her zaman tehlikelidir. Fenerbahçe'nin 3-2'lik bir avantajı var ama unutmayalım ki 1-0 ve 2-1'lik skorlar da Sevilla'ya bir üst turu aralıyor ki Sevilla hücm gücünü görüyoruz. Maç başına Avrupa'da 2.33 ile oynuyor ayrıca bugün de 2 tane attılar. Ortalamadan sapmadılar yani. O yüzden Fenerbahçe'li futbolcuların çok dikkatli oynamaları gerekiyor 4 Mart'ta İspanya'daki rövanş maçında!

Ayrıca şu maçta Alex sadece duran toplarda değil gerçek alex gibi oynasaydı çok daha farklı olurdu kanısındayım. Farklı fikirde olan arkadaşlar tabii ki olabilir bu doğrudur. ama bizim bildiğimiz gibi bir Alex olsaydı saha da eminim ki Fenerbahçe en az 2 farklı galip gelebilirdi bu sahada. Belki daha bile farklı olabilirdi.

Benim üzüldüğüm nokta ilk defa önemli olan bir maçta Fenerbahçe seyircisini bu kadar kötü görmem. Taraftarın takıma gaz vermesi gerekirken bu maçta takımın taraftara destek verdiğini gördük. En azından televizyondan ben öyle gördüm. Sadece gollerde bağıran ya da golden sonra bir 5 dk daha bağıran bir seyirci topluluğu vardı ve böylesi önemli bir maçta Fenerbahçe seyircisi gibi karşı rakibi baskı altına alabilen bir seyirciye bunu yakıştıramadım.

Carlos'a gerçekten çok üzüldüm. Umarım bir an evel iyileşir. Aldığım haberlere göre kramponun çivisi pozisyon esnasında direk kemiğe saplanıp çıkmış. İşi biraz zor Carlos'un ama düzelecektir.

Maçın adamı bana göre Volkan'dır. Harika toplar çıkardı. Palop da çıkardı ama Volkan kadar çıkardığını düşünmüyorum. Çok önemli zamanlarda çok iyi müdahaleler yaptı Volkan. Fenerbahçe'nin en iyisiydi diyebilirim. Ama bir de şöyle bişey var bana göre eğer Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında kendi evinizde oynadığınız maçlarda en iyi oyuncunuz kaleciniz oluyorsa bu sizin bu maçta sıkıntı çektiğinizi gösterir ve umarım bu sıkıntı İspanya'da yaşanmaz.

Fenerbahçe'nin şansı yok mu? Tabii ki var. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ndeki deplasman maçlarında Fenerbahçe'nin kendi evinde oynadığı maçlardan çok daha iyi oynadığını gördük. O yüzden Ben turu atlama şanslarını %51 Sevilla, %49 Fenerbahçe olarak görüyorum. Ama tabii ki gönlüm Fenerbahçe'den gönlüm Türkiye'nin yani ülkemin kazanmasından yana!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahcenin burada kazanabilecegini hep söledim zaten; nitekim de öle oldu. Ama baktıgımızda 3-2 ne kadar avantajlı skor ? Sevilla bastıgında gercekten pozisyon buldu. FB nin deplasmanda sakin oynaması lazım. ama bence sevilla bu skorla elenmesi zor. %55 sevilla gecer diyorum. tabi rövansta bi ölü topta fb golü bulursa cok farklı olur. bence oradaki mac da gollü gececek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sevilla da çıkamadı Aygün.

Dani Alves futbolu bıraktıktan sonra tiyatrocu olsun, Jesus Navas övüldüğü kadar iyi tiyatrocuymuş pozisyonun tekrarını izlemeden önce direk sarı kart olarak düşündüğüm pozisyonda faul bile olmadığını gördük. ( Vederson- Navas ) Batman sahanın en çok koşan oyuncusuydu, Edu'yu artık adam adama markajla durdurmamız gerekir.
    Aygün çok abarttı biraz da fanatik davrandı.

Dani alves her pozisyonda hakikaten yerdeydi.

Edu için bişey söylemeye gerek yok.Kazandık daha dikkatli olursak geçeceğiz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Fenerbahcenin burada kazanabilecegini hep söledim zaten; nitekim de öle oldu. Ama baktıgımızda 3-2 ne kadar avantajlı skor ? Sevilla bastıgında gercekten pozisyon buldu. FB nin deplasmanda sakin oynaması lazım. ama bence sevilla bu skorla elenmesi zor. %55 sevilla gecer diyorum. tabi rövansta bi ölü topta fb golü bulursa cok farklı olur. bence oradaki mac da gollü gececek.
    Kesinlikle katılıyorum Sevilla bastı pozisyon çekildi gol yedi.Ama ben bişeye dikkat etmenizi istiyorum kondisyon olarak bazı oyuncuları iyi değil.Stoperlerinden birisi ağır kalıyor.

Sevilla bir adım önde ama , ama futbol bu istatistik ile olmuyor.
    Last edited by JunkChorn : 21.Şubat.2008 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

türk olduğumu maçta anladım.helela olsun fb.

Nesil
    2006

Halit Kıvanç çok süper ya çok seviyoruz onu
    Ama yarın yutupTa vs.. İlker Yasin Tuncay Şanlı Gafi nı izlemek buyuk şeref olacak

Alın.. Gidin yatın şimdi doya doya

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Şu an bir ton GS'li arkadaşım msnde gelmiş bana laf anlatıyor , çok gereksiz görüyorum bana neyin savunmasını yapıyorlarsa ?
    Yendik mi ? Evet
    Bugün gördünüz herkes diyor ki sevilla rahat gol buluyor? Rahat rahat 2 gol buldular.. peki ya biz? 3 gol..
    peki matematik bize neyi öğretti 3>2
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hakikaten Tuncay nereden geldi o bölgede diyo top kaptırıyor diyo
    bu ne ilk ne de son..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle bu yazıyı kırmızıyla yazmamın nedeni mutlaka okumanız.

CSKA maçında bir üye Fenerbahçe bir üst tura çıksa ve maç çok güzel giderken Edu kendi kalesine gol atsa al sana gitti maç demişti.Gerçekten haklıymış dediği çıktı.Çok güzel giderken Edu'nun kendi kalesine golü çok kötü oldu.Bence bu skor avantajlı bir skor değil.
    FENERBAHÇE'YE SANTRAFOR DEĞİL BİR STOPER LAZIM

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

tebrikler Fenerbahçe, öncelikle yılmadan saldırdığı için, taraftarada biraz kırgınım daha ateşli ve tempolu olabilirlerdi sanırım onlar bizlerin olduğu gibi yenilen talihsiz goller ve kayıplardan sonra moralleri bozulup boğazları tıkandı.. Sonuç olarak fenerbahçe mücadeleci ve gol pozisyonu yakaladığı maçtan galip ayrılmasını bildi. Kafa toplarındaki etkili noktalara son vuruşlar çok güzeldi. Sevilla savunması gerçekten yan toplar ve duran toplarda pek iyi değil. İkinci maç çok zor olacak umarım sağlam bir savunma ve kontra atak mantalitesi ile fenerbahçe turu geçip Türkiye adına bizlerin yüzünü güldürecektir.

Edu'ya gelince gerçekten golü görünce yahu umarım edu değildir dedim ekrana edu çıkıncada bastım küfürü yahu ne bahtsız bir adam.. kaleci volkan ile diyolog kurması gerekiyordu ama oldu işte bi hata.. Sevilla'lı oyuncular zaten çirkefler orası belliydi kendini gösterdi.. şimdi 4 martta fenerbahçeyi çok zorlu bir seyirci ve takım bekliyor. Yalnız semihin golü sonrası jimenez'in yüzünü görmeniz gerekiyordu. Sevilla'lı yönetici ve teknik heyetin küçük gördüğü takımdan 3 gol yemek nasıl bir duygu ile açıklanır bunu gösteriyordu o yüz ifadesi
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri