Dayan At.Madrid Dayan
89 oldu.Az kaldı az (:
Dayan At.Madrid Dayan
89 oldu.Az kaldı az (:
Barca 1 Basel 1
Gol Eren Derdiyok...
Çok değişik skorlar (:
Liverpool - A. Madrid maçında bolca hakem hatası varBiz de ligimizde ki hakemleri beğenmiyoruz ve emin olun haddinden fazla yükleniyoruz. Empati meselesi...
(/s)
Bu kadar mı hata yapılır ya.Böyle penaltı mı olur ?
Ulan ayıp be ne penaltısı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaçtı bu kaçtı.
Last edited by GodfatheR : 05.Kasım.2008 at 00:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Saçma bir hakem hatası ve gol.TSL hakemlerinin en kötüsü bile penaltı vermez buna.
Hakem resmen ezildi Liverpool taraftarı ve forması altın yazık![]()
Aslında faulü Gerrard yaptı orada![]()
(/s)
liverpool hırsızlığı devam ediyor öbür maçta atleticonun haksız yere 2 golü iptal edilmişti.
ne kadar ezikçe değil mi?:
12 puanla ve 6 puan farkla grup birincisiydi atletico madrit.
barça yedek takımla oynadı diyebiliriz.): 1-1
Atletico Madrid ile Liverpool'un yaptığı 2 maçta da Atletico hakemler tarafından katledildi. Atletico Madrid Liverpool'u kendi sahasında 1 puana sevindiriyorsa baya bir yol katetmiş demektir. Tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
3 tane süpriz tuturduk ama Famagusta yenemedi İnter'iiYıkılmış durumdayım.Bir servet gitti bgün
![]()
Atl.Madrid şahane bir takım .Müthiş oynuyorlar saten ilk maçta golü ofsayt diye geçerli saymamıstı .Halbuki alakası yok.2.maçta uyduruk bir penaltı verdi.Gerrard dan beklemezdim böyle .Atl. Madrid gruptan cıkacagına inanıyorum yarı finale kadar yolu var
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
messi yine oyuna girdikten 2 dk sonra gol atmışkeşke hep yedek kalsa
![]()
Şu Anorthosis bile gruptan çıkma yolunda ilerliyor,ben daha ne diyeyim.Biz ise 3 maçta 1 puanı anca topladık.
Ah İnter ah Kuponumu yatırd.(:.Anorthosisde iyi gidiyor ya tebrik etmek lazım gruptan çıakcaklar nerdeyse..
del piero yıllanmış şarap misali harika
a.madride üzüldüm dogrusus ılk maçta pfsayt dıye verılmeyen goller sımdı hatalı penaltılar şansızlık bırakmıyor adamalrı
Bu yıl gerçekten Şampiyonlar Ligi yaşanıyor. Artık büyük küçük takım farkı kalmadı. Gelecek yıl yeni sistem ile mükkemmel bir lig olacağı aşikar oldu.
"Gerrard'a film teklif edeceğim. İyi rol kesiyor*"
Enrique Cerezo/A. Madrid Başkanı/
Yönetmen&Prodüktör
şok sonuçlar var bu akşam... hele panathinaikos mourinho'nun rekorunu batırdı yanlış hatırlamıyorsam evinde uzun bir süredir yenilmiyordu mourinho'nun çalıştırdığı takımlar...
ayrıca werder 87 de bulduğu golle uefa şansını devam ettirdi. ikili averajdan dolayı şl umudu kalmadı...
Panathinaikos'un yenilmeyeceğini biliyordum.Enes'e(Pişekar) msn'de demiştim gülmüştü dalga geçmişti kendisine selamlarımı iletiyorum
Chelsea'nin formasını ilk kez gördüm ve berbat bir forma.Chelsea'ye olan sempatimin büyük kısmıda formalarının güzelliğindendi.Umarım bir daha giymezler..
Rengini sevmemiştir Aygün![]()
Kendi açısından haklı
![]()
Bayern çostu daha dogrusu Rbery çostu lyon deplasmanında 3-0 önde kapadılar ilk yarıyı
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aalborg'ta 2-1 önde Old Trafford'ta (:
Lyon canlandı birden 3-2'ye getirdi maçı.Bakalım çevirebilecek mi ? ManU'da 2-2 yaptı Aalborg karşısında.