Antalyaspor
Beşiktaş
Beraberlik
GenÇ KaRTaL maça gittin mi gittiysen hiç forma kapabildinmi?![]()
2 sene önceki maçta tüm kale arkası verilmişti Beşiktaşlılara.Aynı sezon açık tribün Fenerbahçelilere verilmişti.Türkiye'de taraftar dağılımı malum.Benim takımım senede 1 kere geliyor buraya ve benim takımımı seyretme hakkım kadar doğal bir hak olamaz.Büyük takımlara bu konuda taraftar dağılımından dolayı iltimas yapılması gerektiğini düşünüyorum.Benim asıl merak ettiğim ise aynı uygulamanın rakiplerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'yede uygulanıp uygulanmayacağı..
Maça gittim ama üstlerde oturduğum için forma kapamadım.En fazla orta sıradakilere kadar geldi formalar.Çünkü oturduğumuz tribünü kafes gibi tellerle kapatmışlardı.Aslında fena olmadı böyle yapmaları.Çünkü Antalyalılar dışarıdan taş,su şisesi felan attılar.Teller sayesinde bunlar bize gelmedi..
So what?
Saike
Valla sucuk gibi terledik orada ama değdi dediğin gibi.
Bir tek Kocaeli hariç.(: Hocam sen 20 yaşındasın.Atlarsın otobüsüne gidersin deplasmana.Ben dünkü maçın geç saatte olması sebebiyle zor izin aldım.Birde atla otobüse istanbula git diyorsun.(:
So what?
Saike
en iyi stoperini çıkarıp orhan akı aldılar dedim iş bitti şimdiGolden öncede orhan topu sektirdi zaten..