bence matias delgado daha iyi agustinden![]()
bence matias delgado daha iyi agustinden![]()
sunderland
sunderland
sunderland
sunderlandlı taraftarlar eleştirilere rağmen takıma güvenior....![]()
Tezahürata gerek yok![]()
yaŞasın wigaN
Haydi Reading , Haydi Murat Abi :P
Sundeland Fan!!!!!!!!!
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Haydi Wigan Haydi Wigan Haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
AGUSTİN DELGADO SUNDERLAND'DE!!..
Kolpa haber hikayesi oldu bu TİOKO..Haydi başlasın veya başladıysanız birazcık ss koyun bişeyler yapın.![]()
Gerçekten alıyorum dedi ya Aygün. Ona binaen yaptım haberi. delgado uçaktaymış İngiltereye inecekmiş birazdan![]()
Şu kolpa haber işi kalksa daha daha iyi olucak.Çünkü sıkmaya başladı.Favorim Wigan'lı Erdem abiJBB sağolsun
![]()
Arkadaşlar 6 sayfa var ama bir tane maç yok.Sizce biraz abartı olmadı mı?Bence artık başlamalı...
Maç yapılcak dımı6 sayfa olupda maç ss olmayan başka bir konu oldugunu sanmıyorum
.
perşembe günü başlıyomuş..biraz sabredin 6 sayfa ss yokmuş o zaman yorum yazmayın 6 sayfa olmasın..!
Haydi efsaneler başlayın artık![]()
Arkadaşlar bir açıklama yapayım.
Kariyerimize başladık ancak transfer çalışmaları vs sırasındayız ve Erdem'in Üni. Kayıt işleri var ve Şehir dışında en kısa sürede dönecek ve bizde devam edeceğiz.
Bazı arkadaşlar isyan ediyor ss eklensin diye ama şu anda ekleyecek ss yokEkleyebildğimiz kadar ekliyoruz zaten.Bu kariyerin amacı da bu.Sadece bizler değil hep beraber yapıyoruz kariyeri.Herkes haber ekleyebilir biz kimseye kızmıyoruz veya uyarmıyoruz bir daha eklemeyin diye.Bazı arkadaşlar sahiplenmiş kariyeri ve "şunu ekleme bunu ekleme sen çok oldun" gibilerinden laflar söylenmiş.Ben onlar adına sizlerden özür diliyorum.Herkes özgürdür ve bizler tarafından ve yönetim tarafından sıkıntı olmadıktan sonra herkes istediği haberi yapabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sır Transfer
Sunderland'ın adı sır gibi saklanan bir transferi bugün bitireceği söylentileri ayyuka çıkınca ulaşmaya çalıştığımız minik menajer Aygün bizlerden, farenin kediden kaçtığı gibi kaçtı. Son olarak Madam Bovary havalimanında Fransa'ya gitmekte olan bir uçağa kabin görevlilerinin yardımlarıyla binmeye çalışırken görüntülenen minik menajer'in Fransa'da bu sır transferi noktalayacağı belirtildi.
Minik menajerin Fransa'ya gidiyor olmas,ı adı sır gibi saklanan oyuncunun Samir Nasri olabileceği ihtimali ağaçkakanlarda sevinçle karşılandı.
Y.H.A.
Govou mu geLiyor![]()
Samir Nasri'den bomba açıklamalar!!!
Adı Sunderland'e transfer haberlerine karışan Nasri açtı ağzını yumdu gözünü. Sunderland'in minik menajeri Aygün'ü reklam yapmakla suçlayan Nasri şöyle devam etti;
"Sunderland menajerini tanımıyorum. İsmini ilk kez sizden duyuyorum ve kendisini hiç görmedim. Kendisi benim ismim üzerinden ününü arttırmaya çalışan biri. Sunderland'e gitmeye niyetim yok. Bir gün Ada'da futbol oynamak istiyorum ancak bu takım ASLA Sunderland olmayacak."
Bu zehir zemberek açıklamaların üstüne minik menajerden bir yanıt gelmezken, Nasri'den gelen yalanlama üzerine kulislerde Sakho isminin ön plana çıktığı ve minik menajer Aygün'ün bugün Sakho'nun menajeriyle yemekte transferi konuşacağı gelen bilgiler arasında.
Y.H.A.
Delgado'dan Sunderland'e'e yeşil ışık !
Beşiktaş'ta forma giyen Delgado, Sunderland'de oynamak istediğini söyledi.
Delgado, Sunderland' transferinin "çok yakın" olduğunu, ancak henüz detayların sonuçlanmadığını kaydetti. Transferin 24 saat içinde netlik kazancağını ifade eden Arjantinli futbolcu, "Sunderland gibi bir takımda oynamak istediğini eğer kulübümle anlaşılırsa seve oynarım" şeklinde konuştu.
Arkadaş aynı zamanda özgürsünüz de demiş.. "Kolpa" haber yapmayın knouyu kirletmeyin yazmayın çizmeyin dememiş..
Sunderland Menejeri Aygün'ü En Son Fransa'da Öxer!Yakınlarında Gördüm
![]()
Üzerimize vazife olmayan işlere karışmanın da bir lüzumu yok.
Forum kurallarını ihlal etmediği sürece isteyen istediği mesajı yazmakta özgür olduğu gibi isteyen istediği mesajı okuyup okumamakta da özgürdür. Konu sahipleri bunu dert etmezken bazı arkadaşların neden bukadar takıldığını da anlamıyorum. Eğlence amaçlı yapılan birşey ve eğleniyoruz. Perşembeye kadar resim eklenemeyecekmiş boş boş duracağına eğleniyoruz. Eğer siz eğlenmiyorsanız konuya girmezsiniz bukadar...
Yeterince anlaşılır oldu sanırım.
ya biri bana siteye nasıL resim eKLenir desn yakariyerimi paYLasıcam
şu linkten 3.maddeye tıkla!
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
Neyse boşver..
Bir arkadaş ile karıştırmışım seni de
Espri yapılır,gülünür geçilir
Ama onun da sıkıcı olduktan sonra manası kalmaz
Seni kırdıysam kusura bakma
espriler olsun zaten çok daha güzel olur kariyerler
ama kariyerin 5 sayfası sırf kolpa haberse o zaman ben ona espri demem
Bu arkadaşla ilk defa diyaloğa girdim,öyle bir şey söz konusu olamaz
Bence siz abartıyorsunuz
Ne alakası var ki şimdi?
Sana küçüksün senin burda işin yok falan mı denildi?
Alt tarafı bu kadar çok kolpa haber yapmayın,kariyer kirleniyor dedik
Ne yapmışım ki?
Kariyer dediğin esprili olmalı bunu ben de biliyorum
Ama o kariyerin 5 sayfası da espri olursa anlamı kalmaz
Aynen katılıyorum
Süpriz İsim
Wigan menajeri Erdem Kazan bu sabah süpriz bir şekilde Isparta uçağına binerken görüntülendi. Sorulan soruları yanıtsız bırakan Erdem Kazan'ın Isparta'ya niçin gittiği hala gizemini korurken, kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Erdem Kazan'ın Isparta Amatör küme takımlardan biriyle flört halinde olduğu ve her an Wigan'dan istifa edebileceği bildirildi.
Bir diğer söylentide, Erdem Kazan'ın, Ispartaspor altyapısında oynan Cevat Kelle'nin transferi için Isparta bulunduğu şeklinde.
Y.H.A.
Reading Taraftarı İsyan Etmek Üzere !
Premier Lig'de her takımın bir oyuncuyla adının piyasaya çıkması, arka arkaya transferler yapmalarının ardından Reading taraftarı çileden çıkma noktasına kadar geldi. Takımlarının hiçbir oyuncuyla görüşmemesi ve transfer piyasasında suskun kalması, Reading taraftarını isyana doğru sürüklüyor. Avrupa'nın önde gelen medya organlarından olan AP'de Reading taraftarlarının çok yakın bir zamanda kulüp binasını basacağı ve eylem yapacakları yazıldı.
Önde gelen Alman gazetesi Bild ise bugünkü manşetinde bu habere yer verirken Reading menajeri Murat Özdemir'i suçladı. Özdemir'in hiçbir oyuncuyu yakın takibe almamasının, onun geçmişinde futbolla alakası olmayan biri olduğu söylentileri ile alakalı olabileceğini yazdı.