Anket Sonuçlarını Görüntüle: En başarılı hangisi olur?

Voters
125. You may not vote on this poll
  • Reading [ LaigLeNoiR ]

46 36.80%
  • Sunderland [ Ayg.22 ]

45 36.00%
  • Wigan [ ultraslanerdem ]

34 27.20%
Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 362 sonuç

Konu: T.İ.O.K.O (Efsane Geri Döndü)

bence matias delgado daha iyi agustinden

sunderland

sunderland

sunderland

sunderlandlı taraftarlar eleştirilere rağmen takıma güvenior....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tezahürata gerek yok

yaŞasın wigaN

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Haydi Reading , Haydi Murat Abi :P

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sundeland Fan!!!!!!!!!
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Haydi Wigan Haydi Wigan Haydi tam zamanı tam zamanı şimdi

AGUSTİN DELGADO SUNDERLAND'DE!!..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kolpa haber hikayesi oldu bu TİOKO..Haydi başlasın veya başladıysanız birazcık ss koyun bişeyler yapın.

Gerçekten alıyorum dedi ya Aygün. Ona binaen yaptım haberi. delgado uçaktaymış İngiltereye inecekmiş birazdan

Şu kolpa haber işi kalksa daha daha iyi olucak.Çünkü sıkmaya başladı.Favorim Wigan'lı Erdem abiJBB sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar 6 sayfa var ama bir tane maç yok.Sizce biraz abartı olmadı mı?Bence artık başlamalı...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Maç yapılcak dımı 6 sayfa olupda maç ss olmayan başka bir konu oldugunu sanmıyorum .

perşembe günü başlıyomuş..biraz sabredin 6 sayfa ss yokmuş o zaman yorum yazmayın 6 sayfa olmasın..!

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Haydi efsaneler başlayın artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar bir açıklama yapayım.

Kariyerimize başladık ancak transfer çalışmaları vs sırasındayız ve Erdem'in Üni. Kayıt işleri var ve Şehir dışında en kısa sürede dönecek ve bizde devam edeceğiz.

Bazı arkadaşlar isyan ediyor ss eklensin diye ama şu anda ekleyecek ss yok Ekleyebildğimiz kadar ekliyoruz zaten.Bu kariyerin amacı da bu.Sadece bizler değil hep beraber yapıyoruz kariyeri.Herkes haber ekleyebilir biz kimseye kızmıyoruz veya uyarmıyoruz bir daha eklemeyin diye.Bazı arkadaşlar sahiplenmiş kariyeri ve "şunu ekleme bunu ekleme sen çok oldun" gibilerinden laflar söylenmiş.Ben onlar adına sizlerden özür diliyorum.Herkes özgürdür ve bizler tarafından ve yönetim tarafından sıkıntı olmadıktan sonra herkes istediği haberi yapabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Arkadaşlar bir açıklama yapayım.

Kariyerimize başladık ancak transfer çalışmaları vs sırasındayız ve Erdem'in Üni. Kayıt işleri var ve Şehir dışında en kısa sürede dönecek ve bizde devam edeceğiz.

Bazı arkadaşlar isyan ediyor ss eklensin diye ama şu anda ekleyecek ss yok Ekleyebildğimiz kadar ekliyoruz zaten.Bu kariyerin amacı da bu.Sadece bizler değil hep beraber yapıyoruz kariyeri.Herkes haber ekleyebilir biz kimseye kızmıyoruz veya uyarmıyoruz bir daha eklemeyin diye.Bazı arkadaşlar sahiplenmiş kariyeri ve "şunu ekleme bunu ekleme sen çok oldun" gibilerinden laflar söylenmiş.Ben onlar adına sizlerden özür diliyorum.Herkes özgürdür ve bizler tarafından ve yönetim tarafından sıkıntı olmadıktan sonra herkes istediği haberi yapabilir.
    bende katılıyorum sonuçta insanların biraz sabırlı olması gerek konuya tahammülün yoksa konuya girmezsin olur biter..!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sır Transfer

Sunderland'ın adı sır gibi saklanan bir transferi bugün bitireceği söylentileri ayyuka çıkınca ulaşmaya çalıştığımız minik menajer Aygün bizlerden, farenin kediden kaçtığı gibi kaçtı. Son olarak Madam Bovary havalimanında Fransa'ya gitmekte olan bir uçağa kabin görevlilerinin yardımlarıyla binmeye çalışırken görüntülenen minik menajer'in Fransa'da bu sır transferi noktalayacağı belirtildi.

Minik menajerin Fransa'ya gidiyor olmas,ı adı sır gibi saklanan oyuncunun Samir Nasri olabileceği ihtimali ağaçkakanlarda sevinçle karşılandı.

Y.H.A.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Govou mu geLiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Samir Nasri'den bomba açıklamalar!!!

Adı Sunderland'e transfer haberlerine karışan Nasri açtı ağzını yumdu gözünü. Sunderland'in minik menajeri Aygün'ü reklam yapmakla suçlayan Nasri şöyle devam etti;
    "Sunderland menajerini tanımıyorum. İsmini ilk kez sizden duyuyorum ve kendisini hiç görmedim. Kendisi benim ismim üzerinden ününü arttırmaya çalışan biri. Sunderland'e gitmeye niyetim yok. Bir gün Ada'da futbol oynamak istiyorum ancak bu takım ASLA Sunderland olmayacak."
    Bu zehir zemberek açıklamaların üstüne minik menajerden bir yanıt gelmezken, Nasri'den gelen yalanlama üzerine kulislerde Sakho isminin ön plana çıktığı ve minik menajer Aygün'ün bugün Sakho'nun menajeriyle yemekte transferi konuşacağı gelen bilgiler arasında.

Y.H.A.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    perşembe günü başlıyomuş..biraz sabredin 6 sayfa ss yokmuş o zaman yorum yazmayın 6 sayfa olmasın..!
    yorumların yarısı kolpa haber.O kadar övülüyor tioko hali ile insan merak ediyor.Arkadaş acıklama yapmıs hala kolpa haber yaparak sayfaları doldurmanın luzumu yok..

sakary Ali Misafir

Delgado'dan Sunderland'e'e yeşil ışık !
    Beşiktaş'ta forma giyen Delgado, Sunderland'de oynamak istediğini söyledi.

Delgado, Sunderland' transferinin "çok yakın" olduğunu, ancak henüz detayların sonuçlanmadığını kaydetti. Transferin 24 saat içinde netlik kazancağını ifade eden Arjantinli futbolcu, "Sunderland gibi bir takımda oynamak istediğini eğer kulübümle anlaşılırsa seve oynarım" şeklinde konuştu.

Arkadaş aynı zamanda özgürsünüz de demiş.. "Kolpa" haber yapmayın knouyu kirletmeyin yazmayın çizmeyin dememiş..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sunderland Menejeri Aygün'ü En Son Fransa'da Öxer! Yakınlarında Gördüm

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Rais View Post
    yorumların yarısı kolpa haber.O kadar övülüyor tioko hali ile insan merak ediyor.Arkadaş acıklama yapmıs hala kolpa haber yaparak sayfaları doldurmanın luzumu yok..
    Üzerimize vazife olmayan işlere karışmanın da bir lüzumu yok.

Forum kurallarını ihlal etmediği sürece isteyen istediği mesajı yazmakta özgür olduğu gibi isteyen istediği mesajı okuyup okumamakta da özgürdür. Konu sahipleri bunu dert etmezken bazı arkadaşların neden bukadar takıldığını da anlamıyorum. Eğlence amaçlı yapılan birşey ve eğleniyoruz. Perşembeye kadar resim eklenemeyecekmiş boş boş duracağına eğleniyoruz. Eğer siz eğlenmiyorsanız konuya girmezsiniz bukadar...

Yeterince anlaşılır oldu sanırım.

ya biri bana siteye nasıL resim eKLenir desn yakariyerimi paYLasıcam

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by blacqthe1 View Post
    ya biri bana siteye nasıL resim eKLenir desn yakariyerimi paYLasıcam
    şu linkten 3.maddeye tıkla!
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jay-jay View Post
    Katılıyorum...Türk medyası gibi davranarak espri yapmaya çalışıyosnda bazen ipin ucu kaçıyo senin transfer haberlerinde....
    Neyse boşver..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    2 Tane Haber Ekledik Dahada Eklemeyi Düşünmüyodum Zaten Sanki Burdaki Bütün Haberleri Ben Yapmışım Gibi Konuşuyosunuz Yakıştıramadım
    Bir arkadaş ile karıştırmışım seni de
    Espri yapılır,gülünür geçilir
    Ama onun da sıkıcı olduktan sonra manası kalmaz
    Seni kırdıysam kusura bakma

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    ipin ucu kaçmıo bnce espriiler olmasa kariyer kitapları derlerdi bu konuya.
    espriler olsun zaten çok daha güzel olur kariyerler
    ama kariyerin 5 sayfası sırf kolpa haberse o zaman ben ona espri demem

Quote Originally Posted by hekozja View Post
    ya galatasaray12 bu arkadaştan ne alıp veremediğiniz var.kariyerlere renk katıyor beğenmiyorsunuz.türk medyasıda böyle değilmi sanki herhalde akrabalarınızdan gazeteci olan var
    Bu arkadaşla ilk defa diyaloğa girdim,öyle bir şey söz konusu olamaz

Quote Originally Posted by nikomedya71 View Post
    Galatasaray12 ye karşı özel bir düşmanlık var gibi hissetmeye başladım,Fenerbahçe kariyeride aynı şekilde bitirildi eğer beğenmiyorsanız görmezden gelir bitirirsiniz çokta zor bir şey değil

Neyse Reading diğerlerine göre ön sıralarda bitirir diye düşünüyorum,sonra Wigan ve Aygün kusura bakma ama Sunderland
    Bence siz abartıyorsunuz

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yok Bana Değil Bulunduğu Yer Yazısının Altındaki Sayıdan Dolayı Böyle Yapıyolar .. Bu Arada Kariyer başlasın bence murat abi iyi tranfer yapıcaktır
    Ne alakası var ki şimdi?
    Sana küçüksün senin burda işin yok falan mı denildi?
    Alt tarafı bu kadar çok kolpa haber yapmayın,kariyer kirleniyor dedik

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    QaaN-07 ve jay jay adlı kişilerin yaptıklarını kendilerine yakıştıramıyorum.kariyer dediğin espirili olmalı.fikrinizi söylemeniz güzel ama bunu kırıcı sözle söylemek pek iyi olmamış
    Ne yapmışım ki?
    Kariyer dediğin esprili olmalı bunu ben de biliyorum
    Ama o kariyerin 5 sayfası da espri olursa anlamı kalmaz

Quote Originally Posted by jay-jay View Post
    Bana göre abartı gelen birşeyi söylemenin neresi yanlıştır anlamış değilim 5 sayfalı bi konu var güzel bi kapışma olucak diye bekliyoruz bi arkadaş hakan şükürle iyi bi espri yapmış ilk okudugumda banada keyif verdi tamam ama devamında sürekli aynı şekilde tekrarlamak bu fasa fiso haberleri ne kadar eğlencelidir bana pek gelmedi o yüzden rahatsızlığımı dile getirdim herkes beğenicek diye bişey yok eleştirilere açık olmayacak bunları kaldıramayacaksak böyle bir platformda ne ararız?

Ne yaşla ne başla ne nickle ne isimle ilgisi vardır tamamen bir kişinin düşüncelerini ve rahatsızlığını açıkça belli etmesidir(Nasıl beğenenler yapıyorsa beğenmeyenlerinde yapması gayet normaldir)...
    Aynen katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Süpriz İsim

Wigan menajeri Erdem Kazan bu sabah süpriz bir şekilde Isparta uçağına binerken görüntülendi. Sorulan soruları yanıtsız bırakan Erdem Kazan'ın Isparta'ya niçin gittiği hala gizemini korurken, kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Erdem Kazan'ın Isparta Amatör küme takımlardan biriyle flört halinde olduğu ve her an Wigan'dan istifa edebileceği bildirildi.

Bir diğer söylentide, Erdem Kazan'ın, Ispartaspor altyapısında oynan Cevat Kelle'nin transferi için Isparta bulunduğu şeklinde.

Y.H.A.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Reading Taraftarı İsyan Etmek Üzere !

Premier Lig'de her takımın bir oyuncuyla adının piyasaya çıkması, arka arkaya transferler yapmalarının ardından Reading taraftarı çileden çıkma noktasına kadar geldi. Takımlarının hiçbir oyuncuyla görüşmemesi ve transfer piyasasında suskun kalması, Reading taraftarını isyana doğru sürüklüyor. Avrupa'nın önde gelen medya organlarından olan AP'de Reading taraftarlarının çok yakın bir zamanda kulüp binasını basacağı ve eylem yapacakları yazıldı.

Önde gelen Alman gazetesi Bild ise bugünkü manşetinde bu habere yer verirken Reading menajeri Murat Özdemir'i suçladı. Özdemir'in hiçbir oyuncuyu yakın takibe almamasının, onun geçmişinde futbolla alakası olmayan biri olduğu söylentileri ile alakalı olabileceğini yazdı.

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri