Demo olduğundan dolayı 14 Kasım'a kadar bekleyebilirim ancak aynı sorun full oyunda da devam ederse ekran kartını değiştimek gerekecek sanırım(Ati Radeon 9250)![]()
Aynen benimde arkadaşım iLe pc özeLLikLerimiz bire bir aynı ama bende NVidia onda ise ATİ var ve onda çaLışmıyor bende çaLışıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
benim sistem laptop
p4 core duo 1.67mhz işlemci
1gb ram
224mb paylaşımlı ekran kartı
demoyu indirdim ve 3d ile oynanmıyor.
sistemmi yetersiz yoksa benmi bi yanlış yaptım?
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009 Demo\fm.exe" --no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed
Bunu yazdım hata vermiyo tıklıyorum oyunu açmak için hiç bişi gelmiyo sildim baştan yükledim aynı şey.
oyun içinde çok fazla donmalar sözkonusu. sizde karşılaşıyormusunuz bunla?
Benimde ATI Radeon 9250Zaten Atı çoğu şeyleri desteklemyi bir daha atı alırsam...
fm.exe hatasının nedeni büyük ihtimalle ekran kartlarında pixel shader olmaması...
ya valla ağlamak üzereyim.3D olarak oynamayı geçtim daha yeni indiriyorum demoyu hata verip oynayamazsam çok kötü olurum.ben kaç aydır hayaller kurarak düşünüyodum.tam istediğim gibi bi oyun çıktı ama...inş oynarız sorunsuz yha.arkadaşlar üzülmeyin biz ne sorunlara çare bulduk nelere katlandık.ben klavyemi ing aldıım günleri hatırlıyorum.bunuda atlatıcaz sabredelim...
yok yok bendeki nvidia bendede aynı hata var
dostlar ltfn bizede bi fikir verebilirseniz? maca kadar gayet güzel oyun calisiyor,fakat maca girmek isteyince takiliyor,ne dersiniz??
valla bendeki de ati ama 3D sürümü 7.14 ve canavar gibi çalışmakta...
sanırım ati nin son sürümünü download etmeniz gerekmektedir...
Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz
arkadaslar ben demoyu kurdum.hicbir sorun cikmadi.gayet guzel oynuyorum ama takimin taktigini verip oyuna girecegimde oyun donup kaliyor,kilitleniyor. 3-4 kere denedim ama maca girmiyor.oyunu kurarken directx i de kurdum.bilgisayarimda gayet guzel.kaldiramamasi gibi sorunu olmamasi lazim.acaba bu demo oldugu icin boylede tam surumu oldugunda bu sorun ortadan kalkacakmi? bana yardimci olursaniz sevinirim..
Arkadaşlar sürekli olarak ekran kartı gündeme getirilmiş ama oyun henüz beta aşamasında , ekran kartı / driver uyumsuzluğunu görmesi gayet doğal.Oyun yüklendiğinde mutlaka bu çözülecektir.3d için çok fazla endişe etmeye gerek yok , çünkü yapılandırma ekran kartını sık kullansada yoğun kullanmıyor.
Ati Model Ekran Kartı Driver Download
Nvidia Model Ekran Kartı Driver Download
arkdslar bnde fm exe hatasi aliorum anladgm kadryla ekran karti yetersizliginden bnmki 128 lik ge force , min ozellkler yetio ama acilmio, sımdı ben 512 lık ekran kartı mı almalyım ? yardmcı olrsanız sevınırım bosu bosuna ekran kartı almıyım![]()
bende oyun açıldı sorunsuz ama henüz maça girmedim fakat şöyle bir durum var hangi tuşa basarsam basayım 2 defa işliyor
arkadaşda 256 mb ati 9600 var bnde 256 mb ati 9250 var.Onda çalışıyor bende çoğu arkadaşın muzdarip olduu fm.exe hatası oluyor.Bu kadar fark edermi yani 9600 ile 9250.Kesin bi şey var ama bilemiyorum
arkadaslar maca girememe problemini display & sound bölümünden cözünürlügü 1440*900 den,1152*864 e düsürerek cözdüm,isterseniz sizde deneyin..
Bende de fm.exe hatası var inşallah full sürümde düzeltirler
bir takimda information'a girince cok takiliyor yaöteki türlü bir sorun yok simdilik
crash dumps cikti birde
![]()
Last edited by xxvolkan09xx : 06.Kasım.2008 at 16:50