Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 215 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Demo - Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Benimkide ATI Hiçbirsorun yok ama, HD 2600 serisi PC'im Dizüstüdür.
    Sanırım o zaman ATİ nin beLLi bir versiyona kadar oLanLarında bu probLem var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sanırım o zaman ATİ nin beLLi bir versiyona kadar oLanLarında bu probLem var.
    Bencede eğer ATI ile ilgili bir sorun olsaydı bizde oynıyamazdık. Belli sürümler kaldırmıyo olabilir yada başka bir problem.

Demo olduğundan dolayı 14 Kasım'a kadar bekleyebilirim ancak aynı sorun full oyunda da devam ederse ekran kartını değiştimek gerekecek sanırım(Ati Radeon 9250)

AnLadığım kadarı iLe geneL oLarak ATİ ekran kartına sahip oLan arkadaşLarda FM.exe hatası mevcut.
    büyük ihtimalle tespitiniz doğru.
    arkadaşım ile bilgisayarlarımızın ekran kartı hariç bütün özellikleri aynı.
    Fakat onun ekran kartı Nvidia ve sorunsuz açılıyo, benimki AtI ve fm exe hatası veriyo.
    Benim de çıkartabildiğim tek sonuç bu

AnLadığım kadarı iLe geneL oLarak ATİ ekran kartına sahip oLan arkadaşLarda FM.exe hatası mevcut.

Bende bir önceki sayfada aynı tespiti yapmıştım.Ama heralde rütbem az olduğu için kÂLE alınmadım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aynen benimde arkadaşım iLe pc özeLLikLerimiz bire bir aynı ama bende NVidia onda ise ATİ var ve onda çaLışmıyor bende çaLışıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

7. Default

benim sistem laptop
    p4 core duo 1.67mhz işlemci
    1gb ram
    224mb paylaşımlı ekran kartı

demoyu indirdim ve 3d ile oynanmıyor.
    sistemmi yetersiz yoksa benmi bi yanlış yaptım?

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009 Demo\fm.exe" --no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed

Bunu yazdım hata vermiyo tıklıyorum oyunu açmak için hiç bişi gelmiyo sildim baştan yükledim aynı şey.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009 Demo\fm.exe" --no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed

Bunu yazdım hata vermiyo tıklıyorum oyunu açmak için hiç bişi gelmiyo sildim baştan yükledim aynı şey.
    Sondan bir '' eksik onu ekle çözülür..

yani..

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009 Demo\fm.exe" --no_movies --can_use_3d=false --no_adverts --windowed"

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Sondan bir '' eksik onu ekle çözülür..

yani..

bu dedıgını uyguladık arkadasım ama gene olmadı nerde hata yapıyorum acaba

oyun içinde çok fazla donmalar sözkonusu. sizde karşılaşıyormusunuz bunla?

Benimde ATI Radeon 9250 Zaten Atı çoğu şeyleri desteklemyi bir daha atı alırsam...

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Benimde ATI Radeon 9250 Zaten Atı çoğu şeyleri desteklemyi bir daha atı alırsam...
    Aynen bende.
    Çok saçma ya ekran kartımız yetiyor ama 3D'yi desteklemediği için hata alıyoruz.
    Gerçi hatanın tam olarak sebebi kesinleşmedi.
    Ama belki 2D oynicaz !
    Anti ATI !

fm.exe hatasının nedeni büyük ihtimalle ekran kartlarında pixel shader olmaması...

ya valla ağlamak üzereyim.3D olarak oynamayı geçtim daha yeni indiriyorum demoyu hata verip oynayamazsam çok kötü olurum.ben kaç aydır hayaller kurarak düşünüyodum.tam istediğim gibi bi oyun çıktı ama...inş oynarız sorunsuz yha.arkadaşlar üzülmeyin biz ne sorunlara çare bulduk nelere katlandık.ben klavyemi ing aldıım günleri hatırlıyorum.bunuda atlatıcaz sabredelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

yok yok bendeki nvidia bendede aynı hata var

dostlar ltfn bizede bi fikir verebilirseniz? maca kadar gayet güzel oyun calisiyor,fakat maca girmek isteyince takiliyor,ne dersiniz??

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by thurkai View Post
    dostlar ltfn bizede bi fikir verebilirseniz? maca kadar gayet güzel oyun calisiyor,fakat maca girmek isteyince takiliyor,ne dersiniz??
    Ya Ramin Yetersiz ya da Ekran Kartın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valla bendeki de ati ama 3D sürümü 7.14 ve canavar gibi çalışmakta...
    sanırım ati nin son sürümünü download etmeniz gerekmektedir...
    Düşmanın buzunda donmaktansa, dostun güneşi yaksın.
    eL yUMrugunu YemEYen YumRuGUNu BaLYoZ SaNaR arLANmaz

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgur.sener51 View Post
    valla bendeki de ati ama 3D sürümü 7.14 ve canavar gibi çalışmakta...
    sanırım ati nin son sürümünü download etmeniz gerekmektedir...
    son sürümünü nereden indirebiliriz?

arkadaslar ben demoyu kurdum.hicbir sorun cikmadi.gayet guzel oynuyorum ama takimin taktigini verip oyuna girecegimde oyun donup kaliyor,kilitleniyor. 3-4 kere denedim ama maca girmiyor.oyunu kurarken directx i de kurdum.bilgisayarimda gayet guzel.kaldiramamasi gibi sorunu olmamasi lazim.acaba bu demo oldugu icin boylede tam surumu oldugunda bu sorun ortadan kalkacakmi? bana yardimci olursaniz sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar sürekli olarak ekran kartı gündeme getirilmiş ama oyun henüz beta aşamasında , ekran kartı / driver uyumsuzluğunu görmesi gayet doğal.Oyun yüklendiğinde mutlaka bu çözülecektir.3d için çok fazla endişe etmeye gerek yok , çünkü yapılandırma ekran kartını sık kullansada yoğun kullanmıyor.

Ati Model Ekran Kartı Driver Download
    Nvidia Model Ekran Kartı Driver Download

Default ads

arkdslar bnde fm exe hatasi aliorum anladgm kadryla ekran karti yetersizliginden bnmki 128 lik ge force , min ozellkler yetio ama acilmio, sımdı ben 512 lık ekran kartı mı almalyım ? yardmcı olrsanız sevınırım bosu bosuna ekran kartı almıyım

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Arkadaşlar sürekli olarak ekran kartı gündeme getirilmiş ama oyun henüz beta aşamasında , ekran kartı / driver uyumsuzluğunu görmesi gayet doğal.Oyun yüklendiğinde mutlaka bu çözülecektir.3d için çok fazla endişe etmeye gerek yok , çünkü yapılandırma ekran kartını sık kullansada yoğun kullanmıyor.

Ati Model Ekran Kartı Driver Download
    Nvidia Model Ekran Kartı Driver Download

Doğru.Bir de bu ati 9250 serilerinin son güncellemesi 2006.Ama 9600 serilerinin 2008.Bu durumdan olsa gerek.Yani ekran kartın 9250 serisi oldu mu ister 256 olsun ister 128 olsun güncellemesi olmadığı için kaldırmıyor.

Nesil
    2005

bende oyun açıldı sorunsuz ama henüz maça girmedim fakat şöyle bir durum var hangi tuşa basarsam basayım 2 defa işliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşda 256 mb ati 9600 var bnde 256 mb ati 9250 var.Onda çalışıyor bende çoğu arkadaşın muzdarip olduu fm.exe hatası oluyor.Bu kadar fark edermi yani 9600 ile 9250.Kesin bi şey var ama bilemiyorum

Quote Originally Posted by ms1907 View Post
    arkadaşda 256 mb ati 9600 var bnde 256 mb ati 9250 var.Onda çalışıyor bende çoğu arkadaşın muzdarip olduu fm.exe hatası oluyor.Bu kadar fark edermi yani 9600 ile 9250.Kesin bi şey var ama bilemiyorum
    Aynen benimki de 256 mb 9250 ve malesef ki aynı hata bende de var. Umarım "JunkChorn" abimizin dediği gibi olur da full oyunda problem çıkmadan rahat rahat oynarız

arkadaslar maca girememe problemini display & sound bölümünden cözünürlügü 1440*900 den,1152*864 e düsürerek cözdüm,isterseniz sizde deneyin..

Nesil
    2008
    Yer
    yedek kulübesi 1. koltuk

Bende de fm.exe hatası var inşallah full sürümde düzeltirler

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

bir takimda information'a girince cok takiliyor ya öteki türlü bir sorun yok simdilik

crash dumps cikti birde
    Last edited by xxvolkan09xx : 06.Kasım.2008 at 16:50

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri