Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Thumbs up

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    İsyan ,, isyann kariyer sonunda taktiğini bekliyoruz :P
    Resmi altta abisi

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    abi monicayı taraftara tercih mi ediyorsun bu arada sezon sonu şu taktiğini yayınlada bizde bişiler öğrenelim herkes sizin gibi fm üstadı deil sonuçta
    Maçlara göre değişik 6 taktikle oynadım abisi.Son şekillendirdiğim son 12 maçın taktiği ki onda da oynamalar yaptım maç içinde,aşağıda resmi var.Aşağıya sezonun ilk 11'inin SS'i ni de koydum.Nedenini açıklayacağım

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Abi Monica bekler ama bu taraftar beklemez Boşver monicayı bitir ligiSana Monica mı yok
    Zaten Keremcim Monica'yı eller alacak gibi abisi.Bordo ile Avrupa'da bir başarı yakalayıp Cannes film festivalinde gördüğümüz Jessica Biel'e mi teklif götürsek diye düşünüyoruz

Evet ilk maçımız Osasuna.Ezeli rakibimize sahayı dar ediyoruz ve rahat bir galibiyetle son 3 büyük takımla karşılaşmaya hazırlanıyoruz.3 maçımızda çok kuvvetli takımlarla.

Atletico Madrid deplasmanında daha sahasında yenilmeyen bir takıma gidiyoruz amacımız yenilmeden Barcelona maçına şampiyonluk avantajını koruyarak gitmek ve bunu zorda olsa başarıyoruz

Ve Barcelona maçı.Yeste takımda yerini aldı.Rakibi durduran bir özellikle çıktık oyuna.Çok az pozisyon oldu.Yeste'nin iki kişiyi çalımlayıp attığı güzel golle öne geçtik ama malesef maçın ikinci yarısında maçın o ana kadar en iyi oyuncularından biri olan Orbaiz'in Iniesta'nın ayağına doğru çevirdiği top müthiş bir vole ile 90'dan ağlarımıza giriyor ve maç 1-1 sona eriyor.Barcelona 1 puan farkını korumayı bildi

Sevilla maçına son maçın verdiği moralsizlikle çıkıyoruz.Çok güzel bir oyun ortaya koymamıza rağmen Kepe 3 pozisyonda Iraola'da 1 pozisyonda saç baş yoldurunca zorlu deplasmandan 0-0 beraberlikle dönüyoruz.Kepa 3 pozisyonuda atamayınca ki kaleciyi çalımlamıştı spikerin nasıl becerdi bunu sözleri arasında 4.9 reyting ile maçı bitiriyor.Bunda Barcelona'nın maçın ilk yarısında Osasuna'ya 3 tane sallamasınında etkisinin olduğunu düşünüyoruz

Şimdi puan durumu ve sezon sonu istatistikleri:

Yeste'den bir görünüm

Takım istatistikleri 1 :

Takım istatistikleri 2:

Yeste en çok gol atan 3. İspanyol oldu.

Iraizoz en iyi 2. kaleci seçildi.

Atletico Bilbao en çok gelişme kaydeden takım seçildi.

Ve yılın 11'i.Bizden hiç bir oyuncu bulunmamakta.Ne kadar zorluklarla geldiğimizin en güzel kanıtı.Basklıyız diye bizi dışlıyorlar Tabi takım değil teknik direktör becerisi demişlerdir diyorsunuz ama malesef yılın teknik direktörü Barcelona'nın ,yılın 2. teknik direktörü Real Madrid'in 3. ise Atletico Madrid'in oldu.Avrupa kupasında çevrek finalden sonra İspanyol takımı kalmamasına rağmen

Şampiyonlar Ligi'ni Arsenal alırken Uefa Kupasını sürpriz bir takım Wolfsburg müzesine götürdü.Turnuvaya katılacaklar Wolfsburg takımını bir düşünsün derim.

atletico bilbao yu ligde 2. yapmışsın abi tebrikler yeste gerçekten muhteşem futbolcu yeni sezon transferlerini şimdiden merak etmeye başladım ne kadar transfer bütçesi verdiler acaba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Inaki Munoz'u 1,3 milyon euro karşılığı Celtic'e ,Igor Gabilondo'yu 1,6 milyon euro karşılığı Fenerbahçe'ye,Ocio'yu 1,1 milyon euro karşılığı Malaga'ya,Ustaritz'i de 1.3 milyon euro karşılığı Valladolid'e gönderdik.Del Olmo ile de sözleşme yenilemeyerek kendisini serbest bıraktık.Kulup bize transfer bütçesi verir vermez transfere başlayacağız.Bu arada boş durmayıp iki tane 16-17 yaşlarında genç yetenek transfer ettik.2-3 sene içinde A takımın değişmezi olurlar.Zaten bu kariyer fm 2010 çıkana kadar devam edecek,ancak yeni yama save dosyasına etki etmez ve beni 9.0.1 ile oynamak zorunda bırakırsa o zaman bu yerden kariyerime baştan başlayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Taktiğin takım komutlarını da alsak bu arada barca beraberliği kötü olmuş ama genelde iyi tabiki

Marc Jankoyu tekrar öneriyorum çok pahalı değildir heralde
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Malesef öyle bir oyuncu çıkmadı datadan abisi.Nerede o?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Salzburg red bull takımında ama datanın large falan onada bağlı tabiki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Data large zaten de ben Bask kökenli olması dışında transfer yapamıyorum.Büyük ihtimalle o bölgeden değildir.Ayrıca 10 ülke açık bende galiba.

Bu arada çıktı.Dikkatli bakamamışım ama malesef Avusturya vatandaşı.Yapacak bir şey yok yani Oyunu şimdilik İspanyollara göre filtrelediğimden görememişim.İleride başka takıma da transfer olabilirim ama en az bir sezon daha burdayım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

zaten 25 yaşındaymış yaşı yanlış hatırlamışım İspanyol dikkatimi çeken olursa söylerim

Bu arada takım komutlarını vericek misin? yoksa sende mi saklı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önce şu transfer işlerini halledeyim hele Kulüp 3.3 milyon euro bütçe verdi o yüzden 10 milyon euroya kadar indirdiğim Arteta transferi suya düştü.Bunun yerine yaşları 17 ile 20 arasında değişen 5 yetenekli genci toplam 1,1 milyon euroya transfer ettik.Birde MurciaLi genç yetenek Daniel **uino'nun peşindeyiz.Eğer olursa takımımıza çok faydası olacak.

2008'de bir sürü yayınladığım taktiğim oldu abisi ama 2009'da prensip gereği yayınlamıyorum.Daha ileri vakitte yayınlayacağım çünkü mümkün olduğunca herkesin kendi deneyip değişik taktikler üretmesini hatta aranızdan birisinin işte yılın taktiği benimkidir diyerek her yere yaymasını istiyorum.Haydi çene yok,çalışın

İşte bu seneki tek flash transferimiz Daniel A quino.Özellikle 2. sezonunu oynayan ya da ilk sezondan geliştirmek isteyen kariyercilere öneririm.Bojan Krkic'in 5 gol attığı U-17 şampiyonasında kendisi 3 gol atmıştı.Şu anda hala geleceğin starları arasında yer alıyor ve büyük kulüplerin gözlemi altında.Bu sene özellikle sezonun ikinci yarısında kendisinden büyük işler bekliyoruz

Last edited by Melekovic : 11.Aralık.2008 at 21:40

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi tebrikler çok iyi bi yıl olmuş bu takımı bu ligde 2. yapmak süper bişe valla helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Abi süper bi yıl rüya gibi hatta
    şampiyonlar liginde Aragones'ten daha cok iş yapacağına eminim
    ayrıca millet ön eleme oynarken sen Kanarya adalarında takılırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Abi tebrikler çok iyi bi yıl olmuş bu takımı bu ligde 2. yapmak süper bişe valla helal olsun
    İkinci olduk bir tek bize stad yapıyoruz şunu yapıyoruz hissedarlar falan diye verdiler 3.3 milyon euro onla da Krkic'in gölgesini aldık Yalnızçok iyi oyuncu ama onun ismini bir türlü bir araya getiremedim forum sansürlüyor

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Abi süper bi yıl rüya gibi hatta
    şampiyonlar liginde Aragones'ten daha cok iş yapacağına eminim
    ayrıca millet ön eleme oynarken sen Kanarya adalarında takılırsın
    Valla öyle yapıcaz abisi.Martinez'i inatla istiyorlar eğer 30 milyon verirlerse anca satarım.Prieto ve Arteta'yı beraber alırım yoksa hayatta satmam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sürekli sözleşme yenilemek istemeyen Javi Martinez'i Nihat Kavheci'ye 20 milyon euro harcayan Real Madrid 30 milyon euroya transfer etti.Bize kulup 22.5 milyon eurosunu transfere kullanma izni verdi.Rota Arteta.Aha kafiyeli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım kaliteni koymuşsun ortaya süper bir sezon olmuş ama bahtsızlığın burayada sıçramış Sahanda Barcelonayı yensen ilk sezonda şampiyon olacaktın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sorma kankacım Arteta 15'e geliyordu pat diye fiyatı 39'a çıktı.Anca pabucunu alırım artık. 2 transferle ya da tek transferle transfer sezonunu kapayacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Arteta iyi bir oyuncu ama 39 etmez. Agüero'yu al daha iyi Matias Fernandez arteta dan daha iyi bence 15-20 ye alırsın birde ona bak istersen abicm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elimde olsa alacağım abisi.Ama alacağım oyuncuların İspanyol vatandaşı,ayrıca İspanyol vatandaşı olsa bile Bask kökenki olması gerekiyor.

Arteta ısrarım o yüzdendi.Parası fazla geldi vazgeçtim.

Sağ beke Javier Flano'yu ,defans/defansif ortasahayada dinamik oyuncu Mikel Gonzalez'i alarak transferi kapadık.

Bu arada size önereceğim bir başka yıldız,mutlaka takımlarınızd kullanın Osasuna'dan César Azpilicueta.ortasahanın tüm kanatlarında ve efansın sağ kanadında oynayan süper bir yetenek.19 yaşında.Hatta gördügüm en iyi kanatlardan biri.Ama 2. sene olduğundan bir de Osasuna 18 milyon euro istediğinden,ayrıca Iraola'yı yedeğe atmanın saygısızlık olacapından dolayı yedek beklemeyi kabul eden Flano'da karar kıldım

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

doğru unuttum ben ispanyol vatandaşlığını ya Matias Fernandez'de ispanyada belki izin vardır diye düşündüm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şok Şok Şok.... Bilbao Televizyonu Spor Stüdyosuna şu anda gelen bir flash haber...

Ion Velez'in Cadiz'e satıldığı daha yeni duyulmuşken üzerinde Inigo'nun 2.5 milyon euro'ya kulüplere pazarlandığı haberi geldi.Daha bunun şoku habercilerin üzerinden atılmamışken Llorente'nin 7 minyon euroya açık pazara sunulması tüm camiayı şok etti.Başkan konu hakkında yorumda bulunmazken gayet sinirli olduğu gözlemlendi.

Ünlü Türk teknik direktör ise sadece " ben ne yaptığımı biliyorum" demekle yetindi.

Söz sende Maria,bugün havalar nasıl izleyenlerle paylaşır mısın?

takımı baştan mı yarıtıcaksın abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok abisi sadece forveti **uino ve Kepa'ya onlarında yedeği olarak Isma lopez'e emanet edeceğim

Bu arada Llorente,Inigo ve Velez'e yeni takımlarında başarılar diliyor ve bize kazandırdıkları 10,5 milyon euro için teşekkür ediyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Hazırlık maçlarında stres yapmadan gençlere yer vererek as oyuncularla karma yaptık.İyice kaynaştılar diyebiliriz.Haydi lige doğru adım adım

Bu arada her ismini yazdığımda * çıktığı için A-quino yazacağım bundan sonra Kendisinin 6 golü umut verici oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Kuralar çekildi.4. torban olmamıza rağmen iyi gruba düştük

Yine her zamanki gibi sezonun ilk maçına Yeste çıkmadı Bu sefer ilk 11'e iki genç koyup Isma Lopez'e Yeste'nin rolünü vererek Betis deplasmanına çıktım.Skordan da oyundan da memnunum.Bu takım sanki daha büyük işler başaracağa benziyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Yeste Yeste Yeste(8.4). Dünkü maçtaki Lincoln'e özenen Yeste 1 gol 2 asist ile zorlu Panathinaikos deplasmanından takımını 3 puanla döndürerek başarılarımız tesadüf değil,avrupada bizde varız mesajı veriyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ooo o cehennemden 3 puan cıkarmak zor iş abi
    Hemde TÜrk bi menajer için

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi kolay b gurup bence 2. olursun muhakkak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Ooo o cehennemden 3 puan cıkarmak zor iş abi
    Hemde TÜrk bi menajer için
    Valla coştular abisi ama federasyon oyunlarına geliyoruz galiba aşağıda detayı mevcut

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    abi kolay b gurup bence 2. olursun muhakkak
    Tam istediğim kadro ile mücadele etmemin nedeni bu abisi ama CSKA maçında forvet hattım tamamen yok olmuştu.Dede Exteberria ile torun Raul'un paslaşmasında Raul'un golüyle geçtik fakat önümüzdeki Milli maç arasını bekliyoruz.Malaga ve Cska maçlarını ardından oyuncularımı sahada biçmeye başladılar Olsun hala yeterli kadromuz var aşağıdaki sakatlara rağmen.ve direniyoruz

Sırasıyla maçlar ve Plevne gazisi takımımız

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

OOO süper seri barca maçıda bu seri çinde pek öenm arzetmez bence sakatlar çok heleki ligdeki en çok sakatın sende olması dahada kötü abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hepside maç içinde oldu.bu oyunda tek forvet oynatınca forvetin ölüm fermanını imzalıyosun abisi **uino'da en sonunda 15 faulle sakatlanmıştı.Düzeltilmesi gereken bir unsur gibi gözüküyor.Geçen sezon Llorente bir maçta 23 faule maruz kaldı.Normal bir maç olsa rakip takım maçı tamamlayamaz.Neyse bakalım yeni yama neler getirecek Elimde hala dede Exteberria var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet ab şu ana kadar hiç tek forvet oynatmadım bende oyuncu çok zorlanıyor tekken.bi İbrahimovic yoksa tek oynatmıcaksın

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri