Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 168 arası toplam 168 sonuç

Konu: Dinamo Kiev - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu 6.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın üstüne panter gibi saldırmak yerine yerinde beklese, yada adamın üstüne alan daraltarak, pozisyona daha hakim olarak gitse topu kurtarabilir yada Selçuk'a yardımcı olabilirdi.

Ama bi panter edasıyla üstüne saldırdığı için Eremenkoda can havliyle vurmuş topa Güzel vurdu o pozisyonda ama Eremenko.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan Topa Açıldığında Eremenko Daha ceza sahasına bile girmemişti eremenko'yu tutmaya çalışan futbolcu tutamasa bile orda bir defans oyuncusu daha vardı yakında duran o da önüne çıkıp şutu engelleyebilirdi ama Volkan Direk Saldırdı Adama

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Devre arasinda takima bir yabanci kaleci mutlaka sart

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

CMYLMZ'nin bulunduğu resme bakarsanız adam gülüyor yaaa

geçen sene fenerbahçe nin kadro olarak en fazla eleştirilen yeri yedeklerdi. takımın ilk 11 i + semih türkiye liginin üstündeydi fakat yedekler rakiplerininkinden daha kötüydü.herkesin eleştirdiği nokta da burasıydı.

geçen sene uğur boral da volkan da bu hataları yapıyorlardı.uğur boral istikrarsızlığını herkes vurguluyordu,sevilla maçından sora ligde yokları oynuyordu. volkan ın sevilla maçındaki,nonda nı golüyle yenildiğimiz galatasaray maçındaki , euro 2008 deki hareketleri biliniyordu. ama ne yapıldı bunlara takviye yapmak bir yana serdar ı ,kemal i tutamadılar ve daha da kötü bir hale getirdiler.

aurelio bence fenerbahçe için çok önemli bir oyuncuydu.belki ondan daha iyi 10 tane ön libero bulur fenerbahçe ama takıma onun kadar yarar sağlayacak 3 tane ön libero bile bulamaz.çünkü takımı tanıyordu,kimin neler yapıp yapamayacaığını biliyordu ve şimdi de sıkıntısını çektiğimiz türk statüsündeydi.

aziz yıldırım gidenlerin yerini doldurduk ve dolduracağız demişti yanılmıyorsam. oysa durum öyle değildi,appiah gitti yerini deniz le yamadık ama dolduramadık.aurelio da gidince foyası iyicene ortaya çıktı.tuncay gitti,yerini uğur boral ile doldurduk dendi fakat gösterişli sevilla maçları haricnde istikrarsızlığıyla uğur un dolduramayacağı görüldü.volkan ı zorlayacak bir kaleci vardı, o da gitti.

bence altyapıdan gençleri 2. yarıda oynatalım,hepsini demiyorum ama sol kanada takviye yapılmayacaksa,ya da oön libero ya altyapıdan birtini çıkaralım.hata yapacaklarsa da yapsınlar.kalede volkan demirel bizi batıracağına babacan batırsın.ali bilgin i izlerken kahrolacağımıza altyapıdaki gençleri izleyelim. ön libero da josico,maldonado yu izleyeceğimize altyapıdan bir önlibero yu oynatalım.sonuçta diğerleinin ne olduğu ortada,en azından belki bir kaç tane oyuncu kazanma şansımız olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Volkan'ın yaptığı hatalar gerçekten haddini aştı.Tamam yetenekli bir kaleci ama bir adam sürekli hata yaparak takımını yakmazki be kardeşim.Hildebrand çok iyi transfer olurdu gerçekten.Fakat Hoffenheim ile anlaşmış.Devre arasında Fenerbahçe yönetiminin (eğer yapılacaksa) yapacağı transferleri gerçekten merak ediyorum.

Bu arada dün Kiev'in Senagalli savunma elemanını beğendim.Neredeyse hatasız oynadı.Metalist'teki Papa Gueye'de baya sağlam bir stoper.O da Afrikalı sanırım..Acaba ne kadara almışlardır bu oyuncuları? Muhtemelen ucuza alınmışlardır.Bizim takımlarımız ne zaman böyle transferler yapacaklar merak ediyorum.Ucuza kaliteli transferler..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Volkan'ın yaptığı hatalar gerçekten haddini aştı.Tamam yetenekli bir kaleci ama bir adam sürekli hata yaparak takımını yakmazki be kardeşim.Hildebrand çok iyi transfer olurdu gerçekten.Fakat Hoffenheim ile anlaşmış.Devre arasında Fenerbahçe yönetiminin (eğer yapılacaksa) yapacağı transferleri gerçekten merak ediyorum.

Bu arada dün Kiev'in Senagalli savunma elemanını beğendim.Neredeyse hatasız oynadı.Metalist'teki Papa Gueye'de baya sağlam bir stoper.O da Afrikalı sanırım..Acaba ne kadara almışlardır bu oyuncuları? Muhtemelen ucuza alınmışlardır.Bizim takımlarımız ne zaman böyle transferler yapacaklar merak ediyorum.Ucuza kaliteli transferler..
    diakhate nin fm deki profiline baktım.gayet iyi 07-08 sezonunda fransa daki nancy lorraine den 5 m euro ya almışlar.yaşı da gayet genç,84 doğumlu.

bu da 2011 yılındaki özelikleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones ile futbolcular arasında sorun var fenerbahçeli oyuncular pek disiplinli değil buda aralarının soğumasına sebep oluyor..Zico döneminde olduğu gibi bütünleşme yok buda takıma yansıyor en büyük sorun bence bu..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her şeyi Volkan'a bağlamamak gerek aslında.Volkan o golü yemese berabere bitecekti yine Fenerbahçe sonuncu olacaktı.Fenerbahçe gol atmak için bir şey yapmadı ki.Kim oynadı ki Fenerbahçe'de ? Alex mi Güiza mi Selçuk mu Deivid mi ? Kim çabaladı gol atmaya uğraştı ? 3-5 şut çekti Fenerbahçe onlarda etkisizdi.Ah ulan Volkan o golü yemesen bu gol olsaydı şimdi UEFA'daydık diyecek bir şut var mı ? Yok.Hemen Volkan'ı yerden yere vurmak gerekmiyor.Diğer maçlar yerden yere vurulmayı haketti ama bu maç değil.Haketse de sadece Volkan değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Her şeyi Volkan'a bağlamamak gerek aslında.Volkan o golü yemese berabere bitecekti yine Fenerbahçe sonuncu olacaktı.Fenerbahçe gol atmak için bir şey yapmadı ki.Kim oynadı ki Fenerbahçe'de ? Alex mi Güiza mi Selçuk mu Deivid mi ? Kim çabaladı gol atmaya uğraştı ? 3-5 şut çekti Fenerbahçe onlarda etkisizdi.Ah ulan Volkan o golü yemesen bu gol olsaydı şimdi UEFA'daydık diyecek bir şut var mı ? Yok.Hemen Volkan'ı yerden yere vurmak gerekmiyor.Diğer maçlar yerden yere vurulmayı haketti ama bu maç değil.Haketse de sadece Volkan değil..
    Aygün yılanın başı baştan ezilir diye bir laf vardır bilmem bilirmisin?Eğer bu pozisyon için Volkan'a tepki gelmezse aynı şeyleri her zaman yapar.

Arkadaşlar şu anda Volkan Demirel'in tecrübesi yok diyemeyiz.Adam Şl'de o kadar maç oynadı.Fenerbahçe'nin ve Milli Takımın Banko Kalecisi.O kadar tecrübeli bir adam nasıl bu hataları yapıyor.Anlamakta zorluk çekiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Aygün yılanın başı baştan ezilir diye bir laf vardır bilmem bilirmisin?Eğer bu pozisyon için Volkan'a tepki gelmezse aynı şeyleri her zaman yapar.
    Volkan'a suçsuz demiyorum zaten.Volkan başta olmak üzere herkes suçlu bu yenilgide.Kimse adam gibi top oynamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence türkiyeden kaleci çıkmıyor..En iyi kalecimiz denilen rüştü bile Hırvatistan,almanya maçında boşa çıkıyorsa ne yazabiliriz ki?
    Galatasaraya tepki vardı sezon başı yabancı kaleci için ama haklılarmış..
    De sanctis izlesin türk kalecilerde birşey kapsınlar..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Dinamo Kiev Beklediğimden İyiydi Fenerbahçede İse Oyuncular Çok Kötüydü Pozizyonu Dahil Yok Bu Arada Pape Diakhate FM 2009dada Çok Sağlam Bir Stoper Böyle Kaliteli Oyuncuları Shakhtar D.Kiev Metalist Zenit CSKA Gibi Ukrayna-Rus Takımları Buluyor Bizde Böyle Oyuncular Bulsak Ne Güzel Olur Fenerbahçe İçin Çok Üzüldüm Ama Maçın Hakkı Kievindi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Dinamo Kiev Beklediğimden İyiydi Fenerbahçede İse Oyuncular Çok Kötüydü Pozizyonu Dahil Yok Bu Arada Pape Diakhate FM 2009dada Çok Sağlam Bir Stoper Böyle Kaliteli Oyuncuları Shakhtar D.Kiev Metalist Zenit CSKA Gibi Ukrayna-Rus Takımları Buluyor Bizde Böyle Oyuncular Bulsak Ne Güzel Olur Fenerbahçe İçin Çok Üzüldüm Ama Maçın Hakkı Kievindi
    Türk takımların böyle oyuncular bulması için önce yabancı sınırlamasının kaldırılması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Volkan'a suçsuz demiyorum zaten.Volkan başta olmak üzere herkes suçlu bu yenilgide.Kimse adam gibi top oynamadı.
    Zaten kimsede yenilginin sorumlusu olarak göstermedi Volkan'ı.Sadece golde hatalı olduğu belirtildi.Bu hatalarının geçmişten beri süregeldiği ve bunlardan ders almadığı söylendi.

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Türk takımların böyle oyuncular bulması için önce yabancı sınırlamasının kaldırılması lazım.
    Sanki hiç yabancı alma hakkı yokmuş gibi konuşmuşsun Berkay.Mesela Beşiktaş yönetimi sezon başında Zapotocny'e 4.5 Milyon Euro bayılacağına gidip aynı kalitede daha ucuza getirebilirdi.Veya Fenerbahçe gidip Josico'yu veya Maldonado yerine böyle adamlar alabilirdi.Yani yabancı sınırının alakası yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buraya kadarmış zaten böyle futbola anca bu kadar olur, en azından şimdi lige ve kupaya daha fazla ağırlık verirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yok ben sana cevap vermiyordum burdaki insanlara yanlıs bir bilgi ulasmasın diye düzeltme yaptım.
    Alican ilk mesajda gün , saat yazıyor.Birkaç mesajda hakem yazıyor.

Alex'in sakatlanma ihtimali varsa tüm oyuncular sakatlanır , bu hava koşullarında atacağı bir pas normalden daha faydalı olur!

Eğer üstümüze gelirlerse onlar perişan olur , izleyip göreceğiz.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri