Bu maçta iki takım da 2 golün üstünde fark atamaz. Dinamo Kiev zaten Fenerbahçe'ye uğursuz geliyor. Fark beklemeyin boşuna, hayalcilik olur bu, ama bayram gazına gelirse Fenerbahçe, maçı alabilir. Aziz Amca da bayram harçlığı dağıtır![]()
Bu maçta iki takım da 2 golün üstünde fark atamaz. Dinamo Kiev zaten Fenerbahçe'ye uğursuz geliyor. Fark beklemeyin boşuna, hayalcilik olur bu, ama bayram gazına gelirse Fenerbahçe, maçı alabilir. Aziz Amca da bayram harçlığı dağıtır![]()
Fenerbahcenin isi cok zor deplasmanda degil kendi evlerinde bile olsalar gene ayni seyi soylerdim.
Herkes Kiev'in rahat oynayacagini soylemis ama Kiev'de Avrupa'da bi yerlere ulasabilmek icin canla basla mucadele edecektir ki Kiev'de basariya ac bir takim nede olsa. Onlarda cok buyuk prim vaatleriyle cikacaklar bu maca.
Fenerbahce'nin isi gerceken cok zor.
EMRE VE KAZIM 18'DE YOK!
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı 6. ve son maç için başkent Kiev'e gitti.
Hazırlıklarının İstanbul etabını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bu sabah Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Kiev'e hareket etti.
Fenerbahçe'nin, Dinamo Kiev maçı kadrosunda sakatlıkları bulunan Semih ve Tümer, Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Deniz'in yanı sıra hafif sakatlığı olduğu öğrenilen Emre ile Kazım, Burak, Can ve Gürhan bulunmuyor.
Sarı-lacivertlilerin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Lugano, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Vederson, Selçuk, Josico, Maldonado, Deivid, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, İlhan, Güiza.
Teknik direktör Luis Aragones bu akşam, maçın yapılacağı Valeri Lobanovskiy Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından sarı-lacivertliler, statta, ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere son çalışmasını yapacak.
Valeri Lobanovskiy Stadı'nda yarın TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek.
Emre Denizli maçından sonra sakattım ağrılar içinde oynadım dedi.Peki tamam sakatsın ama kardeşim sen bu maçta oynamıycaksan nerede oynuyacaksın Denizli'de miSonra çıkıp ben müzmin sakat değilim deme Allah aşkına.Emre'nin ölüsünü bile Kiev'e götürmesi lazımdı Dedenin.Kazım saçmalağına söylenecek söz yok.Heralde Ali Bilgin,Maldonado filan kurtarıcak bizi.
Hava Alanı böyle ise stadı düşünmek istemiyorum.
Fenerbahçe'nin tek rakibi yok zaten.Birisi D.Kiev diğeri ise Hava şartları..Bu maçta sakatlanan olabilir Fenerbahçe'den.Özellikle Alex
![]()
Kazım bu maçlıktı yahu.Burak mı oynucak...Emre yine sakatlanmıs![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
burak da ilk 18 e alınmadı
Tahmini bi kadroyu yazacak olan varmı ,?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Volkan
Gökhan Lugano Edu Carlos
Josico Selçuk
Deivid Alex Uğur
Güiza
Klasik Fenerbahçe 11 ile çıkıcaktır diye düşünüyorum.
Bu kadro koşmayan sahada ruh gibi dolaşan 2 kere üst üste pas yapamayan bir kadro. Ben yarın kazanacağımızı düşünmüyorum.
Last edited by nerazzuri : 09.Aralık.2008 at 18:36
Rakip Ukraynanın Köklü Takımlarından Saha Ve Puan Durumunda Avantajlıda Olsalar Biz Türkler Zoru Severiz Umarım Fenerbahçe Kazanır Ve Galatasarayımla Beraber Ufada Son 32ye Kalırlar
kiev zor deplasman arsenal son dakikalarda şanslı kurtuldu..Kaldıki zemin karla kaplı bu fenerbahçenin pas yapmasını engelleyecek fizik olarak çok üst düzey olmadıkları için çok zorlanacaklar..Pek umutlu olunacak maç değil açıkçası..
Öncelikle 2 tarafında maçın başında kontrollü oyunu tercih edeceklerini düşünüyorum.Maçın gidişatına göre 2 taraftan birisi gol için açılacaktır.Bu maçta önemli olan savunmada hata yapmamak ve ilk golü bulmak.Bu dediklerimi hangi taraf yaparsa büyük ihtimal kazanacaktır..
Hava şartları Fenerbahçe için kesinlikle handikap olacaktır.Hava şartları 2 taraf içinde geçerli demek bence yanlış.Sonuçta Kiev böyle ortamlarda oynamaya alışkın.Ayrıca Fenerbahçe ligde bir şekilde kazanıyor ama Avrupa'da sonuca gitmede başarılı değiller bu sezon..Fakat bu maçta aşırı bir konsantrasyon ile bugüne kadarki görüntüsünün dışına çıkabilir ki tüm Fenerbahçelilerin tek umududa bu sanırım.
Açıkcası Kiev kazanır veya Fenerbahçe kazanır demek zor.Ne olacağını kestiremiyorum doğrusu.Ama şu kesin bence.Bu maçın kaderini Fenerbahçe'nin göstereceği performans belirleyecek..
So what?
Saike
Uğur Boral günlerdir uyku uyuyamıyoruz,sadece bu maçı düşünüyoruz diyor.Ya tam konsantre olup rakibi deviricez ya da fazla konsantre olup hatalar yaparak elenicez.Knsantre olmak iyidir ama fazlası.
Kazım'ın 18'e alınmayışı saçmalık. Josico mu iyi Kazım'dan Guiza mı? Yoksa kurtarıcı Maldonado ile Ali Bilgin mi? Ya da aldığımızdan beri oynatmadığımız İlhan Parlak mı iyi Kazım'dan? Bu dede gerçekten bunamış olmalı. Şu duruma bak yahu geçen sene Çeyrek Final oynadık bu sene Uefa'ya gidebilmek için ne durumlardayız. Yeniliriz Kiev'e. Sonra dede çıkar Kiev gibi bir takıma yenilmekte güzel der. Ligde aldığı bir puana sevindiği gibi.. Hey Allah'ım ya.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bu Adamın Kazım'a Gıcığı Var GıcığıPorto maçında takım için çabalayan ve birde gol atan Kazım'ı sen akla hizmet kadroya almazsın ya ! bu adam Renkleri Karıştırdı Heralde Sarı-Kırmızı Ülkesinin Rengi Ya fanatik bir galatasaray'lı gibi hareket ediyor fenerbahçenin başarısızlığını düşünüyor nerdeyse
Yahu sakatlıkları gerekçesi ile kadroya alınmadı? Abartıyosunuz ama
Her ne kadar koşullar zor olsa da biz zoru severiz.Diliyorum Fenerbahçe 3 puanı alan taraf olarak UEFA Kupası'na katılma hakkını kazanır.Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile güldük şimdi sıra Fenerbahçe'de...
İşi fanatizme vurup tatsızlık çıkaranlara sözüm: Hiçbirimiz ertesi günkü Uefa manşetinde "Kiev, Türkler'i saf dışı bıraktı" başlığını görmek istemeyiz öyle değil mi ? ...
Bence Kazım'ın kadroya alınmamasının sebebi disiplinsizlik diye düşünüyorum.
benim arkadaşım sezon başında Fenerbahçe'ye gitmişti Dereağzına geldiğini ve havuzda çok terbiyesiz harekler yaptığını ve pek sevilmeyen kişi olduğunu söylüyordu..
Şu saatten itibaren ne hava koşullarına, ne eksiklere ne de başka birşeylere sığınmadan takımın tek yapması gereken Kiev'i nasıl olursa olsun yenmektir. Taraftara Şampiyonlar Ligi'nde yaşattıkları hayal kırıklığından dolayı bir özür borçları var. Kiev ne abartılacak kadar iyi takım, ne de küçümsenecek kadar kötü bir takım. Şimdilik UEFA için herşey Kiev'in lehine gibi görünse de umuyoruz ki Kiev'den UEFA bileti ile döneceğiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Redline Uydu Cihazınız varsa İzliyebilirsinizFenerbahçe Umarım Kazanır ama Beraberlik Diyorum.
Umarım Fenerbahçe kazanır ve UEFA Kupası'nda yoluna devam eder ama maalesef FB'nin kazanabileceğini düşünmüyorum..
Eğer Aragones kovulacaksa Fenerbahçe İnşallah elenir.