Sayfa 6 / 896 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aragones istediği sistemi şu şartlar altında Fenerbahçe'ye uygulatamaz. Kaldı ki kendi açıklamalarında da var. 2-3 yıl gerekiyor şeklinde. Adamlar 5-6 yıl içinde Almanya 3. liginden gelip Bundesliga'nın tepesine oturuyor, Aragones ise çeyrek final oynamış takımla galibiyet yüzü göremeden evine dönüyor. Ayrıca Aragones transfer istemiyormuş. Sezon sonu da çıkar; '' zaten şampiyon olamayacağımızı biliyordum '' der işin içinden çıkar.

-----------

Fenerbahçe'de yönetimi Gökhan Emreciksin'le anlaşmasının ardından " Yerli futbolcu transferini" kapatmayı planladığı ortaya çıktı.

Teknik direktör Aragones'in "Ara transferde gelecek oyuncunun takıma uyum sağlaması çok zor olur ..." mantığından hareket eden sarı- lacivertli yönetim " yüksek maliyetli yerli futbolcuların transferinde geri adım attığı belirtildi.

Yarın Başkan Aziz Yıldırım'la biraraya gelecek olan teknik direktör Aragones'in " Mevcut kadrom bana yeterli..." görüşünü tekrarlayacağı belirtilirken, transfer konusunu tamamen Aragones'in insiyatifine bırakılacağı ifade edildi.

Fenerbahçe yönetimi Maldonado'nun yerine transfer edilmesi planlanan yabancı futbolcu transferini de sezon sonuna bıraktıklarını açıkladılar.

İki gün sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Volkan, Alex, Deivid, Lugano, ve Selçuk'la anlaşmak için masaya oturacakları öğrenildi.

LigTV
    Alınacakların yeterli olmadığını düşündüğü içindir, kimse devre arası (maddi sıkıntısı yok ise) iyi oyuncusunu satmaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Orta sahaya aslında iyi bir oyuncu daha takviye olması gerekir ki Aragones 2 3 yıl istemiş o kadar yaşıyacağı malum değil adamın...

Bu sezon Ligden beklenen performans alınırsa seneye hiç olmadı yeni bir hoca ile çıtayı yükseltmek çok iyi olur..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Gerçekten Hoojdonk'uda Anelka'yıda gönderen Alex
    Anelka, zaten gidecekti. Çünkü; Fenerbahçe'yi bir araç olarak kullanıyordu. Türkiye ligi bana göre basit orada birşeyler yaparsam tekrar zirveye ulaşırım diyordu. Asıl hayali Premier Lig ve Fransa Milli Takımıydı ve şuan ikisinide başardı Fenerbahçe'yi çok iyi kullandı. Hooijdonk'un gitme sebebi Anelka'dır. Zaten Hoiijdonk gittiği zaman 33-34 yaşındaydı gitmesi gerekiyordu. Ama benim için efsane bir oyuncu olmuştur iki sezon oynasa bile...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Orta sahaya aslında iyi bir oyuncu daha takviye olması gerekir ki Aragones 2 3 yıl istemiş o kadar yaşıyacağı malum değil adamın...

Bu sezon Ligden beklenen performans alınırsa seneye hiç olmadı yeni bir hoca ile çıtayı yükseltmek çok iyi olur..
    Bir hocaya 2-3 sene tanımak lazım, hoca 1 yılda hiçbir şey yapamaz.
    Bu mantıkla Zico şampiyon olduğu gün gitmişti.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir hocaya 2-3 sene tanımak lazım, hoca 1 yılda hiçbir şey yapamaz.
    Bu mantıkla Zico şampiyon olduğu gün gitmişti.
    Aragones, Dünya Kupasında yokları oynadı ama; Avrupa Kupasını aldı. Uzun süre gerekir başarılar. Ama kulüpler, milli takımlar gibi sabredemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Aragones, Dünya Kupasında yokları oynadı ama; Avrupa Kupasını aldı. Uzun süre gerekir başarılar. Ama kulüpler, milli takımlar gibi sabredemez.
    Neden sabredemez?
    Sabredemezse de Türk takımı olur.
    30 yıldır sabredemiyoruz. 30 yıldır aynıyız. Bir yıl çeyrek final... Sabredeme seneye gruptan 2 puan...

Neden sabredemiyoruz.
    Fatih Terim demişki ben 96 da geldiğim de. İlk yarı performansı açısından Skibbe'den gerideydim. Evet gerideydi. Sistem, taktik açıdanda gerideydi. Sabredildi Uefa şampiyonu olundu.
    Hagi ilk geldiğinde yürümeye takati yoktu. Gönderilecekti alacak takım bulunamadı devra arası. Mecburen sabredildi. Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu oldu.

Neden sabretmiyoruz. Fenerbahçe sabretmez o yüzden avrupada uzun vadede gram başarısı yoktur.
    Asıl tesadüf Fenerbahçe'nin başarısıdır.
    Galatasaray'ın ki taa 1993'te atılmış bir temeldir 2000'de meyve vermiştir.

Sabretmezseniz siz bilirsiniz. Baston'u uygun görürsünüz Aragones'e.
    Ama unutmayınız ki bu ülkede kendisine baston önerilen adam Hagi o bastonu önerenlerin kafasında kırmıştı (sabırsızların)

Bayılıyoruz ahkam kesmeye cahilce... Hemen yaşlı ölür bu. İspanya Milli takımını bende şampiyon yaparım gibi lafları söylemeye. Bayılıyoruz anasını satayım. İspanya Milli takımı yarım asırdır başarısız. Kimse sen kadar bilmediği için mi yapamadı?

Sorun sabredemeyenlerde yani sizde. İhtiyarda değil. Sabrederseniz olur Sabretmez Rıdvan'ı getirir şampiyon olursunuz. Seneye allah kerim.

Tıpkı bu sene başı olduğu gibi. Sabretmedin gönderdin Zico'yu aldın Aragones'i. Allah kerim...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dün FutboLig programında Gökhan Emreciksin ile telefon görüşmeleri yayınlandı. Gökhan fotoğrafın orjinal olduğunu, Fanatik Ankara bürosu elemanlarının yayınlamayacaklarına söz vermelerine rağmen yayınladıklarını ve Aziz Yıldırım'ın fotoğraftan dolayı Gökhan'a kızdığını fakat basına yansıdığı şekilde abartılı olmadığını ve Gökhan'ın da özür dileyerek olayı tatlıya bağladıklarını söyledi.

Ankaragücü'ne verilecek kiralık oyuncu konusunda bazı sıkıntılar varmış. Ayrıca verilecek paradan Boluspor'un hakkına düşen para ile ilgili Ankaragücü'yle Boluspor arasında problemler varmış. Fakat bu transfer büyük ihtimal gerçekleşti diyebiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Daha transfer sezonunun başlamasına aylar kala spor basını yüzlerce futbolcunun adını kulübümüz ile görüşüyor diye yazdı ya da bizim onları almak üzere çalışmalar yaptığımıza dair haberler yaptı. Şu anda da yine yüzlerce oyuncu ile görüştüğümüze dair transfer yalanları her gün gazete sayfalarını doldurmak adına haber diye okuyucuya sunuluyor.
    Yönetimimizin teknik heyet ile yaptığı görüşmeler neticesinde şu ana kadar sadece 3 yerli futbolcu için transfer girişimimiz olmuştur. Bunlar; Bursaspor'dan Sercan Yıldırım, Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ve Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin.
    Bu oyuncuların transfer edilmesi amacıyla kulüplerine yapılan resmi teklifler neticesinde; Bursaspor Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı şu an için satmayı düşünmediklerini ancak ileride satmayı düşünürlerse o zaman görüşmeler yapılabileceğini kulübümüze iletmiştir.
    Benzer şekilde başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'nın transferi konusunda Sayın Melih Gökçek ile görüşmüş ancak bu oyuncunun şu an için satılmasının düşünülmediği Sayın Özdemir'e belirtilmiştir. Ankaragücü'nden Gökhan Emreciksin ile ilgili olarak da kulübü ile ve ardından futbolcunun menajeri ile temasa geçilmiş, belirli konularda mutabakat sağlanmıştır ve görüşmelere halen devam edilmektedir.
    Bunlar dışında kesinlikle yerli ya da yabancı herhangi bir futbolcu transferi konusunda bir çalışmamız yoktur. Bu 3 futbolcu haricinde kulübümüz hakkında çıkan tüm transfer haberleri yalandır. Taraftarlarımızın da kulübümüzün resmi açıklaması olmadan hiçbir transfer haberine itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

resmi site güzel şeyler yapmaya başladı...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zaten bu futbolcularla görüştüğünü biliyorduk kulübün bizim için önemli olan yabancı önlibero.

ihtiyacımızın olduğu cinsten bir orta saha-ön libero bulmak çok zor devre arasında olanlar da çok pahalı açıkçası zarar verebilir bu vakitte yabancı oyuncu...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bundan 2 hafta öncesine kadar Ali Koç eksiklerimiz var, tamamlayacağız, hücum zenginliğimiz yok vs. diyerek eksiklerin tamamlanacağını söylemedi mi ? Neden her transfer döneminde kandırılıyoruz ? Hala Xabi olayında da takıldım. Önce girişimimiz olmadı denildi daha sonra oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor denildi. Bir yöneticimiz çıkıyor gerekli bölgelere takviyeler yapılacaktır diyor, resmi site çıkıyor transfer yok diyor. Yazılacak çok şey var fakat bu bize yapılan karşısında ne yazsak boş.

Aziz Yıldırım 11 yılda kazandığı '' Başkan en iyisini yapacaktır, gereken neyse Aziz Başkan bizden önce düşünür '' fikirlerini yerle bir etti. Özellikle şu 2 sezon içinde yapılan hatalar, hatta hata da değil göz göre göre intiharlar Fenerbahçe taraftarını kahrediyor ama yönetim ve sevgili teknik direktörleri sanıyorum başka ülkede yaşıyorlar.

Ankaragücü'nde adam gibi bir yönetim olsaydı Gökhan Emreciksin transferini de gerçekleştiremezdik.

Ligin 2. yarısında mağlup durumda olduğumuz bir maçta Alex'in yerine Ali Bilgin kenara geldiğinde tribünlerden yükselecek sesleri hepimiz az çok tahmin ediyoruz.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 29.Aralık.2008 at 20:11
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sürpriz transfer

Ankaragücülü Gökhan Emreciksin ile resmi sözleşme imzalamayı bekleyen Fenerbahçe’nin iki transfer birden gerçekleştireceği ortaya çıktı

İstanbul’un sarı-lacivertli kulübünün, sezon sonunda Ankaragücü ile sözleşmesi bitecek olan Abdülkadir Kayalı’nın transferini de bitirme aşamasına geldiği ifade edildi.

Başkent kulübünün Gökhan için istediği 2 milyon euroya karşılık bir milyon 750 bin euroda ısrar eden Fenerbahçe, 31 kez milli olan ve bir dönem İngiliz Premier Ligi kulüplerinden Chelsea’nin de listesine giren 18 yaşındaki Abdülkadir için bonservis ücreti ödemeyi kabul etti. Sezon sonunu beklemeden genç yeteneği renklerine bağlama kararı alan sarı-lacivertli kulüp ile Ankaragücü arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirildi.

Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir’in transferinin Fenerbahçe Kulübü’ne maliyetinin 3.5 milyon YTL olacağı, her iki transferin ise yılbaşının ardından sonuçlandırılacağı kaydedildi.
    Orta sahada görev yapan Abdülkadir, sezon başında Ankaragücü Kulübü’nün 5 yıllık sözleşme yapma isteğine karşı çıktığı için PAF takımına gönderilmiş ve antrenmanlarını burada sürdürmüştü.
    Bu arada Boluspor’un transferinden protokol gereği yüzde 50 pay istediği Gökhan Emreciksin’in menajerlerinin de Ankaragücü yöneticilerine “Eğer Fenerbahçe ile anlaşmazsanız, sözleşmedeki fesih maddesini yürürlüğe koyarız” şeklinde rest çektikleri öğrenildi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Neden sabredemez?
    Sabredemezse de Türk takımı olur.
    30 yıldır sabredemiyoruz. 30 yıldır aynıyız. Bir yıl çeyrek final... Sabredeme seneye gruptan 2 puan...

Neden sabredemiyoruz.
    Fatih Terim demişki ben 96 da geldiğim de. İlk yarı performansı açısından Skibbe'den gerideydim. Evet gerideydi. Sistem, taktik açıdanda gerideydi. Sabredildi Uefa şampiyonu olundu.
    Hagi ilk geldiğinde yürümeye takati yoktu. Gönderilecekti alacak takım bulunamadı devra arası. Mecburen sabredildi. Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu oldu.

Neden sabretmiyoruz. Fenerbahçe sabretmez o yüzden avrupada uzun vadede gram başarısı yoktur.
    Asıl tesadüf Fenerbahçe'nin başarısıdır.
    Galatasaray'ın ki taa 1993'te atılmış bir temeldir 2000'de meyve vermiştir.

Sabretmezseniz siz bilirsiniz. Baston'u uygun görürsünüz Aragones'e.
    Ama unutmayınız ki bu ülkede kendisine baston önerilen adam Hagi o bastonu önerenlerin kafasında kırmıştı (sabırsızların)

Bayılıyoruz ahkam kesmeye cahilce... Hemen yaşlı ölür bu. İspanya Milli takımını bende şampiyon yaparım gibi lafları söylemeye. Bayılıyoruz anasını satayım. İspanya Milli takımı yarım asırdır başarısız. Kimse sen kadar bilmediği için mi yapamadı?

Sorun sabredemeyenlerde yani sizde. İhtiyarda değil. Sabrederseniz olur Sabretmez Rıdvan'ı getirir şampiyon olursunuz. Seneye allah kerim.

Tıpkı bu sene başı olduğu gibi. Sabretmedin gönderdin Zico'yu aldın Aragones'i. Allah kerim...
    Hadi ben sabredim, Ahmet Mehmet sabreddi ama; milyonlarca insanlar sabredemiyor işte. Bizde ki İngiltere veya dünya futbol görüşü ne yazıkki mevcut değil. Bana kalırsa Rıdvan Dilmen ilk geldiğinde kovulmaması gerekiyor. Şimdi taraftarlar olarak ilk başta istediğimiz isim ardından Löw geldi, o Löw Almanya Milli Takımı yönetiyor. Ondan sonra niceleri geldi Daum geldi, şaçma bir sebepten gitti, Zico geldi, oda gitti. Aragones'de mutlaka gidecek... Sonumuz hayır ola...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İmza şov yakında !..

Fenerbahçe Yönetimi önümüzdeki hafta iç ve dış transferi noktalayarak gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Sarı Lacivertli Yöneticiler Alex Lugano ve Maldonado'nun menajeri olan Juan Figger'i pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısına davet ettiler.

Fenerbahçe Yönetiminin Alex ve Lugano'nun sözleşmelerinin yenilenmesi yolunda büyük mesafe kat ettiği ve Alex'n "Ben ve eşim burada çok mutluyuz... Bir problem çıkacağını sanmıyorum" derken, Brezilyalı futbolcu sadece anlaşmasını 2 mi yoksa 3 yıllık mı yapacağını düşünüyor...

Alex'in 3 yıllık kontrat sonrası futbolu Fenerbahçe'de bırakmayı istediği, sarı lacivertli yönetimin ise 2 yıllık anlaşma önerdiği belirtildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin pazartesi günkü toplantıda Juan Figger ile Maldonado'nun da durumunu masaya yatıracağı, Şilili futbolcunun talibi olması durumunda takımdan ayrılmasına onay verileceği bildiriliyor.

Eğer Maldonado'nun takımdan ayrılması kesinleşirse, orta sahaya dönük bir transferinde gerçekleşebileceği gelen haberler arasında.

Yapılacak görüşmeler sonrası Alex, Lugano, Selçuk ve Gökhan Emreciksin'e toplu bir imza töreni yaptırmayı planlayan sarı lacivertli yönetimin "transferde ağır kalınıyor" eleştirilerine de cevap vermeyi planladıkları iddia edildi.
    Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gürhan Gürsoy Ankaragücü'nde

Ankaragücü ile Fenerbahçe, Gökhan Emreciksin'in transferi karşılığında Gürhan Gürsoy'un bonservisiyle birlikte Ankaragücü'ne geçmesi konusunda anlaşmaya vardı. İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gökhan Emreciksin'in Fenerbahçe'ye transferi konusunda pürüzler ortadan kalkmaya başladı.

Gökhan Emreciksin ile ön protokol imzalayan Fenerbahçe, Ankaragücü ile anlaşmanın yollarını arıyor. Tarafların bugün yaptığı görüşme sonunda ufak bazı pürüzler dışında anlaşma sağlandı. Varılan anlaşmaya göre, Fenerbahçe orta saha oyuncusu Gürhan Gürsoy'u bonservisiyle birlikte Ankaragücü'ne vermeyi kabul etti. Yapılan görüşmeler sonunda Fenerbahçe'nin Gökhan Emreciksin'in bonservisine karşılık, Ankaragücü'ne bir miktar para ile bir kiralık futbolcu daha vereceği ifade edildi.

21 yaşındaki Gürhan Gürsoy, geçen sezonu Sivasspor'da kiralık olarak geçirdikten sonra, bu sezon 3 maçta toplam 69 dakika Fenerbahçe forması giydi.

İHA

--------

Sağ kanatta böylesine yığılma varken solda Uğur alternatifsizken neden sol kanatta da oynayabilen Gürhan yollanır ? Hazırlık kampında şans bulduğu maçların hepsinde skora katkısı olan Gürhan bir daha da şans bulamadan yollanıyor. Maldonado'ya verdiğimiz şansı bile vermedik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan transferi de 1 2 güne açıklanır , İlhan da kiralık verilmeli ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

biz ne zaman altyapıdan ilk 11 oyuncusu cıkarcaz merak ediyorum ... adam 2-3 mac sonradan oyuna sokuluyo oda yanlıs mevkide sonra bundan adam olmaz denip yollanıyo neyse onun adına sevindim bizde digerleri gibi curuyup giderdi yada en iyi ihtimal semih gibi 25 inde degeri anlasılırdı ... tahminim ankaragücünde kendini kanıtlar 1-2 sene sonra galatasaray veya besiktasa gider sonrada milli olur bizmkiler aynı tas aynı hamam devam eder ...

bu gidişle uefa listesine adam veremeyeceğiz. zaten geçen sene de altyapıdaki oyuncu azlığından serdar kulbilge yi ilk 18 e sokamıyorduk.

Verecek başka adam mı kalmadı merak ediyorum.Ali Bilgini ver,Canı ver ama Gürhanı niye yolladılar anlamadım.Kiralık verilecek oyuncu İlhan olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Anlamak mümkün değil Gürhan gibi gelişim gösterebilecek bi oyuncu bonservisiyle yollanır?
    Maldonado'nun bu formayı gymesinden dolayı utanıyorum artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gürhan'dan sezon başında ben de umutluydum ama 3 büyüklerde oynayacak kapasitede deil, kaldı ki Aragones Gürhan'a elinden geldiğince şans tanıdı. güçsüz ve sanıldığının aksine yavaş bir oyuncu, oyun anlayışı da zayıf sadece ii orta açabiliyor. Gürhan'ın gitmesine üzülmedim aksine sevindim, çünkü Fener'e kesinlikle bir sol açık lazım ve sol kanadı sadece Uğur'a emanet edeceklerini düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Gürhan'dan sezon başında ben de umutluydum ama 3 büyüklerde oynayacak kapasitede deil, kaldı ki Aragones Gürhan'a elinden geldiğince şans tanıdı. güçsüz ve sanıldığının aksine yavaş bir oyuncu, oyun anlayışı da zayıf sadece ii orta açabiliyor. Gürhan'ın gitmesine üzülmedim aksine sevindim, çünkü Fener'e kesinlikle bir sol açık lazım ve sol kanadı sadece Uğur'a emanet edeceklerini düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum..
    3 maç mı?..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gürhan 2 yaş ekleyin..Çünkü yaş küçültmüş..Anadolu takımlarında burak gibi çok iyi oynayabilir ama ben fazla bir potansiyel olduğuna inanmyıyorum iyide oldu..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    gürhan 2 yaş ekleyin..Çünkü yaş küçültmüş..Anadolu takımlarında burak gibi çok iyi oynayabilir ama ben fazla bir potansiyel olduğuna inanmyıyorum iyide oldu..
    Yaşı küçük değil, Bulgar göçmeni ve yaşı doğru girilmiş.Kim söyledi ise yanlış bilgi vermişler.

16 yaşında en genç ilk 11 oynayan oyuncu.
    Potansiyel yok demek fazlaca lüks, özellikle izlemeden..

Fazlası ile potansiyelli, Ümit Milli Takım'a da çağrılmıştı, 16 yaşındayken bile temel tekniği ligdeki bir çok oyuncudan daha iyiydi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Yaşı küçük değil, Bulgar göçmeni ve yaşı doğru girilmiş.Kim söyledi ise yanlış bilgi vermişler.

Fazlası ile potansiyelli, Ümit Milli Takım'a da çağrılmıştı, 16 yaşındayken bile temel tekniği ligdeki bir çok oyuncudan daha iyiydi.
    Gürhan'ı biz 16 yaşında transfer ederken, o sezon Adanaspor maçında bize karşı forma giymişti.(Bir anda bir anımsama oldu, Adanaspor'un TSL'de ki son sezonuydu.)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aragones 'in genç yeteneklere bakış açısı Daum ile kıyaslanamayacak kadar olumlu, sezon başında hem İlhan'ın hem de Gürhan'ın üzerinde oldukça durdu. Gürhan'a karşı özel bir hayranlık besleyebilirsiniz ama gerçekleri de görmezden gelemeyiz, Aragones'in genç oyuncuları doğru şekilde değerlendirdiğini ve onlara şans tanıdığına inanıyorum..

Fanatik gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Gaziantepspor'dan Bekir İrtegün ile anlaşmış. inandırıcı gelmiyor...

Gürhan, Sivasspor'a gitmeden önce çok beğeniyordum ancak son iki senedir futbolunun üzerine hiçbirşey koymadı o formayı isteyen insan hele ki o kulübün altyapısından yetişmişse gece gündüz çalışır elbet bir şans bulur. bu sezon kaç ay boyunca Uğur sol kanatta tek seçimdi eğer antrenmanlarda çıkış gösterseydi Aragones şans verirdi diye düşünüyorum...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by erdili View Post
    Aragones 'in genç yeteneklere bakış açısı Daum ile kıyaslanamayacak kadar olumlu, sezon başında hem İlhan'ın hem de Gürhan'ın üzerinde oldukça durdu. Gürhan'a karşı özel bir hayranlık besleyebilirsiniz ama gerçekleri de görmezden gelemeyiz, Aragones'in genç oyuncuları doğru şekilde değerlendirdiğini ve onlara şans tanıdığına inanıyorum..
    Bende bunu anlamıyorum. Yazın yapılan kampta İlhan ve Gürhan'a çok fazla şans vermişti. Bende bu sezon bol bol bu oyuncuları izleyeceğimize inanmıştım. İki oyuncunun oynadığı maç sayısını toplasanız bir elin parmak sayısını geçmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sadece 69 dakika şans bulmuş bir oyuncunun potansiyelinden girdik, kendini geliştiremediğinden çıktık. Maldonado'ya verilen şans Gürhan'a verilmiş olsaydı şu an çok farklı Gürhan'dan bahsediyor olabilirdik. Bizim camiamızda verilen 1-2 şansı değerlendirirsen değerlendirdin yoksa yerin ya kulübedir ya kapı önüdür. İlginç bir düzen.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 6 / 896 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Mesaj Yetkileri