Penaltılar Beşiktaş'ı bitirdi. Tam bastırıp öne geçeceği veya beraberliği yakalayacağı anlarda penaltılar geldi. Maç biter bu golden sonra...
Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Penaltılar Beşiktaş'ı bitirdi. Tam bastırıp öne geçeceği veya beraberliği yakalayacağı anlarda penaltılar geldi. Maç biter bu golden sonra...
I'm back...
Aslanlarımızı tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar ve hakkıyla kazandılar bu maçı. Bize de tezahürat yapıp yarın formayla okula gitmek düşüyor artık...
Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Aralık.2008 at 22:06
Last edited by Nedvedmania : 21.Aralık.2008 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Penaltı değil, aynısını Lincoln de yapıyor.Ayrıca öyle pozisyon penaltı ise Ts'dan özür dilenmeli.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hayret ya Baros'u cikardi
Hey Allah'ım ya Baroş u çıkartığ sabriyi soktu
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sabri giricek![]()
2.penalti net ,yapmayin arkadaslar.Lincoln adami gecmis,adam Lincoln´e sariliyor,resmen gecmesine izin vermiyor,lütfen objektif olalim.Yakismiyor böyle mesajlar ...
bi Aboo dedi zaten penaltı değildi diye.
Beşinci gole yaklaştığımız anlardan...
servetin kafası üst direkte patladı.
Sivas macinda Meira yok.
Alakası yok.
@Yakismiyor böyle mesajlar ...
diyince tek sizin mesajınızın olduğunu belirttim.
Servetin bu günkü performansı sevindirici....
Lincoln ün burnu kanıyor.
4 tribün sırayla Sarı Kırmızı Şampiyon Cimbom diye bağırıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş bu yenilgiyle çok büyük ve derin bir yara aldı.
Last edited by Nedvedmania : 21.Aralık.2008 at 21:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lincoln o pozisyonda penaltıyı söktü kaptı
Önce Lincoln sarıldı, sonra Uğur samimiyeti arttırdı ardından Lincoln bunu değerlendirdi.
Baros'un çıkıp Nonda'nın etkisiz bi halde sahada dolanması biraz enteresan.
Su Mehmet Guveni alacagina Aydin'i alip Baris'i ortaya cekseydi keske. Aydin'dan umutlu oldugum kadar Mehmet'ten degilim.
Son dakikaya kadar koştu ya Galatasaraylılar helal olsun..
güzel bir derbi oldu gerçekten (: ellere sağlık.
Ve maç bitti
Galatasaray 4-2 Beşiktaş
Tebrikler Galatasaray, beklenen bir sonuç oldu. Beşiktaş'ın bir kişi eksik kalması Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü.
Hangisinden bahsediyorsun? Gerci 2 si de %100 penalı da. Lincolnün düşürüldüğünü diyorsun sanırım. O pozisyon %100 penaltı. Lincoln cok zarif sıyrıldı. Ugurdu sanırım, sarıldı adama.Benim gözümde zaten pen degil diyen fanatiğin allahıdır ki bunu da sen diyebilirdin sadece
Takımımı kutluyorum... Farklı galip geldik. Holoskonun golü mükemmeldi. Aynı sekilde Lincoln&Baros A.Ş nin golü de cok güzeldi. 5 istedim. Olmadı. Direk vs izin vermedi. Olsun takımımı tebrik ediyrum...
tebrikler Galatasaray'a. Zaten ümitli değildim bu maçtan. Havlu attık artık.![]()