başarılar transferler çok iyi özekkikle wijnaldum
başarılar transferler çok iyi özekkikle wijnaldum
süper gidiyorsun![]()
harikasın...
bayern'i yine tokatlamışsın
bence inter'i de eleyeceksin.
nacizane önerim; İnter'in AMR ve AML'de oynayan oyuncularına önlem al. Forvette ibo oynarsa zayıf ayağıyla oynamasını zorla. bi halt yiyemiyor
Fiorentina kariyerimden biliyorum![]()
Fa cup yarı fınal maçında west ham'ı deplasmanda ıyı bır ftbolla yendık ve fınale cıkmayı başardık şu oyunda ılk defa bir yerel kupada fınal gördüm
35. haftada güçlü rakıbe karşı biititrici bir oyunla galıp geldık ve ligi şampiyon tamamladık.
ligi şampıyon olarak tammaldık uzun bır aradan sora takımı şampiyton yaptım taraftarlar mest oldu.
türk uyruklu menejerler arsına gırdım bu basarıdan sora
36. hafta
şampiyonluk alındıktan sora maca yedekelrle cıktım ıyı oynadık ama golü bulamdık.
transfer düşünüyor musun?
şampiyonlar liginde yarı fınalde ıyı oynadık ınterde cok baskılıydı çekişmeli bır mac oldu kalecımız gunundeydi onlardan daha bıtırıcı lduk macı 3-0 aldık.
37.hafta yarısı yedek olan kadroyla cıktık yedek olmayanlar gollerı attı![]()
ş.l yarı fınal 2. maçında maçın basında golu yeyınce deımkı tamam bu turda kaldık ama olmadı ve bırde penaltıdan golu bulunca rahatladım kı sormayın ama son dk da yedıgımız gol bizi etkılemedı.
Finalekı rakıp
38. hafta
takımdakı şampiyonluk sevıncı son hafta kendı seyırcımız onunde yenılmemıze neden oldu ama hıc problem degıl:d
puand durumu
ligin en az gol yıyen 2 takımı olduk ıkıncı olamaızın nedenı son 2 haftada yedıgımız 4 gol.en cok gol atan ıkıncı takım olduk burda bırıncılıgı Villaya kaptırdık.
Fa cup fınal
kupayı nelsen'ın goluyle Ewood park'a getırdık. bu yılkı ikinci zaferimiz oldu.
şampiyonlar ligi final
Yer santiago Barnebağu
BİRyanda Blackburn
Mustafacım coşturmuşsunÇok güzel kariyer oluyor sırada ne var kıtalar arası mı ?
oo mükemmel oluyor abi fm 2008 de de balcburn ileaynı basarıları kazanmıstın inş. barçadı yenersin yenerisn.
Madridliler gelip seni destekler heralde
Umarım alırsın ŞL'yi de tam gaz devam edersin başarılara. Bi de gelsin paralar gitsin paralar durumu var ŞL'yi alınca![]()
favori kariyerim budurharikasın arkadaşım gerçekten inter'i de elemişsin beni utandırmadın
ingiltere'de double yapmışsın, cl'yi de kazanıp double'nin kralını yap coştur buraları.. başarılar.
Harika Olmış Şampiyonsun Barçayıda Yenen
Kariyerin Efsane Olacak
Üzüldüm Vallaha İnşallah Seneye Alırsın Kupayı
sağlık olsun abi seneye alırsın inş..![]()
Şanslı Barca. Ucu ucuna sıyırmış paçayı.
ya 18. dk'da golü yıyınce ben zaten kesin fark yıcemizi düşündüm zaten Bojan'da sakattı olmayınca gokl sorunu yasıyorduk Palacıo attı bır tane uadı mac penaltılardada en beklemediğim adamlar kacırdı sağlık olsun seneye daha ıyı sekılde cıkarız ınsallah oralara
sağlık olsun... kıl payı kaçırmışsın.
Yapmaya Mustafa abi şeyi şeyine vermişsin kupayı![]()
biraz öyle oldu Osman
sezon baslıyor fıkstur cekıldı bütce bellırlendı
Traftarlar yılın takımını seçti
Blackburn menejeri transfer listesini acıklıyor
Sezonu şampiyon bıtırdık vve bu takımı bozmaya niyetım yok ancak bır kac takvıye yapmayı planlıyorum öncelık orata sahanın ortası ve sağ acık listemize
Lassana Diarra
Andrea Pirlo
Xabi alanso
cristian ledesma
David bentley
simone pepe
bunlardan en az 1 tanesını kulube katacagım.
Diarra gelsin.
kardesım bu obası suanda hoffenheım da oynayan mı?? bu arada mukemmel bı sezon gecırmıssın tekrarı ve fazlası gelır ınsallah =)