zamanla düşecekler![]()
zamanla düşecekler![]()
Last edited by Fayderin : 31.Ocak.2009 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi paralara satmışsın valla şimdi bombaları patlat !!!![]()
Dostum hangi mevkiilere oyuncu lazım ?
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güiza ucuza gitmiş. Ayrıca çok yararlı da bi adamdı. Fener 24,5 milyon pounda Chelsea'ye satmıştı benim kariyerde.
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sol bek için aklıma oyuncu gelmiyor ama Orta Saha'nın neresine alcaksın oyuncu ?
Vargas, Mathieu, Masilela, Razvan Rat. Bunlara bir bak. Beğenmezsen ben yine söylerim.
Yedek olarak Taner Taktak'ı al . . Banko oynatmak için ise liste vereyim sana
1)Selçuk İnan
2)Nuri Şahin
3)Moutinho
4)Vukcevic
5)D'Alessandro
6)Banega
7)De La Red
8)Javi Garcia
9)Çağrı Korkmazgöz![]()
Defansif mi ofansif mi düşünüyorsun bu adamı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bi de ben senin yerinde olsam varımı yoğumu ortaya koyar İnler'i getirirdim. Adamı her alışımda 40-50 milyon pounda Arsenal'e sattım.
Last edited by Comrade Alberto : 01.Şubat.2009 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama en sondaki eleman Chelsea alt yapısında oynuyor gelmez heralde sana![]()
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
defansif olarak Sunny'e de bak. Çok acaip adam. Bir nevi Appiah.
iyi satmışsın Leonardo'yu hemşo![]()
Bak Franco Zuculini'de iş yapar . .
Obaaa, transfere gel. Çok acaip adam bu ya.
Last edited by Fayderin : 01.Şubat.2009 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vuhaaaaa süper süper süper . ..
helal olsun hemşooo . .
uçurur bu adam seni