Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ankaragücü bu sezon neler yapabilir?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Küme düşersin

7 28.00%
  • Kümede kalırsın

0 0%
  • Orta sıralarda kendine yer bulursun

8 32.00%
  • İlk 5 e girersin

4 16.00%
  • TSL de şampiyon olursun

4 16.00%
  • Uefada gruptan çıkarsın

2 8.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 159 arası toplam 159 sonuç

Konu: Anadolunun Tam Ortasından!!! (Ankaragücü) [2.sezon]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MerhabaLar;

Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665

Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.

Kariyerinizde başarıLar.

TSİ yönetimi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Bnce artık avrupa takımlarıyla oyna yeni heyecanlar ara
    Sağol arkadaşım.Ama bu sardı beni ya kariyeri pek fazla takip eden yok ama işte kendi kendime bide birkaç arkadaş ve siz takip ediyosunuz yeterlidir.Takım güzel gittiği sürece bırakmayı düşünmüyorum.Ama Avrupa liglerinde pek başarılı olacagımı sanmıyorum.Zor oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GÜCÜNÜZE GÜÇ KATAR

Resmen al gülüm ver gülüm maçıydı Galatasaray bunu çoktan hakketti.Evimizde 3 puanı aldık.Kadrom geniş fakat bir sürü yeni oyuncuları yan yana oynatmayı daha hiç denemedim bi gün deneyecegim bakalım nasıl bir sonu çıkacak Isaac şuana kadar hir birşey yapmadı.Antreman açığı var ama bi türlü kapatamıyor.Sizce Lewandowski-Hasan Kabze mi?
    Lewandowski-Isaac
    Lewandowski-Lezcano Hangisini oynatmalıyım.
    Last edited by sicey59 : 23.Şubat.2009 at 15:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tek sorumlu kırmızı kart gören oyuncumuz malesef.

Last edited by sicey59 : 23.Şubat.2009 at 16:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by sicey59 View Post

Arkadaşlar esrarengiz bir şekilde bu çıktı ve oyun kapandı :S:S Offff Antalya maçından tekrar başlıyacagım.Tamda Kocaeli maçına girerken oldu :S:S En önemlisiyse Fenerbahçe maçını tekrar oynucak olmam!!!!!!
    Arkadaşlar bu hatayı yine alıyorum hemde sık sık nedeni ne olabilir çünkü bıktırdı artık Baya bir bölüm ilerlemiştim ama hepsi gitti :s

Kayıtlı oyun el fatiha arkadaşlar şimdi girmeyi denedim olmuyor :s Malesef.. Yeni Kariyer açabilirim.İnş aynı problemleri yaşamam

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oley beee Ankaragücü (Backup) vardı ona tıkladım girdi baya ileri gitmistim devre arasına dün akşam ama şimdi yine Galatasaray maçından başlıyorum.Kariyere Devam.Go Go Go
    Last edited by sicey59 : 24.Şubat.2009 at 14:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şaka gibi bir maç!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Diyecek hiç bir şey bulamıyorum!

Last edited by sicey59 : 24.Şubat.2009 at 15:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Arkadaşlar kariyeri kapatıyorum.Newcastle maçındAn sonra 3 maç daha oynadım 1 beraberlik 1 galibiyet bir yenilgi takımın kötü gitmesiyle istifa ettim.Ben kendim kariyeri takip edecegim.

Not:Yöneticilere duyrulur.Kariyer kapatılsın.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri