Bnce artık avrupa takımlarıyla oyna yeni heyecanlar ara![]()
Küme düşersin
Kümede kalırsın
Orta sıralarda kendine yer bulursun
İlk 5 e girersin
TSL de şampiyon olursun
Uefada gruptan çıkarsın
Bnce artık avrupa takımlarıyla oyna yeni heyecanlar ara![]()
Sağol arkadaşım.Ama bu sardı beni ya kariyeri pek fazla takip eden yok ama işte kendi kendime bide birkaç arkadaş ve siz takip ediyosunuz yeterlidir.Takım güzel gittiği sürece bırakmayı düşünmüyorum.Ama Avrupa liglerinde pek başarılı olacagımı sanmıyorum.Zor oluyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GÜCÜNÜZE GÜÇ KATAR
Resmen al gülüm ver gülüm maçıydı Galatasaray bunu çoktan hakketti.Evimizde 3 puanı aldık.Kadrom geniş fakat bir sürü yeni oyuncuları yan yana oynatmayı daha hiç denemedim bi gün deneyecegim bakalım nasıl bir sonu çıkacak Isaac şuana kadar hir birşey yapmadı.Antreman açığı var ama bi türlü kapatamıyor.Sizce Lewandowski-Hasan Kabze mi?
Lewandowski-Isaac
Lewandowski-Lezcano Hangisini oynatmalıyım.
Last edited by sicey59 : 23.Şubat.2009 at 15:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MerhabaLar;
Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665
Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.
Kariyerinizde başarıLar.
TSİ yönetimi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kayıtlı oyun el fatiha arkadaşlar şimdi girmeyi denedim olmuyor :s Malesef.. Yeni Kariyer açabilirim.İnş aynı problemleri yaşamam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oley beee![]()
Ankaragücü (Backup) vardı ona tıkladım girdi baya ileri gitmistim devre arasına dün akşam ama şimdi yine Galatasaray maçından başlıyorum.Kariyere Devam.Go Go Go
![]()
Last edited by sicey59 : 24.Şubat.2009 at 14:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)